Imi intarzie menstruatia....

Pagina 2 din 2
«   1   2

ella0790

Senior member
123 mesaje

Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 5 dec 2010 12:10 de ella0790

Buna sunt Theodora... si sunt foarte speriata deoarece mia intarzia menstruatia 5 zile ... prietenul meu nu a ejaculat in timpul actului sexual ....Se poate sa fi ramas insarcinata..? Intarzie .. din cauza stresului? eu acum 4 luni am luat postinor si de atunci 2 luni mia venit pe 8 sau 9 si apoi 2 luni mia venit pe 15 .. inainte sa iau postinor imi venea pe 22 sau 23 are vreo legatura cu intarzierea menstruatiei? de vreo doua zile am dureri de burta dar tot nu imi vine .. sunt disperata vreo parere sau vreun sfat?

ai doar 14 ani si exista posibilitatea ca sa fi insarcinata?

ella0790
sus

anonima29

Junior member
44 mesaje

scris pe 5 dec 2010 12:39 de anonima29

Buna sunt Theodora... si sunt foarte speriata deoarece mia intarzia menstruatia 5 zile ... prietenul meu nu a ejaculat in timpul actului sexual ....Se poate sa fi ramas insarcinata..? Intarzie .. din cauza stresului? eu acum 4 luni am luat postinor si de atunci 2 luni mia venit pe 8 sau 9 si apoi 2 luni mia venit pe 15 .. inainte sa iau postinor imi venea pe 22 sau 23 are vreo legatura cu intarzierea menstruatiei? de vreo doua zile am dureri de burta dar tot nu imi vine .. sunt disperata vreo parere sau vreun sfat?

este posibil sa fie una di toate cele care le'ai scris tu .. dar niciodata nu se stie.fa'ti si tu un test de sarcina.. ps: nu vreau sa te jignesc sau te judec,dar varsta ta nu prea era potrivita pentru a iti incepe viata sexuala,nu pt simplul fapt ca ti'ai inceput'o,dar pt ca exista multe alte riscuri .. si nu cred ca parintii tai,in caz ca iei vreo boala sau ramai insarcinata(doamne fereste!) vor fi foarte fericiti .. oricum,asta este acum bafta !
sus

sorinuxa

Veteran member
158 mesaje

scris pe 5 dec 2010 13:51 de sorinuxa

waw:O:O:O mie la 14 ani nici nu imi venise menstruatia=)) si altele la varsta asta deja isi pun problema de sarcina eee GRAVV!!!!!!!

sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 6 dec 2010 00:36 de Machiavelli

Oricat v-am spune noi ca TREBUITE SA TE PROTEJEZI daca nu vrei copii nu poate nimeni sa inteleaga...Si iar,IN TIMPUL ACTULUI SEXUAL BAIATUL SCAPA UN LICHID CE TE SUPUNE LA RISCUL DE A PURTA UN ALT GHIOZDAN IN FATA...EU unul m'am saturat...fa'ti test,bla bla bla...stii ce ai de facut daca intr-adevar ti-e teama

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

iahuu

Newbie
4 mesaje

scris pe 7 dec 2010 22:16 de iahuu

da-mi numarul de telefon al unuia dintre parinti sa ii felicit ca in curand s-ar putea sa mai aiba o gura de hranit, si cum un pici de 15 ani isi baga p*** in munca lor
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 8 dec 2010 00:02 de Leroy

Mda, ziceati ca incepe lumea sa se duca de rapa, dupa ce am citit threadul asta tind sa va dau perfecta dreptate, la 14 ani...
Anyway, eu nu te invinuiesc ca o faci la 14 ani ci te critic pentru lipsa de informare si pot sa spun ca ma bucur, sincer ma bucur ca ti se intampla asta ca poate "belesti" si tu ochii sa te informezi, nu numai "unealta" prietenului tau... Tuturor li s-a intamplat sa stea cu frica-n san la un moment dar nu cred ca atat de timpuriu si nu atat de grav, adica in situatia in care ai reusit sa eviti un avort in ultima clipa si esti pe cale sa-l faci pe al doilea...
Imi pare rau pentru tine, acum ca sa revin la ganduri mai bine, sper sa nu ti se intample nimic rau, sa nu fii insarcinata si totusi pe viitor sa previi situatiile astea, sunt "n" metode de contraceptie, lumea a evoluat, anticonceptionalele nu mai ingrasa, prezervativele nu se mai rup cu atata usurinta si nu mai sunt ca si "ceolofanul" deci ?

Festina Lente !
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 10 feb 2011 12:26 de Theodoraa

Mda, ziceati ca incepe lumea sa se duca de rapa, dupa ce am citit threadul asta tind sa va dau perfecta dreptate, la 14 ani...
Anyway, eu nu te invinuiesc ca o faci la 14 ani ci te critic pentru lipsa de informare si pot sa spun ca ma bucur, sincer ma bucur ca ti se intampla asta ca poate "belesti" si tu ochii sa te informezi, nu numai "unealta" prietenului tau... Tuturor li s-a intamplat sa stea cu frica-n san la un moment dar nu cred ca atat de timpuriu si nu atat de grav, adica in situatia in care ai reusit sa eviti un avort in ultima clipa si esti pe cale sa-l faci pe al doilea...
Imi pare rau pentru tine, acum ca sa revin la ganduri mai bine, sper sa nu ti se intample nimic rau, sa nu fii insarcinata si totusi pe viitor sa previi situatiile astea, sunt "n" metode de contraceptie, lumea a evoluat, anticonceptionalele nu mai ingrasa, prezervativele nu se mai rup cu atata usurinta si nu mai sunt ca si "ceolofanul" deci ?
Pai nu am ramas insarinata am facut si test de sarcina am observat ca imi intarzie odata la 2 luni eu comunic foarte mult cu mama mea ea stie ca nu mai sunt virgina .. dar asta nu inseamna ca ii si convine ideea dar ma intelege si este alaturi de mine iar mi-a intarziat vreo 10 zile si chiar aseara mia venit si am avut dureri mari am inceput sa vars...etc. in fine am fost la ginecolog si am inceput sa iau anticonceptionale .
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 10 feb 2011 12:28 de Rolando

