Minciuna/sunt confuz

Pagina 5 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

inuendo

Veteran member
497 mesaje

belive me

scris pe 22 apr 2004 23:31 de inuendo

invers cam greu...

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt conf

scris pe 22 apr 2004 23:34 de levi82

"Intotdeauna EU mai inainte de toate"
greseala cea mai mare pe care poti sa o faci e sa stai sa astepti ca dom'le o sa vina momentul shela favorabil cand o sa discutati despre asta. e foarte probabil sa fie doar o prostie si doar aceasta discutie sa duca totul intr'o ipostaza ireversibila. dar, din nou.. "intotdeauna EU..." de ce sa te chinui intruna si iar intruna cu incertitudini. cel mai bine confrunt-o cu prima ocazie si macar asa vei stii daca oaia e alba sau neagra. ai zis parca ca o iubesti. daca si ea te iubeste o sa inteleaga si o sa mergeti impreuna mai departe. daca are orice alta reactie inseamna ca nu e capabila sa te inteleaga. mai zic aia: "dragostea inseamna compromisuri".. bine de, dar atata timp cat totul nu se petrece cu jumatati de masuri. ceea ce ti-a spus colega ei poate sa fie destul de adevarat. nu vreau sa par dur cand tastez cuvintele astea, dar amicul tau mai inveterat in treburi d'astea a zis tot ce-a zis mai mult din complezenta, n-a vrut sa te raneasca. e foarte usor ca prietena ta sa-l placa daca in micul vostru grup e vazut ca un tip mai aparte. zic asta pentru ca mie mi s-a intamplat de prea multe ori sa ajung sa stau cu fostele amicilor mei (devenite foste tocmai din cauza asta.. si bineinteles ca nu a fost frumos din partea mea.. si fata de prietenii mei imi e nashpa cand mai ma gandesc la asta.. dar sa revenim).. poate sa fie un moft care sa-i treaca, dar problema cea mai mare ramane ca tu te tot chinui in tot acest rastimp..
ca in loc de concluzie.. vorbeste neaparat cu ea.. greseala ta e ca gandesti prea mult si nu faci nimic. macar o data actioneaza fara sa te gandesti la TOATE consecintele. fii instinctual si apoi dupa consumarea discutiei rational daca e nevoie sa rezolvi ceva ce poate s-ar fi "stricat"..
si Bafta !!
.. sa ne tii la curent

Discutia a avut loc, si am scris mai sus ce s-a intamplat. Am intrerupt relatia si acum ramane de vazut daca mai putem reveni la stadiul de amici, ceea ce mi se pare destul de imposibil, chiar daca as vrea asta.
Tina are dreptate: evolutia are un singur sens care duce doar inainte.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

bebelusa

Senior member
80 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt

scris pe 22 apr 2004 23:56 de bebelusa

Discutia a avut loc, si am scris mai sus ce s-a intamplat. Am intrerupt relatia si acum ramane de vazut daca mai putem reveni la stadiul de amici, ceea ce mi se pare destul de imposibil, chiar daca as vrea asta.

sorry for you ...(breaking up)...

Cand iti doresti ceva cu adevarat ... tot Universul conspira la realizarea dorintei tale!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt

scris pe 23 apr 2004 16:03 de ExoticDream

Nota 10 pt puterea ta de a rupe o relatie care ti-ar fi semanat numai indoieli in suflet!Un singur lucru mi-e putin neclar...ai spus ca ati fost impreuna doar 2 luni si o iubesti ff mult.Mie 2 luni mi se par un timp cam scurt pt a ajunge la sentimente extrem de profunde fata de cineva, ai nevoie de o perioada ca sa cunosti persoana respectiva, la tine totul s-a desfasurat extrem de rapid,ati avut timp sa faceti si aproape dragoste.Avand in vedere ca te-ai atasat de ea in doar 2 luni, exista sanse mari sa poti depasi acest moment trist in scurt timp.Gandeste-te ca sunt persoane care iubesc pe cineva un an,doi si mai mult si apoi ajung la despartire...acelea au infinit mai multe amintiri...s-au atasat de persoana respectiva enorm,au facut dragoste,exista numeroase locuri,obiecte etc care poarta in ele imaginea celui plecat.Intr-un fel bucura-te ca nu ai ajuns mai departe cu ea, ca nu i-ai daruit chiar tot...poate iti va fi mai usor.Si chiar daca azi respingi ideea de a te indragosti din nou,ai sa vezi ca timpul rezolva multe...Aceasta experienta nefericita te va cali si data viitoare vei sti sa alegi o fata care sa te merite.Cheer up!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

