Diferenta de varsta

Pagina 1 din 2
1   2   »

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Diferenta de varsta

scris pe 23 dec 2005 00:49 de sweetgirl1

Intrebarea mea este urmatoarea : Cati ani diferenta ar trebui sa fie intre un baiat si o fata pentru ca relatia sa mearga?Eu dexemplu am 18 ani si am prieten de 30.Pe o parte multa lume ma judeca si pe de alta parte multa lume ma sustine.Nu sunt cu el pentru bani sau pentru anumite avantaje materiale ci pentru ca imi place foarte mult .Este genul de barbat care te respecta, care te asculta, care te sprijina, este dragut, are simtul umorului, este inteligent.Multa lume ma judeca nu numai pentru ca este mai mare decat mine ci mai mult pentru ca este strain (este dintr-o tara latina).De multe ori m-am intrebat daca fac o greseala sa ma indragostesc de el...de fiecare data raspunsul a fost negativ.As vrea o opinie din afara, o opinie obiectiva.Sunt sigura ca tine la mine pentru ca imi demonstreaza mereu.El spune ca ma iubeste...nu stiu daca e iubire dar ceva este, isi face planuri de viitor...simt ca este sincer...stiu ca este sincer...prietena mea cea mai buna spune ca am gasit barbatul perfect...o alta prietena imi spune ca am innebunit( ca nu imi mai plac "romanasii" nostri) dar ma intreb eu...oare inima noastra tine cont de rasa, de religie, de varsta sau de nationalitate?Poti sa ii impui inimii anumite limite?Poti sa ii spui ca se poate indragosti numai de romani?Astept parerile voastre cu interes.Va multumesc.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Diferenta de varsta

scris pe 23 dec 2005 02:06 de ExoticDream

Intrebarea mea este urmatoarea : Cati ani diferenta ar trebui sa fie intre un baiat si o fata pentru ca relatia sa mearga?

Cel putin 2-3 ani!!! Daca vrei o relatie serioasa, atunci barbatul trebuie sa fie unul matur, cu capul pe umeri (nu in alta parte), care sa aiba personalitatea si caracterul formate, un pic de experienta a vietii (nu neaparat sexuala), sa stie ce vrea, sa aiba un comportament normal, fara pendulari aiurea, sa stie sa te aprecieze, sa te asculte si in care poti sa ai incredere.

Eu dexemplu am 18 ani si am prieten de 30.Pe o parte multa lume ma judeca si pe de alta parte multa lume ma sustine.Nu sunt cu el pentru bani sau pentru anumite avantaje materiale ci pentru ca imi place foarte mult .Este genul de barbat care te respecta, care te asculta, care te sprijina, este dragut, are simtul umorului, este inteligent.Multa lume ma judeca nu numai pentru ca este mai mare decat mine ci mai mult pentru ca este strain (este dintr-o tara latina).De multe ori m-am intrebat daca fac o greseala sa ma indragostesc de el...de fiecare data raspunsul a fost negativ.

Este cu 12 ani mai mare decat tine, so what? Daca nu te doreste ca prietena doar pentru inocenta ta, daca este asa cum l-ai descris si nu urmareste cine stie ce scopuri ciudate, poti fi linistita, totul e OK. Nu mai asculta ce aberatii debiteaza unii si altii, mintea si inima ta stiu mai bine care este realitatea.

ma intreb eu...oare inima noastra tine cont de rasa, de religie, de varsta sau de nationalitate?Poti sa ii impui inimii anumite limite?Poti sa ii spui ca se poate indragosti numai de romani?

Inima nu tine cont de chestiile astea, ceea ce conteaza este sa te simti pe aceeasi lungime de unda cu celalalt, sa te potrivesti cu el in privinta caracterului, educatiei, idealurilor, felului de a fi. Singurul risc este de a lasa sentimentele sa preia controlul inainte ca ratiunea sa fi facut "verificarile" (potrivirile despre care scriam mai sus), dar asta se poate intampla si intre oameni care au aceeasi nationalitate, religie, rasa, varsta...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 23 dec 2005 02:33 de Bozgoru

Mda.. 12 ani diferenta.. tu o mucoasa din Bucuresti..el un strain...(asta nu conteaza..) conteaza doar ca ai 18 ani..deci mucoasa.. el 30.... rezulta.. ca sta cu tine sa ti-o traga... asta e se mai intampla... nu exista dragoste intre un ,,mos,, si o ,,mucioasa,,... sarbatori fericite )
sus

