Minciuna/sunt confuz

Pagina 4 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

levi82

Veteran member
363 mesaje

Fara titlu

scris pe 2 apr 2004 01:57 de levi82

Life is unfair
Viata e nedreapta

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Deznodamantul "te

scris pe 2 apr 2004 09:23 de Aluka

Ce crunt de nedreapta e viata,nu?Si cand te gandesti ca totul poate fi atat de frumos....doar sa vrem....si sa avem suflet!

Nici nu te gandesti cat de bine cunosc lectia asta..!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Just belive

scris pe 2 apr 2004 09:31 de Infector

Infector, te rog foarte mult sa dai dovada de inteligenta si intelegerea de care ai dat dovada pana acum. Pana acum te-am simpatizat foarte mult, pentru ca te si implicai serios in rezolvarea problemelor celor de pe forum.
Nu inteleg eu exact ce ai vrut tu sa spui prin acest post, dar te rog foarte mult sa respecti faptul ca eu trec in momentul asta printr-o criza sentimentala, si ca nu mai stiu unde sa caut consolare. Dupa cum poate ca ti-ai dat seama, nu mai stiu in caer din prietenii mei pot avea incredere. Parca toti ar fi in momentul asta impotriva mea. De aceea ma aflu pe acest forum. Macar cei de aici sunt neutri in aceasta privinta. Te rog mult sa nu-mi faci lucrurile mai grele decat sunt ele momentan.
Iti multumesc mult daca ma intelegi!

Fratele meu, eu ti-am mai spus asta candva : "cel mai bine e sa lucrezi singur". Intotdeauna cei de langa tine vor cautat sa te sape , din 100 de prieteni numai unu iti e poate ca un frate in rest nu trebuie sa ai incredere in nimeni, sa-i incerci din cand in cand, sa te indoiesti asupra miscarilor lor.
Eu te inteleg acum prin ce treci, ti-am spus si ce sa faci sa uiti, oricum nu cred ca ti-e bine sa te simti ca o "carpa" folosita.
Lumea e perversa, k sa reusesti tre intotdeauna sa fii de doua ori mai pervers decat ceilalti.
In mesajul ala ma amuzam pe seama unui utilizator care din chestia asta ajunsese la combinatii pe net ... atat.

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

Re: Re: Re: Just belive

scris pe 2 apr 2004 10:26 de Aluka

din 100 de prieteni numai unu iti e poate ca un frate ..

Prietenii sunt o specie josnica. Nu sunt buni decat la doua lucruri: sa manance impreuna cu noi si sa ia un aer trist in fata mormantului nostru. (Ana Maria Matute)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Inca o intrebare

scris pe 2 apr 2004 11:21 de ExoticDream

Asa este, sentimentele sunt cele mai puternice lucruri pe care le poate avea un om, dar ceea ce spuneam eu este ca ele pot fi o slabiciune, in sensul ca iubind persoana respectiva am ignorat semnele care ma puteau preveni, gandindu-ma ca sunt paranoic si ca imi fac griji degeaba. Daca nu aveam sentimentele atat de profunde nu puneam botul la fiecare gest frumos, si ma puneau mai mult pe ganduri acele gesturi care ma suparau.
DRGOSTEA ORBESTE, si orbirea este o mare slabiciune.

Intr-adevar,sentimentele sunt poate singurul lucru cu adevarat frumos care ne este dat sa-l traim,toate celelalte(cele "lumesti" gen cariera,bani,case,relatii etc)pot fi suficiente multora in zilele naostre,dar nu si celor care mai au inca puterea de a fi romantici,de a pune sufletul pe prim plan.Asta depinde si de cultura in cadrul careia te nasti,ai sa te miri ca exista popoare care nu considera ca dragostea trebuie sa stea la baza unei casatorii,dar in schimb cuplurile sunt foarte stabile intrucat ambii parteneri au un puternic simt al responsabilitatii.Noi,aici,suntem amalgamati,exista printre noi multi oameni care trec prin viata fara sa le pese de iubire,ei fac sex,au relatii multe,dar nu se implica decat partial.Cei ca tine (si ca mine) ajung sa fie considerati slabi pt ca acorda prea mare importanta sentimentului.Noi suntem cei care suferim,dar tot noi suntem cei care ajungem sa traim si clipe fericite.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 apr 2004 11:34 de ExoticDream

Fratele meu, eu ti-am mai spus asta candva : "cel mai bine e sa lucrezi singur". Intotdeauna cei de langa tine vor cautat sa te sape , din 100 de prieteni numai unu iti e poate ca un frate in rest nu trebuie sa ai incredere in nimeni, sa-i incerci din cand in cand, sa te indoiesti asupra miscarilor lor.
Eu te inteleg acum prin ce treci, ti-am spus si ce sa faci sa uiti, oricum nu cred ca ti-e bine sa te simti ca o "carpa" folosita.
Lumea e perversa, k sa reusesti tre intotdeauna sa fii de doua ori mai pervers decat ceilalti.
In mesajul ala ma amuzam pe seama unui utilizator care din chestia asta ajunsese la combinatii pe net ... atat.

