Este normala curbura penisului?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in treburil

scris pe 9 oct 2006 17:54 de ExoticDream

O femeie inalta nu va avea,intr-adevar punctul G la doar 2-3 cm de la intrare.

Aha, si tu vrei sa (te) cred ca un barbat inalt este, automat, lung si prin alte zone?!? Eroare, statistica (ramura a matematicii care opereaza cu chestii complicate, gen distributii probabilistice) spune altceva! Hm.... si totusi.... daca am venele lungi sau intestinul, inseamna ca.... ?!?!? O fi relatie de proportionalitate directa?

Voi,cu matematica voastra n-o sa puteti calcula niciodata ce se intampla cu omul.Voi puteti face un robot

A propos de evolutie, in „Pianul mecanic”, Vonnegut prezinta societatea viitorului, in care tehnologia avansată elimina ca nerentabilă munca oamenilor în taskuri repetitive, IQ-ul primeaza, exista doua clase sociale, bazate nu pe avere, ci pe inteligenta: o clasa tehnologica (inginerii) si marea masa a oamenilor. Cine nu trece un anumit prag la testele de inteligenta este inlaturat din sistem, fiind inlocuit de masini concepute de inginerii inteligenti. Munca ajunge un privilegiu (exceptie fac doar inginerii si indivizii foarte low, care lucreaza la Emanatii si Epave, culmea rusinii si cea mai joasa treapta pe scara sociala). Plebea dispune de bunuri de larg consum la discretie, si un standard de viata inimaginabil, dar nu prea are mare lucru de facut.

Ce parere ai despre viitorul meseriei de inginer versus multimea complementara?!? Inca o intrebare: daca pe indivizii care nu sunt ingineri ii supara nemaipomenit de tare lipsa muncii, cred ca asta n-ar fi o problema pentru tine, asa-i?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valijan

Senior member
69 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este n

scris pe 9 oct 2006 21:41 de valijan

Conform manualelor de anatomie, punctul G se afla la 3-5 cm de la intrarea in vagin, probabil trenul tau accelerat, plecat de la linia 5, a oprit in gara care nu trebuia.

Pentru detalii privind misteriosul punct G, consultati articolul cu acest subiect, pe care unul din moderatorii forumului l-a inserat la "Articole".

Punctul G - Zona erogena a femeii, a carei structura anatomica este inca insuficient definita, care ar fi situata pe peretele antero-superior al vaginului.

Putem afirma despre altii ca nu sunt normali? Noi cum suntem?
sus

nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc

scris pe 10 oct 2006 03:26 de nemesis

Way Wrong. Necunoasterea nu inseamna lipsa.Faci confuzii asa cum fac majoritatea amatorilor in domeniul tehnic.
Necunoasterea insemna ceva existent dar INCA neinteles de om nicidecum basmele pe care le spui tu.
Limbajul binar n-are ce cauta aici deoarece nu discutam distributia de tensiuni electromotoare pe condensatori.
Cea mai mare greseala e sa judeci lumea in alb si negru (2 stari) conform sistemului binar.

Well, din cate stiam eu, in stiinta exista doar "adevarat" si "fals" (in anumite conditii date), ca de aia se numeste cunoastere rationala...

Way wrong fals total fals cea ce ai scos tu nemesis.

"Necunoasterea este adevar iar cunoasterea este prezumtie"
adica:
Adevarul pur niciodata nu o sa-l poti cunoaste vei putea cunoaste numai un adevar partial

A spune asa ceva implica a cunoaste atat "adevarul pur" cat si "adevarul partial". De ce? Pai daca ai cunoaste doar adevarul partial, nu ai putea sa-mi demonstrezi ca aceste nu este chiar "adevarul pur". So... trebuie sa le cunoasti pe amandoua pentru ca din comparatia lor sa iti rezulte deosebirea! Dar, stai un pic, tu-mi spui ca nu-l vom cunoaste niciodata pe ala "pur"... atunci cum poti spune ca cel "partial" nu este ciar cel pur?