Drakoasa

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Diferenta de varsta

scris pe 23 dec 2005 03:12 de Drakoasa

Mda.. 12 ani diferenta.. tu o mucoasa din Bucuresti..el un strain...(asta nu conteaza..) conteaza doar ca ai 18 ani..deci mucoasa.. el 30.... rezulta.. ca sta cu tine sa ti-o traga... asta e se mai intampla... nu exista dragoste intre un ,,mos,, si o ,,mucioasa,,... sarbatori fericite )

Ce rau esti
Eu iti zic ca e un pic ciudat sincer ai zis ca nu e vorba de banii ....dar stii tu ce consider eu fiecare fata e materialista in felul ei poate ca nu iti da tie banii in mana sa-ti zica ia sa-ti cumperi ceva .....poate te duce in locuri selecte ..pt ca isi permite ... un cadou ..o mica atentie...toate astea conteaza isi permite sa cheltuiasca cu tine si asta te face sa crezi ca e un cavaler pt ca da poate ai dreptate e mult mai matur mai "copt" ca sa spun pe romaneste dar el are de unde sa-ti ofere...uffffffffffffffffff poate nu ma fac inteleasa ideea e ca daca nu avea banii si nu se imbraca frumos si nu avea o masina tare si multe alte lucruri crede-ma pe cuvant ca ti se parea un batran libidinos
Oricum e adevarat inimii nu ii potzi comanda dar de obicei inima se cucereste cu lucruri care te fac pe tine fericita si eu zic ca mici atenti pe oricine ar face fericit.
Diferenta de varsta e un pic mai mult exagerata totusi sunt 12 ani poate gresesc eu afirmand asta uite eu am prieten el are 25 de ani si eu 19 parca e mult mai bine asa ....tu ce zici?
Faza cu iubitul .......poate te iubeste dar stii de ce ?
pt ca esti tanara , frumoasa si poate desteapta aratzi bine si lui ii convine sa iasa in orash in compania unei fete dragutze si mult mai tanara ca el se simte de neinvins e o chestie a barbatilor faza asta are banii masina casa si daca isi permite asta de ce sa nu fie si cu o fata tanara si frumoasa ....
Oricum sincer iti doresc nuu noroc ci foarte mare succes cu el si sper ca relatia voastra sa dureze si sa fie adevarata dragostea voastra....
Te pup si fi atenta sa nu te lasi cumparata de banii lui .....trebuie sa ai orgoliul tau

Ma concentrez asupra telului cel mai evoluat posibil, fara a ma limita.Dezvolt o mare incredere in univers si mai curand experimentez decat sa cred.
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 23 dec 2005 08:17 de inuendo

e un pic cam mare diferenta..dar nu e ca si cum el ar avea 60..poti beneficia de multe lucruri din diferenta asta...si nu ma refer la experienta financiara...si la urma urmei esti tanara nu ai nika de pierdut...lasa lumea sa vorbeasca..

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

miky

Senior member
83 mesaje

scris pe 23 dec 2005 08:37 de miky

Intrebarea mea este urmatoarea : Cati ani diferenta ar trebui sa fie intre un baiat si o fata pentru ca relatia sa mearga?Eu dexemplu am 18 ani si am prieten de 30.Pe o parte multa lume ma judeca si pe de alta parte multa lume ma sustine.Nu sunt cu el pentru bani sau pentru anumite avantaje materiale ci pentru ca imi place foarte mult .Este genul de barbat care te respecta, care te asculta, care te sprijina, este dragut, are simtul umorului, este inteligent.Multa lume ma judeca nu numai pentru ca este mai mare decat mine ci mai mult pentru ca este strain (este dintr-o tara latina).De multe ori m-am intrebat daca fac o greseala sa ma indragostesc de el...de fiecare data raspunsul a fost negativ.As vrea o opinie din afara, o opinie obiectiva.Sunt sigura ca tine la mine pentru ca imi demonstreaza mereu.El spune ca ma iubeste...nu stiu daca e iubire dar ceva este, isi face planuri de viitor...simt ca este sincer...stiu ca este sincer...prietena mea cea mai buna spune ca am gasit barbatul perfect...o alta prietena imi spune ca am innebunit( ca nu imi mai plac "romanasii" nostri) dar ma intreb eu...oare inima noastra tine cont de rasa, de religie, de varsta sau de nationalitate?Poti sa ii impui inimii anumite limite?Poti sa ii spui ca se poate indragosti numai de romani?Astept parerile voastre cu interes.Va multumesc.

