Minciuna/sunt confuz

Pagina 2 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 5 mar 2004 01:26 de levi82

Azi am facut o greseala imensa de care nu stiu cum sa ma scap:
Am vrut sa nu ma intalnesc cu ea o prioada ca sa-mi treaca un pic, dar fiind 1 martie nu am anut scapare. I-am cumparat un cadou, niste flori, si am venit cu ea acasa la mine. Sigur, cu toate ca am incercat sa nu se vada, mi-a citit pe fata ca ceva nu este in regula si dupa ce m-a tot intrebat care este problema am raspuns niste mari prostii. Am ajuns sa fiu eu cel care minte si acum ma urasc pentru asta. I-am spus ca un prieten, fratele colegei ei, mi-a spus ca stie un lucru despre ea care m-ar rani foarte mult si sa am grija. Acum ea vrea sa ne intalnim toti 3 sa discutam care este acel lucru, si nu stiu cum sa ma mai scot din acest rahat. Am discutat cu acel prieten si mi-a spus ca el ii va spune ca a vb cu fosta mea prietena, (care chiar m-a cautat zilele astea) si care i-a spus ca ar vrea sa se impace cu mine, si asta l-a determinat sa imi spuna asemenea lucruri. Ce credeti, e bine sa-i spuna acest lucru? Urasc minciuna, dar nici adevarul nu i-l pot spune pentru ca o bag in dificultate pe colega ei, si nu vreau asta, dar nu vreau nici ca relatia sa se termine astfel.
Simt ca am facut ceea mai mare prostie din viata mea, si acum as vrea sa dau timpul inapoi. As dori mai ales sa nu fi aflat acest lucru.
Credeti ca ma mai scot din rahatul in care m-am bagat? Ce-mi propuneti?
Daca mai aveti alte idei ce i-as putea spune va rog scrieti-le, vas fi foarte recunoscator.

in legatura cu aceasta problema, maine ne intalnim toti 3 si am hotarat ca acest prietenul sa-i spuna ca nu a apreciat faptul ca mie nu prea mi-a acordat atentie la chef, si ca era proecupata mai mult de altii, si asta l-a determinat sa-mi spuna aceste lucruri.
Sper sa mearga faza.
sa-mi tineti pumnii va rog.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 5 mar 2004 01:28 de Guest

in legatura cu aceasta problema, maine ne intalnim toti 3 si am hotarat ca acest prietenul sa-i spuna ca nu a apreciat faptul ca mie nu prea mi-a acordat atentie la chef, si ca era proecupata mai mult de altii, si asta l-a determinat sa-mi spuna aceste lucruri.
Sper sa mearga faza.

Hey...stii ca povestea ta e destul de captivanta? E un fel de telenovela...Serios. abia astept sa mai aud noutati.
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 5 mar 2004 02:20 de lavinia

Sper sa mearga faza.

Iti tinem pumnii!
Orice ar fi nu dispera!
Toate pe lumea asta au o rezolvare, mai buna sau mai rea! Important este sa gasesti puterea de a le suporta!

Schimbarea este singurul lucru neschimbator!-Schopenhauer
sus

inuendo

Guest

Minciuna/sunt confuz

scris pe 5 mar 2004 02:37 de inuendo

Hmmm sper ca nu ai de gand sa faci asta!!
Va fi o faza deosebit de penibila si pentru ea si pentru tine, si va lasa urme.... nu il amesteca si pe el in treaba asta, e de ajuns ca e baiat finut si sta deoparte.
Sfatul meu e sa te abtii de la asta...pune-te in locul ei, si imagineaza-ti faza...indiferent de sentimentele ei va fi penibil.
Si nici sa fugi de ea nu e solutie dacat daca vrei sa termini relatia.
Ceea ce nu pari sa fii gata sa faci.
Mai, pana la urma o fi posibil sa aiba o prietena proasta si invidioasa pe ea, care poate te vrea pentru ea, in ceea ce priveste viclenia femeilor, inca nu se vad limitele
Ea pare sa te vrea, ii pasa de ce simti, eu zic sa traiesti clipa, caci trece foarte repede, bucura-te de ce iti ofera...
Eu sunt contra acelei confruntari dintre ea si prietenul tau, cu tine de fata, dar, daca o faci sa imi spui si mie cum se termina, desi nu vad decat un singur rezultat....
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 5 mar 2004 04:11 de levi82