Reusesti sa vezi aberatiile din propriile-ti randuri?

deoarece cunoasterea adevarului total implica un labirint de variabile sau de evenimente de care omul trebuie sa tina seama astfel incat pur si simplu ti-ar lua mai mult de o viata de om sa afli adevarul adevarat.

Ceea ce spui tu se numeste "determinism mecanicist lapacian" si nu mai este de actualitate. Caracterul statistic intrinsec al unora dintre disciplinele existente astazi, demonstreaza falsitatea unei astfel de imagini asupra lumii.

Cunoasterea este o prezumtie pt ca cea ce stim azi maine se schimba iar ce stiam fals maine se adevareste.Alternanta aceasta de fals si adevarat in timp, aceasta dinamica a unor notiuni booleene atesta faptul ca evenimentele generate de om ( si aici intra si principii si filosofia)sunt supuse relativitatii.

Asta-i relativitate prost inteleasa. De ce? Pentru ca uiti ca-ti trebuie un adevar absolut pentru a defini acest tip de progres... are-i adevarul tau abolut? Conform celor de mai sus, faptul ca totu-i relativ este singurul adevar absolut... care la randul sau este relativ...

Cunoasterea este dependenta de timp iar omul este o fiinta prea mica pt a guverna sau stapanii timpul.Atunci cand vei stapanii timpul sau il vei putea modifica atunci vei cunoaste cu adevarat.

Ce insemna sa stapanesti timpul? Cum adica? Sa-l modifici in ce?
Vezi tu, notiuni din astea evazive, demne de "Stiinta si Tehnica" sau de cartile lui Ion Tugui, pot impresiona multimea, dar nu au nici un sens, daca te gandesti la ele! Tu te auzi vorbind?

Chestia e ca timpul asta e relativ si desi este caracterizat de catre teoria relativitatii el nu poate fi demonstrat .

Cum adica timpul este definit de teoria relativitatii? What? Unde? Cum? Cand? ...si nu-mi spune sa merg sa citesc! Hai, explica-ne! Poti sa folosesti ecuatii, referinte etc. Take your best shot! Cum adica sa demonstrezi timpul? Ce sa demonstrezi? Ce se cere???

Asadar ai doua notiuni utopice la timpul nostru:
adevarul adevarat nu cel prezumptiv
cunoastera adevarata nu cunoasterea partiala ( adica prezumtia de tip cognitiv)

Doua? Sa le mai numaram o data???

Einstein a zis mai demult ceva de genul :
"am ajuns sa realizez ca de fapt nu stiu nimic"

N-a spus-o Einstein, a spus-o Socrate. Poti gasi fraza in Republica lui Platon si si in Dialoguri... Crede-ma, stiu de inseamna. Este esenta sistemului filosofic al lui Socrate, exprimata un pic mai criptic decat clasicul "spune ceva si te voi combate, spune contrariul si te voi combate"... Restul il gasesi la biblioteca.
Ceea ce a spus Einstein a fost: "Cu cat invat mai mult, cu atat realizez ca nu stiu nimic", ceea ce este cu toul altceva, scumpul meu... Iti recomand Vladimir Lvov "Viata lui Albert Einstein", o excelenta biografie publicata in lb. romana (in 10.000 de exemplare) in 1960.

Habar n-ai ce insemna fraza asta ? Do you ?
Intelegi dpdv al limbii romane fraza dar nu-i intelegi consecintele.
Do you ?

Sa-ti mai zic o alta chestie :
Ce-i in mana nu-i minciuna
Dar sti tu ce ai in mana ?
Adevar sau falsitate
Intelect sau mediocritate ?
Un chibrit de-l aprind
O sa-l vad arzand mocnind
Lemnului ars cum sa-i spun ?
E cenusa sau e fum ?
Asadar in procesul cognitiv
Si absolutul e prezumtiv
Pentru că universul este relativ

Asta din ce manea e?