Pai nu am ramas insarinata am facut si test de sarcina am observat ca imi intarzie odata la 2 luni eu comunic foarte mult cu mama mea ea stie ca nu mai sunt virgina .. dar asta nu inseamna ca ii si convine ideea dar ma intelege si este alaturi de mine iar mi-a intarziat vreo 10 zile si chiar aseara mia venit si am avut dureri mari am inceput sa vars...etc. in fine am fost la ginecolog si am inceput sa iau anticonceptionale .
esti pe "drumul" cel "bun"

http://www.youtube.com/watch?v=MGcVm90rkug
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 10 feb 2011 12:30 de Theodoraa

M-am informat dar cred ca tuturor ni sa intamplat macar odata sa intram in panica cand vine vorba de asta si sunt mai mult ca sigura ca ca orice fiinta care a comentat mai devreme a facut sex neprotejat macar odata . degeaba comentati aiurea jigniti si faceti remarci grele la adresa altora am cerut un sfat uitati-va mai intai la persoana voastra apoi comentati rautacios la adresa altora.
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 10 feb 2011 12:31 de Theodoraa

esti pe "drumul" cel "bun"
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie m

scris pe 10 feb 2011 12:34 de Theodoraa

Sa fim realisti, au scapat-o putin din mana, dar asta nu inseamna ca are toate motivele sa ajunga sa posteze ca la 14 ani ii este frica sa nu ramana insarcinata a 2 a oara. .
In totalitate vina-i apartine! In 2011 o sa vezi un post de la aceeasi tipa de gen: "Ce simt dupa avort?"
A cui e vina?
Suntem in 2011 la multi ani . Si uite nu am pus aceasta intrebare . Esti fercit rectific esti dezamagit?
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia..

scris pe 10 feb 2011 12:34 de Rolando

Razi tu,razi,Harap-Alb......

sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarz

scris pe 10 feb 2011 12:35 de Rolando

Suntem in 2011 la multi ani . Si uite nu am pus aceasta intrebare . Esti fercit rectific esti dezamagit?
nu-i timpul pierdut....

sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 10 feb 2011 12:36 de Theodoraa

waw:O:O:O mie la 14 ani nici nu imi venise menstruatia=)) si altele la varsta asta deja isi pun problema de sarcina eee GRAVV!!!!!!!
Da probabil e grav. uite mie mi-a venit la 10 ani si la 14 ani nu mai sunt virgina .Dar ce sa fac acum ?) sa ma duc sa ma spanjur nu ? mai sincer nu fac o tragedie din asta ii las pe alti sa faca asta pentru mine ca eu mam stresat destul:P
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruat

scris pe 10 feb 2011 12:37 de Theodoraa

Razi tu,razi,Harap-Alb......
adica ?
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 10 feb 2011 12:37 de Rolando

sa ma duc sa ma spanjur nu ?
daca o faci,iti urez...fir intins

sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi in

scris pe 10 feb 2011 12:38 de Theodoraa

nu-i timpul pierdut....
Te voi anunta daca se va intampla ceva eventual te voi invita la botez daca sta asa treaba
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menst

scris pe 10 feb 2011 12:38 de Rolando

adica ?
TRADUCERE: razi tu,dar nu este rasul tau

sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 10 feb 2011 12:39 de Theodoraa

daca o faci,iti urez...fir intins
Nu o voi face . nu am de ce exsista o rezolvare pentru orice problema.
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 10 feb 2011 12:40 de Theodoraa

TRADUCERE: razi tu,dar nu este rasul tau
esti sigur?
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia....

scris pe 10 feb 2011 12:40 de Rolando

Nu o voi face . nu am de ce exsista o rezolvare pentru orice problema.
vreau si eu sa iti dedic o melodie,ca tot te ocupi cu baletul http://www.youtube.com/watch?v=HS-gCbtvCo8 ...ce zici? ti se potriveste??

sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

scris pe 10 feb 2011 12:41 de Theodoraa

ai doar 14 ani si exista posibilitatea ca sa fi insarcinata?
Se mai intampla .
sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruatia..

scris pe 10 feb 2011 12:42 de Theodoraa

vreau si eu sa iti dedic o melodie,ca tot te ocupi cu baletul http://www.youtube.com/watch?v=HS-gCbtvCo8 ...ce zici? ti se potriveste??
haha foarte amuzant.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menstruat

scris pe 10 feb 2011 12:43 de Rolando

haha foarte amuzant.
daca te chema si genaina...mergea la fix melodia

sus

Theodoraa

Senior member
51 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi intarzie menst

scris pe 10 feb 2011 12:46 de Theodoraa

daca te chema si genaina...mergea la fix melodia
Nu cred genul asta de muzica asculti tu? daca da felicitari ti se potriveste.
sus

Rolando

Expert member
1553 mesaje

scris pe 10 feb 2011 12:46 de Rolando

Nu cred genul asta de muzica asculti tu? daca da felicitari ti se potriveste.
mai stiu si un vers care ti s-ar potrivi "balerina cu talent,pe toti i-ai umplu de sculament" ....ca m-ai enervat

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online