Revin cu o problema

Pagina 2 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 9 sep 2006 10:47 de Pasaroi_Cuminte

N-am dormit toata noaptea.
Bineinteles ca n-am renuntat. Nu voi renunta asa usor de data asta. Once a coward always a coward? Nu vreau si a 2-a oara. Sunt pregatit sa lupt de data asta, rabdarea va fi scutul meu, iubirea imi va fi arma!
Nu pot crede ca nu mai are sentimente de dragoste pentru mine. Eu zic ca ar fi imposibil sa se poarte asa cu mine, dupa ce i-am facut, fara sa ma iubeasca un pic. Probabil ca ii e frica de un nou esec. Cu siguranta nu mai are increderea necesara in mine. Oare doar ma amagesc?
Voi incerca sa schimb asta. Voi incerca sa ne intalnim cat mai des posibil, voi incerca sa creez atmosfere cat mai romantice posibil, asa cum ii place, ii voi spune ce suras minunat are de fiecare data cand mi-l arata, ii voi spune ce smaralde minunate are in orbite de cate ori ma voi uita in ochii ei, ii voi spune ca o iubesc la fiecare a 2-a propozitie. Iar cand nu ne putem inatalni ii voi trimite declaratii de dragoste. Pana ma va considera un obsedat, un maniac. De fapt asta sunt, sunt obsedat de ea, sunt posedat de dragostea catre ea, ea este mania mea. Si ori imi va mai da o sansa, ori va refuza sa se mai inatalneasca cu mine si apoi macar stiu o treaba.
Altceva nu stiu ce as putea face.

In seara asta i-am marturisit ca am pe cineva, mi-a marturisit si ea ca a avut pentru scurt timp pe cineva, dar nu a mers. Dar i-am explicat ca relatia este deja moarta. I-am spus ca nu pot iubi pe altcineva atata timp cat nu am reusit sa o uit, ca sentimentele mele fata de ea nu au disparut nici o data, doar am incercat sa le tin ascunse. Poate nu trebuia sa-i spun astea. Posibil sa se simta vinovata dar am vrut sa se afle adevarul. Am terminat cu minciunile. De acum inainte sinceritatea ma va caracteriza. trebuie sa-i recastig increderea. Cred ca in asta consta succesul.
Cam asta va fi planul meu de atac. Mai mult nu pot face.

Stai putin viteazul nostru :P
E bine ca pleci la lupta cu optimism si vitejie.
Tu trebuie sa-i recastigi inima
(Increderea e deja castigata.Te considera prieten bun din cate am inteles.Dar doar atat si nimic mai mult.Probabil de aceea a aceptat si intalnirea pt ca ea stie ca orice va fi nu va mai fi ca inainte deci o intalnire care se doreste din partea ta a fi armoroasa nu va avea efect ( cel putin acum) pt ca nu exista persoana la care sa aibe efect.Fata de tine ea este imnuna la sentimentul de iubire)

Exista (asa cum am banuit si eu ) celalalt , care desi acum este in stare latenta si vezi ce va deveni prezent si activ si ceea ce nu a mers va merge
E bine sa nu intinzi coarda.Deja ea in mod diplomat ti-a spus NU.
Iar prin faptul ca ti-a adus aminte de celalalt iti spune :"Las-o balta ca nu mai merge"
Degeaba lupti daca lupti singur.