Peace ! Mai invata ca ai muuuuuulte de invatat.

I cannot agree more! Seriously!
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carco

scris pe 10 oct 2006 06:30 de Pasaroi_Cuminte

A spune asa ceva implica a cunoaste atat "adevarul pur" cat si "adevarul partial". De ce? Pai daca ai cunoaste doar adevarul partial, nu ai putea sa-mi demonstrezi ca aceste nu este chiar "adevarul pur". So... trebuie sa le cunoasti pe amandoua pentru ca din comparatia lor sa iti rezulte deosebirea! Dar, stai un pic, tu-mi spui ca nu-l vom cunoaste niciodata pe ala "pur"... atunci cum poti spune ca cel "partial" nu este ciar cel pur?

Reusesti sa vezi aberatiile din propriile-ti randuri?

Adevarul adevarat nu o sa-l poti
afli .Cel putin in zilele noastre.Pur si simplu nu suntem inzestrati ( inca) cu o capacitate de analiza si introspectie pt a da definitia clar notiunii de adevar.
Notiuni precum adevar presupun cunoasterea unui labirint de informatii ( pt a fi sigur ca alegi decizia corecta ) ori sa fac comparatie insemna sa compar multitudinea de factori ai evenimentului A cu multitudinea de factori ai evenimentului B .Asadar Nemesis am 2 MULTIMI CU IFINITE VALORI .Din cate stiu eu omul a inventat reducerea la limita pt a rezolva matematic problema infintului.Chestia e ca adevarul nu suporta a reducere la un anumit eveniment matematic sau de orice gen .
A afla adevarul adevarat preuspune a face diferenta dintre doua multimi cu valori infinite de elemente si ATENTIE INFINITUL POATE SA AIBA VALORI DIFERITE .Infinitul este relativ pt fiecare om .
Asadar:
ai o multimea A cu infinite valori
ai multimea B cu infinite valori
infintul lui A <> infinitul lui B ( 2 numere foarte mari insa diferite)
Adevarul =A\B
Zi-mi si mie care sunt elementele lui A\B pt ca asta e adevarul absolut.
(Este necesar existenta a 2 infinituri pozitive pt ca diferenta sa existe sau sa nu fie multime vida
=> matematica imi spune ca-mi trebuie 2 infinituri => pt a afla adevarul absolut trebuie sa te complici .Dar omul de la sine incearca sa se simplifice.Scoatem noi si noi tehnologii care sa ne simplifice viata.Ori noi nu dorim o complicare a vietii)
Vezi tu Nemesis adevarul absolut nu se poate afla prin modele matematice sau logice pt ca adevarul absolut nu este logic .
Dumnezeu a dat inima si sentimente iubire de cunoastere(si aici ma refer la orice fel de cunoastere) pt a afla un adevar partial pt ca adevarul absolut numai Dumnezeu il stie si il reprezinta pt ca EL este " calea adevarului si viata " asa spune in Geneza.
Atat timp cat nimeni n-a aflat calea adevarului el este o necunoscuta ( desi stim ca exista) so necunoasterea este adevar. (paradox existential)
Intotdeauna va fi ceva pe care sa nu cunosti .Poti sa afli n-1 elemente dar niciodata acel 1 nu-l vei sti pt a definii in mod complet multimea adevarului.

Ceea ce spui tu se numeste "determinism mecanicist lapacian" si nu mai este de actualitate. Caracterul statistic intrinsec al unora dintre disciplinele existente astazi, demonstreaza falsitatea unei astfel de imagini asupra lumii.

nu stiu ce tot spui acolo dar stiu ca lumea se schimba dupa cum este moda
Interesant ar fi sa vezi cine ar fi acei designeri si apoi sa vezi ochi cat camila pe tine

Asta-i relativitate prost inteleasa. De ce? Pentru ca uiti ca-ti trebuie un adevar absolut pentru a defini acest tip de progres... are-i adevarul tau abolut? Conform celor de mai sus, faptul ca totu-i relativ este singurul adevar absolut... care la randul sau este relativ...

