Te-a inselat!!! Ce faci?
Pagina 5 din 6
ella82
Junior member 25 mesaje
|
Re: Te-a inselat!!! Ce faci?
scris pe 10 sep 2010 13:37 de ella82
da...de acord cu ceilalti...nu poti ierta...dar aici depinde de fiecare persoana...depinde de sentimente...depinde de faptul daca ai sau nu o familie cu acea pers...daca iubesti cu adevarat o persoana...ierti..atat timp cat nu se mai repeta...sunt multe de spus... In pricipiu daca iubesti ierti.
|
sus |
|
symo82
Newbie 1 mesaje
|
Re: Re: Te-a inselat!!! Ce faci?
scris pe 10 sep 2010 14:04 de symo82
da..ok,ierti,dar atata timp cat el calca stramb,nu mai poti avea aceeasi incredere in acea persoana,si automat apare o raceala intre ei doi...si decat sa stai impreuna cu el si sa nu mai fie ce a fost inainte,mai bine te lipsesti. eu una nu asi putea ierta daca persoana de langa mine m-ar insela,pentru ca si el ar face la fel,si de ce eu sa il iert daca el nu ar face asta?. nu...ma inseala,relatia noastra va avea un final imediat.
simona
|
sus |
|
jkj
Guest
|
Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce faci?
scris pe 10 sep 2010 22:45 de jkj
Il bat de-l ia dracu,apoi i-o tai si i-o bag in gura sa se sature.
|
sus |
|
ella0790
Senior member 123 mesaje
|
Re: Te-a inselat!!! Ce faci?
ai fost inselat...fie fizic, fie mental sau amandoua...
ce faci in situatia asta? te desparti de ea( desi o iubesti)? sau incerci sa o ierti si sa o accepti ca pe o scapare( cel putin pana se repeta a doua oara=)) )?
daca a facut o data gresala asta o va face si a 2-a oara.
ella0790
|
sus |
|
Arayas
Expert member 516 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Te-a inselat!!! Ce
scris pe 24 sep 2010 18:36 de Arayas
Asadar, la capitolul experienta am 1-0...
Mult scris, nimic tangibil, aiureli si fluturasi. Iar cu experienta....stai ca mai am 10 minute de ras si apoi continui....
http://babayuga.blogspot.ro/
|
sus |
|
Arayas
Expert member 516 mesaje
|
Superfunnyyyyyy!
scris pe 24 sep 2010 23:56 de Arayas
Asaaaaa, gata cu rasul....
Deci, pe scurt, avem o pasarica masculina si un exotic nightma...pardon, dream. Dupa posturile citite pana acum am realizat ca acesti prea destepti carturari, care ne vorbesc din carti, sunt detinatorii adevarului absolut. De cand ii caut! Lumea lor e alba sau neagra. Nu exista compromis, nu exista loc de contrazicere. Daca faci asta, ori esti fustangiu ori esti fufa. Am mai spus asta, cunosc ambele tipuri. Am cunoscut un tip care si-a ridicat relatia si femeia la rang de icoana. El este familist convins, este pasaroi cuminte in societate chiar daca inghite in sec cand ii trece cate o ciocolata prin fata. Stiu amanunte multe. Mi le povesteste nevasta-sa dupa ce facem sex.
Celalat tip, tropical dream, a avut unul, maxim doi parteneri, si pentru ca era prea fixista, baietii si-au bagat picioarele. In final, ori ajung fete batrane, ori si-l iau pe tontul satului, sa fie sigure ca asta nu mai fuge. Sunt cunoscute in special dupa vuietul de jale pe care-l emit dupa ce si-au luat valiza in c*r.
So....norocul este ca viata reala este diferita de poza lipita cu superglue de ochelarii de cal. In viata exista 700 de probleme cu 4000 de rezolvari. Daca partenerul ti-a gresit si vine tot la tine, atunci poti sa-ti dovedesti dragostea ajutandu-l si ajutandu-te sa continuati relatia. Poate greseste din nou, si atunci pa, pa, la revedere! sau poate devine cel mai bun partener pe care l-ai putea avea. Poate nu greseste. Poate gresesti tu. Poate...poate.
Dar, in final...Cine ne da sfaturi?
Un vis si-o pasarica? Care este experienta lor vis-a-vis de familie, copii, probleme? ZERO
Eu am 39 de ani(cateodata 15,cateodata 70), o casnicie de 15 ani si doi copii: 12 si 1,5 ani. Experienta de viata am pentru 160 de ani. Nu mi-am refuzat nimic de cand ma stiu. Probleme, garla. Rezolvari, garla. Compromisuri, garla. Cum sa nu ma tavalesc de ras la "invataturile marelui Haralambie Exoticul pentru Pasarica sa cuminte"?
Inteleg nevoia de "a ne da in stamba" prezenta la cei doi, dar luati-i cu rezerva de rigoare. "Am 1-0 la experienta" spuse exotica! La care experienta? La montat sifoane? La uitat pe geam? La scobit in nas cand trece viata pe langa tine? Daca la astea te refereai, da, ai 1-0. In rest, ca sa intelegi cam pe unde esti iesi de pe coridorul tau de oglinzi concave si poate prin jurnalul meu o sa prinzi macar 0,0005% din miasma vietii adevarate, pentru ca acolo sunt chestii reale. Pe care le-a trait cineva. Nu tu si pasaroiu'. Peace out!
|
sus |
|
genovia
Senior member 55 mesaje
|
Re: Superfunnyyyyyy!
scris pe 25 sep 2010 00:16 de genovia
Deci, pe scurt, avem o pasarica masculina si un exotic nightma...pardon, dream. Dupa posturile citite pana acum am realizat ca acesti prea destepti carturari, care ne vorbesc din carti, sunt detinatorii adevarului absolut. De cand ii caut! Lumea lor e alba sau neagra. Nu exista compromis, nu exista loc de contrazicere. Daca faci asta, ori esti fustangiu ori esti fufa. Am mai spus asta, cunosc ambele tipuri. Am cunoscut un tip care si-a ridicat relatia si femeia la rang de icoana. El este familist convins, este pasaroi cuminte in societate chiar daca inghite in sec cand ii trece cate o ciocolata prin fata. Stiu amanunte multe. Mi le povesteste nevasta-sa dupa ce facem sex.
