Imi intarzie menstruatia....

Pagina 1 din 2
1   2   »

theodorasimple

Newbie
9 mesaje

Imi intarzie menstruatia....

scris pe 20 nov 2010 16:45 de theodorasimple

Buna sunt Theodora... si sunt foarte speriata deoarece mia intarzia menstruatia 5 zile ... prietenul meu nu a ejaculat in timpul actului sexual ....Se poate sa fi ramas insarcinata..? Intarzie .. din cauza stresului? eu acum 4 luni am luat postinor si de atunci 2 luni mia venit pe 8 sau 9 si apoi 2 luni mia venit pe 15 .. inainte sa iau postinor imi venea pe 22 sau 23 are vreo legatura cu intarzierea menstruatiei? de vreo doua zile am dureri de burta dar tot nu imi vine .. sunt disperata vreo parere sau vreun sfat?
sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 20 nov 2010 16:56 de anonima29

Buna sunt Theodora... si sunt foarte speriata deoarece mia intarzia menstruatia 5 zile ... prietenul meu nu a ejaculat in timpul actului sexual ....Se poate sa fi ramas insarcinata..? Intarzie .. din cauza stresului? eu acum 4 luni am luat postinor si de atunci 2 luni mia venit pe 8 sau 9 si apoi 2 luni mia venit pe 15 .. inainte sa iau postinor imi venea pe 22 sau 23 are vreo legatura cu intarzierea menstruatiei? de vreo doua zile am dureri de burta dar tot nu imi vine .. sunt disperata vreo parere sau vreun sfat?

nu cred ca poate fi vreo problema..probabil ca este doar o simpla intarziere .. dar nici sperante nu vreau sa'ti dau..cel mai sigur ar fi sa faci un test de sarcina ..
sus

theodorasimple

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 20 nov 2010 16:58 de theodorasimple

Cred ca asta voi si face... multumesc pentru sfat ><
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 20 nov 2010 19:23 de victoria_ok

Sa inteleg ca ai 14 anisori?
Ai "progresat" mult...
sus

Randunik

Veteran member
186 mesaje

scris pe 20 nov 2010 19:31 de Randunik

menstruatia poate intarzia de la stres,raceala..cel mai bine ar fi sa faci un test de sarcina
sus

theodorasimple

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 20 nov 2010 20:12 de theodorasimple

Nu iti doresc sa fi in situatia mea ... si sa fi ironizata pe aceasta tema ...
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 20 nov 2010 20:15 de ThT

Nu iti doresc sa fi in situatia mea ... si sa fi ironizata pe aceasta tema ...

La 14 ani sa iei deja postinor?!
Lumea asta se duce de rapa...

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

theodorasimple

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia..

scris pe 20 nov 2010 20:22 de theodorasimple

La 14 ani sa iei deja postinor?!
Lumea asta se duce de rapa...
.... am cerut sfaturi nu critici...
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 20 nov 2010 22:48 de Incepator

Cu*va in devenire !
Feriti-va de specimene ca astea !
Mai femeie ! Eu la 14 ani rupeam matematica ca sa iau nota mare la capacitate !!

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

scris pe 20 nov 2010 22:54 de ThT

Cu*va in devenire !
Mai femeie ! Eu la 14 ani rupeam matematica ca sa iau nota mare la capacitate !!

:| Incepator nu-ti mai bate gura,in ziua de azi astia nu mai stiu ce inseamna copilarie.Cred ca pentru ei e demodat sa mai fii virgina la 16-17 ani.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

theodorasimple

Newbie
9 mesaje

scris pe 20 nov 2010 23:39 de theodorasimple

Cu*va in devenire !
Bravo aplauze va rog !!! Si ce vrei un biscuite ?
Am cerut un sfat sau o parere nu am cerut jigniri ironii sau critici ... Spre deosebire de tine eu nu dau capacitate dau 3 teze si 2 examene(ballet,pian) pe semestru + evaluare nationala si examen de admitere la liceul de coregrafie floria capsali... pe cand tu la 14 ani rupeai matematica pentru capacitate ce trist erai redusa mintal cumva de nu te descurcai?
sus

theodorasimple

Newbie
9 mesaje

scris pe 20 nov 2010 23:46 de theodorasimple

:| Incepator nu-ti mai bate gura,in ziua de azi astia nu mai stiu ce inseamna copilarie.Cred ca pentru ei e demodat sa mai fii virgina la 16-17 ani.
Nu sunt de parere ca este demodat ... aici se bat cap in cap doua instante mari NAIVITATEA si PROSTIA. Una este sa fi mica si naiva si sa nu iti dai seama de cunsecinte... sa crezi ca tot ce zboara se mananca si alta este sa fi proasta si sa vrei sa incerci senzatii tari ....
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 20 nov 2010 23:51 de Rolando

de astea trebuie sa profiti,nu sa te feresti..... toti profita de ele si tu fugi??

pun pariu ca si tu la 14 ani aveai in clasa colege in situatia theodorei sau mai rau.....imi amintesc, cand eram clasa a7a colegele mele deja vorbeau despre anticonceptionale,le si foloseau si eu habar nu aveam ce sunt alea....asa sunt fetele,le mananca de mici......

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

theodorasimple

Newbie
9 mesaje

scris pe 21 nov 2010 00:01 de theodorasimple

de astea trebuie sa profiti,nu sa te feresti..... toti profita de ele si tu fugi?? Sa profiti? Da intradevar daca esti un om fara pic de constiinta ...