Hmmm sper ca nu ai de gand sa faci asta!!
Va fi o faza deosebit de penibila si pentru ea si pentru tine, si va lasa urme.... nu il amesteca si pe el in treaba asta, e de ajuns ca e baiat finut si sta deoparte.
Sfatul meu e sa te abtii de la asta...pune-te in locul ei, si imagineaza-ti faza...indiferent de sentimentele ei va fi penibil.
Si nici sa fugi de ea nu e solutie dacat daca vrei sa termini relatia.
Ceea ce nu pari sa fii gata sa faci.
Mai, pana la urma o fi posibil sa aiba o prietena proasta si invidioasa pe ea, care poate te vrea pentru ea, in ceea ce priveste viclenia femeilor, inca nu se vad limitele
Ea pare sa te vrea, ii pasa de ce simti, eu zic sa traiesti clipa, caci trece foarte repede, bucura-te de ce iti ofera...
Eu sunt contra acelei confruntari dintre ea si prietenul tau, cu tine de fata, dar, daca o faci sa imi spui si mie cum se termina, desi nu vad decat un singur rezultat....

Nu vreau s-o mint, as face orice sa intorc timpul inapoi. Nu eu doresc sa aibe loc aceasta confruntare, ea este curioasa sa vada ce are de spus acel prieten. Sper totusi sa nu se ajunga la acest lucru. Faza este ca de fapt nu este minciuna, ca prietenul meu chiar a spus aceste lucruri, este minciuna doar in sensul ca ascund
adevarul.
Aceasta colega a ei este o amica de-a mea din copilarie, de fapt este ceea care mi-a facut cunostinta cu ea si m-a ajutat la inceput cand vroiam sa ma combin cu ea. Ca o fi proasta nu contest, dar ca ma vrea pentru ea chiar nu-mi vine sa cred pt. ca nu am vazut niciodata vre-un semn de la ea in acest sens, si pe langa asta are un prieten cu care e pe cale sa se casatoreasca in curand.
Deci eu sper sa nu aibe loc confruntarea, dar daca are loc sper sa-ti spun numai de bine dupa.

Fiti atenti: am dat de o chestie foarte ciudata. Cu toate ca nu cred in horoscoape, am intrat de curiozitate pe un site de profil, si scria asa:
(>Ar fi bine sa deschizi ochii si sa nu mai crezi tot ceea ce ti se pune. Altfel, nu ai decat de pierdut. Oamenii nu se schimba usor. Asa ca, va trebui sa aveti multa rabdare pentru ca ceva sa se intimple in viata voastra intima.
am ramas uimit. Ciudata coincidenta. Voi ce spuneti?

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 5 mar 2004 09:09 de lavinia

Nu vreau s-o mint, as face orice sa intorc timpul inapoi. Nu eu doresc sa aibe loc aceasta confruntare, ea este curioasa sa vada ce are de spus acel prieten. Sper totusi sa nu se ajunga la acest lucru. Faza este ca de fapt nu este minciuna, ca prietenul meu chiar a spus aceste lucruri, este minciuna doar in sensul ca ascund
adevarul.
Aceasta colega a ei este o amica de-a mea din copilarie, de fapt este ceea care mi-a facut cunostinta cu ea si m-a ajutat la inceput cand vroiam sa ma combin cu ea. Ca o fi proasta nu contest, dar ca ma vrea pentru ea chiar nu-mi vine sa cred pt. ca nu am vazut niciodata vre-un semn de la ea in acest sens, si pe langa asta are un prieten cu care e pe cale sa se casatoreasca in curand.
Deci eu sper sa nu aibe loc confruntarea, dar daca are loc sper sa-ti spun numai de bine dupa.