Celalat tip, tropical dream, a avut unul, maxim doi parteneri, si pentru ca era prea fixista, baietii si-au bagat picioarele. In final, ori ajung fete batrane, ori si-l iau pe tontul satului, sa fie sigure ca asta nu mai fuge. Sunt cunoscute in special dupa vuietul de jale pe care-l emit dupa ce si-au luat valiza in c*r.
So....norocul este ca viata reala este diferita de poza lipita cu superglue de ochelarii de cal. In viata exista 700 de probleme cu 4000 de rezolvari. Daca partenerul ti-a gresit si vine tot la tine, atunci poti sa-ti dovedesti dragostea ajutandu-l si ajutandu-te sa continuati relatia. Poate greseste din nou, si atunci pa, pa, la revedere! sau poate devine cel mai bun partener pe care l-ai putea avea. Poate nu greseste. Poate gresesti tu. Poate...poate.
Un vis si-o pasarica? Care este experienta lor vis-a-vis de familie, copii, probleme? ZERO
Eu am 39 de ani(cateodata 15,cateodata 70), o casnicie de 15 ani si doi copii: 12 si 1,5 ani. Experienta de viata am pentru 160 de ani. Nu mi-am refuzat nimic de cand ma stiu. Probleme, garla. Rezolvari, garla. Compromisuri, garla. Cum sa nu ma tavalesc de ras la "invataturile marelui Haralambie Exoticul pentru Pasarica sa cuminte"?
Inteleg nevoia de "a ne da in stamba" prezenta la cei doi, dar luati-i cu rezerva de rigoare. "Am 1-0 la experienta" spuse exotica! La care experienta? La montat sifoane? La uitat pe geam? La scobit in nas cand trece viata pe langa tine? Daca la astea te refereai, da, ai 1-0. In rest, ca sa intelegi cam pe unde esti iesi de pe coridorul tau de oglinzi concave si poate prin jurnalul meu o sa prinzi macar 0,0005% din miasma vietii adevarate, pentru ca acolo sunt chestii reale. Pe care le-a trait cineva. Nu tu si pasaroiu'. Peace out!
step aside
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Superfunnyyyyyy!
Deci, pe scurt, avem o pasarica masculina si un exotic nightma...pardon, dream. Dupa posturile citite pana acum am realizat ca acesti prea destepti carturari, care ne vorbesc din carti, sunt detinatorii adevarului absolut. De cand ii caut! Lumea lor e alba sau neagra. Nu exista compromis, nu exista loc de contrazicere. Daca faci asta, ori esti fustangiu ori esti fufa.
Ma bucur ca din inaltimile abisale din care ne privesti, intre o partida de sex cu nevasta altuia si o lectie de morala bazata pe viata adevarata, te amuza posturile noastre. Ironizandu-ne cum ca am avea pretentia de a detine adevarul absolut intr-un fel de joc alba-neagra, de fapt vrei sa sugerezi ca tu esti detinatorul pietrei filosofale. Intr-o lume stramba, imperfecta, cu o scala a valorilor aproape inversata, te lauzi ca esti mult mai bine adaptat decat noi, cei care inca mai avem iluzii si speram sa putem schimba cate ceva, fiind prea incapatanati ca sa acceptam varianta mult mai comoda a acelui dolce far niente care contribuie cu varf si indesat la accentuarea "strambarii" lumii.
Compromisuri exista si le facem si noi, insa nu in tot si toate: exista lucruri, situatii, in care ele nu au ce cauta. Un exemplu la indemana: infidelitatea. Daca accepti compromisul, nu inseamna ca esti fustangiu sau fufa, ci un caracter slab, fara prea multe "proptele" morale, un suflet incapabil de sentimente adevarate, un trup incapabil sa reziste tentatiilor carnale. Daca atat tu, cat si partenerul pe care cica il iubesti, sunteti firi asemanatoare, atunci probabil ca acel compromis este de inteles, insa nu generaliza: nu toti iubim cu devieri de la linia dreapta, si asta nu pentru ca asa ne impunem datorita ochelarilor de cal, ci fiindca asa simtim. Scuza-ne daca atunci cand iubim o fiinta umana nu ne mai atrag nici macar "doar" fizic si altele, nu cred ca asta inseamna limitare, ci sentimente in toata puterea cuvantului.
Am mai spus asta, cunosc ambele tipuri. Am cunoscut un tip care si-a ridicat relatia si femeia la rang de icoana. El este familist convins, este pasaroi cuminte in societate chiar daca inghite in sec cand ii trece cate o ciocolata prin fata. Stiu amanunte multe. Mi le povesteste nevasta-sa dupa ce facem sex.
Nu cred ca familistul convins, casatorit din dragoste cu persoana potrivita, saliveaza dupa ciocolata de pe strada. Ceea ce spui tu nu face decat sa argumenteze ideea ca omul despre care vorbesti nu s-a casatorit cu cineva pe masura lui. Daca el ar fi avut alaturi o fiinta potrivita, aceea cu siguranta nu ar face sex cu altii si el nu s-ar simti singur (probabil de aici tanjirea dupa ciocolata). Din ceea ce spui trebuie retinut doar faptul ca un om integru nu are ce cauta langa o persoana.... alunecoasa, relatia fiind sortita esecului.
Remarcabila exprimarea literara...