Nu cred ca exista varsta pentru dragoste, numai ca in ultimul timp ne-am obisnuit ca fetele sa "se vanda"pentru banii mosilor.
Insa am auzit de nenumarate cazuri ca ale tale si care chiar au mers.

Deci cata vreme va iubiti si merge totul k, multa bafta!
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Diferenta de varsta

scris pe 23 dec 2005 10:27 de sweetgirl1

dar stii tu ce consider eu fiecare fata e materialista in felul ei poate ca nu iti da tie banii in mana sa-ti zica ia sa-ti cumperi ceva .....poate te duce in locuri selecte ..pt ca isi permite ... un cadou ..o mica atentie...toate astea conteaza isi permite sa cheltuiasca cu tine si asta te face sa crezi ca e un cavaler

Intradevar orice fata e materialista macar putin chiar si in subconstient incearca sa caute pe cineva care sa o..."intretina" sa zicem asa dar nu este cazul meu pentru ca si eu am bani (parintii mei) si niciodata nu mi-a dat bani sa imi cumpar haine sau ceva si nici nu o sa ii cer.Sunt o persoana destul de mandra si nu as accepta.In locuri selecte intradevar ma duce dar acest lucru o facea si fostul meu prieten care avea 19 ani si totusi ne-am despartit pentru ca asa cum zicea si Exotic nu eram pe aceasi lungime de unda.

ideea e ca daca nu avea banii si nu se imbraca frumos si nu avea o masina tare si multe alte lucruri crede-ma pe cuvant ca ti se parea un batran libidinos

Cred ca orice fata daca vede un baiat imbracat prost nu ii da nici o atentie fie el de 18 - 19 ani sau de 30.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

scris pe 23 dec 2005 10:35 de sweetgirl1

Daca vroia numai sex de ce nu a incercat pana acum (se fac 4 luni de cand suntem impreuna si vreo 5 de cand ne cunoastem)? In primul rand am fost amici.Asa a fost "intelegerea".El era aici in Bucuresti de putin timp si mi-a cerut numarul de telefon.Eu i-am spus ca nu stiu daca sa il dau...si nu i l-am dat.A doua zi cand ne-am vazut mi-a mai cerut o data numarul spunandu-mi ca vrea sa fim amici pentru ca este de curand venit in tara, nu stie romana si sa il ajut putin.AM psus ok! I-am dat numarul, si m-a sunat .Prima luna ne-am intalnit doar ca amici, i-am aratat orasul, am discutat mult si incetul cu incetul a inceput sa imi placa de el, de felul in care gandeste, de felul lui de a fi, de personalitatea lui si intr-o zi s-a intamplat sa ne sarutam.Nu a fost premeditat...pur si simplu s-a intamplat si de atunci suntem impreuna.

Sigmund Freud
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

scris pe 23 dec 2005 10:52 de Taqua

Lasa, draga, nu stiai ca barbatii se maturizeaza mai greu sau niciodata?

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 dec 2005 12:57 de ExoticDream

....dar stii tu ce consider eu fiecare fata e materialista in felul ei poate ca nu iti da tie banii in mana sa-ti zica ia sa-ti cumperi ceva .....poate te duce in locuri selecte ..pt ca isi permite ... un cadou ..o mica atentie...toate astea conteaza isi permite sa cheltuiasca cu tine si asta te face sa crezi ca e un cavaler pt ca da poate ai dreptate e mult mai matur mai "copt" ca sa spun pe romaneste dar el are de unde sa-ti ofere...uffffffffffffffffff poate nu ma fac inteleasa ideea e ca daca nu avea banii si nu se imbraca frumos si nu avea o masina tare si multe alte lucruri crede-ma pe cuvant ca ti se parea un batran libidinos

Nu cred ca "fiecare fata este materialista in felul ei"; ori este, ori nu este. Daca te tenteaza sa fii cu el pentru ca are BMW, se imbraca in costume trendy si te duce la restaurante de lux, atunci se cheama ca esti materialista, daca te intereseaza mintea si sufletul lui, fara sa iti dea prin cap sa-i faci inventarul bunurilor pe care le detine, a conturilor in banca etc., inseamna ca nu esti materialista.

