Avort :((

Pagina 1 din 1
1

Papushik1

Junior member
10 mesaje

Avort :((

scris pe 14 iun 2010 10:22 de Papushik1

buna ziua. acum cateva zile am fost externata din spitalul in care am stat pentru ca am suferit un avort.
eram la piscina cu prietenul meu si dintr-o data mi s-au inmuiat picioarele si am lesinat. cand m-am trezit eram pe patuil de spital iar prietenul meu langa mine. l-am intrebat ce s-a intamplat iar el mi-a spus ca eram insarcinata si am suferit un avort. atunci eu am inceput sa plang in hohote. oricum nu aveam de gand sa pastrez copilul deoarece sunt tanara... chestia este ca eu nu stia ca sunt insarcinata
am inceput totusi sa-i spun iubitului meu ca acel copil era o particica din mine si chestii de genu'.
nu stiu de ce dar m-am simtit foarte jenata fata de el mai ales ca avea o privire foarte trista cand se uita la mine.
acum am iesit din spital dar totusi am acea jena fata de el. parca nici nu pot sa-l privesc in ochi
de ce oare o fi acea jena? cum pot sa-i spun iubitului meu chestia asta?
sus

Papushik1

Junior member
10 mesaje

Re: Avort :((

scris pe 14 iun 2010 20:30 de Papushik1

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 14 iun 2010 20:59 de McLove

E imposibil...

Deci, ce s-a intamplat cu adevarat?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Papushik1

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Avort :((

scris pe 15 iun 2010 11:57 de Papushik1

E imposibil...

Deci, ce s-a intamplat cu adevarat?

de ce e imposibil?
eu am avortat copilul pe care il aveam cu iubitul meu iar acum ma simt jenata fata de el. dar nu stiu de ce...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Avort :((

scris pe 15 iun 2010 12:04 de McLove

de ce e imposibil?
eu am avortat copilul pe care il aveam cu iubitul meu iar acum ma simt jenata fata de el. dar nu stiu de ce...

Deci... tu nu stiai ca esti insarcinata, sa zicem ca sarcina avea ~1 luna

Ai intrat in apa, direct lesin, apoi te-ai trezit in pat la spital, unde ai avortat.

Explica-mi, cum e posibil asa ceva?

sus

Papushik1

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Avort :((

scris pe 15 iun 2010 12:09 de Papushik1

Deci... tu nu stiai ca esti insarcinata, sa zicem ca sarcina avea ~1 luna

Ai intrat in apa, direct lesin, apoi te-ai trezit in pat la spital, unde ai avortat.

Explica-mi, cum e posibil asa ceva?

adica copilul era mort deja
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Avort :((

scris pe 15 iun 2010 20:59 de Nekunoskuta

...Explica-mi, cum e posibil asa ceva?

Precocitate prea...precoce

Tinerii...nu ma mai mira nimic!

Nimic...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Avort :((

scris pe 15 iun 2010 21:22 de McLove

adica copilul era mort deja

Tu nu intelegi ca e imposibil?

Cum sa moara copilul, asa, dintr-o data?

Oricum, topicul asta e caterinca... e clar ca nu ai pierdut un copil, judecand asta dupa ce scrii.

Mai ai de invatat... cand o persoana sufera, nu raspunde asa, folosind numai cuvinte triste, fara sa creada ca e vina ei.

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avort :((

scris pe 15 iun 2010 21:52 de Nekunoskuta

...Cum sa moara copilul, asa, dintr-o data?...

Nici nu era copil, era cel putin fat

Fara gluma insa, stiu pe cineva careia i-a murit fetita la 8 luni jumatate sugrumata cu cordonul, cezariana de urgenta a venit prea tarziu

Si tot fara gluma, fatul poate sa moara, din diverse cauze inceteaza sa creasca si moare in orice stadiu de dezvoltare. Prin urmare eu cred ca e posibil ce povesteste fata asta (nu garantez ca i s-a intamplat pentru simplul motiv ca nu problema cu prietenul ei era principala ci cea cu parintii - ma intreb daca fata de ei nu ii e jena - si ar fi intrebat aici sfaturi despre cum sa se comporte cu ei nu cu el).