Nu toata lumea e capabila sa aplice "retete de uitare", ele nu sunt universale si depind foarte mult de:
1.sensibilitatea si caracterul persoanei care sufera
2.intensitatea iubirii pe care o simte
3.analizarea atenta a situatiei si luarea unei decizii doar dupa ce s-au luat in calcul toate faptele si sentimentele ambelor parti(pana la urma e vorba de viata a 2 persoane,nu de a juca un anumit numar la loterie).
Oamenii sunt diferiti,la fel si situatiile cu care se confrunta,nu compara un flirt banal (din care iti revii in 2 zile band cu amicii,implicandu-te in alte activitati sau umbland dupa alta fata).Nu toti putem de 2 ori mai perversi decat ceilalti.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Just belive

scris pe 2 apr 2004 11:35 de Infector

Prietenii sunt o specie josnica. Nu sunt buni decat la doua lucruri: sa manance impreuna cu noi si sa ia un aer trist in fata mormantului nostru. (Ana Maria Matute)

Si sa imprumute bani de la tine apoi sa uite, sau mai sunt aia : "frate da sa dau si eu un telefon ca io am cartela blocata"...si vorbesc, si vorbesc,si vorbeeessscccc

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 apr 2004 12:31 de ExoticDream

Infector, te rog foarte mult sa dai dovada de inteligenta si intelegerea de care ai dat dovada pana acum. Pana acum te-am simpatizat foarte mult, pentru ca te si implicai serios in rezolvarea problemelor celor de pe forum.
Nu inteleg eu exact ce ai vrut tu sa spui prin acest post, dar te rog foarte mult sa respecti faptul ca eu trec in momentul asta printr-o criza sentimentala, si ca nu mai stiu unde sa caut consolare. Dupa cum poate ca ti-ai dat seama, nu mai stiu in caer din prietenii mei pot avea incredere. Parca toti ar fi in momentul asta impotriva mea. De aceea ma aflu pe acest forum. Macar cei de aici sunt neutri in aceasta privinta. Te rog mult sa nu-mi faci lucrurile mai grele decat sunt ele momentan.
Iti multumesc mult daca ma intelegi!

Din acelasi motiv sunt si eu aici:nu mai am incredere in partener,in prieteni si nici in mine,de aceea,desi nu sunt adepta expunerii vietii personale in public(infector e smecher,el nu ne spune niciodata mai nimic despre el,ne lasa doar pe noi sa vb!),m-am gandit ca niste persoane neutre si dezinteresate m-ar putea sfatui si contez pe respect din partea lor atunci cand discutam chestii serioase cum ar fi o criza sentimentala.Nu toti suntem puternici si nu toti ne descurcam grozav cand ajungem aproape de limita,avem nevoie de ajutor si, daca cineva nu e dornic sau nu poate sa ni-l dea, macar sa nu se amuze pe seama noastra.

pt levi82: iti scriu msj pe private.

sus

Aluka

Veteran member
339 mesaje

scris pe 2 apr 2004 13:48 de Aluka

Din acelasi motiv sunt si eu aici:nu mai am incredere in partener,in prieteni si nici in mine,de aceea,desi nu sunt adepta expunerii vietii personale in public(infector e smecher,el nu ne spune niciodata mai nimic despre el,ne lasa doar pe noi sa vb!),m-am gandit ca niste persoane neutre si dezinteresate m-ar putea sfatui si contez pe respect din partea lor atunci cand discutam chestii serioase cum ar fi o criza sentimentala.Nu toti suntem puternici si nu toti ne descurcam grozav cand ajungem aproape de limita,avem nevoie de ajutor si, daca cineva nu e dornic sau nu poate sa ni-l dea, macar sa nu se amuze pe seama noastra.

pt levi82: iti scriu msj pe private.

M-ai impresionat profund...!O sa-ti scriu diseara ceva pe PM!As vrea acum..,dar am o gramada de treaba!
Pana atunci capul sus!
sus

Swann

Guest

scris pe 3 apr 2004 00:06 de Swann

Levi, sa stii ca nu ne plictisesti cu posturile tale, oricat de lungi ar fi ele, si te asteptam sa continui relatarea ta. Cred ca e un lucru benefic si pentru tine (iti mai descarci sufletul), si pentru noi, ( aflam lucruri interesante despre relatiile dintre doi tineri).
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Just belive

scris pe 3 apr 2004 05:37 de inuendo

Mai prieteni sunt importanti dar trebuie sa ii alegi cu grija. Eu nu am multi prieteni dar cei care ii am pot conta pe ei, oricand cu orice, si ei la fel, e ceva reciproc, daca pot, si cateodata si daca nu pot ii ajut...
Iar in nici un caz ala de imi saruta prietena nu se poate numi prietenul meu...asta sa fie clar...
Mi s-a intamplat, si nu doar odata(asta ca sa vedeti ce le poate pielea si la femei, nu numai la barbati) ca iubitele prietenilor mei sa se dea la mine, si nu in joaca ci foarte clar, si desi erau bune, si dispuse, le am trimes la plimbare fara ezitare si fara pareri de rau...fiindca...femeii e multe..da preteni putini...si asa cum iic resti asa ii ai.