Apropo de ce spunea Exotic: Sinceritatea este cea mai buna arma.
Dar este o ceea mai buna arma doar in conditiile in care amandoi tin unul la celalalt si inca se iubesc si asta RECIPROC. In rest se pare ca are efectul opus.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 9 sep 2006 14:00 de levi82

Stai putin viteazul nostru :P
E bine ca pleci la lupta cu optimism si vitejie.
Tu trebuie sa-i recastigi inima
(Increderea e deja castigata.Te considera prieten bun din cate am inteles.Dar doar atat si nimic mai mult.Probabil de aceea a aceptat si intalnirea pt ca ea stie ca orice va fi nu va mai fi ca inainte deci o intalnire care se doreste din partea ta a fi armoroasa nu va avea efect ( cel putin acum) pt ca nu exista persoana la care sa aibe efect.Fata de tine ea este imnuna la sentimentul de iubire)

Exista (asa cum am banuit si eu ) celalalt , care desi acum este in stare latenta si vezi ce va deveni prezent si activ si ceea ce nu a mers va merge
E bine sa nu intinzi coarda.Deja ea in mod diplomat ti-a spus NU.
Iar prin faptul ca ti-a adus aminte de celalalt iti spune :"Las-o balta ca nu mai merge"
Degeaba lupti daca lupti singur.

Apropo de ce spunea Exotic: Sinceritatea este cea mai buna arma.
Dar este o ceea mai buna arma doar in conditiile in care amandoi tin unul la celalalt si inca se iubesc si asta RECIPROC. In rest se pare ca are efectul opus.

Mda, tu vrei neaparat sa imi omori speranta, nu?
Probabil ca va fi foarte greu, foarte posibil sa esuez. Nu sunt prea optimist. O fata ca ea se castiga foarte greu. Sa o recastig nu poate fi decat mult mai greu. Saraca s-a ars de cateva ori. Cu siguranta sufla de 2 ori in ciorba acuma. Mai ales in ciorba cu care s-a mai ars o data.
Nu imi pot lasa sperantele sa moara.
Poate doar ma amagesc. Timpul imi va arata adevarul. Trebuie sa am rabdare. Oricum, prietenia ar fi exclusa. Ar fi prea chinuitoare pentru mine.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 9 sep 2006 14:24 de Pasaroi_Cuminte

Mda, tu vrei neaparat sa imi omori sperant, nu?

Nu. Dar sunt realist.Nu e bine sa te imbeti cu apa rece.In relatiile sentimentale,iluziile spulberate pot devenii depresii.
Iar depresiile aduc numai belele.Si in loc de o problema se pot creea alte probleme in alte domenii.
Optimismul este o limita maxima a realismului iar limita maxima a optimismului este inconstientza

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 9 sep 2006 14:24 de Pasaroi_Cuminte

Oricum, prietenia ar fi exclusa. Ar fi prea chinuitoare pentru mine.

stiu. Ar fi ca un foc care te arde pe dinauntru si cu cat vrei sa de departezi arde mai tare si daca te apropii te faci cenusa

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 sep 2006 21:27 de ExoticDream

In relatiile sentimentale,iluziile spulberate pot devenii depresii.
Iar depresiile aduc numai belele.

Relatiile sentimentale nu sunt ca matematica, nu le poti prevedea evolutia pe baza ipotezelor pe care le ai la un moment dat, comportamentul uman nu se incadreaza 100% in pattern-uri. Ai dreptate, iluziile spulberate conduc adesea la depresii, dar poti ucide in suflet din start speranta de a avea raiul, gandind ca cealalta alternativa este iadul? Am ramane singuri daca am face asta, de aceea trebuie sa cantarim bine daca persoana pentru care ne asumam riscul caderii in iad este ceea ce ne dorim ca sa ajungem in rai...

Optimismul este o limita maxima a realismului iar limita maxima a optimismului este inconstientza

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 11 sep 2006 12:50 de Pasaroi_Cuminte

Relatiile sentimentale nu sunt ca matematica,

Dar niciodata nu le gandesc si nu l-am gandit asa.De altfel matematica o folosesc numai la scoala si in situatii sa-i zicem "extreme"
Niciodata nu o sa judec un fenomen social /sentimental prin prisma unei abstractizari.Ca fac reducere la modele matemtatice prin analogie asta e alta problema.

comportamentul uman nu se incadreaza 100% in pattern-uri

Nu, dar intuitia te poate ajuta.
Din proprie experienta iti spun : daca ai intuitie + aperceptie atunci orice om e ca o carte deshisa in fatza ta .

