Sex in 3

Pagina 1 din 2
1   2   »

Emanuelle

Newbie
7 mesaje

Sex in 3

scris pe 27 feb 2004 18:24 de Emanuelle

Sunt impreuna cu iubitul meu de aproape 2 ani. In ultimul timp am tot vorbit despre cum ar fi sa o facem in 3 cu inca o fata. Mie imi surade ideea dar mi-e frica ca daca o facem se va schimba ceva intre noi doi. Voi ce parere aveti?
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: Sex in 3

scris pe 27 feb 2004 18:42 de FireSoul

Sunt impreuna cu iubitul meu de aproape 2 ani. In ultimul timp am tot vorbit despre cum ar fi sa o facem in 3 cu inca o fata. Mie imi surade ideea dar mi-e frica ca daca o facem se va schimba ceva intre noi doi. Voi ce parere aveti?

Yo nu as incerca asa ceva. Pe langa faptul ca m-ar enerva la culme sa-l vad cum i-o trage lu' aia, ar aparea sentimente care nu implica iubirea shi de care e bine sa pe feresti.
Ideea imi provoaca greata.

Save water! drink beer!!!
sus

georgiana

Senior member
131 mesaje

scris pe 27 feb 2004 19:04 de georgiana

mie mi se pare un subiect tare interesant...

daca este incredere destula in relatia dintre voi, o mica aventura poate colora viata sexuala...si poate chiar intari relatiile intre parteneri( cel putin in cazul meu... adica coloram putin viata sexuala cu cate un menaj a troix... e mai incitant si avem mai multa incredere acum unul in celalat)

dar ideea este ca intre partenerul meu si a 3-a persoana nu are loc decat sex oral... eu sunt cea care primeste 'cadoul'

pupici
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 27 feb 2004 21:04 de Infector

Daca dupa 2 ani a intervenit monotonia si vreti in 3 ceva e naspa

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

stefania

Senior member
86 mesaje

scris pe 29 feb 2004 23:06 de stefania

Wow... inca cineva in situatia mea... doua luni m-am gandit daca sa accept propunerea lui sau nu. Am hotarat sa incerc... e riscant, dar cred ca relatia dintre noi e sigura si daca asta va fi o problema pentru noi, nu pierd nimic... si desigur, penetrarea ramane intre noi doi... Gandeste-te bine daca merita...

"To be born again first you have to die..."
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

Re: Re: Sex in 3

scris pe 29 feb 2004 23:20 de rul3r

But what
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Sex in 3

scris pe 1 mar 2004 10:39 de Infector

But what

Bai a fost ceva interesant la Pro FM in cadrul "Sa vorbim despre SEX" despre subiectul asta ... ar treb sa fiti atenti la emisiunea aia ca se vorbesc chesti interesante.
Oricum era ceva de genul...barbatul e mai potent cand e cu mai multe deoarece vrea sa arate ce tare e sau cam asa cvea ....dar sexul asta in 3 avea si aspecte negative .... s-ar putea sa se invete partenerul

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

virginia

Guest

Re: Re: Re: Re: Sex in 3

scris pe 1 mar 2004 14:00 de virginia

si sa nu se mai dezvete....
sus

pennelope

Guest

scris pe 4 mar 2004 14:04 de pennelope

Sunt in aceeasi situatie. de ce barbatii se gandesc la sex in 3? Ce sa fac? Cine a avut o astfel de experienta?
ce aiurea ma simt de cand mi-a propus. Si suntem impreuna de peste 10 ani.
HELP!!!!
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 5 mar 2004 02:12 de valy2jan

Sunt in aceeasi situatie. de ce barbatii se gandesc la sex in 3? Ce sa fac? Cine a avut o astfel de experienta?
ce aiurea ma simt de cand mi-a propus. Si suntem impreuna de peste 10 ani.
HELP!!!!