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

Re: Just belive

scris pe 4 apr 2004 03:17 de danuta2409

Mai prieteni sunt importanti dar trebuie sa ii alegi cu grija. Eu nu am multi prieteni dar cei care ii am pot conta pe ei, oricand cu orice, si ei la fel, e ceva reciproc, daca pot, si cateodata si daca nu pot ii ajut...
Iar in nici un caz ala de imi saruta prietena nu se poate numi prietenul meu...asta sa fie clar...
Mi s-a intamplat, si nu doar odata(asta ca sa vedeti ce le poate pielea si la femei, nu numai la barbati) ca iubitele prietenilor mei sa se dea la mine, si nu in joaca ci foarte clar, si desi erau bune, si dispuse, le am trimes la plimbare fara ezitare si fara pareri de rau...fiindca...femeii e multe..da preteni putini...si asa cum iic resti asa ii ai.

... exact... ti-am spus si eu, levi, ca ai pierdut un prieten... nu te amagi... nu exista scuza pt asa ceva... si, vorba aia care spune ca omu' beat spune adevarul, e adevarata, sa stii... la betie, omul spune/face ce gandeste/simte... asa ca... sorry... si, again, ai pierdut acel prieten...

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 4 apr 2004 04:45 de levi82

... exact... ti-am spus si eu, levi, ca ai pierdut un prieten... nu te amagi... nu exista scuza pt asa ceva... si, vorba aia care spune ca omu' beat spune adevarul, e adevarata, sa stii... la betie, omul spune/face ce gandeste/simte... asa ca... sorry... si, again, ai pierdut acel prieten...

Nu pot sa cred ca am pirdut acest prieten. Daca mi-am pierdut prietena, macar prietenul as vrea sa mi-l pastrez. In caz de betie poate as fi facut si eu la fel. Daca as fi fost treaz nu m-as fi lasat sarutat de ea. S-ar mai putea spune mai corect, zic eu, ca la betie omul nu mai are mintea limpede. Au avut alti prieteni de-ai mei iubite pe care le admiram si chiar s-au dat la mine unele si le-am refuzat categoric, dar sub influenta alcolului nu cred ca s fi procedat la fel, sigur as fi facut greseala sa cedez avansurilor. Totusi eu zic ca o persoana ar trebui judecata dupa cum se comporta in situatiile normale, nu sub inluenta alcoolului cand toate inhibitiile dispar.
Sa nu credeti ca nu sunt recunoscator eforturilor voastre de a ma ajuta, dar mi-am spus si eu parerea: nu ma pot supara pe cineva pentru ce a facut la betie, daca dupa aceea ii pare rau pentru acele actiuni.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 4 apr 2004 06:39 de danuta2409

Nu pot sa cred ca am pirdut acest prieten. Daca mi-am pierdut prietena, macar prietenul as vrea sa mi-l pastrez. In caz de betie poate as fi facut si eu la fel. Daca as fi fost treaz nu m-as fi lasat sarutat de ea. S-ar mai putea spune mai corect, zic eu, ca la betie omul nu mai are mintea limpede. Au avut alti prieteni de-ai mei iubite pe care le admiram si chiar s-au dat la mine unele si le-am refuzat categoric, dar sub influenta alcolului nu cred ca s fi procedat la fel, sigur as fi facut greseala sa cedez avansurilor. Totusi eu zic ca o persoana ar trebui judecata dupa cum se comporta in situatiile normale, nu sub inluenta alcoolului cand toate inhibitiile dispar.
Sa nu credeti ca nu sunt recunoscator eforturilor voastre de a ma ajuta, dar mi-am spus si eu parerea: nu ma pot supara pe cineva pentru ce a facut la betie, daca dupa aceea ii pare rau pentru acele actiuni.

ok... hai sa spun altfel atunci... nu iese fum fara foc.. adica, mort de beat sa fi fost, daca ceva din subconstient nu l-ar fi impins sa faca ce-a facut, n-o facea... nu ma incapatanez... asta-i parerea mea... data viitoare cand va fi beat si tu vei fi cu altcineva, il vei scuza din nou? doar e beat... e prea usor sa spui "ba, imi pare rau, am fost beat..."... nu crezi? prea putin pt zbaterea asta a ta... de dupa... zic eu...

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 5 apr 2004 01:05 de levi82

ok... hai sa spun altfel atunci... nu iese fum fara foc.. adica, mort de beat sa fi fost, daca ceva din subconstient nu l-ar fi impins sa faca ce-a facut, n-o facea... nu ma incapatanez... asta-i parerea mea... data viitoare cand va fi beat si tu vei fi cu altcineva, il vei scuza din nou? doar e beat... e prea usor sa spui "ba, imi pare rau, am fost beat..."... nu crezi? prea putin pt zbaterea asta a ta... de dupa... zic eu...

In acest sens ai si tu dreptate. Intotdeauna voi trai cu frica ca daca s-a intamplat o data o va mai face si a 2-a oara. Daca acest lucru se va intampla, atunci voi sti sigur cu cine am de aface. Eu sunt dispus sa-mi asum acest risc, pentru ca totusi ne leaga cativa ani buni de prietenie si ar fi pacat sa dau cu piciorul in ei pentru o singura greseala.

sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Just belive

scris pe 18 apr 2004 14:40 de Teo

Pana la urma ce ai facut? Asteptam happy end-ul..

