Sex in trei

Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 16 mar 2006 11:39 de Nekunoskuta

David21

Vezi ca "du-te" se crie impreuna si nu despartit...sau inca mai eshti in clasele primare..?

"Du-te" se scrie exact asa...cu cratima. Rusinica, rusinica Mai pune mana si citeste regulile de gramatica.

Valentine
Cum iti dai seama ca partenera ar vrea in 3?

Iti....spuneNu cred ca "poti sa-ti dai sama" in vreun fel, singurul mod de a afla e sa-ti spuna sau sa-ti dea de inteles. Ori o poti intreba tu.

alin4alin
Sexul in trei e ceva foarte normal(mai ales daca tu cu prietena vreti sa incercati ceva nou)

Tu esti un alt user facut la misto, nu? Bineeee...de acum asa te tratam , la misto

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 16 mar 2006 12:01 de valentine

Ca fapt si prin urmare, rezulta ca toate femeile sunt c****
sus

David21

Guest

scris pe 16 mar 2006 13:11 de David21

David21

"Du-te" se scrie exact asa...cu cratima.

Mda...asa e!!
m-am incurcat..
sus

Simona

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in tre

scris pe 16 mar 2006 13:23 de Simona

Mda...asa e!!
m-am incurcat..
Te-ai incurcat de bleg ce esti.Nu avem nevoie de parerile tale.
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in

scris pe 16 mar 2006 14:53 de David21

Te-ai incurcat de bleg ce esti.Nu avem nevoie de parerile tale.

Bahh DICK iar te-a lasat azi ma-ta nemancat?
Pun eu manuta pe tine pan' la urma...
Virginu dreacu'.....

Legalize_iT_in_Ro
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

scris pe 16 mar 2006 18:09 de SORIN28

Pun eu manuta pe tine pan' la urma...

Ma dezamagesti la toate amenintarile care tot le-ai insirat pe forum credeam ca ai si tu o MANA si tu vii cu manutza. Offf, nashpa, inca unu care ma dezamageste. Tu nu cumva trebuia sa iei un "avion"?! Sau din cauza "intemperiilor" nu ai mai gasit aeroportul?! Lasa, nu-i nimic, te intelegem

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

David21

Expert member
596 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 16 mar 2006 19:14 de David21

Ma dezamagesti la toate amenintarile care tot le-ai insirat pe forum credeam ca ai si tu o MANA si tu vii cu manutza. Offf, nashpa, inca unu care ma dezamageste. Tu nu cumva trebuia sa iei un "avion"?! Sau din cauza "intemperiilor" nu ai mai gasit aeroportul?! Lasa, nu-i nimic, te intelegem

Mda Sorine, m-ai lamurit, eshti de-a dreptul penibil si semnatura pe care o ai, te caracterizeaza, singurul tau moment de gorie al tau, a fost cand ai un erai un spermatozoid
ca de atunci incoace, eshti degeaba, un papa lapte care imbatraneste cu capu'-n monitor!
Trezeste-te dracu, si fa-ti un rost, eshti un deseu public, ce nu merita bagat in seama!

Legalize_iT_in_Ro
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 16 mar 2006 19:26 de SORIN28

.... ce nu merita bagat in seama!

Raspunzand acelui mesaj, oare m-ai bagat in seama?! Stupid

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

sex

Guest

Re: sex in trei

scris pe 17 mar 2006 10:00 de sex

Care este parerea voastra despre sexul in trei?

e marfa si pt baiat si pr fete (numai daca stie tantalaul ala care e cu ele sa le sadisfaca)EU AM INCERCAT
sus

nec

Guest

Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 17 mar 2006 13:54 de nec

Egoista din mine zice ca as adora sa ma uit cum iubitul meu o rezolva pe alta

eu am incercat in 3 si nu a fost groaznic
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 17 mar 2006 14:26 de ExoticDream

Ha ha ha ha,stiam eu ca bozgorii sunt prosti dar nici chiar asa.Tu esti prostimea intruchipata.Du-te s-o injuri pe mata nu AICI ai inteles?