Daca unul dintre parteneri nu doreste, nu e bine s-o faceti. O sa aveti probleme ulterior. Explica-i faptul ca nu vrei si motivele pe care le ai.
Pentru a faca sex in 3 sau 4 trebuie ca toti partenerii sa fie lipsiti de complexul ca prin asta se pierde din iubirea cuplului, ca iti imparti persoana iubita cu altul.
Cei care o fac pleaca de la principiul ca prin acest lucru ii asiguri ceva in plus partenerului si cuplului, elimini monotonia din acesta.

fara sex nu am exista
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 5 mar 2004 09:53 de lavinia

Daca unul dintre parteneri nu doreste, nu e bine s-o faceti. O sa aveti probleme ulterior. Explica-i faptul ca nu vrei si motivele pe care le ai.
Pentru a faca sex in 3 sau 4 trebuie ca toti partenerii sa fie lipsiti de complexul ca prin asta se pierde din iubirea cuplului, ca iti imparti persoana iubita cu altul.
Cei care o fac pleaca de la principiul ca prin acest lucru ii asiguri ceva in plus partenerului si cuplului, elimini monotonia din acesta.

Mi se pare cea mai tampita idee!
Nici daca m-ar droga n-as putea sa ma uit cum atinge o alta femeie!
Nu cred ca sexul asta in 3, in 4, in cat vreti voi, are vre-o legatura cu dragostea!
Asta e sport extrem!
Bunjee Jumping fara coarda!

Schimbarea este singurul lucru neschimbator!-Schopenhauer
sus

Someone

Newbie
4 mesaje

scris pe 5 mar 2004 11:16 de Someone

Nu cred ca sexul asta in 3, in 4, in cat vreti voi, are vre-o legatura cu dragostea!
Asta e sport extrem!

De unde stii? te-a drogat pana acum?
Si mi-a placut semnatura ta. Considera sexul in 3 ca o schimbare, schimbare a vietii cotidiene.
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 5 mar 2004 23:50 de danuta2409

yeap... inseamna ca nu mai gaseste 'ceva'-ul la tine... si cauta... variatiuni pe tema... da' parca nici la tine n-ar renunta de tot... posesivitate?

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 5 mar 2004 23:54 de danuta2409

pai, nu, n-are... s-a.. dus... da' ce-si zice el? 'de ce nu m-as mai distra putintel?' si ele... cu turma... 'pai daca-mi cere, eu, care-l iubesc, nu tre' sa fac orice ca sa-l fac pe El fericit?'.... cum spuneam, lavinia, spirit de turma...

Asta e sport extrem!

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 6 mar 2004 17:40 de nemesis

"iubitul meu" langa "sex in 3" ? Imi este greu sa si citesc asa ceva! A-mi imagina mintea care poate gandi sau propune un asemenea lucru este dincolo de greata!
Nu! ...si gata!

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Crow

Senior member
81 mesaje

scris pe 6 mar 2004 18:45 de Crow

"iubitul meu" langa "sex in 3" ? Imi este greu sa si citesc asa ceva! A-mi imagina mintea care poate gandi sau propune un asemenea lucru este dincolo de greata!
Nu! ...si gata!

Si totusi dincolo de oribil se intampla!Falsi oameni,false sentimente..!Trist!

"Ceea ce cauti în altii sau în afara ta se afla, pe masura întelesului tau, în tine, ratacitorule.
Ceea ce exista deja în tine se afla pretutindeni, ceea ce nu exista în tine nu se afla nicaieri. Toate comorile Universului sunt înlauntrul tau. Cauta cu fervoare în tine însuti puterea sau raspunsul la care aspiri, pe care inima ta le doreste si, direct proportional cu credinta ta, vei primi ceea ce vrei.

sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 7 mar 2004 03:12 de valy2jan

Asta e sport extrem!