Hm, decat 15-20 de parteneri de distractie, mai bine 1-2, dar buni. Daca prin fixism intelegi un amalgam de trasaturi de caracter care au tangenta cu morala, vointa, sinceritatea etc., atunci nu-i nici o paguba daca baietii aceia au luat-o la fuga, se realizeaza un fel de selectie naturala if you know what I mean. Chestiune de incompatibilitate crasa. Daca in final nu ramane nici unul, oricum este mult mai bine decat a accepta compromisul de a fi cu unul plin de "vicii", mai mult suferi daca ai alaturi o fiinta "defecta" din punctul tau de vedere decat daca nu ai nici una. Cele care fac totusi compromisul de a lua "tontul satului", adica de a scadea semnificativ stacheta pentru a intra "in randul lumii", trebuie sa suporte consecintele acestei alegeri.
Cat despre "vuietul de jale"... nici ca m-as fi asteptat sa intelegi ce inseamna sa suferi cand iubesti din toata fiinta si asteptarile ti-au fost inselate, traim intr-o lume prea rapida pentru astfel de "chestii".
Asa cum am spus mai sus, poate tie iti convine sa ierti infidelitatea pentru ca tu insuti practici sexul extraconjugal probabil fara remuscari, lasa-ne pe noi in "prostia" noastra sa consideram ca a face sex aiurea nu se impaca deloc, dar chiar deloc, cu sentimentul de iubire, iar cei care se bat cu pumnul in piept ca isi iubesc partenerul si deviaza de la calea cea dreapta (cu leitmotivul "a fost fara sentimente, tot pe tine te iubesc, draga") nu fac decat sa abereze, fara sa aiba habar ce-i aia iubire.
Ar fi trebuit sa citesti mai atent. Cand am amintit experienta personala, ma refeream la postura de copil ai carui parinti s-au despartit datorita infidelitatii unuia dintre ei. Oi avea tu ani mai multi, insa nu stiu daca ai trait ceea ce am trait eu si totusi iti permiti sa vorbesti despre felul in care sunt sau nu sunt afectati copiii din astfel de cupluri. Nu stiu daca ai tai copii au idee ce viata sexuala tumultuoasa ai tu in afara caminului conjugal, ma indoiesc ca te-ar felicita pentru ea, mai ales daca sotia ta nu face la fel ca tine. Poate esti un actor innascut si te prefaci atat de bine incat nu se prinde nimeni ("ceea ce nu stim nu ne poate rani", asa-i?), eu mi-as dori sa fiu mai bine singura decat sa am langa mine un barbat care ma minte si ma inseala oricand i se iveste ocazia!
Vezi sa nu mori de atata ras! Stai linistit, nimeni nu simte nevoia "sa se dea in stamba", ce mare castig crezi ca ar exista in a face acrobatii morale pe un forum de educatie sexuala? Sa fim seriosi! Pur si simplu spunem ceea ce gandim, fara pretentia de a pastori pe cineva, mai ales in contextul in care lumea se misca in sens aproximativ opus ideilor noastre. Numai ca... nu avem spirit de turma, nu vrem sa ne raliem valului doar pentru ca asa e cool! Eu una ma simt infinit mai bine in coridorul meu de oglinzi convexo-concave decat in lumea ta "moderna", in care sotia (mama copiilor tai) a ajuns sa te plictiseasca, iar clipele tale fierbinti se leaga de femei oarecare, ce au sarit pe tine in delegatii. In viata aia adevarata la care faci referire, exista o multime de lucruri fascinante care fac imposibila pierderea timpului cu uitatul pe fereastra. Nu ne cunosti viata, incerci sa interpolezi din ceea ce ai citit cand si cand pe aici, dar ai prea putine puncte la indemana.... graficul iti iese cu o marja inacceptabila de eroare. Sorry pentru metaforele matematice, ele ne sunt la indemana si ne place sa le folosim in exprimare, stiai ca matematica si poezia au multe in comun?
In loc sa-ti dai aere de atotstiutor si sa ne ironizezi pentru ca nu suntem convergenti in conceptii, mai bine ai incerca sa-i ajuti pe cei care cer un sfat, folosindu-ti experienta de viata. Aici nu suntem pe un camp de lupta, ci in jurul unei mese (rotunde, patrate, hexagonale, whatever), in care fiecare isi expune punctul de vedere. Fara Guru. Fara Zeus.
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Arayas
Expert member 516 mesaje
|
Re: Re: Superfunnyyyyyy!
scris pe 25 sep 2010 04:16 de Arayas
Daca accepti compromisul... ci un caracter slab, fara prea multe "proptele" morale, un suflet incapabil de sentimente adevarate, un trup incapabil sa reziste tentatiilor carnale.
Cine emite teoreme, eu? Uita-te mai sus! Deci daca reusesti sa cauti o cale de compromis esti un caracter slab...bla, bla, bla. Cine esti tu sa categorisesti astfel pe cei care au gasit o alta cale decat aia singura pe care o ai tu infipta in cerebel? Ca asta ti se aplica tie, ok, e treaba si alegerea ta. Dar de ce sunt altii slabi in caracter? Ca nu gandesc ca tine? Eu emit teoreme?
FACI O MARE GRESEALA care vad ca se perpetueaza: nu emite pareri despre ce crezi tu ca fac eu! Eu iti descriu o lume, nu insemna neaparat ca dau buzna peste toate femeile din lume. Chiar daca as face-o sau as fi facut-o, nu cunosti conjuctura momentului. Poate eram in divort, poate nu ma casatorisem inca, poate comportamentul sotiei ma impinge la asa ceva. Zic, poate, nu neaparat ca asa este. Dar vezi? Exact asta iti spun. Rezuma-te ca si mine la "ce as face eu daca as fi in situatia asta" nu la "esti un bou daca faci altfel decat vad eu lucrurile". Lucrurile in lumea asta merg si altfel decat cred eu sau tu. Experienta mea la asta se rezuma: nu judeca pe altii caci ei au toate elementele problemei. Nu tu. Nu eu. Ei, si atat.
De ce te atac? Pentru ca fara sa-ti dai seama, esti nociva. Incerci sa bagi in cap altora ideile tale fixe. Ele se aplica la tine. Ale mele la mine. La ei poate exista alta rezolvare.