bla bla bla fleosc
Tocmai pt ca relativitatea nu este un adevar absolut. Din ce ceva dinamic nu poti sa obtii ceva static decat
daca ii cunosti cinetica .Asadar existenta relativitatii atesta existenta unui adevar absolut unic=adevarul adevarat.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in treb

scris pe 10 oct 2006 17:00 de verdiuc

ExoticDream,ca de obicei,vorbesti mult si,ca de obicei,inutil.Iti recomand sa citesti cartile de embriologie umana.Tu ai timp sa le faci pe toate pe lumea asta,asa ca vei avea timp si pentru ele.Asta daca nu cumva te-am subestimat si deja le-ai citit.Bunaoara,cartile profesorului Ranga ar fi potrivite.Ai sa vezi prezentat acolo,la embriologie,cat de diferiti putem fi.Da,asa este,poti avea ochii in locul gurii,si invers.Poti avea orice parte a aparatului renal blocata,si atunci nu poti urina.Sau poti avea rectul inchis,repet,congenital,si atunci nu poti avea scaun decat printr-o fistula abdominala.Venele da,sunt cele mai variabile structuri,dar asta fara sa fie patologic.De ce crezi ca unele asistente nu gasesc venele,pentru a face injectii? Pentru ca are pacientul pielea groasa,nu?
In concluzie: ar trebui sa citesti carti de embriologie sau de anatomie patologica si te vei convinge ca si oamenii au suruburi stranse gresit.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in

scris pe 10 oct 2006 17:21 de Pasaroi_Cuminte

de ce crezi ca unele asistente nu gasesc venele,pentru a face injectii?

1.asistenta este blonda
2.asistenta este o blonda vopsita
3.asistenta vrea spaga intai
4.daca nu e blonda si a luat spaga ai dat degeaba spaga pt ca si-a luat licenta prin paturi sau cu examene platite
5.nimeni din sistemul medical nu da 2 bani pe tine ca pacient pana nu sari tu cu leul RON (pardon sume de lei RON aka "gradina zoo" )

Daca unii oameni au suruburi strambe pai noi inginerii ii indreptam fie prin inginerie genetica fie prin uneltele pe care le punem la dispozitia chirurgului.
(bineinteles contra cost)
Ave

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc

scris pe 10 oct 2006 17:27 de valentine

ce conversatii aveti si voi aici...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in

scris pe 11 oct 2006 01:47 de ExoticDream

ExoticDream,ca de obicei,vorbesti mult si,ca de obicei,inutil.

Decat mult si fara rost, mai bine putin si prost (ca altii), asa-i? Inutil in cazul tau, cu siguranta, ma incearca un regret amarnic, tu ai idee cat de pretios este timpul? Nu-i pacat sa-l irosim zadarnic batand la usi ferecate cu idei putine, dar fixe?

Iti recomand sa citesti cartile de embriologie umana.Tu ai timp sa le faci pe toate pe lumea asta,asa ca vei avea timp si pentru ele.

Acum poti sa fii sigur ca voi avea mai mult timp la dispozitie, oricum nu-mi place sa-l pierd aiurea in tramvai si prin cluburi, de-asta vad si expozitii, mai citesc cate ceva, merg si la scoala, numai job nu mi-am luat, deh, nu toti au scoala la fel de usoara pe lumea asta.....

Asta daca nu cumva te-am subestimat si deja le-ai citit.Bunaoara,cartile profesorului Ranga ar fi potrivite.Ai sa vezi prezentat acolo,la embriologie,cat de diferiti putem fi.Da,asa este,poti avea ochii in locul gurii,si invers.Poti avea orice parte a aparatului renal blocata,si atunci nu poti urina.Sau poti avea rectul inchis,repet,congenital,si atunci nu poti avea scaun decat printr-o fistula abdominala.

