Scurgeri vaginale

Pagina 1 din 1
1

andreiutza

Newbie
4 mesaje

Scurgeri vaginale

scris pe 5 iul 2004 23:50 de andreiutza

Explicati-mi si mie va rog, ce-i cu scurgerile astea vaginale? Cand se intampla?Cat de des? Multumesc

pupici
sus

Cynthia

Guest

Re: scurgeri vaginale

scris pe 6 iul 2004 15:35 de Cynthia

Explicati-mi si mie va rog, ce-i cu scurgerile astea vaginale? Cand se intampla?Cat de des? Multumesc

Fata draga...cati ani ai?:/se pare ca pana la urma chiar sunt bune proglamele alea de "educatie sexuala "de prin scoli...scurgerile vaginale sunt ceva normal.ele incep sa apara cam cand fata intra la pubertate si cred ca dupa cum ai observat sunt zilnice...insa ceva mai abundente in perioada ovulatiei si in momentul excitatiei pt a lubrefia vaginul si a usura intrarea prnisului in vagin.... E ceva in neregula atunci cand au un miros intepator sau o culoare ciudata....cauzele putand fi diferite infectii interne
sus

sdghfhg

Guest

Re: Re: scurgeri vaginale

scris pe 5 mar 2006 15:07 de sdghfhg

Fata draga...cati ani ai?:/se pare ca pana la urma chiar sunt bune proglamele alea de "educatie sexuala "de prin scoli...scurgerile vaginale sunt ceva normal.ele incep sa apara cam cand fata intra la pubertate si cred ca dupa cum ai observat sunt zilnice...insa ceva mai abundente in perioada ovulatiei si in momentul excitatiei pt a lubrefia vaginul si a usura intrarea prnisului in vagin.... E ceva in neregula atunci cand au un miros intepator sau o culoare ciudata....cauzele putand fi diferite infectii interne
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 6 mar 2006 19:05 de David21

De ce nu o intrebi pe maica-ta?...sigur stie....

Legalize_iT_in_Ro
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 6 mar 2006 23:05 de SORIN28

De ce nu o intrebi pe ma-ta?...sigur stie....

De ce nu te-ai abtinut daca nu ai stiut ce sa-i raspunzi?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ThroughRain

Junior member
42 mesaje

scris pe 7 mar 2006 00:21 de ThroughRain

De ce nu o intrebi pe ma-ta?...sigur stie....

david cred ca esti incantat de ce raspuns ai dat nu?sigur acum fata va sti.
dupa cum zicea si Cynthia scurgerile vaginale sunt o problema delicata si e bine sa le discuti cu o prietena nu cu un baiat, sunt unele lucruri care el chiar nu le stie

Through The Rain
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 7 mar 2006 01:27 de David21

david cred ca esti incantat de ce raspuns ai dat nu?sigur acum fata va sti.
dupa cum zicea si Cynthia scurgerile vaginale sunt o problema delicata si e bine sa le discuti cu o prietena nu cu un baiat, sunt unele lucruri care el chiar nu le stie

Maaaa...tu cine te crezi bah...dr. Phill nr 2..?

Legalize_iT_in_Ro
sus

secret

Guest

scris pe 7 mar 2006 09:50 de secret

scurgeri vaginale? sunt normale...dar daca sunt prea abundente s-ar putea sa ai o ciupercutza
sus

eu

Guest

Re: Re: Re: scurgeri vaginale

scris pe 17 feb 2009 16:33 de eu

totusi ar fi bine pentru orce eventualitate saconsulti un medic inecolog......nu sa te iei dupa totate sfaturile babesti,care de obicei fac mai mult rau decat bin.
sus

Listener

Veteran member
346 mesaje

Re: Scurgeri vaginale

scris pe 18 feb 2009 13:11 de Listener

Vorbim de pubertate nu ai de ce sa-ti faci griji,vaginul este un tesut rezistent pentru a preveni iratatia urinara,cand intri in excitatie acea rezistenta scade,vaginul produce o enzima care previne iritatie.mai poate sa se formeze o flora datorita faptului ca ai bacterii si microorganistme ce produc acid tactil sau alte infectii si deasemenea acea flora previne aceasta chestie..alta chestie mai este ca ai un clitoris santos si sensibil..ia-ti chiloti din polyester,In nici un caz bumbac am mai avut fete nedumerite cu probleme si treaba e de natura ca intri in alt nivel sexual.
In mare vaginul spre deosebire de penis este un organ repoducator care este supus unei flore ce il mentine umed,datorita faptului ca este sensibil la anumite iritatii si contact aer/microorganisme.

Intreabari si solutii...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Scurgeri vaginale

scris pe 18 feb 2009 13:17 de simosimina

Scurgerile vaginale sunt cat se paote de normale..un fel de curatare a vaginului.
Acum depinde ce inseamna la tine scurgere vaginala..ca daca este din abundenta ..urat mirositoare..si colorata(mai galbuie..) poti avea o infectie..si treb sa te duci la doctor...dar daca este normala...(putin albicioasa) este in regula

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online