Menstruatie redusa.....

Pagina 1 din 1
1

Miha

Guest

Menstruatie redusa.....

scris pe 10 oct 2009 18:16 de Miha

Buna fetelor...am si eu nevoie de un sfat.De vreo 6 luni mi-am inceput viata sexuala,mereu am facut-o protejat...problema este urmatoarea...Acum 3 zile mi-a venit menstruatia si in general aveam un flux abundent in primele 2-3 zile dar acum fluxul e scazut...in timpul noptii [aseara]nu mi-a curs nimic si deja e a 3-a zi...menstruatia ma tine cam 4-5 zile...incep sa ma ingrijorez pt ca niciodata nu mi-a curs asa putin. A si inca ceva de 2 luni folosesc tampoane interne[OB].Sa fie asta prolbema?sau ce credeti ca e?
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Oare am vreo problema?

scris pe 10 oct 2009 20:08 de yony

Buna fetelor...am si eu nevoie de un sfat.De vreo 6 luni mi-am inceput viata sexuala,mereu am facut-o protejat...problema este urmatoarea...Acum 3 zile mi-a venit menstruatia si in general aveam un flux abundent in primele 2-3 zile dar acum fluxul e scazut...in timpul noptii [aseara]nu mi-a curs nimic si deja e a 3-a zi...menstruatia ma tine cam 4-5 zile...incep sa ma ingrijorez pt ca niciodata nu mi-a curs asa putin. A si inca ceva de 2 luni folosesc tampoane interne[OB].Sa fie asta prolbema?sau ce credeti ca e?

cum sa fie de la tampoane, esty culmea...

stai linistita, nu cred ca ai motive de ingrijorare, poate fi din cauza stresului, racelii, antibioticelor etc...
sus

Miha

Guest

Re: Re: Oare am vreo problema?

scris pe 10 oct 2009 23:55 de Miha

cum sa fie de la tampoane, esty culmea...

stai linistita, nu cred ca ai motive de ingrijorare, poate fi din cauza stresului, racelii, antibioticelor etc...
Stiu ca suna total aiurea si ca nu poate fi asa,dar ma gandeam ca e de la tampoanele interne si pe langa asta am in cap si obsesia asta ca as putea fi insarcinata desi nu am avut contact sexual neprotejat
sus

Miha

Guest

Re: Re: Re: Oare am vreo problema?

scris pe 13 oct 2009 00:01 de Miha

Nu mai are nimeni nici o parere?
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: Oare am vreo problema?

scris pe 13 oct 2009 21:40 de yony

Stiu ca suna total aiurea si ca nu poate fi asa,dar ma gandeam ca e de la tampoanele interne si pe langa asta am in cap si obsesia asta ca as putea fi insarcinata desi nu am avut contact sexual neprotejat

este ff adevarat k la unele pers le vine menstruatzia si peste o sarcina insa dak ai facut mereu sex protejat si aty utilizat corect metodele de contraceptzie, nu ai de ce sa te stresezi....

de la tampoane interne nu are cum sa fie!!!!!
sus

Miha

Guest

Re: Re: Re: Re: Oare am vreo problema?

scris pe 13 oct 2009 22:45 de Miha

este ff adevarat k la unele pers le vine menstruatzia si peste o sarcina insa dak ai facut mereu sex protejat si aty utilizat corect metodele de contraceptzie, nu ai de ce sa te stresezi....

de la tampoane interne nu are cum sa fie!!!!!
Ok ms pt sfaturi dar nu stiu ce sa ma fac cu obsesia ca as putea ramane insarcinata de fiecare data cand fac dragoste cu prietenul meu,sunt foarte stresata
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

80 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online