CISTITA

Pagina 1 din 1
1

asdasd

Guest

CISTITA

scris pe 7 ian 2007 12:49 de asdasd

spuneti-mi si mie va rog ce tratament se ia pt cistita...k am mai avut inainte cu apropximativ un an jumatate si am uitat ce am luat...ms
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: CISTITA

scris pe 7 ian 2007 15:19 de stefanoski

spuneti-mi si mie va rog ce tratament se ia pt cistita...k am mai avut inainte cu apropximativ un an jumatate si am uitat ce am luat...ms

Du-te la doctor, o sa-ti recomande el un tratament

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

Guest

Guest

Re: CISTITA

scris pe 7 ian 2007 18:18 de Guest

Biseptol. Dar, nu-i de ocolit medicul.
sus

asdasd

Guest

Re: Re: CISTITA

scris pe 7 ian 2007 19:12 de asdasd

mi-a zis o prietena ca ea trateaza cistita cu sadica dizolva sare in apa cu care se spala..e bine dakincerc? oricum o sa merg la control dar pana cand am programarea pt k nu mai suport ...
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: CISTITA

scris pe 7 ian 2007 22:55 de Guest

mi-a zis o prietena ca ea trateaza cistita cu sadica dizolva sare in apa cu care se spala..e bine dakincerc? oricum o sa merg la control dar pana cand am programarea pt k nu mai suport ...
Sarea, dizolvata in apa, se numeste solutie salina. Sadic, e altceva. Incearca, ce te costa?!? Pune si niste paprika.
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Re: CISTITA

scris pe 7 ian 2007 23:04 de Danny_DaBoss

sus

aasdasd

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: CISTITA

scris pe 7 ian 2007 23:53 de aasdasd

am vrut sa scriu" sarea adica"...in fine..
sus

asdasd

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CISTITA

scris pe 8 ian 2007 01:21 de asdasd

am luat Uricol de la farmacie si am luat doua pliculetze seara asta..si peste o jum de ora..am inceput sa urinez ...ceva rosu..(Adica pe langa urina era ceva rosu...) Ar putea sa fie sange?? si dak da...de ce? va rog rapsundeti
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CISTITA

scris pe 8 ian 2007 11:12 de Guest

am luat Uricol de la farmacie si am luat doua pliculetze seara asta..si peste o jum de ora..am inceput sa urinez ...ceva rosu..(Adica pe langa urina era ceva rosu...) Ar putea sa fie sange?? si dak da...de ce? va rog rapsundeti
Da. Este, chiar, sange, pentru ca, afectiunea este avansata. Si nu-i o gluma, faptul ca medicul nu trebuie ocolit. De fapt, cistita, incepe, prin a se manifesta la nivelul uretrei( manifestari: senzatie de mictiune, frecventa, urina, are un aspect tulbure, usturimi), se extinde netrata, pana, la afecta rinichii. Moment in care, urina capata un aspect rosiatic.
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CISTITA

scris pe 8 ian 2007 13:41 de Guest

Citeste, dupa ce revii de la medic. Doar, cineva, care n-a simtit pe propria piele efectele cistitei, in conditiile in care, scrii, ca urina, are, deja, un continut ridicat de sange, te mai trimite, la dracu' pe site-uri, sa citesti, ca sa-si dea cu superimportanta si nelipsita parere pe site.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CISTITA

scris pe 8 ian 2007 13:57 de ExoticDream

Citeste, dupa ce revii de la medic.

Ideea era sa faca ceva pana cand ajunge la medic (trimiterea la control a fost si primul meu sfat), dupa aia e superfluu, dar tu nu le ai cu logica, c'est la vie, ne-am obisnuit. A citi un articol dureaza cateva minute si o informatie in plus nu strica nimanui, de la momentul programarii la medic si pana cand ajungi efectiv la el dureaza ceva mai mult decat timpul necesar lecturarii a doua pagini.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

asdasd

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CISTITA

scris pe 8 ian 2007 15:08 de asdasd

ideea e ca ma duc la dr dar nu a avut program cand am vrut sa ma duc si a trebuit sa astept 2 zile.si nu vroiam sa`mi schimb medicul ...
sus

lacri

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CISTITA

scris pe 13 feb 2009 00:48 de lacri

lo
sus

lacry

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CISTIT

scris pe 13 feb 2009 00:53 de lacry

pentru cinstita va recomanad o planta pe nume MARUL LUPULUI faceti spalaturi vaginale cel mult 2 saptamani
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CI

scris pe 21 feb 2009 00:22 de Farfalla

pentru cinstita va recomanad o planta pe nume MARUL LUPULUI faceti spalaturi vaginale cel mult 2 saptamani
MARUL LUPULUI nu e pentru cancer mai mult ? Pentru cistita avansata sau poate e o infectie urinara se recomanda antibioticeSi medicul nu isi da seama asa repede ... trebuie sa iti faca analiza urinei si apoi sa iti recomande un tratament. Uricolul e bun pentru ca urinezi mai mult de la el ( at cand ai pietre la rinichi ), uite-te pe prospect poate scrie pe el ca are ca efect secundar urina mai inchisa la culoare

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online