Penis curbat

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

XeXoasa

Guest

Penis curbat

scris pe 10 iun 2006 08:57 de XeXoasa

Salutare,

Am un nou prieten si ma cam intriga o chestie la el... o are curbata si inca nu are ata rupta

Desi facem sex(am facut pana acum de 3 ori cu el si se pricepe baiatu') nu are ata rupta... e normal? parca asta era un semn ca baiatu'e virgin.. cum e posibil?

Si... o are si curbata spre stanga... nu ma deranjeaza dar sunt doar curioasa daca este ceva normal si daca se poate remedia...

Va rog fara caterinca ieftina.

Multumesc anticipat
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: curbura la P%$!

scris pe 10 iun 2006 09:43 de SORIN28

Salutare,

Am un nou prieten si ma cam intriga o chestie la el... o are curbata si inca nu are ata rupta

Desi facem sex(am facut pana acum de 3 ori cu el si se pricepe baiatu') nu are ata rupta... e normal? parca asta era un semn ca baiatu'e virgin.. cum e posibil?

Si... o are si curbata spre stanga... nu ma deranjeaza dar sunt doar curioasa daca este ceva normal si daca se poate remedia...

Multumesc anticipat

la caterinca ieftina a ta ai sa primesti raspunsuri pe masura sau ai 12 ani?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 10 iun 2006 15:26 de Duduia

Salutare,

Multumesc anticipat

cauta in arhiva, vei gasi raspunsuri la ambele intrebari. insa... cam meriti o caterinca mica(nu trebuia sa spun asta?!?!?)

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 10 iun 2006 19:51 de SORIN28

Salutare,

Multumesc anticipat

Hai sa-ti raspund totusi ca sa nu zici ca-s baiat rau

Curbura aia e din cauza atei, il trage in stanga. El te pacaleste, tu nu te-ai uitat la ata dupa ce faceti sex(dupa....e rupta) dar el hot(cum suntem noi baietii) se duce acasa si o lipeste....si uite-asa dupa 3partide de amor ghebos el inca mai are ata intreaga si penisul se loveste de piciorul stang. Oricum poti sta linistita, era mai rau daca era curbura in sus ca il lovea in stomac si ii era foame mereu si uita de tine.

Radio Greu de difuzat

sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

Re: Re: curbura la P%$!

scris pe 13 iun 2006 09:36 de Duduia

Hai sa-ti raspund totusi ca sa nu zici ca-s baiat rau

Curbura aia e din cauza atei, il trage in stanga. El te pacaleste, tu nu te-ai uitat la ata dupa ce faceti sex(dupa....e rupta) dar el hot(cum suntem noi baietii) se duce acasa si o lipeste....si uite-asa dupa 3partide de amor ghebos el inca mai are ata intreaga si penisul se loveste de piciorul stang. Oricum poti sta linistita, era mai rau daca era curbura in sus ca il lovea in stomac si ii era foame mereu si uita de tine.

good boy

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

Re: Penis curbat

scris pe 26 iun 2006 07:23 de alin4alin

Salutare,

Multumesc anticipat
Are sindroml peyoree(nu mai stiu cum se scrie exact). Curbura ar trebui sa dispara dupa 6 luni-1 an. Rareori curbura nu dispare, dar nu este neaparat un lucru rau caci ai parte de mai multa placere in timpul actului sexual.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Penis curbat

scris pe 26 iun 2006 12:35 de Nekunoskuta

Curbura ar trebui sa dispara dupa 6 luni-1 an. Rareori curbura nu dispare...

Curbura penisului nu dispare. Din ce am auzit, orice barbat are penisul curbat, mai mult sau mai putin, mai vizibil sau nu, din cauza pozitiei lui in pantaloni de-a lungul vietii.

Nimic...
sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: Re: Re: Penis curbat

scris pe 4 iul 2006 13:12 de Kaly

Curbura penisului nu dispare. Din ce am auzit, orice barbat are penisul curbat, mai mult sau mai putin, mai vizibil sau nu, din cauza pozitiei lui in pantaloni de-a lungul vietii.

Nu e chiar asa, mey... adica vreau sa spun ca asta nu are nici o treaba cu pozitia din pantaloni

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Penis curbat

scris pe 14 iul 2006 17:09 de Pasaroi_Cuminte

Nu e chiar asa, mey... adica vreau sa spun ca asta nu are nici o treaba cu pozitia din pantaloni

schimba-i curbura pune-i contra greutati, (cine stie poate un nou muschi regasit pt culturisti) =))

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat

scris pe 22 iul 2006 14:12 de dazza

schimba-i curbura pune-i contra greutati, (cine stie poate un nou muschi regasit pt culturisti) =))

Nici prietenul meu nu are ata rupta si a facut`o de sute de ori pana acum.

Daca tii prea usor dragostea,zboara,daca o tii prea strans,moare....
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat

scris pe 23 iul 2006 02:38 de SORIN28

Nici prietenul meu nu are ata rupta si a facut`o de sute de ori pana acum.