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 sep 2006 14:34 de ExoticDream

Probabil ca va fi foarte greu, foarte posibil sa esuez. Nu sunt prea optimist. O fata ca ea se castiga foarte greu. Sa o recastig nu poate fi decat mult mai greu.

Noutati?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 12 sep 2006 15:26 de Pasaroi_Cuminte

Noutati?!?

Ulise

sus

LonelyGirl

Expert member
1322 mesaje

scris pe 12 sep 2006 16:24 de LonelyGirl

Scapa de prejudecati si asculta-ti inima ca nu cumva sa regreti mai tarziu

Ti-e bine?Stai linistit, o sa treci si peste asta!

Dragostea catre Prietenie: Si daca eu exist, tu ce rost mai ai?
Prietenia: Eu las un zambet acolo unde tu lasi o lacrima...
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 12 sep 2006 18:34 de levi82

Scapa de prejudecati si asculta-ti inima ca nu cumva sa regreti mai tarziu

Adica?

Noutati...Situatia nu s-a schimbat mult. Vorbim mult pe messenger, cea ce nu-mi place deloc, ca avem niste convorbiri robotice, reci. as vrea sa vorbim face to face. Am ajuns sa evit sa ma conectez pe messenger.
I-am pregatit un fel de cadou foarte dragut: Am luat pozele cu ea, si cu ajutorul unui editor video am facut un mic videoclip din ele, pe melodia You are so Beautyful - Joe Cocker. I l-am trimis, dar din pacate nu am avut cum sa vad reactia ei. Ea mi-a zis ca a fost superb si i-a placut, si ca sunt un dulce...
I-am mai trimis niste melodii de dragoste care stiu ca-i plac, mi-a zis ca a stat toata noaptea sa le asculte, cea ce e de bine zic eu.

Joi i-am promis ca merg cu ea sa-si cumpere un DVD writer. Deci atunci ne vedem...
Poate daca este timp mergem si la o cafea. Nu cred ca asta ar fi momentul potrivit, asa ca mai planuiesc pe weekend o iesire, poate si undeva la dans.
M-am pregatit sa-i spun ce am pe suflet, sa imi cer iertare de la ea, o voi ruga sa imi mai dea o sansa sa o luam de la zero.
Trebuie sa fac pasul asta cat mai repede, daca il aman prea mult risc sa nu mai am cale de intoarcere si ramanem doar prieteni, iar asta, cum am mai spus, e inacceptabil.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

NOU

scris pe 4 oct 2006 00:03 de levi82

Tragedia se intampla
Ma respinge, ma evita. A refuzat deja 3 invitatii ale mele. Vorbeste mult mai rece cu mine, pe messenger intra foarte putin si/sau pe invisible.
Nu inteleg motivul pentru care comportamentul ei s-a schimbat atat de radical, atat de brusc. Tocmai i-am cumparat un cadou pe care il dorea foarte mult si nu am avut ocazia sa i-l ofer.
Simt cum lumea mea se prabuseste. Si nici n-am apucat sa-i spun ce am vrut.
In disperare de cauza ii voi trimite o scrisoare cu gandurile mele. Macar atunci voi sti daca va trebui sa incerc sa o uit...
Ii voi oferi cadoul indiferent de ce se va intampla.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: NOU

scris pe 4 oct 2006 16:54 de ExoticDream

Tragedia se intampla
Ma respinge, ma evita. A refuzat deja 3 invitatii ale mele. Vorbeste mult mai rece cu mine, pe messenger intra foarte putin si/sau pe invisible.
Nu inteleg motivul pentru care comportamentul ei s-a schimbat atat de radical, atat de brusc. Tocmai i-am cumparat un cadou pe care il dorea foarte mult si nu am avut ocazia sa i-l ofer.
Simt cum lumea mea se prabuseste. Si nici n-am apucat sa-i spun ce am vrut.
In disperare de cauza ii voi trimite o scrisoare cu gandurile mele. Macar atunci voi sti daca va trebui sa incerc sa o uit...
Ii voi oferi cadoul indiferent de ce se va intampla.

