Minciuna/sunt confuz

Pagina 3 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Update 2

scris pe 8 mar 2004 03:01 de levi82

Lasa-i libertate de miscare, n-o sufoca!
Nu e vorba de marirea unei distante si incercarea micsorarii ei!
E vorba de faptul ca cineva care te iubeste
sta langa tine si nu pleaca cu altul/alta, nu pentru ca tu o tii, ci pentru ca-si doreste asta!
Cat timp isi va dori va sta; cand nu-si va mai dori va pleca oricum;indiferent de cat de tare vei strange tu lesa!
Si atunci ce sens are incrancenarea?
Sper ca am reusit sa fiu coerenta!
Cert este ca am incercat!

OK. Acum am inteles si ma gandeam si eu cam la acelasi lucru. Voi incepe sa aplic metoda.
10x

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Deznodamantul "telenovelei" mele

scris pe 30 mar 2004 02:49 de levi82

Pentru cei curiosi de cum au evoluat lucrurile:
Trebuie sa spun ca mi-am pierdut toata increderea pe care am avut-o vreodata in fete. Am mai muscat-o, dar nici o data asa de rau! Credeam in aceasta fata, mi-am pus toate sentimentele de iubire si admiratie la bataie, si am iubit-o mai mult decat pe orcine pana acum. Si ea a facut tot posibilul sa cred asta. M-a mintit. Intradevar au trecut doar 4 luni de cand suntem impreuna, dar o cunosteam de aproape un an, si de ea m-au unit cele mai adanci sentimente de dragoste care le-am avut vreodata.
Tragedia s-a intamplat cand am surprins-o sarutandu-se cu un prieten de-al meu, impotriva vointei lui la inceput, dupa aceea s-a consimtit si el. Pentru asta nu ma pot supara pe el, pentru ca il inteleg, si mi-a spus ca nu vrea sa continue relatia cu ea. (macar atat sper sa fie adevarat, pentru ca este o prietenie adevarata si de duarata). Apoi am aflat de la o prietena ca ea a stat cu mine doar pentru a avea ocazia de a se apropia de acel prieten de-al meu, si pentru ca i-am facut o garamda de servicii, deci a profitat de mine! Sufletul meu are nevoie de consolare, nu stiu ce sa fac, as vrea sa ma razbun, dar nu ma lasa inima sa-i fac rau. As vrea sa o fac sa-i para rau pentru suferinta ce mi-a provocat-o, dar nu gasesc o modalitate "civilizata" de a face asta, pentru asta acum nu ma suport.
Atat de mult am iubit-o incat dupa toate acestea inca imi pare rau sa o ranesc, si pentru asta ajung sa ma urasc pe mine. Ma trec cele mai negative ganduri, mergand pana la sinucudere, noroc ca mai am atata discernamant sa nu iau in serios aceasta optiune.
Doresc sa-mi spuna cineva ce este de facut sa pot dormi linistit, sa pot sa stiu si eu ca ii pare rau catusi de putin pentru suferinta ce mi-a creeat-o si sa isi dea seama ca a dat cu piciorul intr-o relatie in care cu adevarat au avut o importanta mare sentimentele si nu atractia sexuala.
Ajung sa cred ca persoanele la care tii cel mai mult te fac cel mai vulnerabil al o astfel de deceptie, cel putin eu am fost orbit de iubire si nu am vazut semnele care ma puteau avertiza de acest final tragic.

Rog doar pe cei seriosi sa isi spuna parerea, cei care ma pot ajuta cu un sfat cat de neinsemnat, iar carcotasii sper sa inteleaga ca este vorba de o problema sentimentala serioasa si sa se abtina. La fel mi-as dori sa se abtina si cei care umplu subiectele cu comentarii total pe langa subiect, mergand pana la dispute fara nici un sens.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Deznodamantul "telenovelei" mele

scris pe 30 mar 2004 04:15 de inuendo

Si de mine se zicea ca sunt paranoic cand ziceam ca nu miroase bine... man ce sa zic imi pare rau, stiu cum tre sa suferi, doare ca dracu , ce sa zic, e ca in matrix, toti cad prima data...data viitoare o sa fii mai atent..crede-ma....dar sa nu cazi in extrema...sa fii prea tent...ca atunci nici o relatie nu mai are farmec....
Un prim sfat este sa renunti la razbunare. Nu exista mod elegant de razbunare. Iar razbunarea in care esti implicat afectiv te va rani la fel de mult ca si pe ea. Asa ca las-0 in plata domnului
Sfatul 2 este sa renunti la "amicul" tau care nu are nici o scuza pe fata pamantului sa faca una ca asta...si in plus..daca o face odata o va face si a doua oara...asa ca dai remove...
Sfatul 3 este sa te fortezi sa te gandesti la alceva..orice alceva..desi gandul revine mereu la asta...este posibil, trebuie nitel efort...gandurile provoaca suferinta...evita sa gandesti la asta si va fi mai usor...
Sfatul 4...treci la fata urmatoare...nu tre sa o iubesti...trebuie sa te simti bine cu ea...slava domnului sunt destule fete...
Sfatul 5 si ultimul...care imi vine acum....gaseste un mod de a accepta ca asta e ceva normal...se intampla peste tot, oriunde, nu esti singurul..nici primul nici ultimul...considera asta o etapa incheiata...si treci usor,usor la urmatoarea