tina

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/s

scris pe 23 apr 2004 18:12 de tina

Nota 10 pt puterea ta de a rupe o relatie care ti-ar fi semanat numai indoieli in suflet!Un singur lucru mi-e putin neclar...ai spus ca ati fost impreuna doar 2 luni si o iubesti ff mult.Mie 2 luni mi se par un timp cam scurt pt a ajunge la sentimente extrem de profunde fata de cineva, ai nevoie de o perioada ca sa cunosti persoana respectiva, la tine totul s-a desfasurat extrem de rapid,ati avut timp sa faceti si aproape dragoste.Avand in vedere ca te-ai atasat de ea in doar 2 luni, exista sanse mari sa poti depasi acest moment trist in scurt timp. quote]
cand iubesti cu adevarat nu conteaza de cand cunosti acea persoana pentru ca ai senzatia ca o stii de mai mult timp,poate chiar dintotdeauna. iubirea nu se masoara in ore, luni, ani.ea doar apare si te umple de fericire.
"LOVE is a sort of divine accident, and the most wonderful of all things in life. "
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/s

scris pe 24 apr 2004 04:51 de levi82

Nota 10 pt puterea ta de a rupe o relatie care ti-ar fi semanat numai indoieli in suflet!Un singur lucru mi-e putin neclar...ai spus ca ati fost impreuna doar 2 luni si o iubesti ff mult.Mie 2 luni mi se par un timp cam scurt pt a ajunge la sentimente extrem de profunde fata de cineva, ai nevoie de o perioada ca sa cunosti persoana respectiva, la tine totul s-a desfasurat extrem de rapid,ati avut timp sa faceti si aproape dragoste.Avand in vedere ca te-ai atasat de ea in doar 2 luni, exista sanse mari sa poti depasi acest moment trist in scurt timp.Gandeste-te ca sunt persoane care iubesc pe cineva un an,doi si mai mult si apoi ajung la despartire...acelea au infinit mai multe amintiri...s-au atasat de persoana respectiva enorm,au facut dragoste,exista numeroase locuri,obiecte etc care poarta in ele imaginea celui plecat.Intr-un fel bucura-te ca nu ai ajuns mai departe cu ea, ca nu i-ai daruit chiar tot...poate iti va fi mai usor.Si chiar daca azi respingi ideea de a te indragosti din nou,ai sa vezi ca timpul rezolva multe...Aceasta experienta nefericita te va cali si data viitoare vei sti sa alegi o fata care sa te merite.Cheer up!!!

Multumesc pentru "laude", si eu sunt oarecum multumit ca am reusit sa fac acest pas.
Cat despre timpul necesar pentru a ajunge sa iubesti o persoana nu sunt de acord cu parerea ta. Cred ca in aceasta privinta Tina are mai multa dreptate. Si pe langa asta, chiar acum se aniversam un an de cand ne-am cunoscut, deci pana am ajuns sa fim impreuna ca iubiti am fost amici timp de 6 luni, timp care mi-a fost suficeint sa ajung sa o iubesc, pentru ca am crezut ca dupa atata vreme de amicitie o cunosc deja destul de bine. Se pare ca totusi daca unii se pot insela in legatura cu persoana iubita si sa-si dea seama de asta abia dupa 1-2 ani, eu fac parte din cei mai norocosi pentru ca mi-am dat seama ceva mai repede. Crede-ma ca nu este asa. La fel de mult as fi suferit si daca problemele astea ar fi survenit peste vre-o 2-3 ani.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciu

scris pe 24 apr 2004 08:29 de Teo

Nu te amagi ca puteti sa fiti doar prieteni. Imagineaza-ti numai ca, in scurt timp, isi va gasi pe altcineva si va veni la tine sa-ti povesteasca despre relatia lor. Cum ai suporta asta? In iubire, e de obicei "totul sau nimic"... sau termini total cu ea, sau va hotarati sa fiti impreuna. Si faptul ca a vrut sa faca dragoste cu tine, chiar daca stia ca nu mai vrei sa fii cu ea, nu-ti spune nimic? Bineinteles ca e posibil ca ea sa vrea doar sa "scape de problema" culcandu-se cu tine, dar nu mi se pare foarte probabil. E bine sa luati o pauza of somekind sa va ganditi la ce vreti sa faceti, sau puteti sa va mai vedeti din cand in cand la un suc, dar prieteni adevarati... nu cred pana nu vad

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

ELY

Junior member
22 mesaje

Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 26 apr 2004 20:57 de ELY

EU CRED CA CEEA CE TZI-A SPUS AMICA TA ESTE O MINCIUNA...SAU POATE CA PRIETENA TA CHIAR A SPUS FAZA CU PRIETENUL TAU DAR CRED CA A SPUS-O IN GLUMA....TE-AI GANDIT LA ASTA?EU CRED CA CEL MAI BINE AR FI SA DISCUTZI CU EA.IAR FAPTUL CA AI OBSERVAT CA II DA MAI MULTA ATENTZIE ACELUI BAIAT NU SE DATOREAZA CUMVA IDEEI CARE TZI-A INTRAT IN CAP.....CA EA AR FI INDRAGOSTITA DE ACEL BAIAT..(SPER CA AI INTZELES CE AM VRUT SA SPUN)

ESTE SI MAINE O ZI.....DAR NU LASA PE MAINE CE POTZI FACE AZI...
sus

Teo

Veteran member
175 mesaje

Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 30 apr 2004 08:41 de Teo

EU CRED CA CEEA CE TZI-A SPUS AMICA TA ESTE O MINCIUNA...SAU

Hehe... ely, citeste absolut TOT ce s-a scris, daca vrei sa intelegi ceva Esti depasit(a) de evenimente

"Le plus lâche des assassins, c'est celui qui a des remords" (J.P. Sartre)
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Minciuna/sunt confuz

scris pe 1 mai 2004 06:46 de inuendo

Sa iubesti intens e de ajuns si o saptamana, si o zi si o ora si o sec...nu e neveoie de 2 luni...
Dar secondez ideea ca "in iubire e totul sau nimic" asa simt si eu.. dupa ce ai rupt relatia..nu o sa mai fi-ti nimic... pacat..dar asa e...astept sa ma cotrazici cu fapte

sus

danuta2409

Guest

scris pe 1 mai 2004 13:03 de danuta2409

Sa iubesti intens e de ajuns si o saptamana, si o zi si o ora si o sec...nu e neveoie de 2 luni...
Dar secondez ideea ca "in iubire e totul sau nimic" asa simt si eu.. dupa ce ai rupt relatia..nu o sa mai fi-ti nimic... pacat..dar asa e...astept sa ma cotrazici cu fapte

mda... totul sau nimic... insa nu e chiar imposibil... poti ajunge, dupa destul timp (destul timp este o notiune diferita de la caz la caz...) sa poti comunica la rece cu o.. fosta iubire... daca ma gandesc, asa ar fi si normal, nu? daca am iubit pe cineva, in acel/acea cineva ar trebui sa mai gasesc subiecte comune, gusturi comune, adica nu dispar toate astea odata cu ruperea relatiei... dar... cum spuneam, trebuie sa treaca timp suficient pt cauterizarea.. rupturii..
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Minciuna/sunt confuz

scris pe 3 mai 2004 03:56 de inuendo

Mai uite cum vad eu...daca eu si ea nu mai suntem impreuna, atunci nimic nu ne mai leaga, iar de un prieten in plus nu am nevoie, am prea multi, eu eram cu ea pentru tot ce oferea in relatie, prietenia fiind doar o parte....iar daca restul nu mai este... atunci nu merci... poate suna dur ..dar asa vad eu treaba
Si intradevar sa inceapa sa imi ceara sfaturi despre actuala ei relatie, cand a facut aceleasi lucruri cu mine? ...prefer sa raman cu amintirile..