Eu nu as pune pret pe situatia lui materiala, se poate intampla sa nu aiba o familie care sa-l tina in puf, sa fie inca student sau sa nu aiba inca un job bine platit, sa nu se imbrace dupa ultima moda si sa mearga la scoala cu autobuzul, si totusi sa aiba un suflet imens si un IQ respectabil. Sigur ca o duci mai bine in vile cu piscina, cu masini de lux la scara si masa in oras, dar in cele din urma astea conteaza? La atat sa se rezume idealurile tale? Niste obiecte? Hmm....

Pe de alta parte, este adevarat, daca se intampla ca el sa aiba posibilitati si daca te iubeste, este normal sa doreasca sa iti daruiasca mici atentii, sa te scoata in oras la un restaurant. Atat timp cat ele nu depasesc o anumita limita, le poti primi fara sa ai mustrari de constiinta, dar numai in cazul in care simti ca o face din suflet, pentru a-ti sti bucuria surprizei cand deschizi un astfel de dar micut, mai exista inca oameni care se simt fericiti atunci cand daruiesc ceva celor dragi...., nu respinge astfel de atentii. Daca insa te temi ca o face ca sa te impresioneze sau daca darul este prea mare, nu te opreste nimeni sa refuzi.

Cred ca uneori poti fi mai fericit la un picnic improvizat, la iarba verde, undeva departe de nebunia orasului, decat in cel mai somptuos restaurant...., conteaza doar persoana pe care o ai langa tine....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Dr. Pork

Guest

Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta

scris pe 23 dec 2005 14:23 de Dr. Pork

...E vorba practic de o experienta individuala...un barbat de 30 de ani poate sa fie mai tanar decat unul de 19, dupa cum poate sa fie si un grasun chel.
Un tip ca Brad Pit la 43 de ani parca are trecere la pustoaice de 16...deci...totul e in functie de situatia specifica a fiecarui cuplu.
Pot sa existe si exagerari..IC Dragan la 84 de ani s-a casatorit cu fica generalului Degeratu de 26...si mosu ia turnat rapid doi gemeni...deci e in vana chiar octogenar fiind...la vana din pantaloni se adauga vana din portofel (ca la un miliard de euro) sa fie de-o fasole
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 23 dec 2005 22:01 de LonelyGirl

Daca tu asa ai face nu inseamna ca toaat lumea gandeste ca tine.Asa ca plssss think twice si posteaza si cealata versiune.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 23 dec 2005 22:13 de LonelyGirl

Cred ca orice fata daca vede un baiat imbracat prost nu ii da nici o atentie fie el de 18 - 19 ani sau de 30.

In ceea ce zici tu aici s-ar putea sa te inseli.Am auzit versiuni mult mai complexe, cum ca tre sa fie bine imbracat , sa arate cat de cat bine, sa fie inalt, cu ochii nush cum, cu buzunarele pline etc.Pana acu vreo cativa ani impartaseam si eu astfel de idei insa experienta m-a invatat ca oameni extraordinari se pot ascunde si in spatele unor chipuri care nu sunt perfecte, a unor ochi a caror dculoare nu ne e pe plac, a unor haine care nu sunt firme, a unor oameni cu masini mai modeste sau fara, fara ravnitul lant de aur de la gat, ghiul de pe deget si etc.Trebuie doar sa privesti cu atentie in jur si vei descoperi ca foarte multi brbati frumosi chiar daca nu au un BMW in parcare si alte chestii de-astea.

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta

scris pe 23 dec 2005 23:46 de ExoticDream

Am auzit versiuni mult mai complexe, cum ca tre sa fie bine imbracat , sa arate cat de cat bine, sa fie inalt, cu ochii nush cum, cu buzunarele pline etc.Pana acu vreo cativa ani impartaseam si eu astfel de idei insa experienta m-a invatat ca oameni extraordinari se pot ascunde si in spatele unor chipuri care nu sunt perfecte, a unor ochi a caror dculoare nu ne e pe plac, a unor haine care nu sunt firme, a unor oameni cu masini mai modeste sau fara, fara ravnitul lant de aur de la gat, ghiul de pe deget si etc.Trebuie doar sa privesti cu atentie in jur si vei descoperi ca foarte multi brbati frumosi chiar daca nu au un BMW in parcare si alte chestii de-astea.

Eu n-am avut niciodata astfel de idei din simplul motiv ca nu cred in existenta perfectiunii. Cum barbat inteligent, cu suflet mare, cu personalitate puternica, educat, frumos si plin de bani nu exista si cum trebuie sa renunti la unele pretentii, eu am ales sa fac rabat la ultimele doua pentru ca absenta lor este insignifianta fata de cea a inteligentei, caracterului etc.