So....in rest nu ma atinge postul tau, pentru ca l-ai indreptat intr-o directie gresita. Ma asteptam sa incerci sa ma judeci, dar stiind ca ti-ai facut o imagine gresita, m-am amuzat. Si ma amuz in continuare. Cat despre dialog, oricand cu placere, daca iti tii teoriile raportate strict la persoana ta.
|
sus |
|
Arayas
Expert member 516 mesaje
|
Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy!
scris pe 25 sep 2010 04:19 de Arayas
Nu ne cunosti viata, incerci sa interpolezi din ceea ce ai citit cand si cand pe aici, dar ai prea putine puncte la indemana.... graficul iti iese cu o marja inacceptabila de eroare.
Sunt spusele tale. Deci, tu imi cunosti viata? Eu zic ca nu. Deci si graficul tau e pe campii.
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy!
Cine emite teoreme, eu? Uita-te mai sus! Deci daca reusesti sa cauti o cale de compromis esti un caracter slab...bla, bla, bla. Cine esti tu sa categorisesti astfel pe cei care au gasit o alta cale decat aia singura pe care o ai tu infipta in cerebel? Ca asta ti se aplica tie, ok, e treaba si alegerea ta. Dar de ce sunt altii slabi in caracter? Ca nu gandesc ca tine? Eu emit teoreme?
Desi nu pare, eu admit ca fiecare are propriile lui idei, conceptii, propriul fel de a vedea lucrurile si de a actiona. Atat timp cat asta nu ii afecteaza pe altii, este ok. De aceea am si spus ca daca tu, sa zicem, iti inseli partenera, iar ea, la randul ei, te inseala pe tine, nici unul din voi nu ar trebui sa se simta afectat, iar daca cei cu care ati calcat stramb nu au facut pe nimeni sa sufere, atunci compromisul (iertarea reciproca) este posibila. Daca insa fie si numai o singura fiinta din acest lant are de suferit, atunci toata povestea este de condamnat, nu crezi?
Acum hai sa facem un exercitiu, vrei? Se refera la "caracterul slab". Sa zicem ca avem personajele (parteneri) de sex opus X si Y. X inseala o data, de doua ori, desi Y are un comportament ok. Sa zicem ca lucrurile se dau pe fata si Y afla. Evident X militeaza pentru iertare intrucat realizeaza ca partenerele din afara cuplului nu o pot inlocui pe Y. Ce face Y? Il iarta pe X, desi infidelitatea repetata dovedeste lipsa de respect si sentimente, sau rupe relatia cu el? Daca alege sa il ierte, putem spune despre Y ca are un caracter puternic pentru ca, desi partenerul a gresit grav, ea isi asuma riscul de a merge mai departe impreuna cu el, sau slab pentru ca ramane in relatie doar din teama de necunoscut, de singuratate, de ideea de a se descurca pe cont propriu? Daca alege sa-l paraseasca, putem spune ca Y are un caracter puternic fiindca are curajul de a-si lua viata in maini si nu a acceptat tradarea iubirii, sau un caracter slab pentru ca nu a ales sa continue drumul in doi in speranta ca poate X nu va mai calca stramb in viitor?
Stii parerea mea.... s-o auzim pe a ta!
FACI O MARE GRESEALA care vad ca se perpetueaza: nu emite pareri despre ce crezi tu ca fac eu! Eu iti descriu o lume, nu insemna neaparat ca dau buzna peste toate femeile din lume. Chiar daca as face-o sau as fi facut-o, nu cunosti conjuctura momentului. Poate eram in divort, poate nu ma casatorisem inca, poate comportamentul sotiei ma impinge la asa ceva. Zic, poate, nu neaparat ca asa este. Dar vezi? Exact asta iti spun. Rezuma-te ca si mine la "ce as face eu daca as fi in situatia asta" nu la "esti un bou daca faci altfel decat vad eu lucrurile". Lucrurile in lumea asta merg si altfel decat cred eu sau tu. Experienta mea la asta se rezuma: nu judeca pe altii caci ei au toate elementele problemei. Nu tu. Nu eu. Ei, si atat.
De ce te atac? Pentru ca fara sa-ti dai seama, esti nociva. Incerci sa bagi in cap altora ideile tale fixe. Ele se aplica la tine. Ale mele la mine. La ei poate exista alta rezolvare.
Am spus mereu ca fiecare face ceea ce considera ca i se potriveste cel mai bine, in masura in care nu raneste pe altcineva. Nu incerc sa influentez pe nimeni, insa sunt impotriva oricarui gest care induce suferinta unei persoane nevinovate! Daca, de exemplu, cineva are placerea de a agata intr-un bar un partener ocazional pentru sex, cu toate ca o astfel de atitudine nu-mi place si nu mi-as alege ca partener o persoana care ar face asa ceva, nu judec si nu am nimic impotriva daca cei doi nu au obligatii fata de alte persoane. Repet ca sa fie bine inteles: am oroare de terti care sufera din cauza capriciilor partenerilor lor. Da, stiu, in unele cazuri vina nu apartine doar celui care inseala, insa daca exista niste nemultumiri in cuplu, nu infidelitatea este solutia.
So....in rest nu ma atinge postul tau, pentru ca l-ai indreptat intr-o directie gresita. Ma asteptam sa incerci sa ma judeci, dar stiind ca ti-ai facut o imagine gresita, m-am amuzat. Si ma amuz in continuare. Cat despre dialog, oricand cu placere, daca iti tii teoriile raportate strict la persoana ta.
Nu, nu te judec, insa citindu-ti fanteziile erotice cu alte femei si aproape indiferenta cu care relatai faptul ca partenera ta "oficiala" nu-ti mai trezea interesul, desi nu-ti "gresise" decat prin propria-i prezenta langa tine, am avut un sentiment profund de tristete... m-am gandit ca poate si ea, si eu, si cine stie cate alte femei vom ajunge la un moment dat in aceasta situatie bizara, desi vom fi facut totul pentru barbatul pe care il iubim, fara ca asta sa fie suficient...