Ciudat comportament dupa ce, initial, te-a lasat sa intelegi ca nu ii esti indiferent.... Stau si ma gandesc ce-o fi in mintea ei...., pare o fata serioasa, cu sentimente stabile, nu una din pustoaicele catalogate de valentine drept "normale" (el zice fara ghilimele). Este dureros sa vezi oameni cu sentimente reale, adevarate, puternice, cum se lupta pana in panzele albe pentru iubire, in timp ce atat de multi isi bat efectiv joc, nefiind capabili sa inteleaga ce inseamna acest sentiment!

Nu prea mai ai de ales, incercarile tale de a fi baiat subtil, romantic, tandru, iubitor, au dat gres, nu cred ca-ti mai ramane decat solutia sinceritatii pana la capat, dar nu in scris, ci live. Intalniti-va si spune-i deschis tot ceea ce simti, ce ai sperat si vezi ce iti raspunde. La varsta ei, cred ca are maturitatea necesara pentru a te lamuri sincer ce este in mintea si sufletul ei. Poate este nesigura pe ceea ce simte, poate te condamna inca pentru greselile din trecut, poate se teme de viitor, poate nu vrea sa te forteze sa renunti la cealalta relatie. O discutie cu cartile pe masa este singura varianta in care va clarificati amandoi sentimentele, ideile, eventualele planuri. Stiu ca poate fi teribil de dureros, dar preferi sa ramai in ceata, construind poate vise imposibile? Pe de alta parte, de unde stii ca ea nu este timida in a-ti arata ca are sentimente fata de tine dupa tot ce s-a intamplat si neavand idee despre ceea ce simti tu?

Iti tin pumnii..... sa fie asa cum iti doresti, ai un suflet bun care nu merita atata suferinta!

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: NOU

scris pe 4 oct 2006 17:47 de levi82

Ciudat comportament dupa ce, initial, te-a lasat sa intelegi ca nu ii esti indiferent.... Stau si ma gandesc ce-o fi in mintea ei...., pare o fata serioasa, cu sentimente stabile, nu una din pustoaicele catalogate de valentine drept "normale" (el zice fara ghilimele). Este dureros sa vezi oameni cu sentimente reale, adevarate, puternice, cum se lupta pana in panzele albe pentru iubire, in timp ce atat de multi isi bat efectiv joc, nefiind capabili sa inteleaga ce inseamna acest sentiment!

Nu prea mai ai de ales, incercarile tale de a fi baiat subtil, romantic, tandru, iubitor, au dat gres, nu cred ca-ti mai ramane decat solutia sinceritatii pana la capat, dar nu in scris, ci live. Intalniti-va si spune-i deschis tot ceea ce simti, ce ai sperat si vezi ce iti raspunde. La varsta ei, cred ca are maturitatea necesara pentru a te lamuri sincer ce este in mintea si sufletul ei. Poate este nesigura pe ceea ce simte, poate te condamna inca pentru greselile din trecut, poate se teme de viitor, poate nu vrea sa te forteze sa renunti la cealalta relatie. O discutie cu cartile pe masa este singura varianta in care va clarificati amandoi sentimentele, ideile, eventualele planuri. Stiu ca poate fi teribil de dureros, dar preferi sa ramai in ceata, construind poate vise imposibile? Pe de alta parte, de unde stii ca ea nu este timida in a-ti arata ca are sentimente fata de tine dupa tot ce s-a intamplat si neavand idee despre ceea ce simti tu?

Iti tin pumnii..... sa fie asa cum iti doresti, ai un suflet bun care nu merita atata suferinta!