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

Swann

Guest

Re: Deznodamantul "telenovelei" mele

scris pe 30 mar 2004 05:43 de Swann

Metode de a te vindeca:

1. Sex cu alte fete (cat mai multe )
2. Gandeste-te ca ea a pierdut la faza asta; daca s-a folosit de tine inseamna ca nu te merita; orgoliul trebuie sa-ti vina in ajutor.
3 Iesi cu prietenii, cauta-ti de lucru si nu te lasa prada melancoliei.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 30 mar 2004 10:12 de ExoticDream

mi-am pierdut toata increderea pe care am avut-o vreodata in fete.... Sufletul meu are nevoie de consolare, nu stiu ce sa fac, as vrea sa ma razbun, dar nu ma lasa inima sa-i fac rau.

Si eu am patit exact acelasi lucru,baiatul pe care il iubeam si cu care eram impreuna de 1 an de zile s-a sarutat cu o prietena de-a mea cu care se distrase in cateva randuri pe chat (o data experimentand si cyber-sexul).Nu-l pot ierta,desi ma iubeste si ar face orice sa-si repare greseala.Si eu mi-am pierdut increderea in baieti....mai ales in pustii astia teribilisti care se simt dominati de testosteron,li se pare ca lumea se invarteste fara ei daca nu fac tot ce fac baietii, adica SEX-SEX-SEX plus alte tampenii gen a fi cu cat mai multe fete, indiferent cum si ce fel.Nu mai au rabdare sa iubeasca intai...au senzatia ca ar pierde timp pretios ca sa investeasca suflet intr-un sentiment adevarat si abia apoi s atreaca la fapte (adica sex).
Te inteleg perfect....si eu am aceleasi senzatii si impulsuri ca si tine, imi vine sa ma spanzur si alte 1000 de chestii,am discernamant si nu o fac totusi,mai ales ca nu merita (si tu, si eu am luat o mare tzeapa de la persoane inferioare noua),dar imi este tare greu....iubirea nu moare as acum am vrea si indiferent cat m-ar sfatui unii si altii sa ies sa ma plimb,sa ma intalnesc cu alti baieti,eventual chiar sa le fac ochi dulci,eu nu pot....Exista multe moduri de a iubi,dar pana la urma conteaza cat de mult o faci...Daca e fost un sentiment plapand, marunt, atunci cu siguranta iti poti reveni in cateva zile-cum zicea Infector parca - doar dand spam la mail,stergand mesaje, respingand orice incercare de apropiere a celuilalt, creandu-ti in minte o imagine falsa, urata, deformata a acestuia ca sa-l poti uri si sa scapi (e un mod de a te pacali pe tine insuti). Dar daca iubirea este mare si adanc ancorata in sufletul tau, nu este de ajuns atat....Stiu ca nu poti dormi gandindu-te la ea, rememorand clipe frumoase petrecute in doi, stiu ca doare aproape inuman de mult,ai sentimentul ca de-ai putea ti-ai smulge inima din piept sa nu mai simti nimic... Nu ai cum sa treci peste aceste momente indiferent ce te-ar sfatui amicii,singurul remediu este timpul... Nu cred in retete-minune, am incercat si nu merge.Daca ma vad cu un baiat,oricat m-as forza,nu ma intereseaza nici cat un obiect mai rasarit,cum sa vreau sa flirtez cu el?Daca ma suna "fostul",cum sa-i inchid cand imi spune lucruri de bun simt si imi explica ce simte?
Oricum...nu te razbuna, nu o rani...iti vei face si tie rau.
In concluzie stiu ca nu ti-am fost de nici un folos,dar realitatea este ca nu exista sfaturi infailibile.Iarta-ma,asa e viata asta,nenorocita!Iubim pe cine nu trebuie si apoi suferim vai de noi!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 30 mar 2004 10:29 de Infector