In plus, barbatii care au BMW, portofele doldora si eventual o statura atletica (dar nu si celelalte calitati) sunt, in general, plini de ifose, astfel incat te saturi de ei inca inainte sa se astearna plictiseala datorata faptului ca nu ai ce vorbi cu ei (exceptie facand 2-3 subiecte gen masini, femei, fotbal). Barbatii din cealalta categorie sunt modesti, sinceri, de incredere, cu ei poti sa ajungi si la capatul lumii fara sa-ti dai seama cand si cum!

sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

scris pe 24 dec 2005 14:39 de sweetgirl1

In ceea ce zici tu aici s-ar putea sa te inseli.Am auzit versiuni mult mai complexe, cum ca tre sa fie bine imbracat , sa arate cat de cat bine, sa fie inalt, cu ochii nush cum, cu buzunarele pline etc.Pana acu vreo cativa ani impartaseam si eu astfel de idei insa experienta m-a invatat ca oameni extraordinari se pot ascunde si in spatele unor chipuri care nu sunt perfecte, a unor ochi a caror dculoare nu ne e pe plac, a unor haine care nu sunt firme, a unor oameni cu masini mai modeste sau fara, fara ravnitul lant de aur de la gat, ghiul de pe deget si etc.Trebuie doar sa privesti cu atentie in jur si vei descoperi ca foarte multi brbati frumosi chiar daca nu au un BMW in parcare si alte chestii de-astea.

M-ai inteles gresit.Eu nu m-am referit la hainele de firma si alte chestii materiale...ma refeream la faptul ca trebuie sa fie ingrijit....in nici un caz la ceea ce ai inteles.

Sigmund Freud
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta

scris pe 25 dec 2005 04:16 de Bozgoru

Hmmm... inca o data.. e prea mare diferenta de varsta tu la 35 de ani.. el 47... tu in floarea activitatii sexuale..el impotent .. mm?? ce zici de asta?
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta

scris pe 25 dec 2005 11:20 de inuendo

Hmmm... inca o data.. e prea mare diferenta de varsta tu la 35 de ani.. el 47... tu in floarea activitatii sexuale..el impotent .. mm?? ce zici de asta?

lol privesti prea departe in viitor.. si oricum la 74 bunicamiu o zapacea pe aia cu care statea...asa ca...

sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varsta

scris pe 26 dec 2005 23:42 de sweetgirl1

Zic ca sunt barbati si la 60 de ani care inca pot face dragoste...Oricum nu cred ca sexul conteaza mai mult decat intelegerea, dragostea, increderea, armonia si in plus s-a inventat viagra

Sigmund Freud
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diferenta de varst

scris pe 27 dec 2005 00:27 de ExoticDream

Oricum nu cred ca sexul conteaza mai mult decat intelegerea, dragostea, increderea, armonia

Pentru unii, dragoste = sex... :/:/:/

sus

nemesis

Guest

scris pe 27 dec 2005 00:59 de nemesis

[...] Sunt sigura ca tine la mine pentru ca imi demonstreaza mereu. [...]

Ceea ce intelegi la 18 ani din aceasta fraza, nu este in nici un caz ceea ce vei intelege la 25 sau 30. A demonstra iubirea insemna a lupta pentru ea, nu a avea totul si a folosi cu abilitate ceea ce ai.
Nu-mi spune! El este plecat mai toata ziua "cu treaba la firma", te ia cu masina dupa ce te suna in prealabil (mereu el!), mancati la restaurant si mergeti in discoteca. Asa-i? Te ia cu masina de la scoala iar tu te simti bine. Chiar daca scenariul nu este in totalitate corect, patternul este acelasi... Think a bit! Am vazut... 5, da 5 cazuri ca al tau. Toate identice, toate terminandu-se dupa cateva luni sau dupa maxim 1.5 ani. Te tine pentru sex... That's it!