Mi-au trecut prin mana cartile lui Ranga. Tu faci confuzii enorme: cazurile de care vorbesti tu sunt EXCEPTII, procentul oamenilor care se nasc cu malformatii congenitale este mic (o sa ma interesez si te voi informa cu exactitate), un om defect este asemeni unei masini defecte, so what? Asta nu inseamna ca suntem extraordinar de diferiti in privinta dispunerii elementelor anatomice si a functionarii lor, deosebirile tin de alta latura, te las pe tine sa o gasesti (tema pentru acasa).

Venele da,sunt cele mai variabile structuri,dar asta fara sa fie patologic.De ce crezi ca unele asistente nu gasesc venele,pentru a face injectii?

Pasaroi a dat raspunsul corect la aceasta intrebare, nu mai pierd timpul!

In concluzie: ar trebui sa citesti carti de embriologie sau de anatomie patologica si te vei convinge ca si oamenii au suruburi stranse gresit.

In concluzie, chiar fara sa citesc cartile alea, ci altele, m-am convins ca unii oameni au suruburi stranse gresit (in zona aia pe care-ti spuneam sa o cercetezi cu atentie!)

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carco

scris pe 11 oct 2006 01:52 de ExoticDream

ce conversatii aveti si voi aici...

Ei, maica, ii complicata curbura asta a penisului, tu esti virginel si nu stii inca! Degeaba iei atlasul de anatomie si fugi la oglinda, ce vezi tu acolo nu este sigur ce crezi tu ca este, mergi la scoala si-ai sa afli ca suntem foarte variabili si totul este aproximativ! Daca tot ajungi acolo, nu rata orele de filosofie, acolo se invata despre Socrate, Platon, Einstein si alti ciudati de care n-a auzit prea multa lume!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce c

scris pe 11 oct 2006 15:13 de valentine

Socrate, Platon, Einstein

Cunosc 3 kinderi mai colorati cu numele astea
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Raspuns celor ce carcotesc in treburile altora

scris pe 11 oct 2006 16:57 de ExoticDream

Daca penisul e indreptat spre dreapta,asta nu poate insemna decat ca este 'reformator'(cu o orientare upusa celei de stanga,conservatoare).

Spor la carcotit,in stanga si in dreapta!

Doar in dreapta, ca nu-s conservatoare ca penisul ala incurbat!

sus

the nemesis

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce c

scris pe 12 oct 2006 03:03 de the nemesis

Adevarul adevarat nu o sa-l poti
afli .Cel putin in zilele noastre.Pur si simplu nu suntem inzestrati ( inca) cu o capacitate de analiza si introspectie pt a da definitia clar notiunii de adevar.

Stai asa, c-ametesc!
Daca nu putem inca sa definim notiunea de adevar - din cauza limitatei noastre capacitati de analiza si introspectie -, atunci cum stiu ca nu-l voi putea cunoaste niciodata? Adica nu stiu ce este, nu-l pot defini, dar stiu cu certitudine ca nu-l pot cunoaste! Weeau! Genial! 'Nu stiu ce, dar sigur nu pot cunoaste!'

Notiuni precum adevar presupun cunoasterea unui labirint de informatii ( pt a fi sigur ca alegi decizia corecta ) ori sa fac comparatie insemna sa compar multitudinea de factori ai evenimentului A cu multitudinea de factori ai evenimentului B .

Stai asa! Scop si mijloc, iti aduci aminte? E din Critica ratiunii pure. A compara "cofactorii" intre ei, inseamna a compara mijloacele, ori tu vrei sa compari adevarul. Adevarul este prin definitie un scop. Daca vei compara "mijloacele evenimentului A" cu "mijloacele evenimentului B", vei obtine un rezultat care nu ae nimic de-a face cu al tau "adevar" ci doar cu haloul de cauze si consecinte ele sale. Adevarul este unic si este scop.

