Sex in 3

Pagina 2 din 2
«   1   2

Emanuelle

Newbie
7 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex in 3

scris pe 19 mar 2004 13:30 de Emanuelle

De alt barbat nu am nevoie in pat pentru ca , ca si barbat ma satisface la maxim dar asa am avea ocazia sa incercam ceva nou. Spunea cineva aici ca nu ma iubeste destul ceea ce este fals pentru ca ne iubim enorm de mult chiar ne vom si casatori in curand doar. Cred ca o a 3-a persoana ar fi privita de noi ca si un nou accesoriu sexual.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Sex in 3

scris pe 19 mar 2004 13:44 de ExoticDream

Sunt impreuna cu iubitul meu de aproape 2 ani. In ultimul timp am tot vorbit despre cum ar fi sa o facem in 3 cu inca o fata. Mie imi surade ideea dar mi-e frica ca daca o facem se va schimba ceva intre noi doi. Voi ce parere aveti?

Si mie mi-a spus fostul meu prieten acelasi lucru (si stiu ca ma iubea sincer),se pare ca baietilor le place grozav nu neaparat sa faca ei sex cu alta fata,ci sa isi vada iubita intr-o situatie usor lesbi.L-am rugat sa-mi explice de ce si mi-a spus ca spectacolul oferit de 2 fete facand sex (chiar fara participarea lui decat in calitate de spectator) este demential si dupa asta ar face dragoste cu mine nonstop o multime!Totusi,sunt de parere ca acest tip de aventura nu este indicat in relatiile aflate mai la inceput,dupa mine ar fi eventual bun dupa ce trec niste ani...si numai daca partenerii comunica perfect.Nici atunci nu as fi sigura ca nu apar reactii ciudate post-distractium!Daca o faceti,veniti cu impresii sa stim si noi!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Madalina

Guest

Re: Re: Sex in 3

scris pe 19 mar 2004 16:29 de Madalina

Si mie mi-a spus fostul meu prieten acelasi lucru (si stiu ca ma iubea sincer),se pare ca baietilor le place grozav nu neaparat sa faca ei sex cu alta fata,ci sa isi vada iubita intr-o situatie usor lesbi.L-am rugat sa-mi explice de ce si mi-a spus ca spectacolul oferit de 2 fete facand sex (chiar fara participarea lui decat in calitate de spectator) este demential si dupa asta ar face dragoste cu mine nonstop o multime!Totusi,sunt de parere ca acest tip de aventura nu este indicat in relatiile aflate mai la inceput,dupa mine ar fi eventual bun dupa ce trec niste ani...si numai daca partenerii comunica perfect.Nici atunci nu as fi sigura ca nu apar reactii ciudate post-distractium!Daca o faceti,veniti cu impresii sa stim si noi!

Te-ai gandit vreodata ca s-ar putea sa-i placa atat de mult acest "menage a trois" incat sa nu-l mai poti excita altfel?Te-ai gandit vreodata ca ar putea dezvolta sentimente pentru cealalta femeie ,caci nu dispare imediat dupa si in cazul unui postludiu nu vei avea doar tu atentia lui...
Parerea mea e ca asa ceva se poate incerca cu succes doar in afara unui cuplu ,o "aventura",doar pentru a stii cum e.In cazul acesta e vb doar de sex...sunt si alte metode de a condimenta relatia care nu includ terta persoana...zic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Sex in 3

scris pe 19 mar 2004 17:00 de ExoticDream

Te-ai gandit vreodata ca s-ar putea sa-i placa atat de mult acest "menage a trois" incat sa nu-l mai poti excita altfel?Te-ai gandit vreodata ca ar putea dezvolta sentimente pentru cealalta femeie ,caci nu dispare imediat dupa si in cazul unui postludiu nu vei avea doar tu atentia lui...
Parerea mea e ca asa ceva se poate incerca cu succes doar in afara unui cuplu ,o "aventura",doar pentru a stii cum e.In cazul acesta e vb doar de sex...sunt si alte metode de a condimenta relatia care nu includ terta persoana...zic...

Eu sunt pt fidelitate cand e vorba de dragoste impartasita si sigur nu as condimenta relatia astfel.Menage a trois e deja mai mult decat o noapte in 3,inseamna o viata impartita intre 3 persoane(mormonii!) si din cate am citit exista oameni care se impaca foarte bine cu acest stil pt ca se intampla sa iubeasca aceeasi persoana si accepta sa o imparta!Ni se pare putin ciudat,dar nimic nu e imposibil!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

HAKAN

Guest

scris pe 21 mar 2004 22:27 de HAKAN

Sunt impreuna cu iubitul meu de aproape 2 ani. In ultimul timp am tot vorbit despre cum ar fi sa o facem in 3 cu inca o fata. Mie imi surade ideea dar mi-e frica ca daca o facem se va schimba ceva intre noi doi. Voi ce parere aveti?

nu conteaza barbat roman turk arap sau european!
barbatul e barbat!sa nu faci pasul asta! in scurt timp o sa ai valoarea de c**** ! nu osa are credere in tine etc...daca ai de gand in 3! gaseste cu alt 2 tip...eu cred ca nu are ganduri serioase cu tine...daca vrei ceva serios intre voi 2 sa nu faci!
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Sex in 3

scris pe 21 mar 2004 22:45 de Raziel

nu conteaza barbat roman turk arap sau european!
barbatul e barbat!sa nu faci pasul asta! in scurt timp o sa ai valoarea de c**** ! nu osa are credere in tine etc...daca ai de gand in 3! gaseste cu alt 2 tip...eu cred ca nu are ganduri serioase cu tine...daca vrei ceva serios intre voi 2 sa nu faci!

M-a omorat asta cum vorbeste!

Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Sex in 3

scris pe 21 mar 2004 22:46 de nemesis

M-a omorat asta cum vorbeste!

Suna a schizofrenia...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex in 3

scris pe 21 mar 2004 22:54 de Raziel

Suna a schizofrenia...

La mine sau la tine?

Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
sus

sebi

Guest

scris pe 22 mar 2004 00:03 de sebi

hehehehe ce tare ii idea si eu as vrea sa inccerc
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex in 3

scris pe 22 mar 2004 00:16 de levi82

Nu cred ca sexul asta in 3, in 4, in cat vreti voi, are vre-o legatura cu dragostea!
Asta e sport extrem!
Bunjee Jumping fara coarda!

Subscriu
Intre sex in 3 si dragoste nu este absolut nici o legatura. Cum vine asta, sa iubesti o persoana, dar sa i-o tragi la alta?

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online