By the way: Ce stiu parintii tai?
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 27 dec 2005 03:49 de Bozgoru

Nu vrea sa repet..sau sa copiez..pe altcineva..dar ceea ce a zis nemesis in totalitate adevarat.. deci.. numai pt sex...
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

scris pe 27 dec 2005 17:33 de sweetgirl1

Ceea ce intelegi la 18 ani din aceasta fraza, nu este in nici un caz ceea ce vei intelege la 25 sau 30. A demonstra iubirea insemna a lupta pentru ea, nu a avea totul si a folosi cu abilitate ceea ce ai.
Nu-mi spune! El este plecat mai toata ziua "cu treaba la firma", te ia cu masina dupa ce te suna in prealabil (mereu el!), mancati la restaurant si mergeti in discoteca. Asa-i? Te ia cu masina de la scoala iar tu te simti bine. Chiar daca scenariul nu este in totalitate corect, patternul este acelasi... Think a bit! Am vazut... 5, da 5 cazuri ca al tau. Toate identice, toate terminandu-se dupa cateva luni sau dupa maxim 1.5 ani. Te tine pentru sex... That's it!

By the way: Ce stiu parintii tai?

Nu avem totul...acum intradevar trebuie sa luptam (motivele prefer sa le tin pentru mine).Intradevar scenariul nu este deloc corect.Imi demonstraza prin total alte lucruri, imi demonstreaza ca tine la mine prin grija pe care mi-o poarta, imi demonstreaza ca tine la mine prin felul in care se poarta, imi demonstreaza ca tine la mine pentru ca in aproape 4 luni nu mi-a cerut sau nu a facut apropouri cu tenta sexuala.Parintii mei stiu, au fost pe langa mine cand i-am dat numarul, il cunosc, au incredere in el.Mama e psiholog si poate sa citeasca (sa zicem) cat de cat oamenii si mi-a spus ca este o persoana de incredere din cate si-a putut da seama.El a fost crescut cu o alta mentalitate, poate si pentru ca este dintr-o tara in care fetele si baietii au o educatie putin diferita.Pritenii mei il cunosc si l-au simpatizat din prima clipa.Poate ca sunt eu fraiera ca am incredere in dragoste, dar daca nu ai incredere in asta in ce altceva poti sa ai?Daca o sa fiu toata viata neincrezatoare si o sa ma gandesc mereu ca orice barbat ma vrea pentru sex unde o sa ajung?

P.S. Cred ca daca ar fi incercat sa ma cucereasca cu masini, cadouri sau alte lucruri de genul asta nu ar fi reusit.Sa va spun un lucru.Cand mi-am dat seama ca nu mai tin la fostul prieten am spus ca totusi sa mai incerc, poate o sa reusesc sa refac relatia.Ultima data cand ne-am vazut si am facut dragoste mi-am dat seama ca nu il iubesc si pur si simplu mi-a venit sa plang pentru ca am facut dragoste cu un baiat pe care nu il mai iubeam.Stiu poate pare absurd pentru altii dar pentru mine sex fara dragoste nu se poate.Fostul meu prieten a fost primul si trebuie sa recunosc ca m-am grabit in luarea deciziei de a ma culca cu el (desi pana am facut dragoste a durat 7 luni) dar am realizat ca nu merita, ca nu ma maerita.

Sigmund Freud
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

scris pe 27 dec 2005 17:35 de sweetgirl1

Nu vrea sa repet..sau sa copiez..pe altcineva..dar ceea ce a zis nemesis in totalitate adevarat.. deci.. numai pt sex...

Ok deci tu daca ai avea 30 de ani ai fi cu o fata de 18 numai pentru sex?Daca da, cam cat timp ai astepta pana sa incerci ceva sau sa ii propui?

Sigmund Freud
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

scris pe 27 dec 2005 21:21 de inuendo

eu cred ca iti faci griiji degeaba... bucurate de ce ai..pare bine..si ce va fi se va vedea.. drobul de sare tot o sa cada

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 dec 2005 00:51 de ExoticDream

eu cred ca iti faci griiji degeaba... bucurate de ce ai..pare bine..si ce va fi se va vedea.. drobul de sare tot o sa cada

De acord cu tine, daca lucrurile stau atat de roz pe cat ne-a povestit, relatiei respective merita sa i se dea o sansa. Sa nu-i judecam pe toti oamenii dupa acelasi calapod, mai exista si barbati de pe alte meleaguri care, la 30 de ani, isi doresc si altceva in afara de sex, nu toti sunt obsedati sexual in cautare de fete inocente pe taramul mioritic!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 7 feb 2006 16:24 de ExoticDream

Intrebarea mea este urmatoarea : Cati ani diferenta ar trebui sa fie intre un baiat si o fata pentru ca relatia sa mearga?

