Intalnire...

Pagina 1 din 1
1

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Intalnire...

scris pe 11 iun 2007 01:00 de the_gogu

da` daca mi-ai citit jurnalul, stii despre ce e vorba aici o sa detaliez... de fapt...nici nu stiu ce sa zic intrebati-ma si voi.
acuma...de ce am deschis topicul asta...sincer nu stiu dar vreau sa-mi dati sfaturi ce sa fac...stiu trebuie sa fiu eu insumi, sa mint dar putin si sa cred putin ceea ce spun...mai revin cu detalii astept intrebari si sfaturi si...dati-mi add la messenger gasiti id-u la profil
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: intalnire...

scris pe 11 iun 2007 01:38 de the_gogu

deci...pe mes...cred ca se poate vb mai bine...daca vreti sa-mi ziceti ceva mai mult...vreau sa stiu mai exact...e o intalnire cand e momentul sa o iau de mana...a...si nu ne-am vazut niciodata...i-am dat o poza cu mne si mi-a dat si ea, asa ea are 15 ani si cateva luni...yo 15 ani jumate stiu...suntem mici dar a cam cresut tupeu pe dracii astia mici ati vazut si voi, daca e cazul sa incep mai in forta...va dau si poze cu ea daca intrati pe ms...va astept
miercuri cred ca ma intalnesc cu ea...deci daca puteti sa va grabiti putin...
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: intalnire...

scris pe 11 iun 2007 19:50 de the_gogu

da` nu va grabiti cu raspunsuriel ca intalnirea e abia la anu`...heiiiiiiiii pana poimaine vreau rasp!!!!!!!!!!!
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: intalnire...

scris pe 11 iun 2007 21:56 de stefanoski

Da' ce gogule nu-ti ajunge ce ti-am spus pe messenger ??

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Re: intalnire...

scris pe 11 iun 2007 23:30 de the_gogu

Da' ce gogule nu-ti ajunge ce ti-am spus pe messenger ??

ba da da` mai vreau mai multe pareri...am vb si cu vali si...mi-a zis o groaza de chestii interesante
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: intalnire...

scris pe 11 iun 2007 23:31 de the_gogu

ba da da` mai vreau mai multe pareri...am vb si cu vali si...mi-a zis o groaza de chestii interesante
, si wave mi-a zis si ea ceva...care chiar o sa aplic

de ex mai astept sfaturi si de la : exotica, verdiuc, si oricine...cat mai multe la gramada
sus

dorinda

Expert member
3383 mesaje

Re: Re: Re: intalnire...

scris pe 12 iun 2007 12:18 de dorinda

da` nu va grabiti cu raspunsuriel ca intalnirea e abia la anu`...heiiiiiiiii pana poimaine vreau rasp!!!!!!!!!!!

Omule!!!!! Ce esti asa disperat? Pardon, speriat. Ce ti-e asa frica sa iesi cu o fata, ca doar nu te mananca. Suntem si noi oameni, avem sentimente, iar canibalismul nu se mai practica demult..pe la noi.
Fii relaxat, nu te indimida, nu te grabi...si ai grija sa aveti despre ce discuta.Poate ti se va parea altfel decat pe net, ma refer kla caracter, dar iti spun din proprie experienta ca e mult mai usor sa-i arati cuiva pe mess ce fel de persoana esti decat fata in fata.
Iar daca faci vreo gafa, nu-i nimic, zambeste, nimeni nu-i perfect si apoi, nu cred ca nu va intelege...pana la urma, aveti doar 15 ani.
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Re: intalnire...

scris pe 13 iun 2007 00:37 de the_gogu

hmm...totul parea sa fie pierdut...dar speranta nu te lasa, mi-a raspuns masa la tel, si aproape ca tipa la mine...ca ce treaba am eu cu fiica-sa ce vreau sa vb cu ea ca invata pt. cap- am crezu ca am pierdut-o...dar...hehehe am vb acum 10 min cu ea, si nu ma mai intalnesc maine ca a cam pus ochii pe ea maica-sa si pare sa fie bine...mai ramane sa vb cu ea...o sa ma intalnesc dupa ce da capacitatea...o las...ca e libera atunci. sunt zi de zi pe ms asa ca...va astept pe cat mai multi

mai am ceva de zis aici dar...maine dim acum nu mai pot sa stau...

si nu in ultimul rand...ms mult stefanutzzz...inca o data

acuma stau si ma gandesc...poate stie de site-u asta si citeste ce scriu...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

100 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online