Pentru cei curiosi de cum au evoluat lucrurile:
Trebuie sa spun ca mi-am pierdut toata increderea pe care am avut-o vreodata in fete. Am mai muscat-o, dar nici o data asa de rau! Credeam in aceasta fata, mi-am pus toate sentimentele de iubire si admiratie la bataie, si am iubit-o mai mult decat pe orcine pana acum. Si ea a facut tot posibilul sa cred asta. M-a mintit. Intradevar au trecut doar 4 luni de cand suntem impreuna, dar o cunosteam de aproape un an, si de ea m-au unit cele mai adanci sentimente de dragoste care le-am avut vreodata.
Tragedia s-a intamplat cand am surprins-o sarutandu-se cu un prieten de-al meu, impotriva vointei lui la inceput, dupa aceea s-a consimtit si el. Pentru asta nu ma pot supara pe el, pentru ca il inteleg, si mi-a spus ca nu vrea sa continue relatia cu ea. (macar atat sper sa fie adevarat, pentru ca este o prietenie adevarata si de duarata). Apoi am aflat de la o prietena ca ea a stat cu mine doar pentru a avea ocazia de a se apropia de acel prieten de-al meu, si pentru ca i-am facut o garamda de servicii, deci a profitat de mine! Sufletul meu are nevoie de consolare, nu stiu ce sa fac, as vrea sa ma razbun, dar nu ma lasa inima sa-i fac rau. As vrea sa o fac sa-i para rau pentru suferinta ce mi-a provocat-o, dar nu gasesc o modalitate "civilizata" de a face asta, pentru asta acum nu ma suport.
Atat de mult am iubit-o incat dupa toate acestea inca imi pare rau sa o ranesc, si pentru asta ajung sa ma urasc pe mine. Ma trec cele mai negative ganduri, mergand pana la sinucudere, noroc ca mai am atata discernamant sa nu iau in serios aceasta optiune.
Doresc sa-mi spuna cineva ce este de facut sa pot dormi linistit, sa pot sa stiu si eu ca ii pare rau catusi de putin pentru suferinta ce mi-a creeat-o si sa isi dea seama ca a dat cu piciorul intr-o relatie in care cu adevarat au avut o importanta mare sentimentele si nu atractia sexuala.
Ajung sa cred ca persoanele la care tii cel mai mult te fac cel mai vulnerabil al o astfel de deceptie, cel putin eu am fost orbit de iubire si nu am vazut semnele care ma puteau avertiza de acest final tragic.

Rog doar pe cei seriosi sa isi spuna parerea, cei care ma pot ajuta cu un sfat cat de neinsemnat, iar carcotasii sper sa inteleaga ca este vorba de o problema sentimentala serioasa si sa se abtina. La fel mi-as dori sa se abtina si cei care umplu subiectele cu comentarii total pe langa subiect, mergand pana la dispute fara nici un sens.

Cam asa am patit si eu, si mie mi se facuse lehamite de perversitatea femeilor si le uram pe toate dar am realizat ca nu asta e solutia si ca fete serioase mai exista, ca nu sunt toate asa perverse.Nu te razbuna, nu asta e solutia,nu merita efortul, si palma oricum si-a primit-o prin refuzul prietenului tau de a avea o relatie cu ea.Eu m-am apucat de un sport si de politica si am trecut peste, e un mod bun de a uita de chestia asta si de ce nu de a intalni persoane noi.Incearca sa privesti totul ca pe o experienta de viata, sa inveti din chestia asta si sa fii mai atent data viitoare.

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Deznodamantul "telenovelei" mele

scris pe 30 mar 2004 10:36 de ExoticDream

Cam asa am patit si eu, si mie mi se facuse lehamite de perversitatea femeilor si le uram pe toate dar am realizat ca nu asta e solutia si ca fete serioase mai exista, ca nu sunt toate asa perverse.Nu te razbuna, nu asta e solutia,nu merita efortul, si palma oricum si-a primit-o prin refuzul prietenului tau de a avea o relatie cu ea.Eu m-am apucat de un sport si de politica si am trecut peste, e un mod bun de a uita de chestia asta si de ce nu de a intalni persoane noi.Incearca sa privesti totul ca pe o experienta de viata, sa inveti din chestia asta si sa fii mai atent data viitoare.

Nu te mai lua de perversitatea femeilor, barbatii sunt de 7 ori mai perversi, ei ranesc si pleaca mult mai usor decat ar face asta o femeie.In plus,ele sufera mult mai mult dupa o iubire pierduta, pe cand barbatilor le trebuie cateva zile sa-si gaseasca pe alta sau eventual alte preocupari.
Nu mai generaliza, viata e ceva mai complicata decat "Punct. Si de la capat."