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Arayas
Expert member 516 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy!
scris pe 25 sep 2010 17:19 de Arayas
Daca mi-ai fi citit posturile ai fi inteles ca exista rezolvare pentru o greseala, nu pentru un comportament repetitiv. In cazul asta, pa, la revedere!
Iarasi faci greseala de a crede ca ceea ce spun e egal cu ceea ce traiesc. Nu am fantezii, nu vad ce as mai putea gasi nou la o femeie dpdv fizic. Iar partenera oficiala imi trezeste interesul mereu, pentru ca VORBIM si stie ce vreau si stiu ce vrea ea. Am trecut ca si altii prin negura rutinei si obisnuintei dar am stiut sa le rezolvam. Aia se numeste experienta. So....din nou faci presupuneri in neant. Si dupa aceea te miri de ce tratez taios posturile tale.
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy!
scris pe 25 sep 2010 17:58 de Bozgoru
eu zic sa creem un topic :"Cearta" si sa va certati acolo.. nu e nimic rau in a se aduce aduce sute de contraargumente intr-un topic daca ar avea legatura cu subiectul.. dar vad ca se deviaza de la subiect...
|
sus |
|
genovia
Senior member 55 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy!
scris pe 26 sep 2010 00:29 de genovia
eu zic sa creem un topic :"Cearta" si sa va certati acolo.. nu e nimic rau in a se aduce aduce sute de contraargumente intr-un topic daca ar avea legatura cu subiectul.. dar vad ca se deviaza de la subiect... gresesti. nu se deviaza. sunt amandoi pe subiect. imi place de exotic, ce spirit autocritic are in dansa. cica nevasta lui pasaroi alunecoasa, bla, bla, bla. da, nu zice ca ea-i fosta nevasta a lui pasaroi administratorul si implicit c**** din poveste. ca sa ma exprim corect, nu mai zice. c-a zis-o si scris-o peste tot, dar niciodata asumandu-si identitatea reala, ci folosindu-se premeditat de identitatea altora. are dreptate arayas, experienta ei in materie de barbati este de exact 2. mai sa zici c-a fost casatorita cu amandoi c-a avut o viata dubla mai tot timpul casniciei. dar ce melitza si ce lectii de moralitate tine dumneaei pe acest forum... banuiesc ca-l cauta pe-al treilea acum. pe tine, bozgore, parca te striga barbate pe forum , cand am intrat eu prima data pe sexpert
step aside
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy!
Daca mi-ai fi citit posturile ai fi inteles ca exista rezolvare pentru o greseala, nu pentru un comportament repetitiv. In cazul asta, pa, la revedere!
Iarasi faci greseala de a crede ca ceea ce spun e egal cu ceea ce traiesc. Nu am fantezii, nu vad ce as mai putea gasi nou la o femeie dpdv fizic. Iar partenera oficiala imi trezeste interesul mereu, pentru ca VORBIM si stie ce vreau si stiu ce vrea ea. Am trecut ca si altii prin negura rutinei si obisnuintei dar am stiut sa le rezolvam. Aia se numeste experienta. So....din nou faci presupuneri in neant. Si dupa aceea te miri de ce tratez taios posturile tale.
Eu nu am interpretat, ci m-am referit strict la ceea ce ai scris (cele doua episoade cu profesoara si cu partenera oficiala dormind) si cum tot tu ai zis ca nu e fictiune.... te-am crezut pe cuvant. Si eu consider ca un cuplu care are o relatie solida, bazata pe toate ingredientele necesare, poate rezista mult timp, fara devieri in infidelitate si alte traznai, daca isi pune mintea si face tot ce trebuie pentru ca lucrurile sa ramana frumoase. Multe cupluri esueaza.... fie pentru ca nu exista (suficienta) comunicare, fie pentru ca cei doi nu se potrivesc atat de bine pe cat au crezut, fie pentru ca unul sau amandoi nu au vointa necesara de a lupta pentru rezolvarea problemelor. Asa cum am mai scris, urasc sa vad certurile si suferinta la care se ajunge atunci cand problemele nu se rezolva la timp si cu o doza consistenta de maturitate.
De curiozitate, daca intrebarea nu este prea indiscreta: in ce moment al unei relatii stabile s-au petrecut cele doua episoade relatate de tine (inainte, in timpul, dupa)?
|
sus |
|
Arayas
Expert member 516 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy!
scris pe 26 sep 2010 14:48 de Arayas
De curiozitate, daca intrebarea nu este prea indiscreta: in ce moment al unei relatii stabile s-au petrecut cele doua episoade relatate de tine (inainte, in timpul, dupa)?
Ma bucur ca ai intrebat, ca sa lamurim anumite chestii.
1. Profesoara moldoveanca a aparut cand aveam 23 de ani si eram detasat pe litoral pentru o luna. Nici macar nu o cunosteam pe sotie.
2. Un episod din relatie cand totul ajunsese in exact DEAD END. Au urmat separarea, o tentativa de divort, suferinta copilului cu familie divizata (apropo de vorbitul din cunostinta de cauza), discutia, cartile pe masa, impacarea...resurection.
Am avut 9 ani de viata sexuala inainte de a ma casatori. La 18 ani aveam "prietena" de 29, maritata. Si asta e numai varful aisbergului.