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Just belive

scris pe 19 apr 2004 18:40 de ExoticDream

In acest sens ai si tu dreptate. Intotdeauna voi trai cu frica ca daca s-a intamplat o data o va mai face si a 2-a oara. Daca acest lucru se va intampla, atunci voi sti sigur cu cine am de aface. Eu sunt dispus sa-mi asum acest risc, pentru ca totusi ne leaga cativa ani buni de prietenie si ar fi pacat sa dau cu piciorul in ei pentru o singura greseala.

Esti printre putinii baieti care, la varsta asta, gandesc inca atat de pur...,stiu sa iubeasca din tot sufletul, sa sufere din iubire (ce invechit suna pt unii,nu?),sa lupte pt o prietenie... Nu renunta la prietenul tau, dar fii cu ochii pe el un timp...vina nu e a lui (sau nu prea mult), in schimb cu prietena ta.....poate ar fi mai bine sa discuti serios....nu e drept sa suferi pt cineva care nu stie sa aprecieze un om ca tine. Poate vei mai gasi pe cineva care sa te inteleaga, poate chiar o inima ranita la fel ca si tine...

sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 19 apr 2004 19:30 de Alinutzzza

Sunt cu ea de 2 luni si o iubesc foarte mult. Am 21 de ani si simt ca este prima dragoste adevarata. (am mai avut 2 prietene inainte, dar la care nu am tinut atat de mult). Tragedia s-a intamplat la un chef, unde o colega a ei (o veche amica de-a mea), mi-a spus ca ei ii place de cel mai bun prieten al meu si daca acesta ii va cere prietenia, pe mine ma va lasa,dar eu stiu ca prietenul meu nu s-ar baga niciodata peste mine. Afland de treaba asta, am fost foarte suparat la chef, lucru ce a fost evident. Ea m-a intrebat care e motivul pentru care sunt trist, dar nu i-am putut spune pentru a nu-i creea probleme colegei ei care mi- a spus treaba. I-am spus si prietenului meu despre aceasta situatie, el fiind ceva mai experimentat, dar el mi-a spus sa nu bag acest lucru in seama, deoarece este un lucru pe care eu nici nu trebuia sa-l aflu, sunt doar "prostii" ce le discuta fetele intre ele, si noi baietii nu ar trebui sa stim de ele. A argumentat ca la fel si noi ,baietii, chiar daca iubim o fata, daca vedem una mai "buna" ne trece prin cap gandul ca daca ea ar vrea sa fie cu noi, ar fi posibil sa renuntam la actuala prietena. La sfarsitul chefului m-am culcat cu ea intr-o camera separat, si am discutat pana am intrebat-o care sunt calitatile mele pentru care ma place, la care ea mi-a raspuns ca sunt un baiat minunat, ca sunt intelegator, foarte rabdator, si alte chestii frumoase. Mi-a mai spus, FITI ATENTI: ca sunt prea gelos si ca ii pare rau ca nu am incredere in ea si a incercat sa ma convinga ca nu am nici un motiv. Am fost foarte frustrat ca nu i-am putut divulga ceea ce stiu . Urmatoarea problema a fost ca ea mi-a cerut sa facem dragoste (ea este virgina) si eu, am cam respins ideea pentru ca am baut mult de suparare si eram prea beat. Totusi am petrecut cam 2 ore bune facand petting timp in care am ajuns sa-i fac cunnilingus, (prima data) poate de frica sa nu o pierd. Ea m-a satisfacut manual, si spre final a insistat sa incerc sa o penetrez, dar nu am reusit pentru ca durut-o foarte tare (acum cred ca si asta este o minciuna).
Deci problema este ca comportamentul ei nu tradeaza intentia ei, in afara de faptul ca in ultima vreme chiar a acordat cam multa atentie prietenului meu, dar nici nu vad absolut nici un motiv pentru car m-ar fi mintit colega ei. Treaba asta ma face tare confuz. As vrea tare mult sa discut aceasta problema cu ea, sa punem cartile pe fata, dar nu stiu cum as putea sa o fac, fara sa-i creez probleme colegei ei.
Eu am hotarat sa nu renunt inca, sa vad cum evolueaza lucrurile in continuare, cu toate ca stiu ca poate niciodata nu voi putea sa mai am incredere in ea.
DORESC SA AFLU CAT MAI MULTE PARERI SI SFATURI PRIVIND CE AR TREBUI SA FAC IN CONTINUARE. Mentionez, cu toate ca risc sa fiu considerat prost, ca o iubesc foarte mult, si nu doresc sa termin relatia daca situatia nu ia o intorsatura urata, DAR TOTUSI VREAU SA AFLU SI PARERILE ALTORA.