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 nov 2010 00:03 de Rolando

Da intradevar daca esti un om fara pic de constiinta ...

e adevarat ca prietenul tau are cel putin 20 de ani?

sus

theodorasimple

Newbie
9 mesaje

scris pe 21 nov 2010 00:04 de theodorasimple

e adevarat ca prietenul tau are cel putin 20 de ani?
Are 15 ani
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 nov 2010 00:05 de Rolando

Are 15 ani
eu cred ca nu vrei sa recunosti....dar cum las-o asa

sus

theodorasimple

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruat

scris pe 21 nov 2010 00:09 de theodorasimple

eu cred ca nu vrei sa recunosti....dar cum las-o asa
believe me!
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menst

scris pe 21 nov 2010 00:13 de Rolando

believe me!
....

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 nov 2010 00:22 de Rolando

daca vrei poti sa-mi lasi idul tau....

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 21 nov 2010 02:31 de compot

daca vrei poti sa-mi lasi idul tau....

Sa profiti? Da intradevar daca esti un om fara pic de constiinta ...

Lipsita de constiinta esti tu, nu cel ce profita de tine, in cazul tau.
Tu spui, "nu tot ce zboara se mananca", ok.. inteleg... atunci de ce continui sa mergi pe acelasi drum prost? Ai putea sa te redresezi, inca nu e tarziu, crede-ma. Cineva ti-a sugerat sa te bazezi mai mult pe scoala, crede-l pe cuvant, daca nu o faci, vei deveni ce-a zis el.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Divenire

Veteran member
153 mesaje

scris pe 21 nov 2010 02:32 de Divenire

Dupa 5 zile dupa ce ai luat Postinor,ai sangerat?

Si cu cat te stresezi mai tare, cu atat iti va intarzia mai mult. Fa`ti un test de sarcina,convinge`te ca e negativ,apoi da`ti 2 palme si revino`ti. Pentru ca asta e doar inceputul cosmarului vietii tale. Ti`o jur.

If you really desire something,don`t take NO for an answer.

Never regret something that once made you smile.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 nov 2010 02:53 de Rolando

da eram drutat,asta nu trebuia scrisa aici....era o discutie in privat,nu stiu ce am apasat de a ajuns aici,a dorit sa ma convinga ca prietenul ei are 15 ani a nu se intelege altceva.....

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 21 nov 2010 02:59 de compot

da eram drutat,asta nu trebuia scrisa aici....era o discutie in privat,nu stiu ce am apasat de a ajuns aici,a dorit sa ma convinga ca prietenul ei are 15 ani a nu se intelege altceva.....

Arzi si tu on-line, e bine!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 21 nov 2010 03:00 de Rolando

Arzi si tu on-line, e bine!
paidam altceva mai bun nu am de facut ...oricum crezi ca ei ii "arde"de asa ceva?? nu vezi in ce situatie e??? ......si in plus ara un "iubit" acasa .nu umbla ea cu chesti dastea ........ tot ce am facut a fost sa purtam o discutie civilizata

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 21 nov 2010 03:10 de compot

si in plus ara un "iubit" acasa .nu umbla ea cu chesti dastea ........

Eu zic ca te hazardezi, vezi si tu, are 14 ani, de aici rezulta ca e super-experimentata, ea fiind experimentul muuultora.
Deci daca la 14 ani mai sunt fete care "nu umbla cu chestii d-astea", eu il rog pe Dumnezeu sa-mi arunce PC-ul pe geam!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruat

scris pe 21 nov 2010 03:16 de Rolando

Eu zic ca te hazardezi, vezi si tu, are 14 ani, de aici rezulta ca e super-experimentata, ea fiind experimentul muuultora.
Deci daca la 14 ani mai sunt fete care "nu umbla cu chestii d-astea", eu il rog pe Dumnezeu sa-mi arunce PC-ul pe geam!
poate ca sunt,insa nu e cazul ei.....e o fata de familie buna,cam asta am inteles eu din discutia cu ea,insa au scapat-o parintii putin din mana si uite unde s-a ajuns......

sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menst

scris pe 21 nov 2010 03:24 de compot

poate ca sunt,insa nu e cazul ei.....e o fata de familie buna,cam asta am inteles eu din discutia cu ea,insa au scapat-o parintii putin din mana si uite unde s-a ajuns......

Sa fim realisti, au scapat-o putin din mana, dar asta nu inseamna ca are toate motivele sa ajunga sa posteze ca la 14 ani ii este frica sa nu ramana insarcinata a 2 a oara. .
In totalitate vina-i apartine! In 2011 o sa vezi un post de la aceeasi tipa de gen: "Ce simt dupa avort?"
A cui e vina?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie m

scris pe 21 nov 2010 03:35 de Rolando

Sa fim realisti, au scapat-o putin din mana, dar asta nu inseamna ca are toate motivele sa ajunga sa posteze ca la 14 ani ii este frica sa nu ramana insarcinata a 2 a oara. .
asta e situatia,a fost si ea curioasa sa vada ce si cum.....probabil a auzit si ea de la prietenele ei ca e ceva "cool" si a incercat......eu raman la pareera ca parintii trebuiau sa se ocupe mai mult de ea...ce sa stie ea la 14ani?? dar pana la urma e viata ei,nu trebuie noi sa ne contrazicem ce si cum....face ce vrea cu viata ei....... astea sunt timpurile care le traim,ca ea mai sunt multe

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarz

scris pe 21 nov 2010 03:46 de ExoticDream

Subiectul asta va fi mutat maine la "Viata sexuala"!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

52 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online