Fiti atenti: am dat de o chestie foarte ciudata. Cu toate ca nu cred in horoscoape, am intrat de curiozitate pe un site de profil, si scria asa:
(>Ar fi bine sa deschizi ochii si sa nu mai crezi tot ceea ce ti se pune. Altfel, nu ai decat de pierdut. Oamenii nu se schimba usor. Asa ca, va trebui sa aveti multa rabdare pentru ca ceva sa se intimple in viata voastra intima.
am ramas uimit. Ciudata coincidenta. Voi ce spuneti?

Bai, da-le naibii de horoscoape!
Daca dupa 2 luni mie mi-ar face iubitul meu o astfel de faza, i-as spune "pa" fara sa clipesc!
As accepta o astfel de confruntare, tocmai pentru a-i demonstra ca s-a inselat!Dupa care, n-as mai vrea sa-l mai vad!

sus

Wizard20

Senior member
91 mesaje

Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 5 mar 2004 10:15 de Wizard20

Bai, da-le naibii de horoscoape!
Daca dupa 2 luni mie mi-ar face iubitul meu o astfel de faza, i-as spune "pa" fara sa clipesc!
As accepta o astfel de confruntare, tocmai pentru a-i demonstra ca s-a inselat!Dupa care, n-as mai vrea sa-l mai vad!

Uneori horoscopul coincide cu unele faze care ti se intampla (eu cred in horoscop dar in caracterul fiecarei zodii foate putin ma uit in rest ) Tu cam tai capul cu sabia fara nici un regret din cate vad ! Itelege si tu ca omul ala chiar o iubeste nu vrea sa se desparta de ea !

Why am i die'ing to live if im just living to die ?
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 5 mar 2004 10:21 de lavinia

Uneori horoscopul coincide cu unele faze care ti se intampla (eu cred in horoscop dar in caracterul fiecarei zodii foate putin ma uit in rest ) Tu cam tai capul cu sabia fara nici un regret din cate vad ! Itelege si tu ca omul ala chiar o iubeste nu vrea sa se desparta de ea !

N-ai inteles! Eu ii spuneam ce as face daca as fi locul ei si mi-ar face o faza de genul asta!

sus

Wizard20

Senior member
91 mesaje

scris pe 5 mar 2004 10:30 de Wizard20

Sper sa mearga faza.

MAn vezi ca pe pagina 1 sunt doua articole scrise de mine ...in ultimul tiam dat un sfat ...yo zic ca este destul de simplu(poti sa mai dezvoti daca vrei sunt sigur ca ai imaginatie bogata) Daca o sa ii zici pritenei tale ca nu prea tia dat atentie o sa iti zica probabil ca "la cine mam uitat haaa .....ai fost cu ochii pe mine ca pe butelie ? " o sa zica ca faci iar crize de gelozie etc etc ...si aite asa ajungeti la cearta ! Man ...yo zic sa practici sportul ala renumit "Aruncarea greutatii in spinarea altuia" adica sa ma intelegi corect...
daca tot iti este asa de bun prietenul ala al tau si te va intetele...zii ca EL a facut o faza(nu stiu va ganditi si voi la ceva mai bun daca nu va placut sfatul din pg 1) ! Sper sa merga ghidusia !

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Update

scris pe 6 mar 2004 00:33 de levi82

Azi s-a intamplat: A fost la mine, si l-a chemat si pe prietenul meu. Acesta i-a spus ca nu a apreciat faptul ca nu m-a bagat in seama la chef, si ca a fost preocupata mai mult cu altii. Eu i-am spus ca intradevar si eu am observat acest lucru (chiar este adevarat, sa nu credeti ca o mint) si ea si-a cerut scuze, ca nu a crezut ca asta ma supara asa rau, si mi-a promis ca nu va mai face asa.
Dupa aceea am facut petting si mi-a spus ca inceraca sa rezolve sa doarma luni la mine.

sus

Wizard20

Senior member
91 mesaje

Re: Update

scris pe 6 mar 2004 00:49 de Wizard20

Azi s-a intamplat: A fost la mine, si l-a chemat si pe prietenul meu. Acesta i-a spus ca nu a apreciat faptul ca nu m-a bagat in seama la chef, si ca a fost preocupata mai mult cu altii. Eu i-am spus ca intradevar si eu am observat acest lucru (chiar este adevarat, sa nu credeti ca o mint) si ea si-a cerut scuze, ca nu a crezut ca asta ma supara asa rau, si mi-a promis ca nu va mai face asa.
Dupa aceea am facut petting si mi-a spus ca inceraca sa rezolve sa doarma luni la mine.