Si eu vreau o discutie fata in fata dar... nu prea am ocazia. Nu ne mai vedem decat pe la facultate. Ieri am fost la serviciul de garda toata ziua si am rugat-o sa vina sa stea un pic cu mine dupa ce termina orele, dar mi-a trimis mesaj ca trebuie sa se grabeasca acasa. Oricum, la facultate nu este un mediu potrivit pentru dicutii. Maine ea are ore pana seara, dar vineri cred ca merg pana la facultate sa ma intalnesc cu ea, o sa incerc sa discutam. Trebuie sa aflu situatia cat mai repede. Diferitele scenarii pe care mintea mea si le poate imagina imi sfasie inima.

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: NOU

scris pe 4 oct 2006 20:40 de Pasaroi_Cuminte

Ciudat comportament dupa ce, initial, te-a lasat sa intelegi ca nu ii esti indiferent.... Stau si ma gandesc ce-o fi in mintea ei..

Nu e ciudat.O inteleg.Eu intr-unul din posturi am prevazut comportamentul ei.Il vede ca pe un prieten de familie dar nicidecum nu-l va vedea ca pe un iubit
(am mai zis asta odata parca).
Cel putin acum nu-l va vedea ca pe iubit.Cred ca insistenta nu va da roade ba din contra va accelera efectul negativ.
Fata respectiva are personalitate si are si mandrie.Acum nu sunt expert dar presupun ca daca o femeie se simte ranita sau tratata sub limita deminitatii pai tipul a incurcat-o electric.
Eu cred ca acum toate cadourile au un dublu efect : simpatie pt gest
si o presiune asupra fetei ( datorita insistentei iar aceasta insistenta nu o vede nicidecum cu ochi buni)

Diferitele scenarii pe care mintea mea si le poate imagina imi sfasie inima.

Pai uite aici un scenariu posibil :
1.Fie nu accepta discutia ( motive motive care vor parea credibile)
2.Fie accepta discutia dar te lasa pe tine sa vorbesti mai mult apoi te opreste din vorba si pleaca cu promisiunea ca veti continua cu alta ocazie restul discutiei

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 4 oct 2006 22:56 de levi82

Nu e ciudat.O inteleg.Eu intr-unul din posturi am prevazut comportamentul ei.Il vede ca pe un prieten de familie dar nicidecum nu-l va vedea ca pe un iubit
Cel putin acum nu-l va vedea ca pe iubit.Cred ca insistenta nu va da roade ba din contra va accelera efectul negativ.
Fata respectiva are personalitate si are si mandrie.Acum nu sunt expert dar presupun ca daca o femeie se simte ranita sau tratata sub limita deminitatii pai tipul a incurcat-o electric.
si o presiune asupra fetei ( datorita insistentei iar aceasta insistenta nu o vede nicidecum cu ochi buni)

2.Fie accepta discutia dar te lasa pe tine sa vorbesti mai mult apoi te opreste din vorba si pleaca cu promisiunea ca veti continua cu alta ocazie restul discutiei

Ca de obicei... Pasaroi incearca sa ma trezeasca la crunta realitate. Stiu ca e mare posibilitatea sa fiu deceptionat. Incep sa ma impac cu ideea. Dar nu este usor. Vezi tu, am avut niste discutii cu ea care au fost mai mult decat incurajatoare. Mi-a zis chiar ca "intre noi doi tot timpul va fi o atractie". Dar cred ca a fost intr-un moment de slabiciune, si cand a realizat ce a spus s-a speriat si s-a distantat.
Sunt sigur ca problema nu ar fi ca nu mai tine la mine, ci faptul ca ea impune un obstacol intre mine si ea. Un obstacol pe care e posibil sa reusesc sa o depasesc, dar este foarte posibil de asemenea sa nu am nici o sansa.
Rabdarea am pierdut-o, suferinta a devenit insuportabila, va trebui sa discut cu ea urgent, sa stabilim treaba, iar daca nu mai este nici o sansa, vom reveni la stadiul de acum cateva luni, cand parca nu ne cunosteam, si ne ocoleam pe coridoare sa nu ne trezim in situatii dificile.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 6 oct 2006 03:02 de ExoticDream