Nu cred ca mata esti in masura sa apreciezi cine e prost si cine nu, invata sa te exprimi in scris, ca la oral te invata seXpertii nostri aici!

P.S. "Mata" este o prescurtare de la "matale", "dumneavoastra", daca ai vrut sa faci referire la ruda apropiata a celui caruia i te adresai, formula corecta (dpdv gramatical, nu al celor 6-7 ani de-acasa) era "ma-ta". Macar un pic de gramatica sa inveti si tu de pe acest site, ca altceva....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: sex in trei

scris pe 17 mar 2006 14:29 de ExoticDream

e marfa si pt baiat si pr fete (numai daca stie tantalaul ala care e cu ele sa le sadisfaca)EU AM INCERCAT

Daca doar ai incercat, tragem noi concluzia....?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 17 mar 2006 14:32 de ExoticDream

Alina vs DICK..?
Vezi ca "du-te" se crie impreuna si nu despartit...sau inca mai eshti in clasele primare..?

Pe la clasele primare trebuie sa treci si tu, dick nu stie sa scrie "mamica ta", tu "du-te"! In ambele cazuri corect este cu cratima (sa-ti explic si unde, stiu ca exista mai multe posibilitati si iti este greu.....)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 17 mar 2006 18:30 de valentine

Sa revenim la sex...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in tre

scris pe 17 mar 2006 18:37 de ExoticDream

Sa revenim la sex...

Adica la faptul ca toate femeile sunt niste......

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in

scris pe 17 mar 2006 18:38 de valentine

Adica la faptul ca toate femeile sunt niste......

Bravo "uscat-o"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: se

scris pe 17 mar 2006 18:39 de ExoticDream

Bravo "uscat-o"

Ce bine ne intelegem noi cand vorbim despre "sex"...! Ai grija, insa, cu apelativele ca se pot interpreta!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 17 mar 2006 18:40 de valentine

Ce bine ne intelegem noi cand vorbim despre "sex"...! Ai grija, insa, cu apelativele ca se pot interpreta!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 mar 2006 20:24 de ExoticDream

Era o chestie nostima undeva care zicea cam asa: Barbatii vor sa faca dragoste cu doua femei in timp ce femeile viseaza si ele la doi barbati, in sensul ca si-ar dori sa aiba pe cineva cu care sa vorbeasca dupa ce partenerul adoarme!

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 17 mar 2006 21:04 de verdiuc

Era o chestie nostima undeva care zicea cam asa: Barbatii vor sa faca dragoste cu doua femei in timp ce femeile viseaza si ele la doi barbati, in sensul ca si-ar dori sa aiba pe cineva cu care sa vorbeasca dupa ce partenerul adoarme!

Dar voi ce aveti mai de va plangeti atata?Nu aveti somn in voi deloc?

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 18 mar 2006 01:41 de ExoticDream

Dar voi ce aveti mai de va plangeti atata?Nu aveti somn in voi deloc?

Ciudat este ca, desi dupa ce barbatul a avut o partida de sex grozava, iese la suprafata partea mai blanda, mai feminina din el, totusi.... el adoarme! Probabil datorita faptului ca dupa o partida de sex barbatul slabeste (gurile rele spun ca motivul ar fi golirea creierului), corpul sau simte nevoia sa se refaca, iar acest lucru este mult mai important decat a se comporta tandru cu partenera. Daca pentru barbat, preludiul poate fi de 30 de secunde (in timp ce femeia are nevoie de 30 de minute), durata postludiului poate tinde catre zero in cazul lui, el fie adormind bustean, fie retragandu-se sa se uite la TV, sa bea o cafea/bere, sa fumeze, in timp ce femeia ar vrea sa-l mangaie, sa-i vorbeasca....