Ma bucur extrem de mult ca ai rezovat problema pe calea dreapta si nu a trebuit sa recurgi la alte metode ! Sper ca de acum inainte sa fii mai atent si sa ii arati cat mai mult ca o iubesti(ai grija cu fazele alea de gelozie excesiva)! Multa bafta !

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Update 2

scris pe 6 mar 2004 00:57 de levi82

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Update 2

scris pe 6 mar 2004 01:02 de levi82

inca un lucru foarte important
La ce concluzie am ajuns eu:
Acest prieten al meu, este fratele colegei ei, ceea care mi-a spus toata povestea. Acum mi-a picat fisa: poate ca ar vrea el sa se combine cu ea, si a vb cu sora-sa sa-mi bage mie o minciuna de asta care sa ma faca pe mine sa ma despart de ea, sa nu se simta vinovat daca se combina el cu ea?
Posibil, ce spuneti?
Va trebui sa am mare grija la comportamentul lui.
A spus-o cineva si o spun si eu: povestea asta chiar incepe sa semene cu o telenovela. lol

sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Update 2

scris pe 6 mar 2004 11:27 de lavinia

inca un lucru foarte important
La ce concluzie am ajuns eu:
Acest prieten al meu, este fratele colegei ei, ceea care mi-a spus toata povestea. Acum mi-a picat fisa: poate ca ar vrea el sa se combine cu ea, si a vb cu sora-sa sa-mi bage mie o minciuna de asta care sa ma faca pe mine sa ma despart de ea, sa nu se simta vinovat daca se combina el cu ea?
Posibil, ce spuneti?
Va trebui sa am mare grija la comportamentul lui.
A spus-o cineva si o spun si eu: povestea asta chiar incepe sa semene cu o telenovela. lol

Nu stiu daca te ajuta cu ceva, dar eu am o teorie!
Daca iubesti pe cineva eliberea-l!
Daca se va intoarce inseamna ca a fost intotdeauna al tau!
Daca nu, nu ti-a apartinut niciodata!
Nu incerca sa-l tii in lesa, pentru ca-l vei chinui si la un moment dat o va rupe si va pleca definitiv!

sus

inuendo

Guest

Re: Re: Update 2

scris pe 6 mar 2004 12:23 de inuendo

teoria e gresita, o sa creada ca nu iti pasa de el, si nu se va intoarce...
sus

inuendo

Guest

scris pe 6 mar 2004 14:13 de inuendo

Nu incerca sa-l tii in lesa, pentru ca-l vei chinui si la un moment dat o va rupe si va pleca definitiv!

De fapt,tu ai un fel foarte ciudat de a elabora teorii.Cel putin pentru mine,e foarte abstract.Ca si teoriile.
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Update 2

scris pe 6 mar 2004 14:22 de lavinia

teoria e gresita, o sa creada ca nu iti pasa de el, si nu se va intoarce...

Teoria nu e gresita!
Cel de langa tine trebuie sa stea langa tine pentru ca-si doreste asta din tot sufletul, nu pentru ca e tinut!
Aceasta dorinta, atat timp cat ea exista, ii da puterea de a depasi orice obstacol! In momentul in care intervine o fisura apar problemele: incepe sa i se para dificil, incepe sa realizeze ca depune efort, incepe sa-si faca socoteli daca merita sau nu!
Atunci trebuie sa-l eliberezi, pentru ca va ajunge sa se simta ca un leu in cusca, dorindu-si libertatea din afara custii!
Daca-l iubesti, vei ajunge sa suferi langa el, pentru ca-l vei vedea indepartandu-se pe zi ce trece si tanjind dupa alceva!

sus

inuendo

Guest

Re: Re: Re: Re: Update 2

scris pe 6 mar 2004 14:27 de inuendo

Teoria nu e gresita!
Cel de langa tine trebuie sa stea langa tine pentru ca-si doreste asta din tot sufletul, nu pentru ca e tinut!
Aceasta dorinta, atat timp cat ea exista, ii da puterea de a depasi orice obstacol! In momentul in care intervine o fisura apar problemele: incepe sa i se para dificil, incepe sa realizeze ca depune efort, incepe sa-si faca socoteli daca merita sau nu!
Atunci trebuie sa-l eliberezi, pentru ca va ajunge sa se simta ca un leu in cusca, dorindu-si libertatea din afara custii!
Daca-l iubesti, vei ajunge sa suferi langa el, pentru ca-l vei vedea indepartandu-se pe zi ce trece si tanjind dupa alceva!

