Fimoza?

Pagina 1 din 1
1

true

Newbie
7 mesaje

Fimoza?

scris pe 30 ian 2009 02:04 de true

Am tot citit topicurile de fimoza si problemele asemanatoare ei.Un lucru incomod de care ar vrea sa scape oricine se confrunta cu asa ceva.Vreau sa stiu daca ma confrunt sau nu cu aceasta fimoza.Din cate stiu la fimoza penisul nu se decaloteaza deloc,eu il decalotez circa 1 cm si pe urma sincer...mi-e frica sa mai trag.Poate poate ma simt putin incomod,dar vreau sa stiu ce trebuie sa fac..? sa incerc sa-l decalotez pana la baza cu riscul de a suporta durerea ?
Mentionez ca am varsta de 17 ani.
Cu stima , Alex

Saliu!
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Fimoza?

scris pe 30 ian 2009 19:15 de vladbodan

Am tot citit topicurile de fimoza si problemele asemanatoare ei.Un lucru incomod de care ar vrea sa scape oricine se confrunta cu asa ceva.Vreau sa stiu daca ma confrunt sau nu cu aceasta fimoza.Din cate stiu la fimoza penisul nu se decaloteaza deloc,eu il decalotez circa 1 cm si pe urma sincer...mi-e frica sa mai trag.Poate poate ma simt putin incomod,dar vreau sa stiu ce trebuie sa fac..? sa incerc sa-l decalotez pana la baza cu riscul de a suporta durerea ?
Mentionez ca am varsta de 17 ani.
Cu stima , Alex

fimoza ai atunci cand nu se poate decalota complet , adica pana la refuz , sa zic asa , trebuie sa iti vezi forma completa a capului, in cazul in care nu se poate decalota complet , ai nevoie de o operatie scurta ... adica pe scurt iti da somnifer si taie putin pielea ca sa se poata decalota complet, cam tarziu insa daca ai varsta de 17 ani ... in cazul in care ai , ar fi trebuit de mic copil sa mergi

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Fimoza?

scris pe 30 ian 2009 20:26 de femme

fimoza ai atunci cand nu se poate decalota complet , adica pana la refuz , sa zic asa , trebuie sa iti vezi forma completa a capului, in cazul in care nu se poate decalota complet , ai nevoie de o operatie scurta ... adica pe scurt iti da somnifer si taie putin pielea ca sa se poata decalota complet, cam tarziu insa daca ai varsta de 17 ani ... in cazul in care ai , ar fi trebuit de mic copil sa mergi

Eu sunt fata si nu ma pre pricep, de aceea vreau sa te intreb ceva. Este adevarat ca, la baieti, parintii trebuie sa verifice daca penisul se decaloteaza cand sunt micuti???
Daca stii, te rog raspunde-mi!! E o curiozitate!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Fimoza?

scris pe 30 ian 2009 22:32 de Pasaroi_Cuminte

Eu sunt fata si nu ma pre pricep, de aceea vreau sa te intreb ceva. Este adevarat ca, la baieti, parintii trebuie sa verifice daca penisul se decaloteaza cand sunt micuti???

DA , este obligatoriu.
Micuti intelegand pana in 5-6 ani.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Fimoza?

scris pe 31 ian 2009 10:15 de vladbodan

da, ma verifica , iar la 11 ani sau 12 cand am fost operat, in vacanta de vara , stateam acasa cu puta in ceai de musetel , si mai vedea sa verifice cum e , nu aveam treaba pentru ca eu inca nu am inteles ce trebuia sa se intample

You're a mug,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online