caut lumina
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

scris pe 19 apr 2004 19:33 de Alinutzzza

Sunt cu ea de 2 luni si o iubesc foarte mult. Am 21 de ani si simt ca este prima dragoste adevarata. (am mai avut 2 prietene inainte, dar la care nu am tinut atat de mult). Tragedia s-a intamplat la un chef, unde o colega a ei (o veche amica de-a mea), mi-a spus ca ei ii place de cel mai bun prieten al meu si daca acesta ii va cere prietenia, pe mine ma va lasa,dar eu stiu ca prietenul meu nu s-ar baga niciodata peste mine. Afland de treaba asta, am fost foarte suparat la chef, lucru ce a fost evident. Ea m-a intrebat care e motivul pentru care sunt trist, dar nu i-am putut spune pentru a nu-i creea probleme colegei ei care mi- a spus treaba. I-am spus si prietenului meu despre aceasta situatie, el fiind ceva mai experimentat, dar el mi-a spus sa nu bag acest lucru in seama, deoarece este un lucru pe care eu nici nu trebuia sa-l aflu, sunt doar "prostii" ce le discuta fetele intre ele, si noi baietii nu ar trebui sa stim de ele. A argumentat ca la fel si noi ,baietii, chiar daca iubim o fata, daca vedem una mai "buna" ne trece prin cap gandul ca daca ea ar vrea sa fie cu noi, ar fi posibil sa renuntam la actuala prietena. La sfarsitul chefului m-am culcat cu ea intr-o camera separat, si am discutat pana am intrebat-o care sunt calitatile mele pentru care ma place, la care ea mi-a raspuns ca sunt un baiat minunat, ca sunt intelegator, foarte rabdator, si alte chestii frumoase. Mi-a mai spus, FITI ATENTI: ca sunt prea gelos si ca ii pare rau ca nu am incredere in ea si a incercat sa ma convinga ca nu am nici un motiv. Am fost foarte frustrat ca nu i-am putut divulga ceea ce stiu . Urmatoarea problema a fost ca ea mi-a cerut sa facem dragoste (ea este virgina) si eu, am cam respins ideea pentru ca am baut mult de suparare si eram prea beat. Totusi am petrecut cam 2 ore bune facand petting timp in care am ajuns sa-i fac cunnilingus, (prima data) poate de frica sa nu o pierd. Ea m-a satisfacut manual, si spre final a insistat sa incerc sa o penetrez, dar nu am reusit pentru ca durut-o foarte tare (acum cred ca si asta este o minciuna).
Deci problema este ca comportamentul ei nu tradeaza intentia ei, in afara de faptul ca in ultima vreme chiar a acordat cam multa atentie prietenului meu, dar nici nu vad absolut nici un motiv pentru car m-ar fi mintit colega ei. Treaba asta ma face tare confuz. As vrea tare mult sa discut aceasta problema cu ea, sa punem cartile pe fata, dar nu stiu cum as putea sa o fac, fara sa-i creez probleme colegei ei.
Eu am hotarat sa nu renunt inca, sa vad cum evolueaza lucrurile in continuare, cu toate ca stiu ca poate niciodata nu voi putea sa mai am incredere in ea.
DORESC SA AFLU CAT MAI MULTE PARERI SI SFATURI PRIVIND CE AR TREBUI SA FAC IN CONTINUARE. Mentionez, cu toate ca risc sa fiu considerat prost, ca o iubesc foarte mult, si nu doresc sa termin relatia daca situatia nu ia o intorsatura urata, DAR TOTUSI VREAU SA AFLU SI PARERILE ALTORA.

E frumos din partea ta ca te gandesti sa nu faci rau colegei aleia spunandu-i oful prietenei tale, dar gandeste-te ce lucrul asta nespus ei va lua amploare in ochii tai si vei avea sigur pe viitor excese de gelozie, care este foarte posibil sa fie nefondate!! Deja cred ca te macina groaznic chestia asta, si de fiecare data cand ei sa intalnesc tu vezi in orice gest al lor un flirt....nu am drepate? Si mai gandeste-te ca ea este virgina. De ce ti-ar cere sa te culci cu ea ca apoi sa iti deie papucii si sa se duca la prietenul tau? aici nu prea inteleg sensul. ASA CA CEL MAI BINE EU CRED CA AR TREBUI SA VORBESTI TOTUL PE FATA CU EA, FARA MENAJAMENTE. suxes

caut lumina
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 19 apr 2004 20:19 de Alinutzzza

Azi am facut o greseala imensa de care nu stiu cum sa ma scap:
Am vrut sa nu ma intalnesc cu ea o prioada ca sa-mi treaca un pic, dar fiind 1 martie nu am anut scapare. I-am cumparat un cadou, niste flori, si am venit cu ea acasa la mine. Sigur, cu toate ca am incercat sa nu se vada, mi-a citit pe fata ca ceva nu este in regula si dupa ce m-a tot intrebat care este problema am raspuns niste mari prostii. Am ajuns sa fiu eu cel care minte si acum ma urasc pentru asta. I-am spus ca un prieten, fratele colegei ei, mi-a spus ca stie un lucru despre ea care m-ar rani foarte mult si sa am grija. Acum ea vrea sa ne intalnim toti 3 sa discutam care este acel lucru, si nu stiu cum sa ma mai scot din acest rahat. Am discutat cu acel prieten si mi-a spus ca el ii va spune ca a vb cu fosta mea prietena, (care chiar m-a cautat zilele astea) si care i-a spus ca ar vrea sa se impace cu mine, si asta l-a determinat sa imi spuna asemenea lucruri. Ce credeti, e bine sa-i spuna acest lucru? Urasc minciuna, dar nici adevarul nu i-l pot spune pentru ca o bag in dificultate pe colega ei, si nu vreau asta, dar nu vreau nici ca relatia sa se termine astfel.
Simt ca am facut ceea mai mare prostie din viata mea, si acum as vrea sa dau timpul inapoi. As dori mai ales sa nu fi aflat acest lucru.
Credeti ca ma mai scot din rahatul in care m-am bagat? Ce-mi propuneti?
Daca mai aveti alte idei ce i-as putea spune va rog scrieti-le, vas fi foarte recunoscator.