Nimic...
sus

Papushik1

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avort :((

scris pe 16 iun 2010 15:41 de Papushik1

Nici nu era copil, era cel putin fat

Fara gluma insa, stiu pe cineva careia i-a murit fetita la 8 luni jumatate sugrumata cu cordonul, cezariana de urgenta a venit prea tarziu

Si tot fara gluma, fatul poate sa moara, din diverse cauze inceteaza sa creasca si moare in orice stadiu de dezvoltare. Prin urmare eu cred ca e posibil ce povesteste fata asta (nu garantez ca i s-a intamplat pentru simplul motiv ca nu problema cu prietenul ei era principala ci cea cu parintii - ma intreb daca fata de ei nu ii e jena - si ar fi intrebat aici sfaturi despre cum sa se comporte cu ei nu cu el).

parintii mei sunt plecati in alta tara momentanle simt foarte mult lipsa cum prietenul nu prea pot sa ma inteleg deoarece mi-e foarte jena de el dupa cum am mai spus.
ce ar trebui sa faca sa nu imi mai fie asa rusine?
sus

CAM

Senior member
58 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avort :((

scris pe 16 iun 2010 17:27 de CAM

parintii mei sunt plecati in alta tara momentanle simt foarte mult lipsa cum prietenul nu prea pot sa ma inteleg deoarece mi-e foarte jena de el dupa cum am mai spus.
ce ar trebui sa faca sa nu imi mai fie asa rusine?

cel mai bine ar fi sa vorbiti voi doi despre tema asta , stiu ce inseamna asta , dar cel mai bine se rezolva lucrurile cand discutati problema intre 4 ochi. Sfatul meu ! Nu crezi ?! Poate si el are sa-ti spuna ceva si nu indrazneste , fa primul pas , discutati si veti rezolva toate problemele .

Exista 99 de motive pentru a fi un medic rau, si unul singur pt a fi un medic bun .
sus

Papushik1

Junior member
10 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avort :((

scris pe 17 iun 2010 10:52 de Papushik1

cel mai bine ar fi sa vorbiti voi doi despre tema asta , stiu ce inseamna asta , dar cel mai bine se rezolva lucrurile cand discutati problema intre 4 ochi. Sfatul meu ! Nu crezi ?! Poate si el are sa-ti spuna ceva si nu indrazneste , fa primul pas , discutati si veti rezolva toate problemele .

ai dreptate
dar totusi este normal sa am aceasta jena fata de el?
sus

CAM

Senior member
58 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avort :((

scris pe 17 iun 2010 15:42 de CAM

ai dreptate

Da este normal , ptr ca ai trecut printr-o faza in care ati avut amandoi de suferit. Tie iti este rusine de ce s-a intamplat , lui poate si lui ii este rusine de ce s-a intamplat si va invartiti intr-un cerc continuu , doar pt ca tut te simti jenata fata de el. AR sa treaca cu timpul ai sa vezi, scucces pe viitor !

Exista 99 de motive pentru a fi un medic rau, si unul singur pt a fi un medic bun .
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 20 iun 2010 00:33 de Nekunoskuta

ai dreptate

NU. Intr-un cuplu daca vorbesti deschis nu exista jena. Copilul era AL VOSTRU, nu al tau sau al lui!

Nimic...
sus

MonicaColumbeanu

Newbie
7 mesaje

scris pe 21 iun 2010 11:12 de MonicaColumbeanu

buna ziua. acum cateva zile am fost externata din spitalul in care am stat pentru ca am suferit un avort.
eram la piscina cu prietenul meu si dintr-o data mi s-au inmuiat picioarele si am lesinat. cand m-am trezit eram pe patuil de spital iar prietenul meu langa mine. l-am intrebat ce s-a intamplat iar el mi-a spus ca eram insarcinata si am suferit un avort. atunci eu am inceput sa plang in hohote. oricum nu aveam de gand sa pastrez copilul deoarece sunt tanara... chestia este ca eu nu stia ca sunt insarcinata
am inceput totusi sa-i spun iubitului meu ca acel copil era o particica din mine si chestii de genu'.
nu stiu de ce dar m-am simtit foarte jenata fata de el mai ales ca avea o privire foarte trista cand se uita la mine.
acum am iesit din spital dar totusi am acea jena fata de el. parca nici nu pot sa-l privesc in ochi
de ce oare o fi acea jena? cum pot sa-i spun iubitului meu chestia asta?

Draga mea,daca iti este jena fata de el inseamna ca tu n-ai o relatie adevarata.
Mi-e mila de partenerul tau.
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 22 iun 2010 02:44 de Bozgoru

ai dreptate
ce ii dai tu incontinuu cu jena nu inteleg.. jena ca ce.. jena de ce?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

66 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online