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Deznodamantul "telenovelei"

scris pe 30 mar 2004 10:40 de Infector

Nu te mai lua de perversitatea femeilor, barbatii sunt de 7 ori mai perversi, ei ranesc si pleaca mult mai usor decat ar face asta o femeie.In plus,ele sufera mult mai mult dupa o iubire pierduta, pe cand barbatilor le trebuie cateva zile sa-si gaseasca pe alta sau eventual alte preocupari.

Viata este atat de complicata pe cat dorim noi sa ne-o complicam.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "telenovelei&qu

scris pe 30 mar 2004 11:31 de ExoticDream

Viata este atat de complicata pe cat dorim noi sa ne-o complicam.

Este valabil doar daca esti o persoana 100% cerebrala. Daca ai insa si sentimente,partea rationala din tine scade (macar putin, in functie de sensibilitatea ta) si lucrurile nu se mai pot rezolva matematic. Nu-mi spune ca poti iubi pe cineva din toata inima si in acelasi timp sa renunti la ea/el fara complicatii doar pt ca asa e rational! Suntem oameni, nu roboti! Daca ne-am putea programa toata viata (inclusiv pe cine sa iubim si pe cine nu), ce farmec ar mai avea sa traim?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "telenovele

scris pe 30 mar 2004 11:39 de Infector

Este valabil doar daca esti o persoana 100% cerebrala. Daca ai insa si sentimente,partea rationala din tine scade (macar putin, in functie de sensibilitatea ta) si lucrurile nu se mai pot rezolva matematic. Nu-mi spune ca poti iubi pe cineva din toata inima si in acelasi timp sa renunti la ea/el fara complicatii doar pt ca asa e rational! Suntem oameni, nu roboti! Daca ne-am putea programa toata viata (inclusiv pe cine sa iubim si pe cine nu), ce farmec ar mai avea sa traim?

"Tu" esti singurul ce decide ce procent detine rationamentul si cat la suta este sentiment si emotie.Tu decizi daca esti slab sau puternic in fata unei situatii date.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "teleno

scris pe 30 mar 2004 11:46 de ExoticDream

"Tu" esti singurul ce decide ce procent detine rationamentul si cat la suta este sentiment si emotie.Tu decizi daca esti slab sau puternic in fata unei situatii date.

Tu trebuia sa dai la facultatea de matematica sau la logica,esti expert in
procente,raportul rationament/sentiment! Te contrazic, daca ai sentimente profunde pt cineva nu le poti pur si simplu arunca afara din sufletul tau doar daca mintea ti-o comanda! Oricat de puternic si stabil emotional ai fi, ai si tu o inima ca fiecare si nu se poate sa tai cu bisturiul sentimente si trairi ascunse acolo si sa nu te doara! Nu-mi spune de anestezie..., in cazul asta nu merge!Stii ce cred eu? Tu nu esti Superman al sentimentelor, ci nu ai avut inca ocazia sa intalnesti iubirea adevarata, de aceea nu stii cum e cand ai pierdut pe cineva drag, cineva care reprezenta cheia vietii tale, jumatatea ta, sufletul-pereche. Poate ai iubit, dar nu atat de profund incat o despartire sa te doara. Nu te acuz de frigiditate sentimentala, dar nu mai spune ca poti programa ce si cat sa simti! Anumite lucruri nu se pot modela matematic. Iubirea este cel mai bun exemplu, ea ne face sa atingem extazul, dar tot ea ne aduce aproape de infern....

sus

miltiadhe

Guest

Be strong

scris pe 30 mar 2004 15:34 de miltiadhe

Salut, Levi!

Hai sa-ti zic o chestie pe care o stiu de ceva vreme si o aplic si ma ajuta foarte mult cand sunt daramat. Gandeste-te asa: "Ce importanta va mai avea peste 100 de ani....?".

E? Cum e? Chiar asa,ce importanta va mai avea peste 100 ca ai fost inselat cu prietenul tau de o fata?

N-ai de unde sa stii ca nu e spre binele tau. Poate din cauza ei nu ai reusit sa gasesti pe altcineva. Poate ca abia acum ti s-au deschis alte drumuri. Viata e asa complicata, ca nu trebuie sa ne-o mai complicam si noi, regretand fara rost.

Spunea o batrana care e secretul longevitatii ei: "Niciodata nu mi-a parut rau de ce s-a intamplat,de ce am facut, si nu am avut regrete". Daca in fiecare moment esti tu, atunci regretel nu au cum sa apara.

Suferinte din astea traim cu totii. Cu siguranta i s-a intamplat oricaruia de pe forum ceva asemanator, macar o data in viata. Dar nu e bine totusi ca s-a intamplat acum?Mai o viata inainte sa te feresti de ele...