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 5 mai 2004 01:53 de levi82

Mai uite cum vad eu...daca eu si ea nu mai suntem impreuna, atunci nimic nu ne mai leaga, iar de un prieten in plus nu am nevoie, am prea multi, eu eram cu ea pentru tot ce oferea in relatie, prietenia fiind doar o parte....iar daca restul nu mai este... atunci nu merci... poate suna dur ..dar asa vad eu treaba
Si intradevar sa inceapa sa imi ceara sfaturi despre actuala ei relatie, cand a facut aceleasi lucruri cu mine? ...prefer sa raman cu amintirile..

Fratilor, nu-mi place sa o spun, dar ati avut dreptate. Adevarul este ca am fost prea ignorant, chiar in repetate randuri, dar de data aceasta m-am convins de acest lucru intr-un mod foarte neplacut. Acum sunt convins ca amicitia nu este posibila intre noi. Nu pentru ca eu nu as fi vrut asta, dar comportamentul ei m-a convins ca nu merita.
Iata ce s-a intamplat: am iesit azi intr-un parc si ea m-a sunat. Eu am intrebat-o daca nu vrea sa vina si ea in parc sa ne mai vedem, sa mai discutam. A fost de acord. Am asteptat-o si cand apare vad ca se tine de mana cu un baiat, vine la mine, si mi-l prezinta ca pe prietenul ei. Am fost foarte surprins, suparat si nervos.
Mi-am pastrat calmul, am pupat-o si i-am spus ca imi pare rau, dar nu pot sa stau, si am plecat.
I-am trimis un mesaj in care i-am spus ca imi pare rau ca nu-i pasa deloc de sentimentele mele si ca nu mai vreau sa ne vedem.
Am terminat-o pentru totdeauna. Sper ca am procedat corect.

sus

Swann

Junior member
29 mesaje

scris pe 5 mai 2004 02:22 de Swann

Ai procedat bine, cred eu, cu exceptia acelui mesaj trimis. In situatii din astea, sa-i spui unei persoane ca nu mai vrei sa o vezi, sa-i faci reprosuri etc. este echivalent cu a-i spune "inca tin la tine".

De fapt, din mesajele tale, reiese ca inca o iubesti. Incearca sa nu te mai gandesti la ea, ignor-o. Iesi cu prietenii, cauta compania altor fete, compar-o cu ele si ai sa vezi ca nu era unicat.

Abandoneaza orice speranta ca ati mai putea fi impreuna, numai asa poti sa treci peste despartire. In caz contrar poti sa stai ca un sclav luni de zile, tot sperand ca o sa se intoarca. Nu-ti doresc lucrul acesta.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 5 mai 2004 10:18 de Infector

Fratilor, nu-mi place sa o spun, dar ati avut dreptate. Adevarul este ca am fost prea ignorant, chiar in repetate randuri, dar de data aceasta m-am convins de acest lucru intr-un mod foarte neplacut. Acum sunt convins ca amicitia nu este posibila intre noi. Nu pentru ca eu nu as fi vrut asta, dar comportamentul ei m-a convins ca nu merita.
Iata ce s-a intamplat: am iesit azi intr-un parc si ea m-a sunat. Eu am intrebat-o daca nu vrea sa vina si ea in parc sa ne mai vedem, sa mai discutam. A fost de acord. Am asteptat-o si cand apare vad ca se tine de mana cu un baiat, vine la mine, si mi-l prezinta ca pe prietenul ei. Am fost foarte surprins, suparat si nervos.
Mi-am pastrat calmul, am pupat-o si i-am spus ca imi pare rau, dar nu pot sa stau, si am plecat.
I-am trimis un mesaj in care i-am spus ca imi pare rau ca nu-i pasa deloc de sentimentele mele si ca nu mai vreau sa ne vedem.