caut lumina
sus

Alinutzzza

Veteran member
298 mesaje

Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 19 apr 2004 20:21 de Alinutzzza

Azi am facut o greseala imensa de care nu stiu cum sa ma scap:
Am vrut sa nu ma intalnesc cu ea o prioada ca sa-mi treaca un pic, dar fiind 1 martie nu am anut scapare. I-am cumparat un cadou, niste flori, si am venit cu ea acasa la mine. Sigur, cu toate ca am incercat sa nu se vada, mi-a citit pe fata ca ceva nu este in regula si dupa ce m-a tot intrebat care este problema am raspuns niste mari prostii. Am ajuns sa fiu eu cel care minte si acum ma urasc pentru asta. I-am spus ca un prieten, fratele colegei ei, mi-a spus ca stie un lucru despre ea care m-ar rani foarte mult si sa am grija. Acum ea vrea sa ne intalnim toti 3 sa discutam care este acel lucru, si nu stiu cum sa ma mai scot din acest rahat. Am discutat cu acel prieten si mi-a spus ca el ii va spune ca a vb cu fosta mea prietena, (care chiar m-a cautat zilele astea) si care i-a spus ca ar vrea sa se impace cu mine, si asta l-a determinat sa imi spuna asemenea lucruri. Ce credeti, e bine sa-i spuna acest lucru? Urasc minciuna, dar nici adevarul nu i-l pot spune pentru ca o bag in dificultate pe colega ei, si nu vreau asta, dar nu vreau nici ca relatia sa se termine astfel.
Simt ca am facut ceea mai mare prostie din viata mea, si acum as vrea sa dau timpul inapoi. As dori mai ales sa nu fi aflat acest lucru.
Credeti ca ma mai scot din rahatul in care m-am bagat? Ce-mi propuneti?
Daca mai aveti alte idei ce i-as putea spune va rog scrieti-le, vas fi foarte recunoscator.

deja de la faza cu "am facut cea mai mare prostie din viata mea" se vede ca transformi toate certurile si supararile in ceva la limita dintre viata si moarte. Orice cuplu are certuri si apoi impacari. Trebuia sa-i spui de la bun inceput adevarata problema. Si ce daca era 1 martie? Si eu de ziua prietenului meu s-a nimerit sa-i spun o mare problema dea mea care o tineam de mult timp in mine si totul s-a rezolvat pe urma. Si eu imi puneam 1000 de probleme inainte de a face ceva, ma gandeam sa nu ranesc pe cineva, dar asa mi-am dat seama ca nu fac altceva decat sa-mi refulez sentimentele si parerile fata de societate. Ia viata asa cum e si spune-i odata totul in fata. Sinceritatea ta o va face sa reactioneze numt mai bine la ce ii vei spune.

caut lumina
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 21 apr 2004 01:37 de levi82

E frumos din partea ta ca te gandesti sa nu faci rau colegei aleia spunandu-i oful prietenei tale, dar gandeste-te ce lucrul asta nespus ei va lua amploare in ochii tai si vei avea sigur pe viitor excese de gelozie, care este foarte posibil sa fie nefondate!! Deja cred ca te macina groaznic chestia asta, si de fiecare data cand ei sa intalnesc tu vezi in orice gest al lor un flirt....nu am drepate? Si mai gandeste-te ca ea este virgina. De ce ti-ar cere sa te culci cu ea ca apoi sa iti deie papucii si sa se duca la prietenul tau? aici nu prea inteleg sensul. ASA CA CEL MAI BINE EU CRED CA AR TREBUI SA VORBESTI TOTUL PE FATA CU EA, FARA MENAJAMENTE. suxes

Sa va spun ultimele stiri: Am avut o discutie pe fata cu ea, si s-au intamplat multe lucruri ce pot spune ca au fost cel putin neasteptate. Eu mi-am spus toate ofurile, la fel si ea, ne-am destainuit reciproc fiecare secret ce l-am avut dealungul relatiei, ne-am spus lucruri care ma gandeam ca pot sa ne ofenseze, si surpriza, nici unul dintre noi nu s-a suparat. Mai mult, cu toate ca prin aceasta relatia noastra s-a intrerupt, am hotarat sa ramanem amici foarte buni. Ea mi-a spus ca ar dori, totusi, ca relatia noastra sa se termine la fel cum a inceput, adica cu incercarea de a face dragoste. Am refuzat-o. Am facut asta pentru ca am devenit constient ca relatia noastra nu mai are viitor, si daca am face treaba asta s-ar complica lucrurile foarte mult, mai ales pentru mine. I-am spus ca daca doreste sa ramanem amici, trebuie sa-mi acorde un timp in care sa nu ne mai intalnim, pana reusesc sa ma vindec de sentimentele pe care le am fata de ea.
Sper ca am procedat corect. In acest moment am sentimentul ca am facut bine ca am pus capat relatiei si sunt bucuros ca am avut puterea sa fac acest pas, dar totusi inca ma macina regretele si suferinta provocata de despartire. Sper sa pot lasa macar partial cele intamplate in urma, pentru ca si mie mi-ar place sa devenim amici, la fel cum am fost inainte de relatie, sau daca nu este posibil, macar ceva asemanator.