Have fun!
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Deznodamantul "telenovelei"

scris pe 31 mar 2004 00:22 de levi82

Sunt de acord cu tine ExoticDream, multe posturi ale tale au punctat corect problemele. Suntde acord cu argumentele tale din postul tau anterior, exact aceleasi lucru il gandesc si eu! Ceea ce ma deranjeaza este declaratia ta din acest post. Stiu cu siguranta ca asa este: in majoritatea cazurilor, barbatii sunt "perversi", dar eu nici o data nu am fost asa, da totusi nu am fost apreciat pentru aceasata calitate a mea. Cand va veni vremea in care oi fi si eu apreciat pentru calitatile sufletesti si nu cele materiale si fizice? Nici o data nu am avut o relatie bazata doar pe atractie sexuala. Eu nu stiu sa fac sex. Eu stiu numai sa fac dragoste. Cand voi gasi o fata care sa-si dea seama de acest lucru, si sa considere asta o calitate???

sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 31 mar 2004 08:18 de danuta2409

Sunt de acord cu tine ExoticDream, multe posturi ale tale au punctat corect problemele. Suntde acord cu argumentele tale din postul tau anterior, exact aceleasi lucru il gandesc si eu! Ceea ce ma deranjeaza este declaratia ta din acest post. Stiu cu siguranta ca asa este: in majoritatea cazurilor, barbatii sunt "perversi", dar eu nici o data nu am fost asa, da totusi nu am fost apreciat pentru aceasata calitate a mea. Cand va veni vremea in care oi fi si eu apreciat pentru calitatile sufletesti si nu cele materiale si fizice? Nici o data nu am avut o relatie bazata doar pe atractie sexuala. Eu nu stiu sa fac sex. Eu stiu numai sa fac dragoste. Cand voi gasi o fata care sa-si dea seama de acest lucru, si sa considere asta o calitate???

...ti-am raspuns la intrebarea asta pe subiectul celalalt... atunci cand... "dirijorul" se va plictisi de suferinta ta si-si va atinti glumitzele asupra altcuiva...

... cat despre perversitate... n-are nici o treaba cu genul masculin sau feminin al persoanei... suntem in egala masura perversi, femei sau barbati... sau, daca vrei, avem, fiecare dintre noi, prioritati divers percepute de cei din jurul nostru... a generaliza in sensul asta (ex. barbatii sunt perversi, sau mai perversi) inseamna a fi superficial... si subiectiv... parerea mea...

si... din nou: zoe, fii barbata!!! stand up and start over... life is pink... finally..

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 mar 2004 09:26 de ExoticDream

Si eu sunt de acord cu multe din ideile tale.Nu cred ca TOTI barbatii sunt perversi,dar cu siguranta un procent semnificativ mai mare decat cel al femeilor.Tu esti un caz deosebit,intreaba fie si numai aici,pe forum,cati barbati se mai gandesc astazi sa faca dragoste si nu sex, cati au facut doar dragoste in viata lor!Si eu am patit exact ca tine,mi-am imaginat ca am dat peste un om special care gandeste si simte ca mine, dar m-am inselat,nu am fost apreciata pt calitatile mele si ironia soartei face ca eu sa sufar infinit mai mult decat o va face el vreodata.Este nedrept,nu?Poate soarta (daca exista asa ceva,acum nu mai cred in minuni) ar trebui sa indrume pasii celor ca tine spre cei ca mine,noi inca mai credem in partea pura a existentei,in dragoste si sinceritate.Nu-ti pierde speranta,e singurul lucru care ne mai lumineaza sufletul cand suntem nefericiti,undeva in lumea asta mare se va gasi si pt tine o inima curata care te va aprecia asa cum esti si poate asta se va intampla inainte sa-ti inchizi portile inimii din resemnare.Te inteleg perfect,sa stii!Traim aceeasi drama!

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 1 apr 2004 01:40 de levi82

Si eu sunt de acord cu multe din ideile tale.Nu cred ca TOTI barbatii sunt perversi,dar cu siguranta un procent semnificativ mai mare decat cel al femeilor.Tu esti un caz deosebit,intreaba fie si numai aici,pe forum,cati barbati se mai gandesc astazi sa faca dragoste si nu sex, cati au facut doar dragoste in viata lor!Si eu am patit exact ca tine,mi-am imaginat ca am dat peste un om special care gandeste si simte ca mine, dar m-am inselat,nu am fost apreciata pt calitatile mele si ironia soartei face ca eu sa sufar infinit mai mult decat o va face el vreodata.Este nedrept,nu?Poate soarta (daca exista asa ceva,acum nu mai cred in minuni) ar trebui sa indrume pasii celor ca tine spre cei ca mine,noi inca mai credem in partea pura a existentei,in dragoste si sinceritate.Nu-ti pierde speranta,e singurul lucru care ne mai lumineaza sufletul cand suntem nefericiti,undeva in lumea asta mare se va gasi si pt tine o inima curata care te va aprecia asa cum esti si poate asta se va intampla inainte sa-ti inchizi portile inimii din resemnare.Te inteleg perfect,sa stii!Traim aceeasi drama!