Frate esti o adevarata "intruchipare" a "calmului".Pai daca-mi faceau asa mie cred ca le rupeam capu' apoi ii puneam sa dea cu praf de mers. (desi nu ar fi fost frumos si corect)

Sau te faceai ca nu-i vezi, continuati plimbarica si asa din cand in cand mai bagai si tu niste intrebari d'alea sa o faci de kkt gen : "Ce-ai mai facut, ai rezolvat-o cu herpesul ala?" sau "Si cu problema aia ai rezolvat ceva, mai ai scurgeri?" sau "Stii ca am scapat de chestia aia nasoala, am luat tratament, ar treb sa faci si tu la fel, poate iti trece"
Ce caterink ah? lol

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 mai 2004 19:32 de ExoticDream

Ai procedat corect si ca un adevarat gentleman.

Ce suflet meschin are fata aia...stia ca o iubesti si a venit cu papagalul ala dupa ea! Nu te merita, intr-un fel ti-a facut un serviciu, nu merita nici macar prietenia ta, nimic! Te admir pt calmul de care ai dat dovada, o prietena de-a mea mi-a spus ca o astepta o intalnire de acelasi gen, dar ea i-a spus respectivului "fost" ca ii arde o palma "actualei" sa o tina minte! Eu le-as fi tras cate una zdravana la fiecare! O meritau! Si...se meritau!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 6 mai 2004 00:43 de levi82

Ai procedat bine, cred eu, cu exceptia acelui mesaj trimis. In situatii din astea, sa-i spui unei persoane ca nu mai vrei sa o vezi, sa-i faci reprosuri etc. este echivalent cu a-i spune "inca tin la tine".

De fapt, din mesajele tale, reiese ca inca o iubesti. Incearca sa nu te mai gandesti la ea, ignor-o. Iesi cu prietenii, cauta compania altor fete, compar-o cu ele si ai sa vezi ca nu era unicat.

Abandoneaza orice speranta ca ati mai putea fi impreuna, numai asa poti sa treci peste despartire. In caz contrar poti sa stai ca un sclav luni de zile, tot sperand ca o sa se intoarca. Nu-ti doresc lucrul acesta.

Dar eu intradevar mai tineam la ea, si nu am ascuns asta. Aveam tot dreptul sa-i fac reprosuri, avand in vedere ca ea sigur a facut asta constient, pentru a vedea ce reactie am, si sa ma faca sa ma simt prost. Acum chiar ca sentimentele mele incep sa vireze spre ura, ceea ce nu imi sta in fire si nu imi doream sa ajung in aceasta situatie.
Problema mai nashpa este ca avem multi prieteni comuni si va fi prectic imposibil sa ne evitam, sa nu ne mai intalnim, dar eu chiar imi doresc sa n-o mai vad, si sa nu mai aud de ea.
Eu am abandonat de mult orice speranta de a fi din nou impreuna. Cu toate ca inca o mai iubesc, nu-mi doresc nici in ruptul capului sa reluam relatia.

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 6 mai 2004 00:49 de levi82

Ai procedat corect si ca un adevarat gentleman.

Ce suflet meschin are fata aia...stia ca o iubesti si a venit cu papagalul ala dupa ea! Nu te merita, intr-un fel ti-a facut un serviciu, nu merita nici macar prietenia ta, nimic! Te admir pt calmul de care ai dat dovada, o prietena de-a mea mi-a spus ca o astepta o intalnire de acelasi gen, dar ea i-a spus respectivului "fost" ca ii arde o palma "actualei" sa o tina minte! Eu le-as fi tras cate una zdravana la fiecare! O meritau! Si...se meritau!

Intradevar, tind foarte mult sa cred ca a facut-o intentionat pentru a ma face sa sufar. Am procedat astfel deoarece nu doream sa fac o scena, cu toate ca cu greu m-am abtinut sa raman pasnic. Singura mea speranta este ca acel mesaj i-a trezit un minim de remuscari. Dar cred ca ma amagesc, nu cred ca ii pasa destul de mult sa-i para rau.
Cel putin acum stiu cu ce fiinta veninoasa am avut de aface. Sunt convins acum ca nu ma merita, si asta face minuni moralului meu. Trebuie sa reusesc sa ne evitam, macar pentru o vreme, pentru a nu ajunge sa fac acele fapte razbunatoare de care vb tu si infector. Oricum cu baiatul ala nu am nici o treaba pentru ca el precis nu stia care este situatia si in acest caz nu avea nici o vina.

sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 6 mai 2004 23:46 de danuta2409

Intradevar, tind foarte mult sa cred ca a facut-o intentionat pentru a ma face sa sufar. Am procedat astfel deoarece nu doream sa fac o scena, cu toate ca cu greu m-am abtinut sa raman pasnic. Singura mea speranta este ca acel mesaj i-a trezit un minim de remuscari. Dar cred ca ma amagesc, nu cred ca ii pasa destul de mult sa-i para rau.
Cel putin acum stiu cu ce fiinta veninoasa am avut de aface. Sunt convins acum ca nu ma merita, si asta face minuni moralului meu. Trebuie sa reusesc sa ne evitam, macar pentru o vreme, pentru a nu ajunge sa fac acele fapte razbunatoare de care vb tu si infector. Oricum cu baiatul ala nu am nici o treaba pentru ca el precis nu stia care este situatia si in acest caz nu avea nici o vina.

...data viitoare vei sti... cine a mintit o data, o va mai face.. cu siguranta... cine te-a calcat in picioare o data, o va mai face... vorba aia: prima data e mai greu... nu?

.. si... nici vorba sa fi avut ea vreo remuscare... n-ai facut decat sa-i hranesti foamea bolnava de... suferinta.. altora... asa ca opreste-te...

si... capacitatea ta de a iubi si de a suferi din dragoste nu e un blestem... tu stii deja ceea ce altii nu vor sti si nu vor simti vreodata... ... bucura-te de asta... e ceva rar...

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 7 mai 2004 11:31 de ExoticDream

...data viitoare vei sti... cine a mintit o data, o va mai face.. cu siguranta... cine te-a calcat in picioare o data, o va mai face... vorba aia: prima data e mai greu... nu?

.. si... nici vorba sa fi avut ea vreo remuscare... n-ai facut decat sa-i hranesti foamea bolnava de... suferinta.. altora... asa ca opreste-te...

si... capacitatea ta de a iubi si de a suferi din dragoste nu e un blestem... tu stii deja ceea ce altii nu vor sti si nu vor simti vreodata... ... bucura-te de asta... e ceva rar...

Trist ( dar perfect adevarat) este faptul ca cine a mintit o data o va mai face...cine a inselat o data o va mai face....cine a lovit o data o va mai face... asa ca sa nu-ti para rau, NU MERITA! Gandeste-te ca ar fi fost mult mai greu sa fi ramas impreuna cu ea si sa fi trait in permanenta cu suspiciunea ca va gresi din nou.... Chiar si numai suspiciunea asta ti-ar fi macinat sufletul....

Nu-ti pot spune ca e usor sa lasi trecutul deoparte si sa mergi triumfator inainte, vor trece multe saptamani, luni pana vei putea spera ca vei iubi din nou, asa suntem construiti unii dintre noi ( cei 1% ), nu "ne trece" usor... Cu timpul insa durerea se va estompa... ai grija pe cine mai primesti in sufletul tau!

sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 7 mai 2004 11:37 de FireSoul

Trist ( dar perfect adevarat) este faptul ca cine a mintit o data o va mai face...cine a inselat o data o va mai face....cine a lovit o data o va mai face...

Mai sunt shi oameni care invata din greseli shi nu le repeta.
Iti dai seama ca, daca teoria ta ar fi general valabila, nu am mai putea evolua?
E bine sa-i acorzi omului mai multe sanse...Uneori poti avea surprize(placute), la care nu te asteptai...

Save water! drink beer!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 7 mai 2004 11:48 de ExoticDream

Mai sunt shi oameni care invata din greseli shi nu le repeta.
Iti dai seama ca, daca teoria ta ar fi general valabila, nu am mai putea evolua?
E bine sa-i acorzi omului mai multe sanse...Uneori poti avea surprize(placute), la care nu te asteptai...