O fata, chiar ranita fiind, este capabila sa ierte mult daca isi iubeste partenerul (la fete, iubirea este mai puternica decat orgoliul) si, chiar daca el a gresit grav si relatia s-a destramat, inertia sentimentelor ei este adeseori mare, indiferent ce se mai intampla dupa despartire, in timp ce alte fete se razbuna, iar altele inchid definitiv sertarul in care se afla acea iubire nefericita si au taria sa treaca mai departe, indiferent cat de mult doare. Daca fata asta a reusit sa ajunga la zero cu sentimentul de iubire, atunci ai dreptate, il va vedea doar ca pe un prieten si nu va mai fi interesata sa redeschida o rana abia cicatrizata. Totusi, nu cred ca fie cazul aici pentru ca ea s-a manifestat foarte calduros la inceput, ori asta denota prezenta cel putin a unor reminescnete sentimentale, daca nu chiar a iubirii pastrate arzand mocnit atata timp. Nu as banui-o de ipocrizie sau dorinta de razbunare, am senzatia ca nu este lamurita cat mai simte pentru el si nu este decisa daca isi doreste reluarea relatiei sau prefera sa o lase ingropate, de teama unei noi suferinte.

Nu mi se par posibile aceste scenarii, ea nu are de ce sa se teama de o discutie deschisa, refuzul ar fi oarecum "normal" doar daca si-ar dori sa-l tina in ceata si eventual sa se razbune. Ma gandesc ca il cunoaste destul de bine ca sa-si dea seama ca el inca o iubeste si isi doreste impacarea, si nu l-ar face sa sufere in mod intentionat.

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 6 oct 2006 07:51 de Pasaroi_Cuminte

Nu mi se par posibile aceste scenarii, ea nu are de ce sa se teama de o discutie deschisa, refuzul ar fi oarecum "normal" doar daca si-ar dori sa-l tina in ceata si eventual sa se razbune. Ma gandesc ca il cunoaste destul de bine ca sa-si dea seama ca el inca o iubeste si isi doreste impacarea, si nu l-ar face sa sufere in mod intentionat.

nu e vorba de frica sau razbunare .E vorba de neincredere.Neincrederea ei in vorbele si faptele lui.

O fata, chiar ranita fiind, este capabila sa ierte mult daca isi iubeste partenerul (la fete, iubirea este mai puternica decat orgoliul) si, chiar daca el a gresit grav si relatia s-a destramat, inertia sentimentelor ei este adeseori mare, indiferent ce se mai intampla dupa despartire

dar si rabdarea asta are o limita.
Aici nu e vorba de orgoliu e vorba de demnitate si de comportamentul de a fi om. Niciodata sa nu pleci capul in fata lui sau mai rau sa-ti pui cenusa in cap sau sa ajungi "obiectul" cuiva datorita pasiunii pentru ca (citez) : "Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..."

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 7 oct 2006 02:43 de ExoticDream

Niciodata sa nu pleci capul in fata lui sau mai rau sa-ti pui cenusa in cap sau sa ajungi "obiectul" cuiva datorita pasiunii

De acord, insa exista situatii in care fie greselile nu sunt foarte grave, fie la mijloc se afla neintelegeri si/sau o influenta nefasta din partea mediului (in special familie, nu gasca de amici), fie unul sau amandoi dovedesc lipsa de maturitate, relatia se rupe aiurea, cei doi incearca sa mearga pe drumuri diferite, sa-si faca alte relatii, dar esueaza si, cand se intampla sa se revada, scanteia se reaprinde.... Stiu ca ciorba reincalzita bla bla bla, dar uneori, daca cei doi s-au mai maturizat intre timp si si-au dat seama ce vor (ca se vor!), se poate ca relatia sa devina chiar foarte solida! Uneori trebuie sa invatam sa iertam....., cu discernamant, desigur.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 7 oct 2006 02:49 de ExoticDream

Sunt sigur ca problema nu ar fi ca nu mai tine la mine, ci faptul ca ea impune un obstacol intre mine si ea.

