Sex in trei

Pagina 3 din 4
«   1   2   3   4   »

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 19 mar 2006 14:02 de SORIN28

Dezaxati sunt si cei care folosesc cuvintele pe care le folosesc.
1)pentru ca au limbajul pe care il au;

Adica sa inteleg ca tu iti dai seama despre "sufletul" unui om despre limbajul care-l foloseste?! Ai fi surprins cati oameni care culmea nu au un limbaj elevat au o inima mare. Eu zic sa te mai gandesti

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 19 mar 2006 14:21 de verdiuc

Adica sa inteleg ca tu iti dai seama despre "sufletul" unui om despre limbajul care-l foloseste?! Ai fi surprins cati oameni care culmea nu au un limbaj elevat au o inima mare. Eu zic sa te mai gandesti

Eu zic sa te mai gandesti tu.Nu conteaza ce suflet au,daca ei arata ca nu au.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 19 mar 2006 14:25 de David21

Si cum vrei sa-ti arate,?
printr-un limbaj elevat?
Ce leg exista intre un suflet mare si un limbaj sofisticat?

Legalize_iT_in_Ro
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 19 mar 2006 14:27 de SORIN28

Ai auzit de vorba aia care spune ceva de genul: "mai bine sa par rau si sa fiu luat de golan, decat sa fiu bun si sa fiu luat de fraier"?!

Radio Greu de difuzat

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 19 mar 2006 14:37 de verdiuc

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

David21

Expert member
596 mesaje

scris pe 19 mar 2006 14:38 de David21

Iar multiplici mesaje..?

Legalize_iT_in_Ro
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 20 mar 2006 01:33 de ExoticDream

Ce leg exista intre un suflet mare si un limbaj sofisticat?

Nu numai oamenii care au absolvit scoli inalte pot avea suflet mare, faceti o confuzie, nu de limbaj sofisticat era vorba, ci de unul civilizat. Este firesc ca omul simplu sa nu se poata exprima in metafore si/sau folosind un vocabular elevat, insa asta nu inseamna ca este normal sa cada in extrema cealalta, a argoului, a limbajului vulgar.

Orice ati spune, nu prea cred ca un suflet mare se simte bine injurand. Stiu cazuri in care baiatul se exprima foarte colorat in compania amicilor, dar manuia si cuvintele frumoase in compania fetelor. Sa fii iubita unui astfel de baiat, oare te-ai simti bine sa stii ca el are practic doua fetze? Sigur ca depinde si de pretentiile pe care le ai de la partener.... daca iti doresti un gentleman, un barbat fin sau..... nu.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 20 mar 2006 01:39 de ExoticDream

Ai auzit de vorba aia care spune ceva de genul: "mai bine sa par rau si sa fiu luat de golan, decat sa fiu bun si sa fiu luat de fraier"?!

Asta este alta poveste: multi baieti traiesc cu obsesia ca, daca isi arata partea umana, buna, anturajul ii va cataloga drept fraieri, blegi bla bla bla, dar anturajul ni-l alegem in functie de personalitatea noastra, de ceea ce ne dorim sa gasim in ceilalti, nu ne obliga nimeni sa vrem sa facem parte dintr-un grup de baietasi de cartier! Obsesia asta de a fi acceptati in gasca ii face pe multi baieti sa adopte un comportament vulgar, care, desi este in opozitie cu ceea ce sunt ei in adancul fiintei lor, ajunge sa ii schimbe cu timpul. Este regretabil ca baieti in esenta buni ingroasa randurile celor rai.... (este o varianta a spiritului de turma).

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 20 mar 2006 07:18 de SORIN28

Stiu cazuri in care baiatul se exprima foarte colorat in compania amicilor, dar manuia si cuvintele frumoase in compania fetelor. Sa fii iubita unui astfel de baiat, oare te-ai simti bine sa stii ca el are practic doua fetze? Sigur ca depinde si de pretentiile pe care le ai de la partener.... daca iti doresti un gentleman, un barbat fin sau..... nu.