Cu cine?!

Radio Greu de difuzat

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat

scris pe 25 iul 2006 22:26 de Bozgoru

hmmm... baiatu nu mai e virgin in momentu in care a bagat putza la pasarica... nu atunci cand i s-a ruupt atza.... eu am facut-o de sute mii de ori.. si... atza e tot..acolo si cred ca va ramane pe viatza..depinde de organism... si e curbata pt ca si-a tinut-o pe stanga cand era mic
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat

scris pe 25 iul 2006 23:01 de SORIN28

Bozgure- - esti stangaci

Radio Greu de difuzat

sus

Li-Gheorghe

Guest

Re: Penis curbat

scris pe 27 iul 2006 09:29 de Li-Gheorghe

Salutare,

Multumesc anticipat

Cu aceeasi "problema" ma confrunt si eu, o am curbata spre stanga in raport cu axa x y la 12.2857° si asta datorita fatului ca am testicolul stang mai greu cu 30 % fata de cel drept si o diferenta de nivel dintre cele doua testicole de 1 cm.
Cu ata am mari probleme deoarece imi imparte orificiul extern al uretrei in doua deci eu urinez si ejaculez in doua directii:
1 directia inainte
2 directia perete stanga

Post by Lithium-Gheorghe
sus

dazza

Expert member
513 mesaje

scris pe 27 iul 2006 14:01 de dazza

Cu cine?!

Cu fosta prietena.

sus

dazza

Expert member
513 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat

scris pe 27 iul 2006 14:02 de dazza

Cu fosta prietena.

Si cu mine,evident.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat

scris pe 27 iul 2006 23:55 de Bozgoru

de ce-s stangaci mah? la chestia cu penisul curbat sau la aia cu atza?
sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis curb

scris pe 27 iul 2006 23:59 de mya

de ce-s stangaci mah? la chestia cu penisul curbat sau la aia cu atza?

la aman2. fetele stiu de ce

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis curb

scris pe 28 iul 2006 22:01 de SORIN28

la chestia cu penisul curbat sau ma insel?!

Radio Greu de difuzat

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis

scris pe 28 iul 2006 23:34 de Bozgoru

pai avea chilorii elastici de tot. si l-a tinut pe stanga ))
sus

RohaN

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Penis curbat

scris pe 6 sep 2007 15:55 de RohaN

Are sindroml peyoree(nu mai stiu cum se scrie exact). Curbura ar trebui sa dispara dupa 6 luni-1 an. Rareori curbura nu dispare, dar nu este neaparat un lucru rau caci ai parte de mai multa placere in timpul actului sexual.

Am si eu o problema asemanatoare. Am 17 ani iar penisul meu este curbat spre stanga. (30 grade spre stanga) si nu stiu ce sa fac...inca nu mi-am inceput viata sexuala din acest motiv. Isi va reveni? Sau trebuie sa fac operatie ceva?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pe

scris pe 6 sep 2007 21:28 de Nekunoskuta

Un penis curbat poate face minuni in pat...cica

Nimic...
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 7 sep 2007 22:53 de stefanoski

Am si eu o problema asemanatoare. Am 17 ani iar penisul meu este curbat spre stanga. (30 grade spre stanga) si nu stiu ce sa fac...inca nu mi-am inceput viata sexuala din acest motiv. Isi va reveni? Sau trebuie sa fac operatie ceva?

30 de grade ?? mai sa fie ! cu ce ai masurat gradul de inclinatie ?

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

scris pe 7 sep 2007 23:20 de omu_negru

este cea mai buna explicatie la curbura penisului: din cauza pantaloni (de obicei blugi)penisul are o usoara "curbura" ...dar nu este o chestie de speriat.
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

Re: Re: Re: Re: Penis curbat

scris pe 7 sep 2007 23:21 de omu_negru

30 de grade ?? mai sa fie ! cu ce ai masurat gradul de inclinatie ?

cu trusa de geometrie
sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

scris pe 7 sep 2007 23:22 de omu_negru

stai calm...momentan nu-i nimic grav...dupa prima partida vei vedea daca e de bine sau de rau
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Penis curbat

scris pe 8 sep 2007 11:38 de stefanoski

cu trusa de geometrie

toata trusa ? adica echer, raportor, compas, rigla ??

sus

omu_negru

Veteran member
409 mesaje

scris pe 9 sep 2007 00:19 de omu_negru

da cum sa nu, toate trusa ca a pus toate datele problemei intr-o ecuatie de gradul 2 cu 3 necunoscute si a rezolvat problema
sus

RohaN

Newbie
2 mesaje

scris pe 9 sep 2007 13:27 de RohaN

cu trusa de ochiometrie
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 9 sep 2007 14:53 de stefanoski

cu trusa de ochiometrie

whatever

sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

79 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online