S-ar putea sa fie o idee tampita, dar se practica, fiind cerut sau acceptat de ambele sexe. Asa cum exista cel putin 10% homosexuali (ma refer la ambele sexe) asa sunt si persoane care practica sexul in grup (de placere). Sti ca in germania sunt baruri unde se face schimb de parteneri pentru o noapte? Sti ca si inainte de revolutie, veneau pe litoralul romanesc turisti nordici care-si "abandonau" sotiile in mana unor barbati romani? Stit ca in Suedia exista clinici private care importa barbati foarte potenti, in care merg femeile pentru a concepe copii? Ce parere ai de toate astea?
Si sexul in grup il consider la fel cum ai manca, de exemplu broaste (am mancat): daca iti place il faci.

fara sex nu am exista
sus

Wizard20

Senior member
91 mesaje

scris pe 7 mar 2004 03:25 de Wizard20

Hmmm...cat prietenul se joaca cu NOUA lui partenera "unde ascundem salamul " tu ce faci ? Daca esti de acord sa o faca si cu altcineva inafara de tine nu cred ca tear deranja sa te insele cu mai multe fete doar asa ca a aparut monotonia ... Daca teai plicti de viata sexuala pe care o ai cu partenerul tau incearca si tu alte pozitii scheme ....ce sa iti zic ...dar in nici un caz nu recurge la metode deastea "neortodoxe" !

Why am i die'ing to live if im just living to die ?
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex in 3

scris pe 7 mar 2004 10:31 de lavinia

S-ar putea sa fie o idee tampita, dar se practica, fiind cerut sau acceptat de ambele sexe. Asa cum exista cel putin 10% homosexuali (ma refer la ambele sexe) asa sunt si persoane care practica sexul in grup (de placere). Sti ca in germania sunt baruri unde se face schimb de parteneri pentru o noapte? Sti ca si inainte de revolutie, veneau pe litoralul romanesc turisti nordici care-si "abandonau" sotiile in mana unor barbati romani? Stit ca in Suedia exista clinici private care importa barbati foarte potenti, in care merg femeile pentru a concepe copii? Ce parere ai de toate astea?
Si sexul in grup il consider la fel cum ai manca, de exemplu broaste (am mancat): daca iti place il faci.

Mda, sexul in grup e ca mancatul de broaste?????
Sa mori tu!!!!!!
deci pot sa conider ca am facut sex in grup de vreo 20 de ori!!!!!!
Cu vreo 15 de broaste, la fiecare partida!!!!!

sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 7 mar 2004 10:34 de lavinia

Hmmm...cat prietenul se joaca cu NOUA lui partenera "unde ascundem salamul " tu ce faci ? Daca esti de acord sa o faca si cu altcineva inafara de tine nu cred ca tear deranja sa te insele cu mai multe fete doar asa ca a aparut monotonia ... Daca teai plicti de viata sexuala pe care o ai cu partenerul tau incearca si tu alte pozitii scheme ....ce sa iti zic ...dar in nici un caz nu recurge la metode deastea "neortodoxe" !

Baiii, terminati odata cu, comparatiile de genul asta! Unu zice ca sexul in grup e ca mancatul de broaste, tu: unde ascunzi salamul!
Cu voi ori fac indigestie, ori ma las de sportul asta ( sex)!

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 7 mar 2004 11:00 de YLoveCamelia

Baiii, terminati odata cu, comparatiile de genul asta! Unu zice ca sexul in grup e ca mancatul de broaste, tu: unde ascunzi salamul!

nu am nici o intentie rau voitoare.
incearca sa moderezi din comentari si "poante"atat de banale si ieftine.
plictisesti si ordinarizezi discutiile si asa tare interesante si ridicate calitativ.
"razi" la fiecare reply raspunzand exclusiv cu banalitati in idei prin cuvinte si formulari.
ti am mai spus odata si am remarcat ca ai evitat sa raspunzi, nu e nevoie sa dai reply la fiecare post fiindca esti moderator spunand orice iti vine ca sa umpli din reply...
pls

Wizard20

Senior member
91 mesaje

scris pe 7 mar 2004 12:42 de Wizard20

Nu am vrut sa fac indigestie la anumite persoane prin expresia "unde ascundem..." dar imi este mai usor sa zic asa (suna si cu umpic de sarcasm ) decat sa folosesc expresii vulgare !