Parca am mai discutat odata pe tema asta?! Si parca ti-am mai spus ca nu poti vorbi cu toata lumea la fel. Cu baietii ai un fel de a vorbi, cu colegii de servici vorbesti altfel, cu sefii vorbesti altfel, cu iubita vorbesti altfel. Asta insemna ca avem mai multe fetze?! Nu merge sau pentru tine toti sunt la gramada?!

Asta este alta poveste: multi baieti traiesc cu obsesia ca, daca isi arata partea umana, buna, anturajul ii va cataloga drept fraieri, blegi bla bla bla, dar anturajul ni-l alegem in functie de personalitatea noastra, de ceea ce ne dorim sa gasim in ceilalti, nu ne obliga nimeni sa vrem sa facem parte dintr-un grup de baietasi de cartier! Obsesia asta de a fi acceptati in gasca ii face pe multi baieti sa adopte un comportament vulgar, care, desi este in opozitie cu ceea ce sunt ei in adancul fiintei lor, ajunge sa ii schimbe cu timpul.

Aici tu ai pierdut ceva, nu fata de baieti aparem durirainesimtitiporci ci fata de voi. Ai idee cam cati baietibarbati au suferit(si de atunci s-au si schimbat) in momentul in care au fost parasiti pentru altu' cu mai multi bani sau alte avantaje?! In ochii prietenilor nu trebuie sa dau bine, ma stiu cum sunt si chiar daca ne intalnim mai rar tot aceeasi am ramas.

P.S. Spune-mi si mie ce tip de personalitate am, in functie de anturajul meu. Cunosc de la "boschetari"puscariasi pana la directoripatroni(si nu sunt "patroni" de chiosc de coltu strazii).

Radio Greu de difuzat

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 20 mar 2006 08:39 de verdiuc

Parca am mai discutat odata pe tema asta?! Si parca ti-am mai spus ca nu poti vorbi cu toata lumea la fel. Cu baietii ai un fel de a vorbi, cu colegii de servici vorbesti altfel, cu sefii vorbesti altfel, cu iubita vorbesti altfel. Asta insemna ca avem mai multe fetze?!

Ai mare dreptate.Insa cu ce te avantajeaza ca iti arati latura de...'baietas de cartier' pe forum.Aici ce avantaje ai?Ai putea fi mai placut?Sau poate crezi ca toata lumea stie mai exact ce inseamna...una sau alta,si atunci vrei sa fii...explicit?

sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in tre

scris pe 20 mar 2006 13:44 de David21

Ai mare dreptate.Insa cu ce te avantajeaza ca iti arati latura de...'baietas de cartier' pe forum.Aici ce avantaje ai?Ai putea fi mai placut?Sau poate crezi ca toata lumea stie mai exact ce inseamna...una sau alta,si atunci vrei sa fii...explicit?

Cum e mai bine, sa fii tu insuti sau un ipocrit?
Eu merg pe prima varianta.

Legalize_iT_in_Ro
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in

scris pe 20 mar 2006 14:50 de verdiuc

Cum e mai bine, sa fii tu insuti sau un ipocrit?
Eu merg pe prima varianta.

Si daca a fi insuti inseamna sa mergi gol pe strada?
Sunt anumite norme...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 21 mar 2006 00:37 de ExoticDream

Parca am mai discutat odata pe tema asta?! Si parca ti-am mai spus ca nu poti vorbi cu toata lumea la fel. Cu baietii ai un fel de a vorbi, cu colegii de servici vorbesti altfel, cu sefii vorbesti altfel, cu iubita vorbesti altfel. Asta insemna ca avem mai multe fetze?! Nu merge sau pentru tine toti sunt la gramada?!

Stiu ca am mai discutat, poate tu esti un caz aparte, insa eu cred ca nu exista diferente enorme intre felul in care te exprimi in functie de auditoriu. Sigur ca esti mai protocolar cu seful, mai deschis cu prietenii decat cu colegii de serviciu, mai dragastos cu iubita, insa nu-mi spune ca intr-un anturaj injuri de mama focului, iar in altul vorbesti in metafore!

