De ce si cum au murit iubirile voastre?

Pagina 2 din 2
«   1   2

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: sfat

scris pe 18 nov 2005 00:59 de ExoticDream

, ea il va uita pe baiatul care nu o iubeste

Nu cred ca ma mai leaga ceva de acest baiat.Doar amintirile urate de dupa despartire si..SINGURA problema e dezamagirea prea mare pe care am trait-o si care m-a facut sa ma atasez foarte , foarte greu de cineva(acum).

Esti norocoasa ca reusesti totusi! Ai scapat de senzatia aia de vid sufletesc, ciuda resimtita din cauza prostiei de a te fi atasat de cine nu a meritat sau nu ti s-a potrivit, frustrarea ca uitarea se asterne prea greu, enervarea pe propriile-ti greseli, neputinta de a iubi (inca) pe cine stii si simti ca merita si ti se potriveste cu adevarat!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sfat

scris pe 19 nov 2005 02:57 de LonelyGirl

Esti norocoasa ca reusesti totusi! Ai scapat de senzatia aia de vid sufletesc, ciuda resimtita din cauza prostiei de a te fi atasat de cine nu a meritat sau nu ti s-a potrivit, frustrarea ca uitarea se asterne prea greu, enervarea pe propriile-ti greseli, neputinta de a iubi (inca) pe cine stii si simti ca merita si ti se potriveste cu adevarat!

Am resusit.Dar sa nu iti inchipui ca a fost usor.Ma simt norocoasa ca am gasit o persoana care m-a ajutat sa inteleg ca viata mea nu a inceput si nici nu se va termina cu acel EL.Si daca eu am putut inseamna ca poate oricine!Trebuie doar sa vrea cu adevarat!

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

MarkD

Junior member
40 mesaje

Fii egoista!

scris pe 19 nov 2005 10:21 de MarkD

Voi ce parere aveti?

Cred ca ar trebui sa-ti iei gandul de la el,nu te-a meritat!
Priveste ce-am patit eu,am scris acum cateva luni mai multe lucruri pe forum si credeam ca va fi bine,ne-am impacat in vara si acum,lovitura sub centura,numai ca de data asta nu spun mai multe!
Nu e frumos sa lovesti in cineva pe care ai iubit mai mult decat orice pe lume!Si ai facut atatea pentru EA,ti-ai mintit familia,prietenii,chiar si duhovnicul,iar eu mi-am calcat pe suflet si pe inima crezand ca asa e bine!

Dar cand lupti SINGUR,cand iubesti NUMAI TU si nu esti iubit,e ca si cum te-ai lupta cu morile de vant!

Si nu se merita sa mai suferi ... Parca a fost la mine o iubire blestemata sau imposibila...Nici eu nu mai stiu...

Doare,ma simt golit de sentimente,de incredere in mine si in cei din jur,dar...mi-am invatat lectia si...inca mai am o rezerva de afectiune pusa deoparte pentru cineva care o sa merite!

N-a fost sa fie...Trebuie sa fim puternici si sa trecem mai departe,chiar daca este foarte greu!

Am trecut anul asta de 2 ori prin aceste momente si sunt mai calit!Sau vreau sa cred ca sunt mai puternic...

Cred si ma rog sa fie mai bine,nici nu stii ce femeie/barbat ma asteapta/te asteapta dupa colt...

CRYING FREEMAN FOREVER
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Nu faceti ca mine !!!

scris pe 19 nov 2005 17:29 de nemesis

Acum un an an intalnit,credeam eu,marea dragoste!dupa 2 luni deja ne faceam planuri de nunta,am ales chiar si numele pentru copiii nostri,biserica unde sa ne cununam,nasii alesi de mine...etc...etc...etc...
Adevarul e ca ne-am lasat luati de val!Dar a fost OK din punctul meu de vedere...

Ne povestisem trecutul nostru,al ei era mai dur,mai urat,mai ciudat,ii spuneti cum vreti!

De ce am acceptat-o?Pentru ca stiam ce fel de om sunt,credeam ca sunt in stare s-o fac fericita...

Am judecat cu inima,cu sufletul,cu trupul si mai putin cu mintea...

Dupa cateva luni imi spune ca nu ma mai vrea,nu se mai marita cu mine.......Durere mare!!!

Atunci,am facut marea greseala si va sfatuiesc sa n-o faceti si voi pentru ca se vor intoarce impotriva voastra inmiit,si stiu pe pielea mea ce inseamna!

Chiar daca stiam in sufletul meu,in inima mea ca EA este partea mea,refuzam sa cred altceva.........Merg la ghicit in carti si cafea!

Si la 2 persoane!!! Ambele imi spun ca nu e partea mea,ca nu o sa ne casatorim,sa fug de ea,voi suferi prea mult,a fost o persoana rea,familia ei este perversa...........Tot tacamul!

In acelasi timp ma rugam in genunchi la dumnezeu sa mi-o aduca inapoi,pe EA!Viitoarea mea sotie,mama copiilor mei...
[...]

Cu drag...
"un inger la pamant"

Ce scarba imi provoci...

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Nu faceti ca mine !!!

scris pe 19 nov 2005 21:04 de valentine

Ce scarba imi provoci...

Pacatosule, taci!
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

Re: Re: Nu faceti ca mine !!!

scris pe 19 nov 2005 23:25 de LonelyGirl

Ce scarba imi provoci...

Nu-ti doresc vreodata sa ajungi sa intelegi ...

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online