Deci, nu intotdeauna e bine sa tragi concluzii cand nu ai toate detaliile.
|
sus |
|
Bozgoru
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy!
scris pe 26 sep 2010 16:11 de Bozgoru
La 18 ani aveam "prietena" de 29, maritata. Si asta e numai varful aisbergului.
si ce vedea aia de 29 de ani.. de la unu de 18 ani care ii curge scuipat din gura de la cati neuroni are? sau te placea doar datorita virilitatii tale iesite din comun?
|
sus |
|
genovia
Senior member 55 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy!
scris pe 27 sep 2010 00:36 de genovia
si ce vedea aia de 29 de ani.. de la unu de 18 ani care ii curge scuipat din gura de la cati neuroni are? sau te placea doar datorita virilitatii tale iesite din comun? mi se pare mitocanesc raspunsul acesta. o jignire la adresa tuturor celor ce au varste de 18 ani si sau 29 ani. mi-ati pus si mie odata o intrebare pe acelasi calapod. stiti ce, eu am apreciat c-a avut puterea sa faca declaratia din acest subiect. . nu -mi dau seama ce anume l-a determinat sa ia aceasta hotarare intrun asemenea tarziu. poate faptul c-a vazut ca m-am infuriat si pana la urma m-am facut si eu membru pe forum. n-o spun apreciativ, ci incercand sa fiu cat se poate de obiectiva si detasata. este cat se poate de reala postarea aceea numita superfunny. o idee atemporala. stiu ca administratorul s-ar putea inca sa ma urasca pt. faptul c-am fost prima persoana care-a incercat sa-l aduca putin cu picioarele pe pamant. si parerea mea a fost ca si-a pus-o pe exotic pe post de icoana in rama. el a auzit ce i-am spus la sf. lui 2005, dar la modul i-a intrat pe-o ureche si i-a iesit pe alta. foarte multa vreme n-a crezut, iar pe mine, probabil, ca inca ma mai uraste pt. acel adevar crunt spus in fata. habar n-am de ce-au divortat, in niciun caz pt. ca nevasta-sa l-a inselat atatia ani, ci mai degraba s-au simtit foarte cititi ca forum, si ca sa para cat mai credibila povestea nu suntem noi aia, oamenii au pus-o si de-un divort. ma rog... ce nu fac oamenii cand se simt luati in vizor cde ceva ce nici ei nu stiu cu ce se mananca.
step aside
|
sus |
|
Arayas
Expert member 516 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyyy!
scris pe 27 sep 2010 09:59 de Arayas
si ce vedea aia de 29 de ani.. de la unu de 18 ani care ii curge scuipat din gura de la cati neuroni are? sau te placea doar datorita virilitatii tale iesite din comun?
Ma bucur ca ne-ai spus cum erai tu la 18 ani, dar nu toti am fost asa. Unii chiar mai gandim, la orice varsta.
Si nu din cauza "virilitatii iesite din comun" ies femeile cu un barbat. Cand o sa te faci mare, o sa-ti dai seama ca astepti degeaba cu erectia la vedere.
|
sus |
|
ursaru
Expert member 1377 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyy
scris pe 27 sep 2010 15:36 de ursaru
Ma bucur ca ne-ai spus cum erai tu la 18 ani, dar nu toti am fost asa. Unii chiar mai gandim, la orice varsta.
Si nu din cauza "virilitatii iesite din comun" ies femeile cu un barbat. Cand o sa te faci mare, o sa-ti dai seama ca astepti degeaba cu erectia la vedere.
Bun raspuns
After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
|
sus |
|
Bozgoru
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superfunnyyyyy
scris pe 27 sep 2010 18:33 de Bozgoru
tu te dai cam destept pe aici... doar pt ca ai 39 de ani.. vii tu cu gainariile tale si faci pe desteptu.. nu ti-ai ales persoana cu care sa faci pe interesantul.. avea dreptate Pasaroi Cuminte ca tu incerci sa intorci situatia in favoarea ta cand esti incoltit.. si sa zici numai ce iti convine... eu ti-am pus o intrebare logica.. o intrebare pusa unui om care pare sa se laude.. sa se laude ciudat.. aiure-an copac ca el si-a inceput viata sexuala cu 9 ani inainte de casatorie... eu zic ca minti si minti mult.. si vad ca pari asa un fel de guru pt. unii din copiii astia de pe site( si te simti bine sa povestesti cu iz de Divertis).... ca sa-ti demonstrez ca minti.. iti aduc aminte de un topic deschis de exotica... la care m-am abtinut sa scriu.. sa vad pana unde iti merge grandomania.. mai stii era intebarea aia :"cu cate am facut sex?" si tu zici :"30-40.. cine mai stie.." astea sa le spui la copiii e clasa a 6-sea care abia le-au dat f***** ... ca tu nu mai stii numarul exact.. toti il stim numarul exact chiar daca sunt 108... toti vom zice 108... sa fim seriosi.... P.S: degeaba ai 13 ani in plus.. in ochii mei esti doar un barbat frustrat care intra la varsta a doua.. in nici un caz un guru experimentat care vrei sa te dai...
|
sus |
|
Bozgoru
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Superfunny
scris pe 27 sep 2010 18:33 de Bozgoru
Bun raspuns raspunsul era bun daca il ducea capul sau nu se prefacea ca nu intelege cu ce iz l-am intrebat... dar asta e.. unii sunt destepti.. si altii doar fac pe desteptii.. asa e in viata..
|
sus |
|
Arayas
Expert member 516 mesaje
|
Alt destept...
scris pe 27 sep 2010 19:02 de Arayas
tu te dai cam destept pe aici... doar pt ca ai 39 de ani.. vii tu cu gainariile tale si faci pe desteptu.. nu ti-ai ales persoana cu care sa faci pe interesantul..
Cand spui ca la 18 ani iti curge scuipat din gura, tu jignesti si faci pe desteptu'. Si ce persoana mi-am ales, ce-o sa faci, o sa-mi piedica cand ma duc sa-mi iau tigari? Te-am atacat eu pe tine pe undeva? Sau ti s-a luat de grija pasaricii, vreun prieten de-al tau? Si el m-a jignit fara motiv si tu. Si in loc sa recunosti ca sari calul, ma iei cu amenintari? Am bratara facuta din papitzoi muciosi ca tine. Si ca sa nu te f** * grija prea tare hai sa-ti dovedesc ca n-ai creier:
sa se laude ciudat.. aiure-an copac ca el si-a inceput viata sexuala cu 9 ani inainte de casatorie... eu zic ca minti si minti mult..
Am spus ca am 39 de ani si 15 de casnicie=24 de ani cand m-am insurat. La 15 ani am inceput viata sexuala=9 ani. Deci, care-i treaba, ti s-a ars calculatorul?