Chiar orice obstacol?Nu cred...Dar tu stii mai bine..Ma abtin de la orice comentarii,in continuare.
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Update 2

scris pe 6 mar 2004 14:35 de lavinia

Chiar orice obstacol?Nu cred...Dar tu stii mai bine..Ma abtin de la orice comentarii,in continuare.

Da! In momentul in care sustii cu tarie ca iubesti pe cineva, esti dispus sa treci peste orice obstacol ( vorbesc din punctul meu de vedere, evident)!
Si mai departe nu mai am chef sa comentez, pentru ca deviez prea tare!

sus

inuendo

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Update 2

scris pe 6 mar 2004 14:42 de inuendo

Da! In momentul in care sustii cu tarie ca iubesti pe cineva, esti dispus sa treci peste orice obstacol ( vorbesc din punctul meu de vedere, evident)!
Si mai departe nu mai am chef sa comentez, pentru ca deviez prea tare!

vorbesti in necunostinta de cauza..sau cel putin asa imi creezi mie impresia acum.oricum,nu are importanta cum gandim, tu sau eu!dar din ce am reusit sa deduc,e vorba de o despartire,in care tu ai eliberat pe cineva!bine ai facut!
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Update 2

scris pe 6 mar 2004 14:47 de lavinia

vorbesti in necunostinta de cauza..sau cel putin asa imi creezi mie impresia acum.oricum,nu are importanta cum gandim, tu sau eu!dar din ce am reusit sa deduc,e vorba de o despartire,in care tu ai eliberat pe cineva!bine ai facut!

Dedus prost!
Oricum n-am de gand sa dezbat subiectul asta cu tine!

sus

tweety

Guest

scris pe 6 mar 2004 19:21 de tweety

Cineva de aici intreba:Ce nu este relativ?
Si altcineva raspundea inteligent.time baby..,time!
Tocmai de aceea si parerea mea este ca teoria ta nu prea sta in picioare!
Ai prea putin timp la dispozitie in viata asta ,pentru a astepta sa se intoarca,daca stii ca te iubeste cu adevarat!Dar cu adevarat!
sus

inuendo

Guest

Update 2

scris pe 6 mar 2004 19:37 de inuendo

Si mie mi-a placut citatul ca sa zic asa il stiu de mult de tot, eu am scris mult pe forumul asta acum 2 ani parca...
Si l-am aplicat si nu a mers, pe motivul care l-am spus, culmea ca ea ma iubea enorm, dar, a inteles gresit libertatea oferita, a crezut ca nu imi pasa de ea...
Si in al treilea rand ma bucur enorm ca m-am inselat cu privire la acea confruntare si ca totul s-a terminat cu bine. Sa auzim de bine

sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

Re: Update 2

scris pe 7 mar 2004 04:32 de valy2jan

Parerea mea e ca adevarul este undeva la mijloc, dar cu inclinatii spre ideile Laviniei. Din cat mi-am putut da seama, levi82 este gelos (scuze daca gresesc); lucrul reiese din faptul ca in mintea lui circula tot felul de idei preconcepute si cauta sa le contracareze, facand diferite gafe. Nu a rezolvat bine problema avuta, ca acum se gandeste la alt "rau" ce i se poate intampla. Ori gelozia omoara o relatie, chiar si de iubire. Cred ca la acest fapt s-a referit Lavinia cand a vorbit de libertate.
Tot pazind sa nu se intample ceva din ce banuie, s-ar putea sa "adoarma" chiar cand se intampla ceva real.

fara sex nu am exista
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 8 mar 2004 00:57 de levi82