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Just belive

scris pe 21 apr 2004 01:59 de levi82

Esti printre putinii baieti care, la varsta asta, gandesc inca atat de pur...,stiu sa iubeasca din tot sufletul, sa sufere din iubire (ce invechit suna pt unii,nu?),sa lupte pt o prietenie... Nu renunta la prietenul tau, dar fii cu ochii pe el un timp...vina nu e a lui (sau nu prea mult), in schimb cu prietena ta.....poate ar fi mai bine sa discuti serios....nu e drept sa suferi pt cineva care nu stie sa aprecieze un om ca tine. Poate vei mai gasi pe cineva care sa te inteleaga, poate chiar o inima ranita la fel ca si tine...

Uneori ma gandesc ca (scuzati cacofonia) capacitatea mea de a iubi din tot sufletul si de a suferi din iubire este un fel de blestem. Ma gandesc ca ar fi mult mai simplu daca as fi capabil, ca si altii, sa fiu cat mai indiferent dpdv sentimental fata de prietena mea, si sa pot oricand sa renunt la ea si sa incep alta relatie, cu alta, in orice moment in care ceva nu mai este cum ar trebui sa fie. Cu siguranta ca este mai simplu astfel, dar cu toate ca iubind cu adevarat riscul de avea o deceptie si a suferi creste considerabil,totodata rasplata si satisfactia poate fi infinit mai mare in cazul in care lucrurile sunt OK.
De asemenea nu pot avea pretentia sa fiu iubit daca eu nu iubesc.
Cat despre prietenul meu, el a plecat din tara imediat dupa pasti si nu cred ca il voi revedea prea curand. Totusi sunt bucuros ca nu a trebuit sa stricam prietenia din cauza acestui incident, pentru ca vina nu e DOAR al lui, este in ceea mai mare parte vina prietenei mele si a alcoolului.
La sfarsit iti multumesc pentru incurajari.
Cu toate ca in acest moment nu prea cred in aceste cuvinte, sper si eu ca intr-o buna zi ele se vor adeveri, si sper ca aceea zi va veni inainte de a suferi mai multe astfel de deceptii.

sus

Swann

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Just belive

scris pe 21 apr 2004 03:07 de Swann

Daca as fi in locul tau, as rupe toate relatiile cu ea: ce-i asta, sa fim prieteni? Nu vreau sa fiu doar prieten cu persoana pe care o iubesc. Totul sau nimic.
Asa as face eu, tu faci cum stii.
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Just

scris pe 21 apr 2004 07:59 de inuendo

mah mare parte din fete nu pot face dragoste cu tine daca nu simt ceva pentru tine, si huhh pleaca amicu? ....pai ...poate iese ceva?
si brrr nu sunt de acord cu faza cu amicu ca de vina e bautura si ea.... si ca il intelegi, ce faci daca data viitoare bea putin mai mult si face sex cu amica ta? aaaaaa?? ce zici?

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Just belive

scris pe 21 apr 2004 22:39 de levi82

Daca as fi in locul tau, as rupe toate relatiile cu ea: ce-i asta, sa fim prieteni? Nu vreau sa fiu doar prieten cu persoana pe care o iubesc. Totul sau nimic.
Asa as face eu, tu faci cum stii.

Ai dreptate in acest sens. Nici eu nu stiu cu adevarat ce vreau. Oricum nu doresc sa ajung in situatia in care sa o vad pe strada si sa trec pe partea cealalta, sa nu o salut. Dupa cum spuneam, inainte de a deveni iubiti am fost amici foarte foarte buni, si intr-un fel mi-ar placea sa avem o relatie de amicitie cat mai asemenatoare cu ceea care a fost. Dar sunt constient de ceea ce ai spus: Oare voi putea sa fiu doar amic cu fata pe care o iubesc? Nu cred ca as fi in stare. De aceea am nevoie de un timp pentru a ma vindeca. Poate cu timpul imi trec aceste sentimente si voi putea accepta sa o am din nou doar ca o amica. Ramane de vazut. Only time will tell.

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Just

scris pe 21 apr 2004 23:10 de levi82

mah mare parte din fete nu pot face dragoste cu tine daca nu simt ceva pentru tine

Stiu asta, si acum sunt de parere ca acesta a fost motivul pentru care nu am reusit sa facem dragoste, pentru ca daca tinea si ea la mine ar fi facut si ea tot posibilul ca acest lucru sa se intample.

, si huhh pleaca amicu? ....pai ...poate iese ceva?