Aici tu ai pierdut ceva, nu fata de baieti aparem durirainesimtitiporci ci fata de voi. Ai idee cam cati baietibarbati au suferit(si de atunci s-au si schimbat) in momentul in care au fost parasiti pentru altu' cu mai multi bani sau alte avantaje?! In ochii prietenilor nu trebuie sa dau bine, ma stiu cum sunt si chiar daca ne intalnim mai rar tot aceeasi am ramas.

Asta e o idee fixa a voastra, a baietilor, o fata nu va paraseste pentru ca nu sunteti duri/nesimtiti/porci decat in cazul in care este una cu putini neuroni si/sau lipsita de sensibilitate, nu ar trebui sa va para rau daca pierdeti o relatie cu un asemenea specimen si nici sa va schimbati (in rau) din cauza unei dezamagiri de acest fel! Un exemplu simplu: prietena ta te-ar parasi daca nu ai vorbi vulgar, daca nu ai fi un dur?!? Culmea stii care este? Dintre baietii OK, multi dau peste fete "usoare" si se schimba dupa algoritmul tau, astfel incat mai raman foarte putini baieti.... buni!

P.S. Spune-mi si mie ce tip de personalitate am, in functie de anturajul meu. Cunosc de la "boschetari"puscariasi pana la directoripatroni(si nu sunt "patroni" de chiosc de coltu strazii).

Nu stiu daca pot sa-ti spun, nu te cunosc suficient de bine, dar inclin sa cred ca esti un caz special! Ma mai gandesc!

sus

ptulica

Guest

Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 21 mar 2006 01:02 de ptulica

Chiar daca una e prietena ta?Stiu ca de obicei asta presupune sexul in 3: tu, prietena si o prietena de-a ei/comnuna/o necunoscuta. Mai rare sunt cazurile in care cei 3 se cunosc doar din vedere sau de putina vreme.
sus

DuteTare

Junior member
34 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in tre

scris pe 21 mar 2006 17:56 de DuteTare

insa eu cred ca nu exista diferente enorme intre felul in care te exprimi in functie de auditoriu. )

cum poti sa zici asa ceva??dak u faci asa inseamna k esti o proasta/prost......cel putin la mine sunt diferente enorme ....

ca urmare a cererii lui exoticdream unde cenzura este in floare am modificat semnatura ....._|_
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in

scris pe 22 mar 2006 01:33 de ExoticDream

cum poti sa zici asa ceva??dak u faci asa inseamna k esti o proasta/prost......cel putin la mine sunt diferente enorme ....

Merci pentru compliment. Spune-mi, tu pe unii ii injuri folosind cuvinte si expresii vulgare potrivite la usa cortului rrom, cu parintii esti cel mai cuminte copilas din lume, iar cu iubita faci pe Romeo cu tot arsenalul de serenade si poezii romantice?!?

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

scris pe 22 mar 2006 09:10 de verdiuc

Merci pentru compliment. Spune-mi, tu pe unii ii injuri folosind cuvinte si expresii vulgare potrivite la usa cortului rrom, cu parintii esti cel mai cuminte copilas din lume, iar cu iubita faci pe Romeo cu tot arsenalul de serenade si poezii romantice?!?

Noi,baietii cam asa suntem....voi,fetele,sunteti gingase in orice situatie,si pentur asta va iubim noi atat.

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 22 mar 2006 09:11 de verdiuc

Noi baietii cam asa suntem,dar voi fetele sunteti gingase in orice situatie,si pentru asta va iubim noi atat.

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 22 mar 2006 10:30 de SORIN28

dar voi fetele sunteti gingase in orice situatie

Gresit, esti blocat pentru urmatoarea intrebare

Radio Greu de difuzat

sus

DuteTare

Junior member
34 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

scris pe 22 mar 2006 18:31 de DuteTare

dap.....chiar asa fac.....m`ai descris perfect....numa k pe unii nu numai i injur ci i si bat dak merita iar cu femeia ma port.... sa zicem cuvintele ei "esti tot ce mi`am dorit de la viata ,grijuliu ,atent iubitor,intelegator ,rabdator si ma surprinzi mereu ."iar cu parintii i ajut si vb frumos chiar dak ar merita cativa pumni

ca urmare a cererii lui exoticdream unde cenzura este in floare am modificat semnatura ....._|_
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 22 mar 2006 19:12 de valentine

Si dupa cum spuneam...toate femeile sunt...sunt...sunt...ce sunt? ce sunt? sa va aud!!!!