Parerea mea e ca adevarul este undeva la mijloc, dar cu inclinatii spre ideile Laviniei. Din cat mi-am putut da seama, levi82 este gelos (scuze daca gresesc); lucrul reiese din faptul ca in mintea lui circula tot felul de idei preconcepute si cauta sa le contracareze, facand diferite gafe. Nu a rezolvat bine problema avuta, ca acum se gandeste la alt "rau" ce i se poate intampla. Ori gelozia omoara o relatie, chiar si de iubire. Cred ca la acest fapt s-a referit Lavinia cand a vorbit de libertate.
Tot pazind sa nu se intample ceva din ce banuie, s-ar putea sa "adoarma" chiar cand se intampla ceva real.

Da este adevarat ca sunt gelos. Trebuie sa gasesc o metoda prin care sa imi diminuez gelozia sau macar sa o ascund.

sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 8 mar 2004 01:46 de danuta2409

n-ai fost acolo, de-aia nu stii... dar o sa stii..; toti ajungem sa stim asta..; mai devreme sau mai tarziu...
da'... daca tot nu stii, nu vrei mai bine sa... cauti sa afli? teoria laviniei e chiar perfect adevarata... dragostea inseamna libertate, care vine din incredere... care vine din... suflet... adica, daca simti adanc in tine ca ai incredere, dai personei pe care o iubesti toata liberatea de care are nevoie... si, da, treci chiar peste orice obstacol...
..si, cu cat vei afla asta mai repede, cu atat mai bine pt tine, crede-ma...

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 8 mar 2004 01:48 de danuta2409

n-ai fost acolo, de-aia nu stii... dar o sa stii..; toti ajungem sa stim asta..; mai devreme sau mai tarziu...
da'... daca tot nu stii, nu vrei mai bine sa... cauti sa afli? teoria laviniei e chiar perfect adevarata... dragostea inseamna libertate, care vine din incredere... care vine din... suflet... adica, daca simti adanc in tine ca ai incredere, dai personei pe care o iubesti toata liberatea de care are nevoie... si, da, treci chiar peste orice obstacol...
..si, cu cat vei afla asta mai repede, cu atat mai bine pt tine, crede-ma...

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 8 mar 2004 02:36 de levi82

Eu cred ca nu am inteles ce vrei sa spui cu acest lucru.
In ce sens elibereaza-l?
Sa ma despart de ea sau sa iau distanta si sa vad daca face ceva in sensul micsorarii distantei?

sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Update 2

scris pe 8 mar 2004 02:42 de lavinia

Eu cred ca nu am inteles ce vrei sa spui cu acest lucru.
In ce sens elibereaza-l?
Sa ma despart de ea sau sa iau distanta si sa vad daca face ceva in sensul micsorarii distantei?

Lasa-i libertate de miscare, n-o sufoca!
Nu e vorba de marirea unei distante si incercarea micsorarii ei!
E vorba de faptul ca cineva care te iubeste
sta langa tine si nu pleaca cu altul/alta, nu pentru ca tu o tii, ci pentru ca-si doreste asta!
Cat timp isi va dori va sta; cand nu-si va mai dori va pleca oricum;indiferent de cat de tare vei strange tu lesa!
Si atunci ce sens are incrancenarea?
Sper ca am reusit sa fiu coerenta!
Cert este ca am incercat!

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Update 2

scris pe 8 mar 2004 03:01 de levi82

Lasa-i libertate de miscare, n-o sufoca!
Nu e vorba de marirea unei distante si incercarea micsorarii ei!
E vorba de faptul ca cineva care te iubeste
sta langa tine si nu pleaca cu altul/alta, nu pentru ca tu o tii, ci pentru ca-si doreste asta!
Cat timp isi va dori va sta; cand nu-si va mai dori va pleca oricum;indiferent de cat de tare vei strange tu lesa!
Si atunci ce sens are incrancenarea?
Sper ca am reusit sa fiu coerenta!
Cert este ca am incercat!

OK. Acum am inteles si ma gandeam si eu cam la acelasi lucru. Voi incepe sa aplic metoda.
10x

sus
Pagina 2 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online