Daca ea inca mai tine la tine, nu este totul pierdut, trebuie sa te lupti doar cu orgoliul si lipsa ei de incredere in tine, va trebui sa muncesti pentru a-i dovedi ca te-ai maturizat si ca ceea ce ai facut candva nu se va mai repeta. S-ar putea sa dureze...., nu o vei convinge prin cateva cuvinte frumoase, spuse pe malul Begai, intr-o seara romantica de toamna, nici prin cadouri si alte minuni, ceea ce ii trebuie ei este TIMP sa creada din nou in tine, depinde numai de tine daca vei avea rabdare sa treci peste aceasta perioada oarecum de proba, pe care insa.... i-o datorezi, este ca un fel de rascumparare a faptului ca ai parasit-o candva.

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 7 oct 2006 15:27 de levi82

Daca ea inca mai tine la tine, nu este totul pierdut, trebuie sa te lupti doar cu orgoliul si lipsa ei de incredere in tine, va trebui sa muncesti pentru a-i dovedi ca te-ai maturizat si ca ceea ce ai facut candva nu se va mai repeta. S-ar putea sa dureze...., nu o vei convinge prin cateva cuvinte frumoase, spuse pe malul Begai, intr-o seara romantica de toamna, nici prin cadouri si alte minuni, ceea ce ii trebuie ei este TIMP sa creada din nou in tine, depinde numai de tine daca vei avea rabdare sa treci peste aceasta perioada oarecum de proba, pe care insa.... i-o datorezi, este ca un fel de rascumparare a faptului ca ai parasit-o candva.

Chiar aseara am avut o discutie interesanta cu o foarte buna amica care m-a sfatuit sa fac acelasi lucru. Cu toate ca am niste dubii, cred ca aceasta metoda ar fi cea mai sigura. Daca i-as spune acuma tot ce simt, ce vreau, va crede ca bag vrajeala, sunt convins ca nu ma va crede, se va speria si ma va evita mai rau. Trebuie doar sa am ocazia sa fiu prezent in viata ei, sa-si recastige increderea in mine, si sa vada ca o pretuiesc. Voi continua cu mici atentii, dar cadoul pe care l-am cumparat il voi pastra pentru mai tarziu, cand voi avea convingerea ca il va aprecia cu adevarat.
Totusi, trebuie sa fiu foarte precaut, deja m-a acuzat de gelozie, fara ca macar eu sa gasesc motivul pentru care a facut-o. Gesturile mele pot fi interpretate gresit...
Sper doar sa am puterea sa trec peste suisurile si coborarile care cu siguranta vor urma...

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 7 oct 2006 15:41 de levi82

Mi s-a sugerat o idee nebuna:
Intr-o seara, in fata casei ei sa pun niste lumanari sub forma de inima, cu un trandafir in mijloc, apoi sa-i trimit un mesaj sa iasa in fata casei.
Mi se pare nebuna ideea, dar totodata imi place. Chestia e ca as vrea sa fie anonima... ar fi un test sa vad daca s-ar gandi la mine, dar in acest caz cum o instiintez?

Oare ar fi o idee buna? sau sa-mi pun nebunii le in cui deocamdata?

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 7 oct 2006 16:15 de mya

Intr-o seara, in fata casei ei sa pun niste lumanari sub forma de inima, cu un trandafir in mijloc, apoi sa-i trimit un mesaj sa iasa in fata casei.
Mi se pare nebuna ideea, dar totodata imi place. Chestia e ca as vrea sa fie anonima... ar fi un test sa vad daca s-ar gandi la mine, dar in acest caz cum o instiintez?