Aici nu am inteles ce vrei sa spui. Ce sa iasa?

si brrr nu sunt de acord cu faza cu amicu ca de vina e bautura si ea.... si ca il intelegi, ce faci daca data viitoare bea putin mai mult si face sex cu amica ta? aaaaaa?? ce zici?

Am spus, si am accentuat ca nu este DOAR vina lui. Sigur ca are si el o vina care nu este chiar neinsemnata, dar daca prietena mea nu-i facea avansuri, sau daca nu ar fi consumat si el alcool intr-o cantitate admirabila nu cred ca acest lucru s-ar fi intamplat.
Acum mi-am dat seama ca cred ca am uitat sa mentionez un mic amanunt foarte important: Dupa ce s-au sarutat, prietenul meu i-a spus sa termine, si ca el nu vrea decat sa discute, fara nici o complicatie. De fapt acesta este amanuntul care m-a ajutat sa nu-mi pierd increderea in acel prieten. El era cu spatele la mine, deci nu putea sa stie ca eu sunt prezent, ca sa ma gandesc ca acesta ar fi motivul pentru care a spus acel lucru.

sus

eldiablo4u

Newbie
6 mesaje

scris pe 21 apr 2004 23:27 de eldiablo4u

Din cate imi dau seama tu tii f mult la ea si iti este f frica sa nu o pierzi. Nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Si incearca sa asculti ce a spus si prietenul tau.
sus

cravataBlo

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 22 apr 2004 02:55 de cravataBlo

Da, incep sa cred ca ai dreptate. Cu toate ca pe aceea colega a ei o cunosc de mai mult timp, si asta ma face sa-mi para rau daca o bag in dificultate, cred ca totusi, daca eu o iubesc pe prietena mea ar trebui sa lamurim adevarul. Astfel se afla daca merita sa mia pierd timpul sau nu. Mai ramane de vazut daca reusesc sa pun cartile pe fata, pentru ca intre timp am mai spus si eu minciuna aceea, cum ca mi-a spus altcineva ceva, ceea ce ma face sa cam ezit, pentru a nu parea si eu la fel de mincinos.
MA URASC.

"Intotdeauna EU mai inainte de toate"
greseala cea mai mare pe care poti sa o faci e sa stai sa astepti ca dom'le o sa vina momentul shela favorabil cand o sa discutati despre asta. e foarte probabil sa fie doar o prostie si doar aceasta discutie sa duca totul intr'o ipostaza ireversibila. dar, din nou.. "intotdeauna EU..." de ce sa te chinui intruna si iar intruna cu incertitudini. cel mai bine confrunt-o cu prima ocazie si macar asa vei stii daca oaia e alba sau neagra. ai zis parca ca o iubesti. daca si ea te iubeste o sa inteleaga si o sa mergeti impreuna mai departe. daca are orice alta reactie inseamna ca nu e capabila sa te inteleaga. mai zic aia: "dragostea inseamna compromisuri".. bine de, dar atata timp cat totul nu se petrece cu jumatati de masuri. ceea ce ti-a spus colega ei poate sa fie destul de adevarat. nu vreau sa par dur cand tastez cuvintele astea, dar amicul tau mai inveterat in treburi d'astea a zis tot ce-a zis mai mult din complezenta, n-a vrut sa te raneasca. e foarte usor ca prietena ta sa-l placa daca in micul vostru grup e vazut ca un tip mai aparte. zic asta pentru ca mie mi s-a intamplat de prea multe ori sa ajung sa stau cu fostele amicilor mei (devenite foste tocmai din cauza asta.. si bineinteles ca nu a fost frumos din partea mea.. si fata de prietenii mei imi e nashpa cand mai ma gandesc la asta.. dar sa revenim).. poate sa fie un moft care sa-i treaca, dar problema cea mai mare ramane ca tu te tot chinui in tot acest rastimp..
ca in loc de concluzie.. vorbeste neaparat cu ea.. greseala ta e ca gandesti prea mult si nu faci nimic. macar o data actioneaza fara sa te gandesti la TOATE consecintele. fii instinctual si apoi dupa consumarea discutiei rational daca e nevoie sa rezolvi ceva ce poate s-ar fi "stricat"..
si Bafta !!
.. sa ne tii la curent

acum totul e dat uitarii.. las in urma tot ce-a fost.. un paragraf inchis.. etichetat fara rost !!
sus

tina

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Just belive

scris pe 22 apr 2004 16:32 de tina

Ai dreptate in acest sens. Nici eu nu stiu cu adevarat ce vreau. Oricum nu doresc sa ajung in situatia in care sa o vad pe strada si sa trec pe partea cealalta, sa nu o salut. Dupa cum spuneam, inainte de a deveni iubiti am fost amici foarte foarte buni, si intr-un fel mi-ar placea sa avem o relatie de amicitie cat mai asemenatoare cu ceea care a fost. Dar sunt constient de ceea ce ai spus: Oare voi putea sa fiu doar amic cu fata pe care o iubesc? Nu cred ca as fi in stare. De aceea am nevoie de un timp pentru a ma vindeca. Poate cu timpul imi trec aceste sentimente si voi putea accepta sa o am din nou doar ca o amica. Ramane de vazut. Only time will tell.

o prietenie se poate transforma oricand in iubire. invers e imposibil.
sus
Pagina 4 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

33 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online