Picatura Placerii

Pagina 1 din 1
1

shell

Senior member
90 mesaje

Picatura Placerii

scris pe 12 sep 2009 17:18 de shell

salutare...am facut sex neprotejat...nam ejaculat inauntru dar... !!!!
dupa ce am facut asta uite ce sa intamplat...eu cu pretena mea facem sex neprotejat s azicem o data la 2 saptamani ... acum 1 luna ia venit menstruatia apoi....ia mai venit odata dupa 2 saptamani.... eu anm mai auzit sau vazut asa ceva ? nu prea are potfa de mancare..mananca ciocolata in fiecar zi sau la doua zile...probabil ciocolata e motivul pierderei poftei de mancare...
ieri ia venit pofta de salata orientala sia facut si a mancat... are unele greturi...
dupa ce ia venit a doua oara mentruatia...adica aia de peste 2 saptamani..ceea ce e inredibil sati vina mentruatia la interval de 2 saptamani.... ia fost rau....a avut frisoane...greturi..a vomat.... si a tinuto asa 3-4 zile.... datimi 1-2-3 sfaturi...multumesc
am decis sai fac un test de sarcina maine....datimi si unele sfaturi cum se foloseste cat costa.... nam mai folosit asa ceva pana acuma...si sincer..imi este jena sa intreb pe farmacista
sus

:|:|

Guest

Re: Picatura Placerii

scris pe 12 sep 2009 17:28 de :|:|

dupa ce am facut asta uite ce sa intamplat...eu cu pretena mea facem sex neprotejat s azicem o data la 2 saptamani ... acum 1 luna ia venit menstruatia apoi....ia mai venit odata dupa 2 saptamani.... eu anm mai auzit sau vazut asa ceva ? nu prea are potfa de mancare..mananca ciocolata in fiecar zi sau la doua zile...probabil ciocolata e motivul pierderei poftei de mancare...
ieri ia venit pofta de salata orientala sia facut si a mancat... are unele greturi...
dupa ce ia venit a doua oara mentruatia...adica aia de peste 2 saptamani..ceea ce e inredibil sati vina mentruatia la interval de 2 saptamani.... ia fost rau....a avut frisoane...greturi..a vomat.... si a tinuto asa 3-4 zile.... datimi 1-2-3 sfaturi...multumesc
am decis sai fac un test de sarcina maine....datimi si unele sfaturi cum se foloseste cat costa.... nam mai folosit asa ceva pana acuma...si sincer..imi este jena sa intreb pe farmacista

e km ciudat treaba k menstruatia..adik..nush ..nu am patit pana akm asa cv..dar in leg q testul de sarcina...e 10 lei si ceva..depinde de farmacie..poate fi si m iefitin..si se face p baza de urina...gasesti akolo toate instructiunile..
sus

shell

Senior member
90 mesaje

Re: Re: Picatura Placerii

scris pe 12 sep 2009 17:57 de shell

e km ciudat treaba k menstruatia..adik..nush ..nu am patit pana akm asa cv..dar in leg q testul de sarcina...e 10 lei si ceva..depinde de farmacie..poate fi si m iefitin..si se face p baza de urina...gasesti akolo toate instructiunile..

merci de info..apropo..dragutz nume
sus

Georgiana20

Newbie
3 mesaje

Re: Picatura Placerii

scris pe 14 sep 2009 12:32 de Georgiana20

Eu am patit ceva mai grav,nu mi s-a intamplat sa-mi vina menstruatia la 2 saptamani.... dar aveam cam aceleasi simptome si aflaseram ca sunt insarcinata,si am avortat... Si vreau sa zic ca m-am descurcat singura... prietenul meu nu m-a ajutat cu nimik. Asa ar trebui sa faci si tu,cum a facut prietenul meu,si defapt asa cum o fac totii. Eu te-as sfatui sa intri pe site-ul www.tpu.ro si pui acolo intrebarea ta si primesti repede raspunsurile,eu am pus o intrebare si 15 min am primit nu stiu cate raspunsuri.
si vezi ca mi-ai facut pofta de ciocolata si nu am voie sa mananc,ca am diabet. Nu trebuia sa spui de ciocolata... tu nu te-ai gandit ca sunt unii oameni care au diabet,sau alte boli
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online