Mie mi-ar placea o asemenea "nebunie". Este foarte original, interesant, romantic. Ai putea s-o suni cu nr. ascuns, sau de pe alt nr pe care el nu-l stie, cand este totul gata, si sa-i zici sa iasa pana afara. Daca o suni tu, sa ai o voce schimbata, sau pui pe altcineva sa sune (astfel incat sa sune o voce total necunoscuta ei). Ai mai putea sa-i trimitzi un sms (de pe un nr necunoscut ei), sa-i zici ca o asteapta o surpriza in fatza casei. Acolo o sa-i vezi reactzia, stand ascuns pe undeva prin apropiere incat ea sa nu te observe, dar tu sa surprinzi reactia ei.

din punctul meu de vedere DA, este un tablou care ma topeste. depinde si cum ar gandi ea. eu zic ca merita incercat, de pierdut n-ai ce pierde. mult succes

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 8 oct 2006 19:12 de ExoticDream

Just DO IT!!!

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 8 oct 2006 19:39 de levi82

Si totusi, cum ar fi mai bine? Sa fie anonima treaba, sau sa stie ca sunt eu? :?

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 8 oct 2006 19:42 de Nekunoskuta

Si totusi, cum ar fi mai bine? Sa fie anonima treaba, sau sa stie ca sunt eu? :?

Pe moment sa fie anonima dar a doua zi sa faci in asa fel incat sa dai ochii cu ea si sa o intrebi zambind "ti-a placut?". Dar intrebarea trebuie adresata neaparat fata in fata, sa poti sa-i urmaresti reactia.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

scris pe 8 oct 2006 20:21 de ExoticDream

Pe moment sa fie anonima dar a doua zi sa faci in asa fel incat sa dai ochii cu ea si sa o intrebi zambind "ti-a placut?". Dar intrebarea trebuie adresata neaparat fata in fata, sa poti sa-i urmaresti reactia.

De acord cu nekunoskuta. In plus, pentru a o anunta, trmite-i un SMS cu numar necunoscut, se poate chiar de pe telefonul tau, era un cod care se tasta la inceputul mesajului..., nu mai stiu exact....

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NO

scris pe 8 oct 2006 22:50 de mya

se poate chiar de pe telefonul tau, era un cod care se tasta la inceputul mesajului..., nu mai stiu exact....

se poate numai din reteaua Orange adaugand *ri# in fata mesajului, catre reteaua Orange. eu doar asa stiam ca functioneaza sitemul acesta ... poti trimite de pe un alt numar. iti tinem pumnii!

Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.

Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.

Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 8 oct 2006 23:24 de levi82

se poate numai din reteaua Orange adaugand *ri# in fata mesajului, catre reteaua Orange. eu doar asa stiam ca functioneaza sitemul acesta ... poti trimite de pe un alt numar. iti tinem pumnii!

Mda.. nici eu nici ea nu suntem pe orange. Voi incerca sa imprumut telefonul de la maicamea sau de la un prieten.
Cel mai ok ar fi sa o sun cu nr ascuns... mesajul poate nu-l va vedea din timp, dar mi-e frica ca imi va recunoaste vocea...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 oct 2006 00:38 de ExoticDream

Mda.. nici eu nici ea nu suntem pe orange. Voi incerca sa imprumut telefonul de la maicamea sau de la un prieten.
Cel mai ok ar fi sa o sun cu nr ascuns... mesajul poate nu-l va vedea din timp, dar mi-e frica ca imi va recunoaste vocea...

Vorbeste-i soptit....

sus

mya

Expert member
1180 mesaje

scris pe 9 oct 2006 06:42 de mya

cel mai indicat ar fii sa pui pe altcineva (de incredere) sa vorbeasca ... asa ai certitudinea ca nu iti va recunoaste vocea

sus
Pagina 2 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online