#Sinucidere

Pagina 2 din 2
«   1   2

sorry

Guest

Re: #Sinucidere

scris pe 4 iul 2008 11:42 de sorry

Merita oare sa te sinucizi pt o persoana pe care iubesti ca sa ii arati ca o iubesti sau invers ?

CATEGORIC "NU"
sus

Listener

Veteran member
346 mesaje

scris pe 8 iul 2008 00:58 de Listener

Mai bine nu mai iubi si o sa traiesti si mai armoniis...PS stii ca arzi in iad daca te sinucizi...mai citeste biblia..

Intreabari si solutii...
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

scris pe 10 iul 2008 10:04 de vera_mary88

Merita oare sa te sinucizi pt o persoana pe care iubesti ca sa ii arati ca o iubesti sau invers ?

NU merita...plus k sunt destui kre ameninta pentru k simt o durere mult prea mare in momentul respesctiv sa zicem o despartire...dar sunt si multi kre ameninta fiind k stiu k pers de langa ei este mai sensibila si asfel o contrang sa nu se desp de ei sa prelungeasca acea stare de "fericire absoluta" cu forta...fete baieti sunt o gramada asa k nu merita...oricand poate aparea unul sau una mai bun/a

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

sw3et3st

Senior member
149 mesaje

#Sinucidere

scris pe 10 iul 2008 12:52 de sw3et3st

categoric nu se merita! eu am un prieten care imi spune mereu ca daca ne-am desparti el se sinucide...am discutat cu el si mi-a promis ca nu se mai gandeste la asta dar de fiecare data cand ne certam, imi spune ca se va sinucide. nu stiu daca asa incearca sa ma faca sa renunt la ideea despartirii sau daca el chiar vorbeste serios, cert este ca la cea mai mik cearta el aduce vorba de asta, chiar daca eu nu am pomenit de despartire...
sus

barosank17

Senior member
96 mesaje

scris pe 5 sep 2008 15:49 de barosank17

depinde si d persoana....de exemplu eu am incercat s-mi tai venele pt iubirea mea pt k era p punctu de a ne desparti..si ce s zik..d atunci deknd am vrut s ma omor pt el..a lasat-o mai moale cu papagalu si m iubeste mai mult..pt k asta e o dovada a iubirii..

jejeje
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 5 sep 2008 15:52 de simosimina

NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 5 sep 2008 16:08 de baby

ma scarbesc oamenii care se sinucid din dragoste
mai mereu da cazuri de genu la stiri.
si eu iubesc si altii dar in nici un caz nu as face asta
hai cand e suferinta mai plange omu'....se inchide in casa...face depresii....dar de la astea pana la a se omora...

eu cred ca numai pers cu probleme psihice se sinucid

si in plus mai si DOARE......deci...

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

cevacenue

Junior member
13 mesaje

Re: Re: #Sinucidere

scris pe 6 sep 2008 21:27 de cevacenue

ma scarbesc oamenii care se sinucid din dragoste
mai mereu da cazuri de genu la stiri.
si eu iubesc si altii dar in nici un caz nu as face asta
hai cand e suferinta mai plange omu'....se inchide in casa...face depresii....dar de la astea pana la a se omora...

eu cred ca numai pers cu probleme psihice se sinucid

si in plus mai si DOARE......deci...

Nu merita,acel cineva pentru care vrei tu sa te omori nu te iubeste indeajuns;altfel cum ai ajuns in situatia sa ameninti cu sinuciderea?Si numai persoanele bolnave psihic fac asta.

Cine traieste fara frica nu poate fi zdrobit,cand cineva traieste cu frica este zdrobit inainte sa apuce sa traiesca
sus

Roxana

Guest

scris pe 5 nov 2008 23:46 de Roxana

Nu este dovada unei iubiri cand icerci sa faci acest lucru.Dai dovada doar de slabiciune si lasitatea de a trece peste moment...Spun asta pt ca si eu am incercat sa ma sinucid atunci cand prietenul meu mi-a spus ca ma paraseste.Viata trebuie traita cu bune si cu rele!Aviz amatorilor
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 6 nov 2008 13:38 de vladbodan

pai daca te sinucizi , ce mai demonstrezi? ca dupa ce esti terminat ea nu mai poate face nimic

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

270 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online