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 18 mar 2006 09:44 de valentine

Ca fapt divers stiai ca starea de somnolenta care il cuprinde pe barbat dupa un act sexual este foarte normala? Pentru ca in timpul excitatiei, sangele normal ca incepe sa circule mai repede si are tendinta sa coboare jos...bine, nu coboara la penis, chit ca erectia=sange in penis, dar dupa ce barbatul are orgasm, sangele isi reia fluxul normal ceea ce duce la o relaxare a muschilor care automat creeaza somnolenta...sau cel putin moloseala
In fine, nu mai stiu nici eu cum era faza exact, dar intelegi tu
sus

okidoki

Senior member
146 mesaje

scris pe 18 mar 2006 18:37 de okidoki

Vei vedea tu ce durerei vei avea tu si prietenele tale, cand are sa ma maritati cu greu , sau chiar deloc! [Cenzurat de ExoticDream]
sus

spleen

Senior member
56 mesaje

scris pe 19 mar 2006 02:18 de spleen

sa imi taieiti mie p*** jos cand are ma insor cu una ca asta!

aproape ca subscriu
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 mar 2006 02:19 de ExoticDream

Vei vedea tu ce durerei vei avea tu si prietenele tale, cand are sa ma maritati cu greu , sau chiar deloc! [Cenzurat de ExoticDream]

Asa e, n-ati inteles nimic: nu se face sex in paralel (cu 2 deodata), ci in serie (cu 40, pe rand)! Aia in serie se "marita" fara probleme, in timp ce ceilalti sunt niste... dezaxati!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 19 mar 2006 02:22 de ExoticDream

in timpul excitatiei, sangele normal ca incepe sa circule mai repede si are tendinta sa coboare jos...

Gravitatia o fi de vina, mai stii? Oare n-ar mai adormi daca sangele ala ar cobori sus?!?

P.S. Propun sa ne explice verdiuc fenomenul.

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 19 mar 2006 02:23 de verdiuc

Dezaxati sunt si cei care folosesc cuvintele pe care le folosesc.
1)pentru ca au limbajul pe care il au;
2)pentru ca isi pierd timpul pe acest forum,neincercand sa invete ceva,ci sa strice dezbaterea altora.

Pe de alta parte,sexul in 3,am mai spus-o...nu are sens intr-o relatie care se vrea a fi ''pe bune'' ci doar intr-o joaca juvenila,eventual.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

spleen

Senior member
56 mesaje

scris pe 19 mar 2006 02:28 de spleen

Dezaxati sunt si cei care folosesc cuvintele pe care le folosesc.
1)pentru ca au limbajul pe care il au;
2)pentru ca isi pierd timpul pe acest forum,neincercand sa invete ceva,ci sa strice dezbaterea altora.

Pe de alta parte,sexul in 3,am mai spus-o...nu are sens intr-o relatie care se vrea a fi ''pe bune'' ci doar intr-o joaca juvenila,eventual.
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 19 mar 2006 02:48 de verdiuc

P.S. Propun sa ne explice verdiuc fenomenul.

Urmare a acestei invitatii,propun imaginarea de catre femei a umrmatorului caz:

va mai amintiti cand ati dat alergarea de rezistenta la sport?Cand dupa ce alergati mult,adesea pe ultima suta de metri chiar mult impotriva dorintei voastre? La fel se intampla si la noi,foarte multi muschi sunt antrenati in miscarea aceea specifica.Iar toti acesti muschi sunt si ei irigati,nu este doar sangele din penis.Este vorba de acelasi efort precum cel de alergare;nici nu ne dam seama de ce efort facem,pentru ca in acel timp avem parte de o placere pe care nu ne- putem refuza,dar dupa momentul culminant,cand placerea ce ne indemna sa facem ce facem,de-abia atunci realizam oboseala.

Parerea mea este ca daca actul sexual ar fi unul lent ca intensitate a miscarilor si terminat totusi nu intr-un timp prea mare,atunci barbatul nu ar mai simti o asemenea oboseala.

...si nu ca sa iau barbatului partea,caci aveti dreptate cand vreti grija,protectie,afectivitate;dar ganditi-va cum ar fi pentru voi,fetelor,ca dupa ce ati dat alergarea de rezistenta,in loc sa va tolaniti pe iarba si sa beti apa,sa trebuiasca sa luati un baiat in brate si sa il sarutati,sa il faceti sa se simta bine?!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex in trei

scris pe 19 mar 2006 11:54 de valentine

Verdiuc
sus
Pagina 2 din 4
«   1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online