Check this out:

Am discutat cu prietenul meu treburile astea si mi-a spus ca ii pare rau, dar nu-si aminteste nimik pentru ca a fost beat. Asta m-am suparat pentru ca credeam ca astfel el vrea sa se scoata, dar mi-a spus sa fac tot posibilul ca ei 2 sa nu se mai intalneasca si sa-i spun prietenei mele lucruri nashpa despre el sa-si schimbe parerea. Cred ca asta este o dovada destul de buna a faptului ca in prietenul acesta mai pot avea incredere in continuare.

Ea inca nu stie ca eu i-am vazut, eu doar i-am spus ca sunt foarte suparat pe ea si nu am mai bagat-o in seama la chef, iar cand am dus-o acasa eram prea beti si obositi sa mai discutam. Inainte o sunam zilnic, iar acum ca nu am mai sunat-o ma suna ea in fiecare zi de mai multe ori si nu ii raspund. Mi-a trimis o multime de mesaje sa ma intrebe care-i treaba, dar nu i-am raspuns la nici una. Acum seara mi-a trimis mesaj ca maine vine la mine. Ma pregatesc pentru confruntare. Sper sa gasesc puterea sa ii spun totul frumos si sa se termine pe cai pasnice.
Prietenii mei spun ca sunt prost ca ma despart de ea, si ca ar trebui sa mai stau cu ea pentru sex. Eu unul nu cred in asta, si nu cred ca as mai putea sa stau in fata ei si ascult toate minciunile josnice pe care le poate spune.
Cel mai sanatos lucru este, cred, sa-i marturisesc ce s-a intamplat, sa-i spun ca nu pot continua poate va reflecta si ea asupra greselilor ei, poate poate ii va parea macar un pic rau ca m-a pierdut.

pentru exoticdream: simt ca fac parte dintr-o specie pe cale de disparitie, o specie a caror indivizi sunt intr-un numar asa de mic, incat au foarte putine sanse de a se gasi unul pe altul, astfel specia este sortita pieririi.
Viata este crunta, si la urma urmei se aplica legea evolutiei: supravietuirea celui puternic, iar sentimentele sunt, si vor fi intotdeauna o mare slabiciune.

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Inca o intrebare

scris pe 1 apr 2004 01:45 de levi82

Intr-o asemenea situatie ati mai putea da vre-o sansa persoanei respective. Intreb asta in eventualitatea in care ea ar vrea mult sa o iert pentru treaba asta si ar face tot posibilul sa dovedeasca asta.

sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Inca o intrebare

scris pe 1 apr 2004 02:27 de rul3r

Intr-o asemenea situatie ati mai putea da vre-o sansa persoanei respective. Intreb asta in eventualitatea in care ea ar vrea mult sa o iert pentru treaba asta si ar face tot posibilul sa dovedeasca asta.

Nui adevarat ce ai zis mai in sus in legatura cu sentimentele...ele sunt cele mai puternice lucruri pe care le poate detzine un om...

Daca sa o ierti nu stiu... prietena ma iertat si in cazul nostru a fost mult mai grav...si atuncea mai schimbat si eu... de atuncea parca e altfel...nu mai fac sex fac dragoste...poate asa s-ar putea intampla si in cazul vostru...

lumea e prea mare pt problemele noastre oricum..

Numa bine.
sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

Re: Inca o intrebare

scris pe 1 apr 2004 07:50 de Teo

Vorbeste cu ea, spune-i ca ai vazut-o cu prietenul tau...urmareste-i reactille si judeca problema pe loc, cu mintea si cu sufletul, nu mai face scenarii inainte, oricum nu o sa simti sau actionezi cum iti imaginezi acum... poate cand s-a sarutat cu el era beata moarta (de fapt chiar tu ai zis ca era), caz in care nu trebuie s-o parasesti, ci s-o duci la dezalcoolizare si da, e posibil sa o ierti si dupa ce mai trece un timp sa aveti o relatie mult mai frumoasa decat inainte - asta cu conditia ca ea sa fie capabila de sinceritate, iubire etc si sa nu fie intr-adevar asa cum o vezi tu acum. Numai tu poti sa stii daca merita sa continuati. Bafta!