(acum se aude o galerie ca ceea de la meciurile stelei in cupele europene, strigand: c**** ! c**** ! c**** !)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 mar 2006 01:00 de ExoticDream

Noi baietii cam asa suntem,dar voi fetele sunteti gingase in orice situatie,si pentru asta va iubim noi atat.

Gresit! Am intalnit baieti-gentleman care nu ar fi injurat si/sau batut pe nimeni in nici o situatie (fara ca asta sa insemne ca in ochii celor din jur apareau drept fraieri, "papagali", "looseri" ) si fete care injurau cot la cot cu baietii, asa ca..... sa nu generalizam: nu toti baietii se exprima colorat si nu toate fetele sunt gingase!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 mar 2006 01:10 de ExoticDream

dap.....chiar asa fac.....m`ai descris perfect....numa k pe unii nu numai i injur ci i si bat dak merita iar cu femeia ma port.... sa zicem cuvintele ei "esti tot ce mi`am dorit de la viata ,grijuliu ,atent iubitor,intelegator ,rabdator si ma surprinzi mereu ."iar cu parintii i ajut si vb frumos chiar dak ar merita cativa pumni

Am cunoscut baieti ca cei pe care i-am descris, stii ce se intampla pana la urma? Toate bune si frumoase, dar, cand baiatul ajunge sa se certe un pic mai serios cu iubita (poate cu parintii se mai cenzureaza din respect pentru varsta lor), automat ii serveste expresii din limbajul "celalalt" de o ia fata la fuga! Oricat ai incerca sa porti masti diferite pentru persoane diferite, pana la urma jocul se rupe si te incurci, de aceea cred ca este mai bine sa fii tu insuti mereu, nu un ipocrit cu n fetze.

Exista fete care considera limbajul vulgar sexy, il folosesc si ele; cu o partenera de acest fel poti sa te porti natural, sa folosesti cuvintele "la moda" ori de cate ori simti nevoia, fara sa te cenzurezi. Exista insa si fete pe care le-ar scarbi sa-si auda partenerul cu versurile "Parazitilor" pe buze....

Chestie de gust...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 mar 2006 01:12 de ExoticDream

Si dupa cum spuneam...toate femeile sunt...sunt...sunt...ce sunt? ce sunt? sa va aud!!!!

(acum se aude o galerie ca ceea de la meciurile stelei in cupele europene, strigand: c**** ! c**** ! c**** !)

N-am sesizat legatura.....

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 23 mar 2006 15:15 de verdiuc

S-a mai spus asta:
daca ele sunt c**** atunci noi suntem gigolo spatiali.

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mar 2006 15:41 de valentine

S-a mai spus asta:
daca ele sunt c**** atunci noi suntem gigolo spatiali.

Eventual lingai
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 23 mar 2006 16:29 de verdiuc

Eventual lingai

Revenind,ce ziceti de sexul in 3?Oare nu e mai bine asa?Daca intre 2 oameni => iubire,intre 3,de ce nu ar fi?

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mar 2006 17:07 de valentine

Mai...un lucru sa fie clar. Atat timp cat unul dintre parteneri se gandeste la sex in 3, e clar ca nu il iubeste pe celalt!!!
E clar si ca, cuplurile care fac sex in 3...numa de iubit nu e vb intre ei
sus

DuteTare

Junior member
34 mesaje

scris pe 23 mar 2006 17:49 de DuteTare

Mai...un lucru sa fie clar. Atat timp cat unul dintre parteneri se gandeste la sex in 3, e clar ca nu il iubeste pe celalt!!!
E clar si ca, cuplurile care fac sex in 3...numa de iubit nu e vb intre ei

inseamna k u esti ratat...

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mar 2006 20:08 de valentine

inseamna k u esti ratat...

Dreptul la opinie...
sus
Pagina 3 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online