Exista si oameni care invata din greseli si nu le mai repeta, dar procentul este muuuuuuuuult prea mic! In principiu si eu sunt pt ideea de a da omului o a doua sansa (de la a treia in sus deja nu mai am incredere!) si mi-ar placea sa am surprize placute, conditia este ca el sa constientizeze faptul ca a gresit si sa-si doreasca o a doua sansa! Spun asta pt ca multora nici nu le pasa, daca fac o anumita greseala si e prea dificil sa schimbe ceva in comportamentul lor, prefera sa nu vrea a doua sansa, e mai simplu sa nu faci nimic decat sa te chinuiesti sa devii mai bun! Aici este de vina si anturajul....daca persoana respectiva este agreata intr-un anumit mediu asa cum este, cu calitatile, dar mai ales cu defectele sale, daca acolo este admirata tocmai pt lucruri care in mod normal ar trebui blamate, atunci este infinit mai simplu sa ramana pe loc, desi poate e constienta ca nu e bine (dar e comod, nu?). Principiul este : "Cine ma place ma place asa cum sunt!"

De evoluat evoluam, dar mai ales datorita faptului ca mai exista inca multi oameni verticali, cu caractere puternice si frumoase, oameni care gresesc putin.....

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Minciuna/sunt confuz

scris pe 11 mai 2004 22:33 de inuendo

Principiul este : "Cine ma place ma place asa cum sunt!"
principiul asta nu prea functioneaza...

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 11 mai 2004 22:50 de levi82

Corect. Chiar daca nu sunt de acord cu schimbarile radicale, consider ca pentru bunastarea unei relatii este nevoie de mici schimbari de ideologie si comportament.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 mai 2004 15:54 de ExoticDream

Stiu ca nu functioneaza decat in mintea celor care se cred perfecti si nu sunt dispusi sa-si corecteze micile defecte, desi asta ar ajuta mult ca lucrurile sa mearga bine in cadrul unei relatii.

Ca sa glumim un pic....acum ca e moda pozelor-logo....pe tine sigur te plac fetele pt ca esti un baiat tare dragut!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 12 mai 2004 19:46 de Infector

Stiu ca nu functioneaza decat in mintea celor care se cred perfecti si nu sunt dispusi sa-si corecteze micile defecte, desi asta ar ajuta mult ca lucrurile sa mearga bine in cadrul unei relatii.

Ca sa glumim un pic....acum ca e moda pozelor-logo....pe tine sigur te plac fetele pt ca esti un baiat tare dragut!

Vrajeala pe fatza!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 mai 2004 19:51 de ExoticDream

Vrajeala pe fatza!

Pe fatza, pe la spate, ce conteaza? Esti gelos?

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 12 mai 2004 20:11 de Infector

Pe fatza, pe la spate, ce conteaza? Esti gelos?

Numai de gelozie nu imi arde mie acum . Oricum nu se pune problema de concurentza!!!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 12 mai 2004 20:19 de ExoticDream

Numai de gelozie nu imi arde mie acum . Oricum nu se pune problema de concurentza!!!

Dar de ce iti...arde, daca nu sunt indiscreta? Mda...concurentza poate ca nu exista intr-adevar...EL e matur, 26 de ani, experimentat, stie ce vrea de la viata, stie sa aprecieze dragostea atunci cand o intalneste, e si bun la pat (presupun!), cum ar putea sa nu bata orice concurenta? ( Scuze, inuendo, glumesc!!! )

Da' cu tine am spus ca nu mai vorbesc, preitenii stiu de ce.

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Minciuna/sunt confuz

scris pe 12 mai 2004 21:24 de Infector

Dar de ce iti...arde, daca nu sunt indiscreta? Mda...concurentza poate ca nu exista intr-adevar...EL e matur, 26 de ani, experimentat, stie ce vrea de la viata, stie sa aprecieze dragostea atunci cand o intalneste, e si bun la pat (presupun!), cum ar putea sa nu bata orice concurenta? ( Scuze, inuendo, glumesc!!! )

Da' cu tine am spus ca nu mai vorbesc, preitenii stiu de ce.

In fata ta , el nu ar putea niciodata sa bata un tinerel la 19-20 de ani asa, romantic, mai putin sau foarte putin experimentat, romantic si istet .........
Ok nu ma vb cu mine.
M-am obisnuit deja ca lumea sa se fereasca de mine.Nimic nou la orizont.

sus
Pagina 5 din 6
«   1   2   3   4   5   6   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

52 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online