( si te simti bine sa povestesti cu iz de Divertis)
Care-i problema ta? Te-ai recunoscut la "Sunt tare sa moara mama!" si te oftici? Pai, decat sa scriu ca tine din 3 in 3 cuvinte....
.... ca sa-ti demonstrez ca minti.. iti aduc aminte de un topic deschis de exotica... la care m-am abtinut sa scriu.. sa vad pana unde iti merge grandomania.. mai stii era intebarea aia :"cu cate am facut sex?" si tu zici :"30-40.. cine mai stie.." astea sa le spui la copiii e clasa a 6-sea care abia le-au dat f***** ... ca tu nu mai stii numarul exact.. toti il stim numarul exact chiar daca sunt 108... toti vom zice 108...
Aici dovedesti ce putzoi esti. Tu ai impresia ca in 24 de ani de sex (adica de cand aveai tu un anisor) n-am avut alta grija decat sa-mi scot caietul si sa mai trec una la lista, cum sigur faci tu? Numai ofuscatii si disperatii isi tin lista cu asa ceva sau cei care au avut un numar de tinut minte, gen 2, 5....
P.S: degeaba ai 13 ani in plus.. in ochii mei esti doar un barbat frustrat care intra la varsta a doua.. in nici un caz un guru experimentat care vrei sa te dai...
Cum sunt eu in ochii tai n-ar putea sa ma intereseze mai putin. De obicei ma intereseaza parerea unor oameni cu creier, nu a maimutelor.
Faptul ca, daca exista oameni care au trait altfel decat tine, iti blocheaza cei doi neuroni, nu-i treaba mea. Nu sunt aici sa te educ.
|
sus |
|
Bozgoru
|
Re: Alt destept...
scris pe 27 sep 2010 21:54 de Bozgoru
Si in loc sa recunosti ca sari calul, ma iei cu amenintari? Am bratara facuta din papitzoi muciosi ca tine. ca sar calul? sa te amenint..? simt ceva paranoia?. ai vazut tu din partea mea vreun mesaj de genu? Plus ca mai devreme ma luai cu dalea ca de ce ii cataloghez pe aia de 18 ani ca fiind fara neuroni ca le curge scuipat din gura si tu ma iei cu mucos cu dastea... esti o figura dar ti-am zis nu-ti merge cu mine... tue sti pt mine doar un geek de 39 de ani din spatele monitorului...
Si ca sa nu te f** * grija prea tare hai sa-ti dovedesc ca n-ai creier:
Am spus ca am 39 de ani si 15 de casnicie=24 de ani cand m-am insurat. La 15 ani am inceput viata sexuala=9 ani. Deci, care-i treaba, ti s-a ars calculatorul?
aveam impresia ca ai zis mai devreme ca ti-ai inceput la 18 si ca te-ai insurat la 27. aici my bad( vezi macar eu recunosc unde gresesc)...
Aici dovedesti ce putzoi esti. Tu ai impresia ca in 24 de ani de sex (adica de cand aveai tu un anisor) n-am avut alta grija decat sa-mi scot caietul si sa mai trec una la lista, cum sigur faci tu? Numai ofuscatii si disperatii isi tin lista cu asa ceva sau cei care au avut un numar de tinut minte, gen 2, 5....
uite vezi aici.. tu ai inceput cu jigniri.. si nu la adresa mea.. ci la adresa tuturor care au spus un numar la topicul acela... si tu zici ca nu e sufrinta sa zici "30-40 cine stie.." decat sa zici clar au fost 12 sau 14..? urat... aici n-ai respect nici fata de cele cu care ai fost..
Cum sunt eu in ochii tai n-ar putea sa ma intereseze mai putin. De obicei ma intereseaza parerea unor oameni cu creier, nu a maimutelor.
Faptul ca, daca exista oameni care au trait altfel decat tine, iti blocheaza cei doi neuroni, nu-i treaba mea. Nu sunt aici sa te educ. stai liistit.. ca ce am zis n-am facut-o sa-ti zica tie ceva.. ci pentru mine... prea mult jignesti orice fiinta care are sub 39 de ani( adica varsta ta).. in sensul ca ar fii neexprimentata etc si etc... mucosi etc si etc.. urat urat...
si vorba aia 24 ani de experienta sexuala in targu jiu( daca nu ma insel).. e ca o diploma de facultate nerecunoscuta in Bucuresti.. daca intelegi ce vreau sa zic...
|
sus |
|
genovia
Senior member 55 mesaje
|
Re: Re: Alt destept...
scris pe 27 sep 2010 22:25 de genovia
ca sar calul? sa te amenint..? simt ceva paranoia?. ai vazut tu din partea mea vreun mesaj de genu? Plus ca mai devreme ma luai cu dalea ca de ce ii cataloghez pe aia de 18 ani ca fiind fara neuroni ca le curge scuipat din gura si tu ma iei cu mucos cu dastea... esti o figura dar ti-am zis nu-ti merge cu mine... tue sti pt mine doar un geek de 39 de ani din spatele monitorului...
aveam impresia ca ai zis mai devreme ca ti-ai inceput la 18 si ca te-ai insurat la 27. aici my bad( vezi macar eu recunosc unde gresesc)...
uite vezi aici.. tu ai inceput cu jigniri.. si nu la adresa mea.. ci la adresa tuturor care au spus un numar la topicul acela... si tu zici ca nu e sufrinta sa zici "30-40 cine stie.." decat sa zici clar au fost 12 sau 14..? urat... aici n-ai respect nici fata de cele cu care ai fost..
stai liistit.. ca ce am zis n-am facut-o sa-ti zica tie ceva.. ci pentru mine... prea mult jignesti orice fiinta care are sub 39 de ani( adica varsta ta).. in sensul ca ar fii neexprimentata etc si etc... mucosi etc si etc.. urat urat...
