Mamografie...

Pagina 1 din 1
1

cristina

Guest

Mamografie...

scris pe 25 feb 2007 17:10 de cristina

salut! am si eu o intrebare..pt cine stie..din proprie exp...dak atunci cand mergi la un control la sani sau iti faci o mamografie...dr. te intreaba chestii legate de viata sexuala..?ms
sus

Coracao

Veteran member
180 mesaje

Re: Mamografie...

scris pe 25 feb 2007 21:35 de Coracao

te-ai rusinat ca te-o intrebat???
sus

cristina

Guest

Re: Re: Mamografie...

scris pe 25 feb 2007 21:55 de cristina

nu stiu dak m-a intrebat pt k nu am fost inca =)) ...am intrebat pe cineva care stie..care a mai fost...
sus

daliana35

Guest

Re: Re: Re: Mamografie...

scris pe 26 feb 2007 10:01 de daliana35

nu stiu dak m-a intrebat pt k nu am fost inca =)) ...am intrebat pe cineva care stie..care a mai fost...
da te intreaba
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 26 feb 2007 10:13 de Nekunoskuta

salut! am si eu o intrebare..pt cine stie..din proprie exp...dak atunci cand mergi la un control la sani sau iti faci o mamografie...dr. te intreaba chestii legate de viata sexuala..?ms

Da, te intreaba si despre viata ta sexuala. Am o prietena care a avut mari probleme cu sanii si un medic de la o clinica buna din Cluj i-a spus ca aproape orice problema a unei femei are legatura cu viata sexuala, mai ales dupa o varsta cand ceasul biologic incepe sa ticaie nervos.

Nimic...
sus

cristina

Guest

scris pe 2 mar 2007 16:04 de cristina

ms.. si as mai vrea sa stiu mai exact ce fel de intrebari iti pun?eu nu vreau sa fie si mama de fatza...ar fi vreo problema dak ii zic dr ca nu vreau sa intru cu mama?si cam in ce consta controlul? ms inca o data
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 6 mar 2007 19:21 de Nekunoskuta

Nu pot sa-ti dau prea multe detalii pentru ca nu am trecut prin asa ceva. Din ce imi inchipui ar trebui sa medicul sa fie de acord sa intri fara mama din cauza confidentialitatii relatiei medic-pacient.

Ar ridica un semn de intrebare insa pentru mama ta refuzul de a intra cu ea, nu?

Nimic...
sus

kale

Junior member
22 mesaje

scris pe 13 mar 2007 16:50 de kale

nu vreau sa te sperii dar eu am auzit ca este foarte dureroasa mamografia,iti strange sanii,ceva de genul asta.de ce nu faci o ecografie la sani?mamografiile se fac dupa 30 de ani pt ca te si iradiaza.
sus

dana tg. jiu

Guest

scris pe 13 mai 2008 18:00 de dana tg. jiu

Tocmai am facut astazi o mamografie.cum sa intri cu mama? se intra individual.la peste 40 de ani mai intri cu mama la doctor?
sus

barbie

Newbie
6 mesaje

scris pe 14 mai 2008 00:40 de barbie

Medicul nu ar avea d c sa nu fie de acord sa nu intre si mama ta,dar dc insisti sa ramana afara probabil k se va gandi d c nu vrei sa intre...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online