Why am i die'ing to live if im just living to die ?
sus

lavinia

Veteran member
389 mesaje

scris pe 7 mar 2004 12:50 de lavinia

plictisesti si ordinarizezi discutiile si asa tare interesante si ridicate calitativ.
"razi" la fiecare reply raspunzand exclusiv cu banalitati in idei prin cuvinte si formulari.
ti am mai spus odata si am remarcat ca ai evitat sa raspunzi, nu e nevoie sa dai reply la fiecare post fiindca esti moderator spunand orice iti vine ca sa umpli din reply...
pls

Imi pare rau ca te inoportunez cu "reply-urile" mele!
Insa greseala admin-ului a fost ca m-a numit moderator fara sa-mi faca o fisa a postului!
Iar acum deja e prea tarziu!
Asta ar fi una.....
A doua: daca te intereseaza postul asta, iti pun numele acolo in locul numelui meu, sa te simti mai bine, iar eu sa-mi vad linistita de replu-urile mele stupide si ordinare!
Ce zici? Batem palma?

sus

marrianro

Guest

scris pe 7 mar 2004 16:18 de marrianro

daca este incredere destula in relatia dintre voi, o mica aventura poate colora viata sexuala...si poate chiar intari relatiile intre parteneri( cel putin in cazul meu... adica coloram putin viata sexuala cu cate un menaj a troix... e mai incitant si avem mai multa incredere acum unul in celalat)

dar ideea este ca intre partenerul meu si a 3-a persoana nu are loc decat sex oral... eu sunt cea care primeste 'cadoul'

cum abica..?
a 3 persoana la voi este fata sau baiat?
de el primeste doar cadoul 'sex oral"??
sus

annna

Guest

scris pe 7 mar 2004 17:09 de annna

wowwwwwwwwwwwwwwwwww.sex in 3 cred ca o sa fie marfa!Sunt dispusa sa incerc fara nici o obligatie si fara nici o pretentie!Suna-ma daca vrei sa incercam....0726423887
sus

copilita

Veteran member
363 mesaje

scris pe 7 mar 2004 23:51 de copilita

hai ca asta cu "sex a troix" a fost tare!!

you want the truth?... you can't handle the truth...!
sus

scorpio

Senior member
63 mesaje

scris pe 8 mar 2004 01:51 de scorpio

pls

Cred ca-mi place de persoana asta de mai sus...
Daca oamenii vor sa faca sex in trei,nu vad de ce ar veni unii si altii sa se lamenteze ca li se face greata,si alte prostioare de-astea...Auzi,cica ii incompatibil(menage a trois-ul)cu dragostea! Pai cine o zis ceva de dragoste?Fata aia n-o zis ca o sa vrea sa traiasca cu individul pana la adanci batranete,nici ca-l iubeste de nu mai poate...Iar de el ce sa mai zic!
Ii o chestie tare subiectiva oricum,mie nu imi face deloc greata(chiar imi surade)ideea, asa ca nu o mai faceti pe fata sa creada ca prietenu-su ii vreun monstru...Ca n-o iubeste destul,se poate,dar anormal...nu stiu daca ii!Cum e oare mai rau,sa-i faca ei propuneri din astea sau sa nu-i zica nimic de fanteziile lui si sa se duca sa si le satisfaca cu altele?Fiindca,nu-i asa,ce nu stie,nu o poate rani...

poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

scris pe 10 mar 2004 09:09 de kalypso29

sexul in 3 (sau mai multi) pare incitant, dar nu cred ca ar si putea fi dc e practicat in cadrul unei relatii...Iar daca tot vreti s-o faceti, de ce sa nu incercati cu un baiat, in loc de fata...si asa, macar beneficiezi si tu de mai multe...dc intelegi ce vreau sa zic...

Dum spiro, spero.
sus

georgiana

Senior member
131 mesaje

scris pe 10 mar 2004 11:30 de georgiana

cum abica..?
a 3 persoana la voi este fata sau baiat?
de el primeste doar cadoul 'sex oral"??

a 3 -a persoana este fata si numai eu sunt cea care primeste penetrarea.... sexul oral are loc intre toti 3 parteneri.

pupici
sus

Emanuelle

Newbie
7 mesaje

scris pe 19 mar 2004 13:21 de Emanuelle

Trebuie sa va spun ca ma simt oarecum atrasa si de femei si cred ca si mie mi-ar face placere sa o fac cu o fata. De fapt pe el cred ca asta l-ar incita mai mult , adica sa ne priveasca pe noi doua.

]
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online