si vorba aia 24 ani de experienta sexuala in targu jiu( daca nu ma insel).. e ca o diploma de facultate nerecunoscuta in Bucuresti.. daca intelegi ce vreau sa zic... o, mai taci dracu', bozgore, ca incepi sa ma enervezi. auzi vorba, n-are pic de respect pt. cele cu care a fost. are, si-a avut prea mult. cum dracu nu te-a intrigat ca s-au tot laudat pe forum si-n media cele care-au fost cu el atatia ani?!? cu mine n-a fost la propriu. asa ca s-ar putea sa fiu mai in masura decat oricine altcineva sa spun ca , da, a avut atat de mult respect pt. cele cu care a fost, incat a tacut ca mutu pana acum, desi l-am intrebat de jdemii de ori. fata de mine daca am eu ceva sa-i reprosez, n-\m nevoie de galerie
step aside
|
sus |
|
genovia
Senior member 55 mesaje
|
Re: Alt destept...
scris pe 27 sep 2010 22:31 de genovia
Cand spui ca la 18 ani iti curge scuipat din gura, tu jignesti si faci pe desteptu'. Si ce persoana mi-am ales, ce-o sa faci, o sa-mi piedica cand ma duc sa-mi iau tigari? Te-am atacat eu pe tine pe undeva? Sau ti s-a luat de grija pasaricii, vreun prieten de-al tau? Si el m-a jignit fara motiv si tu. Si in loc sa recunosti ca sari calul, ma iei cu amenintari? Am bratara facuta din papitzoi muciosi ca tine. Si ca sa nu te f** * grija prea tare hai sa-ti dovedesc ca n-ai creier:
Care-i problema ta? Te-ai recunoscut la "Sunt tare sa moara mama!" si te oftici? Pai, decat sa scriu ca tine din 3 in 3 cuvinte....
Faptul ca, daca exista oameni care au trait altfel decat tine, iti blocheaza cei doi neuroni, nu-i treaba mea. Nu sunt aici sa te educ. sper c-ai terminat si tu, da?!? sa nu faci vreodata greseala sa crezi ca te apreciez pt. respectul acela aproape nelimitat pe care l-ai aratat domnisoarelor si doamnelor in cauza, acel nemarginit respect, care mie, de fapt mi-a provocat, o multime de neajunsuri. te-am apreciat, pt. ca ..... nu stiu ce-ti veni chiar nu mai speram s-ajung sa citesc asta dupa atata amar de vreme.
step aside
|
sus |
|
Bozgoru
|
Re: Re: Re: Alt destept...
scris pe 27 sep 2010 23:37 de Bozgoru
o, mai taci dracu', bozgore, ca incepi sa ma enervezi. auzi vorba, n-are pic de respect pt. cele cu care a fost. are, si-a avut prea mult. cum dracu nu te-a intrigat ca s-au tot laudat pe forum si-n media cele care-au fost cu el atatia ani?!? cu mine n-a fost la propriu. asa ca s-ar putea sa fiu mai in masura decat oricine altcineva sa spun ca , da, a avut atat de mult respect pt. cele cu care a fost, incat a tacut ca mutu pana acum, desi l-am intrebat de jdemii de ori. fata de mine daca am eu ceva sa-i reprosez, n-\m nevoie de galerie da ai dreptate imi aduc aminte ... e acuma si tu ai ghinion mah la barbati stii f bine..
|
sus |
|
Arayas
Expert member 516 mesaje
|
Re: Re: Alt destept...
scris pe 27 sep 2010 23:54 de Arayas
Bozgore, n-am intrat pe forumul asta sa ma cert cu nimeni. Nici nu cred ca ti-am raspuns la vreun post. Nici lui Pasaroi. Si dintr-o data ma trezesc ca unul ma face misogin si celalalt mincinos. Mi-e egal daca cineva pe forumul asta baga in seama ce scriu sau nu. Ca va deranjez pe voi sau pe altul ca am poate mai multe de spus decat altii (lucru normal prin diferenta de mediu, varsta sau mai stiu eu ce) asta nu inseamna ca trebuie sa suport jigniri sau injurii de la nimeni. De aici reactia mea fata de cei care ma calca pe coada.
Macar fata de toata lumea eu mi-am spus o varsta si multe alte date. Nu vad aici pe forum asa ceva la nimeni. Exotica a deschis un topic cu numere unde nici macar ea nu a avut curaj sa posteze.
Asa ca, eu consider ca am jucat sincer. Voi, care bineinteles ca aveti tot felul de relatii personale intre voi, eu nu le cunosc, cand vine vorba de explicitate, o dati cotita. Tare sunt curios de unde ai scos-o p-aia cu Targu-Jiul. Dupa IP, de la moderatori? De asta se ocupa moderatorii aici?
Aia cu Bucurestiul, sa ma lasi. Am angajat prosti cu diploma din Bucuresti cu kilogramul. Si acum imi fac cruce ca am scapat de jegul ala de oras. Si te informez ca femeile din Tg-Jiu, Valcea, Pitesti, Timisoara, Constanta sau Focsani au piz*a in acelasi loc ca si bucurestencele. Numai asa, de dragul mistoului, te informez ca e mai greu sa ai o femeie intr-un oras mic, barfa este mult mai eficienta.
Iti repet si tie ce i-am spus si celuilalt: ti se pare ca scriu cu stanga, uita-te la alte subiecte. Nu tin sa ma citesti, iar eu pe tine nici atat. N-ai ce sa ma inveti. Tu, poate mai prinzi ceva. Iar cu geek-ul ma amuzi. Pe vremea cand am inceput sa-mi traiesc viata, nu numai ca nu erau monitoare, dar nu era nici macar capitalism. Asa ca, nu ma confunda cu generatia Mess. Hai, pa, ca mi-am pierdut prea mult timp cu tine.
|
sus |
|
genovia
Senior member 55 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Alt destept...
scris pe 28 sep 2010 00:03 de genovia
da ai dreptate imi aduc aminte ... e acuma si tu ai ghinion mah la barbati stii f bine.. ma bucur ca-mi dai dreptate pana la urma
step aside
|
sus |
|
Pagina 5 din 6
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|