Dureri vaginale

Pagina 1 din 1
1

Werdragon

Junior member
42 mesaje

Dureri vaginale

scris pe 20 mai 2010 18:19 de Werdragon

buna ziua am si eu o intrebare.....prietena mea a avut dureri mari arsuri la stomac timp de vreo 3 zile,si astazi o doare vaginu,da sia inceput viata sexuala,si am facut dragoste acum o luna,dupa care ia intarziat ciclu cu aproape o saptamana,poate sa fie insarcinata sau stie cineva o cauza sau cevea pentru aceste dureri?

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: dureri vaginale

scris pe 20 mai 2010 20:04 de McLove

Clar! Am avut dreptate... Ti-am zis ca dupa 2-3 saptamani te prezinti pe forum cu intrebarea: "a ramas insarcinata?"

Oricum, nu e cazul unei sarcini... sa se duca la un medic specializat.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Werdragon

Junior member
42 mesaje

Re: Re: dureri vaginale

scris pe 20 mai 2010 21:36 de Werdragon

Clar! Am avut dreptate... Ti-am zis ca dupa 2-3 saptamani te prezinti pe forum cu intrebarea: "a ramas insarcinata?"

Oricum, nu e cazul unei sarcini... sa se duca la un medic specializat.

ma gandeam ca iar dau de tine....ma da am pus intrebarea asta desi sunt aproape sigur ca e doar o raceala sai gastrita totusi am vrut sa fiu sigur,da asa eram aproape 100% singur ca na ramas ca ciclu ia venit asa ca suck on that

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: dureri vaginale

scris pe 21 mai 2010 00:02 de simosimina

buna ziua am si eu o intrebare.....prietena mea a avut dureri mari arsuri la stomac timp de vreo 3 zile,si astazi o doare vaginu,da sia inceput viata sexuala,si am facut dragoste acum o luna,dupa care ia intarziat ciclu cu aproape o saptamana,poate sa fie insarcinata sau stie cineva o cauza sau cevea pentru aceste dureri?

arsurile la stomac pot însemna gastrită, sau alte afecţiuni (în nici un caz sarcina), cât despre durerile vaginale..ele apar în timpul contactului sexual?

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Werdragon

Junior member
42 mesaje

Re: Re: dureri vaginale

scris pe 21 mai 2010 07:14 de Werdragon

arsurile la stomac pot însemna gastrită, sau alte afecţiuni (în nici un caz sarcina), cât despre durerile vaginale..ele apar în timpul contactului sexual?

nu au aparut dupa cele 3 zile de arsuri la stomac fara nici un contat sexual nam mai facu dragoste de 1 luna de zile.....a internato aseara la spital are ulcer:-<

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Dureri vaginale

scris pe 22 mai 2010 04:04 de ExoticDream

Subiectul tau va fi mutat la rubrica "Sanatate/Probleme"!

Sanatate!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online