Daca baiatul a depasit varsta de 24-25 de ani, exista sanse mari sa se fi maturizat si langa el sa te simti... altfel decat alaturi de un pusti caruia ii umbla mintea la aventuri, CounterStrike, fotbal si masini. Nu ma refer la o anumita siguranta materiala pe care baiatul mai mare ar putea eventual sa ti-o ofere, ci la faptul ca, alaturi de el, ai simti ca esti inteleasa, sprijinita moral, iubita pentru ceea ce esti deep inside, nu pentru ceea ce pari, ai avea un pic mai multa incredere ca nu vei fi mintita, inselata; cred ca un om matur, chiar daca nu are un trecut glorios, realizeaza cand poate rani si este mai rezervat cand vine vorba de minciuni...

Baiatul matur are mai multa rabdare, te poate "citi" mai bine, iti poate ghici dorintele, bucuriile, supararile, in timp ce adolescentului i se pare mai simplu sa te inlocuiasca la prima disputa cat de cat serioasa, baiatul matur a invatat ca iubirea este o lupta continua in doi, pe cand tinerelul o priveste ca pe un dat care se dezvolta de la sine.

Singurul lucru pe care ti l-ar putea oferi adolescentul altfel decat baiatul matur este un trecut in care nu sunt incrustate prea multe nume...., dar m-am convins ca astazi exista numerosi baieti care, la 19-20 de ani, au avut zeci de relatii, dar si baieti care au facut dragoste/sex cu doar 1-2 fete pana la 24-25...

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 feb 2006 19:36 de valentine

Exista si exceptii, nu?
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

scris pe 7 feb 2006 22:18 de blanytza

pai sa vedem! daca tu stii ca te iubeste, bine! ti-a demonstrat-o, ok! daca vati culcat si mai e cu tine, atunci treaba e serioasa! daca as fi in locul tau (si sunt in oarecare masura!) as pleca cu el in tara lui! stiu ca suna copilaresc, dar fabulez! in fine, sa ne intoarcem la subiect! parerea mea ca in dragoste nu conteaza varsta! (mie imi place de profu meu de mate care are 37 de ani!!!) si nah... faza e ca, cu cat tipu e mai mare, cu atat se schimba situatia! vreau sa zic ca exista tipi care sunt cu fete mai tinerele decat ei, doar pt sex! daca ati inceput viata sexuala, treaba voastra, daca nu, fereste-te ca s-ar putea sa suferi! nu stiu cum e el, parerea mea despre tipii mai mari... ca nu sunt tocmai: ! aha deci ma intelegi cum sta treaba! eu, de exemplu nu am nimic cu profu, nici o relatie, pt ca pur si simplu stiu k ar fi de scurta durata (nu ca nu s-ar putea, dar e el mai nesimtit...) asa k nu stiu ce sa-ti mai zic! iti urez bafta si noroc!
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

scris pe 7 feb 2006 22:20 de blanytza

nu trebuie sa fii asa de radical cu biata fata!! puteai sa o zici altcumva, k totusi ai dreptate!
sus

blanytza

Senior member
144 mesaje

scris pe 7 feb 2006 22:25 de blanytza

Intradevar orice fata e materialista macar putin chiar si in subconstient incearca sa caute pe cineva care sa o..."intretina" sa zicem asa dar nu este cazul meu pentru ca si eu am bani (parintii mei) si niciodata nu mi-a dat bani sa imi cumpar haine sau ceva si nici nu o sa ii cer.Sunt o persoana destul de mandra si nu as accepta.In locuri selecte intradevar ma duce dar acest lucru o facea si fostul meu prieten care avea 19 ani si totusi ne-am despartit pentru ca asa cum zicea si Exotic nu eram pe aceasi lungime de unda.

ideea e ca daca nu avea banii si nu se imbraca frumos si nu avea o masina tare si multe alte lucruri crede-ma pe cuvant ca ti se parea un batran libidinos

sa stii k faza cu cum e imbracat tipul respectiv nu conteaza la toate fetele!eu am fost cu un BAIAT care nu arata tocmai fain, dar mi-a placut pe moment si m-am combinat cu el! alta e faza ca dupa o luna ne-am despartit... in fine, eu m-am indragostit de un tip mai mare (un prof) care nici el nu se imbraca cine stie cum (da macar are o masina beeeton!!) si nu imi place de el doar k are masina, ci ca e mai special! asa k parerile sunt impartite!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

16 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online