Penis nedecalotat

Pagina 1 din 1
1

Alin14

Guest

Penis nedecalotat

scris pe 26 iul 2008 21:16 de Alin14

Am si eu o problema..am 14 ani si am penisul nedecalotat...pot sa ma masturbez si sa ejaculez fara probleme , iar nu am deloc usturimi cand urinez.Este o problema ce necesita interventie chirurgicala ? Sau trebuie sa imi iau inima in dinti si sa fortez eu ? De fiecare data cand incerc ma opreste ceva , nu stiu ce.Astept sfaturile voastre , mersi
sus

sgc

Guest

Re:

scris pe 26 iul 2008 21:54 de sgc

Sau trebuie sa imi iau inima in dinti si sa fortez eu ? De fiecare data cand incerc ma opreste ceva , nu stiu ce.Astept sfaturile voastre , mersi
salut. parerea mea este ca daca ceea ce te opreste de fiecare data cand vrei sa incerci ceva, sunt subiectele de pe forum, commenturile de-aici, anumite bloguri si mesaje televizate si dedicatii, poate ar trebui sa-ti iei inima-n dinti si sa faci ceea ce vrei sa faci. nu stiu daca-i cel mai bun sfat, pare nepotrivit subiectului deschis de tine, dar are un caracter general si este o idee de viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re:

scris pe 27 iul 2008 02:21 de ExoticDream

salut. parerea mea este ca daca ceea ce te opreste de fiecare data cand vrei sa incerci ceva, sunt subiectele de pe forum, commenturile de-aici, anumite bloguri si mesaje televizate si dedicatii, poate ar trebui sa-ti iei inima-n dinti si sa faci ceea ce vrei sa faci. nu stiu daca-i cel mai bun sfat, pare nepotrivit subiectului deschis de tine, dar are un caracter general si este o idee de viata.

Adica omul intampina dificultati cu penisul datorita subiectelor de pe forum, mesajelor si dedicatiilor TV!!! Hai ca asta-i amuzanta rau, o sterg maine!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re:

scris pe 27 iul 2008 15:17 de sgc

Adica omul intampina dificultati cu penisul datorita subiectelor de pe forum, mesajelor si dedicatiilor TV!!! Hai ca asta-i amuzanta rau, o sterg maine!

adica, da. asa se pare.
sus

mara

Guest

Re: Re: Re: Re:

scris pe 27 iul 2008 19:56 de mara

trebuie sa faci cumva sa ti-l decalotezi,e spre binele tau.
sus

tudores

Senior member
100 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 30 iul 2008 14:32 de tudores

Eu zic sa-l lasi cu calota, ca sa nu te infectezi, ca dupa mergi la injectzii!
Si nash dori asha ceva, nici celui mai mare dushman al meu!

Tudy
sus

Doc

Veteran member
197 mesaje

Re: Penis nedecalotat

scris pe 30 iul 2008 23:02 de Doc

Am si eu o problema..am 14 ani si am penisul nedecalotat...pot sa ma masturbez si sa ejaculez fara probleme , iar nu am deloc usturimi cand urinez.Este o problema ce necesita interventie chirurgicala ? Sau trebuie sa imi iau inima in dinti si sa fortez eu ? De fiecare data cand incerc ma opreste ceva , nu stiu ce.Astept sfaturile voastre , mersi

Poti sa iti faci o operatie de circumcizie ...

RapidConsult
sus

canon

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Penis nedecalotat

scris pe 9 sep 2008 12:51 de canon

Poti sa iti faci o operatie de circumcizie ...

nu trebuie sa faca operatie de circumcizie

trebuie sa mergi la doctor..iti da cu o substanta pe penis si trage de el...o sa te doara foarte foarte rau...am patit-o eu acum cativa ani
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online