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

tina

Guest

scris pe 1 apr 2004 11:56 de tina

Poate soarta ar trebui sa indrume pasii celor ca tine spre cei ca mine,noi inca mai credem in partea pura a existentei,in dragoste si sinceritate.Te inteleg perfect,sa stii!Traim aceeasi drama!
eu spun...poate gresesc..dar daca tot va potriviti atat de bine de ce nu faceti voi o pereche?asa am exemplifica si postul cu dragostea pe net
JUST BELIVE
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 apr 2004 16:02 de ExoticDream

pentru exoticdream: simt ca fac parte dintr-o specie pe cale de disparitie, o specie a caror indivizi sunt intr-un numar asa de mic, incat au foarte putine sanse de a se gasi unul pe altul, astfel specia este sortita pieririi.
Viata este crunta, si la urma urmei se aplica legea evolutiei: supravietuirea celui puternic, iar sentimentele sunt, si vor fi intotdeauna o mare slabiciune.

Desi ma repet si poate ma bate lumea pe aici, trebuie sa-ti spun din nou ca ai mare dreptate.Legea evolutiei functioneaza,dar e si ajutata de numerosi reprezentanti ai speciei care,spre a nu-si complica existenta inutil,prefera sa calce pe cadavre ( se citi "suflete" si sa-si vada doar interesul.Daca in restul vietii ideologia asta ar mai fi de acceptat, cand vine vorba de sentimente lucrurile sunt mult mai delicate.E adevarat ca nu putem avea fiecare exact perechea pe care ne-o dorim,e adevarat ca uneori o gasim si e deja "luata" sau sentimentul nu e reciproc,dar de ce este nevoie sa ne umbrim viata facandu-i pe altii sa sufere?Putem evita acest lucru printr-un simplu exercitiu de sinceritate.Daca ar fi avut suflet si s-ar fi gandit ce implicatii ar avea asupra ta gestul ei,poate prietena ta nu te-ar fi mintit,daca o interesa doar prietenul tau,ar fi putut foarte bine sa te abordeze ca amic si sa te roaga sa o ajuti,nu sa te lase sa te indragostesti de ea si apoi sa plece.Nu stiu daca mai merita o sansa,am senzatia ca esti prea bun pt ea si meriti mai mult.Intalneste-te cu ea totusi, vezi daca macar acum iti spune tot adevarul (desi un om care a mintit o data.....stii tu!) si ia o decizie.Ai grija,chiar daca ii acorzi sansa,fii cu ochii in 4,altfel risti sa suferi si mai mult si e pacat....Ce crunt de nedreapta e viata,nu?Si cand te gandesti ca totul poate fi atat de frumos....doar sa vrem....si sa avem suflet!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 apr 2004 16:05 de ExoticDream

Poate soarta ar trebui sa indrume pasii celor ca tine spre cei ca mine,noi inca mai credem in partea pura a existentei,in dragoste si sinceritate.Te inteleg perfect,sa stii!Traim aceeasi drama!
eu spun...poate gresesc..dar daca tot va potriviti atat de bine de ce nu faceti voi o pereche?asa am exemplifica si postul cu dragostea pe net
JUST BELIVE

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Just belive

scris pe 1 apr 2004 16:10 de Infector

Vai , sunt impresionat pana la lacrimi , lacrimi de bucurie evident.Ma simt ca la Stupize-Stupize. Dupa atatia ani de asteptari, telefoane si suspine, dragostea dumneavostra s-a intors.

What the [cenzurat] is this?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 apr 2004 16:19 de ExoticDream

JUST BELIVE

Nu rade....nu se stie....amandoi patiti cu parteneri mincinosi, amandoi cu idealuri de iubire romantica, amandoi suparati pe viata....unde mai pui ca va oferim si voua subiect de discutie aici? Dar stai olecuta sa ne treaca oful de la iubirea precedenta....noi suntem din aia care se vindeca mai greu!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Just belive

scris pe 1 apr 2004 16:30 de ExoticDream

Vai , sunt impresionat pana la lacrimi , lacrimi de bucurie evident.Ma simt ca la Stupize-Stupize. Dupa atatia ani de asteptari, telefoane si suspine, dragostea dumneavostra s-a intors.

Cui i te adresezi si ce anume vrei sa spui mai exact in postul asta? Unii dintre noi sunt mai redusi si poate nu pricep....

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Just belive

scris pe 1 apr 2004 16:33 de Infector

Cui i te adresezi si ce anume vrei sa spui mai exact in postul asta? Unii dintre noi sunt mai redusi si poate nu pricep....

In Postul asta vreau sa spun mai exact ca mi s-au intamplat multe lucruri bune , ma adresez Celui de Sus si am sa merg la biserica sa aprind o lumnare.Postiti si voi ca e bine si pentru organism

It seems funny to me

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Just belive

scris pe 1 apr 2004 16:48 de ExoticDream

In Postul asta vreau sa spun mai exact ca mi s-au intamplat multe lucruri bune , ma adresez Celui de Sus si am sa merg la biserica sa aprind o lumnare.Postiti si voi ca e bine si pentru organism

It seems funny to me

Unde au disparut moderatorii, chiar nimeni nu observa ca unele posturi n-au legatura cu subiectul?Daca citesti cu atentie,ai sa vezi ca bascalia gen Andreea Marin nu-si are rostul acolo unde cineva are o problema si asteapta un sfat de la cei care poate au trecut prin experiente similare si pot ajuta cumva.Ne prosternam cu totii in fata fericirii care a dat peste tine,in noaptea sfanta a Invierii lui Cristos o sa mergem toti forumistii sa aprindem o lumanare pt sufletul tau cel curat ca lacrima si ne vom ruga sa avem parte si noi,astia amaratii si mai slabi de inger,de impacarea cu noi insine si cu Cel de Sus.

Apropos, noi postim, tu nu? Arabii au Ramadanul...poate te convertesti si atunci nu trebuie sa te mai abtii de la.....diverse decat o luna!

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Inca o intrebare

scris pe 2 apr 2004 01:28 de levi82

Nui adevarat ce ai zis mai in sus in legatura cu sentimentele...ele sunt cele mai puternice lucruri pe care le poate detzine un om...

Asa este, sentimentele sunt cele mai puternice lucruri pe care le poate avea un om, dar ceea ce spuneam eu este ca ele pot fi o slabiciune, in sensul ca iubind persoana respectiva am ignorat semnele care ma puteau preveni, gandindu-ma ca sunt paranoic si ca imi fac griji degeaba. Daca nu aveam sentimentele atat de profunde nu puneam botul la fiecare gest frumos, si ma puneau mai mult pe ganduri acele gesturi care ma suparau.
DRGOSTEA ORBESTE, si orbirea este o mare slabiciune.

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Just belive

scris pe 2 apr 2004 01:36 de levi82

Infector, te rog foarte mult sa dai dovada de inteligenta si intelegerea de care ai dat dovada pana acum. Pana acum te-am simpatizat foarte mult, pentru ca te si implicai serios in rezolvarea problemelor celor de pe forum.
Nu inteleg eu exact ce ai vrut tu sa spui prin acest post, dar te rog foarte mult sa respecti faptul ca eu trec in momentul asta printr-o criza sentimentala, si ca nu mai stiu unde sa caut consolare. Dupa cum poate ca ti-ai dat seama, nu mai stiu in caer din prietenii mei pot avea incredere. Parca toti ar fi in momentul asta impotriva mea. De aceea ma aflu pe acest forum. Macar cei de aici sunt neutri in aceasta privinta. Te rog mult sa nu-mi faci lucrurile mai grele decat sunt ele momentan.
Iti multumesc mult daca ma intelegi!

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Inca o intrebare

scris pe 2 apr 2004 01:55 de levi82

Vorbeste cu ea, spune-i ca ai vazut-o cu prietenul tau...urmareste-i reactille si judeca problema pe loc, cu mintea si cu sufletul, nu mai face scenarii inainte, oricum nu o sa simti sau actionezi cum iti imaginezi acum... poate cand s-a sarutat cu el era beata moarta (de fapt chiar tu ai zis ca era)

Cam asa gandesc si eu: Poate situatia nu este chiar asa groaznica si totul s-a intamplat din cauza alcoolului.
Dar pentru ca sa puteti analiza problema corect ar trebui sa va dau inca o gramada de detalii, dar si asa ma gandesc ca posturile mele sunt prea lungi, si nu stiu cine are rabdare sa le citeasca, dar situatia s-a comlicat foarte tare, si nu prea imi gasesc timpul sa va spun intreaga intamplare. Daca este cineva curios de tot, sa-mi spuna, si-i voi raspunde prin mesaj privat. nu stiu ce sa mai fac, deoarece deocamdata simt ca nu pot avea incredere in prietenii mei, iar eu nu sunt in stare sa iau o decizie asa importanta in acest moment.

Scenariul pe care il am eu in cap acum este sa-i spun ca stiu ce s-a intamplat, sa-i spun ca ar trebui sa se gandeasca la ce-si doreste, si ideal ar fi sa isi dea seama de greselile ce le-a facut si sa-si ceara iertare. Dar deocamdata nu fac asta deoarece stiu ca acest lucru este putin probabil sa se intample pentru ca soarta intotdeauna a fost nedreapta cu mine. Eu i-as acorda inca o sansa fara sa clipesc daca as vedea ca ea isi doreste acest lucru la fel ca mine.

sus
Pagina 3 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online