Bibliografie: Incerca sa incepi cu "Teoria Cunostintei" a lui Bagdasar. Editia din 1940. Cred ca a fost editata si la Teora, pe la sfarsitul anilor 90. Dupa asta... incearca sa iei niste cursuri de etica la faculta de filosofie...

Asadar Nemesis am 2 MULTIMI CU IFINITE VALORI .

De cand o multime are valori? Eu stiam ca are elemente.

Din cate stiu eu omul a inventat reducerea la limita pt a rezolva matematic problema infintului.Chestia e ca adevarul nu suporta a reducere la un anumit eveniment matematic sau de orice gen .

eveniment matematic??? Ce inseamna chesia asta? Cum arata? Unde se intampla acest eveniment, in R^3, C^n, L^2, unde?

Reciteste-ti, te rog, fraza si fa-i o traducere:
"nu suporta a reducere la un anumit eveniment matematic sau de orice gen ."
Care alt gen? Sa inteleg ca exista mai multe genuri de evenimente matematice sau mai multe genuri de reducere? Poti sa enumeri cateva?

A afla adevarul adevarat preuspune a face diferenta dintre doua multimi cu valori infinite de elemente si ATENTIE INFINITUL POATE SA AIBA VALORI DIFERITE .Infinitul este relativ pt fiecare om .

Ce prost ai inteles tu matematica asta. Vrei sa-mi spui ca daca am o infinitate de mere si o infinitate de pere, voi putea vreodata sa spun ca am mai multe pere decat mere? Cu alte cuvinte am mai multa infinitate de pere decat infinitate de mere, nu? Esti dulce, dar mai trebuie sa mai treci o data prin clasa a XI-a.

Asadar:
ai o multimea A cu infinite valori
ai multimea B cu infinite valori
infintul lui A <> infinitul lui B ( 2 numere foarte mari insa diferite)

Poti pune asta in ceva limite si ecuatii? Incepe sa-mi placa demonstratia ta...

Adevarul =A\B
Zi-mi si mie care sunt elementele lui A\B pt ca asta e adevarul absolut.

In primul rand, nu ma prea prind daca este A/B sau B/A... Fractiile astea!
Dupa cum spuneam... clasa a XI-a!

(Este necesar existenta a 2 infinituri pozitive pt ca diferenta sa existe sau sa nu fie multime vida
=> matematica imi spune ca-mi trebuie 2 infinituri => pt a afla adevarul absolut trebuie sa te complici .

They should really make pills for this!

Mai exact, cum "iti spune" tie matematica asta?Unde sunt ecuatiile? Come on! Bring it on! Ti-am mai spus ca poti sa folosesti ecuatii... nu te teme!

Dar omul de la sine incearca sa se simplifice.Scoatem noi si noi tehnologii care sa ne simplifice viata.Ori noi nu dorim o complicare a vietii)

Vezi tu Nemesis adevarul absolut nu se poate afla prin modele matematice sau logice pt ca adevarul absolut nu este logic .

Pai... nu-mi pseudo-demonstrai mai sus ca sa poate? Acum nu se mai poate?

Dumnezeu a dat inima si sentimente iubire de cunoastere(si aici ma refer la orice fel de cunoastere) pt a afla un adevar partial pt ca adevarul absolut numai Dumnezeu il stie si il reprezinta pt ca EL este " calea adevarului si viata " asa spune in Geneza.

Eh... daca am ajns pe terenul asta al mintilor primitive si absurditatilor religioase si mistice, eu ma retrag. Cu bullshit-uri din astea poti sa mergi la OTV.

P.S. Daca amesteci cunoasterea logica si cunoasterea mistica, aunci chiar ca ai inteles mai utin decat muncitorul necalificat de la Malaxa...

Atat timp cat nimeni n-a aflat calea adevarului el este o necunoscuta ( desi stim ca exista) so necunoasterea este adevar. (paradox existential)

Pai cum n-a aflat calea? Mai copile, tu iar ai citit Petre Tutea pe ascuns... las' ca stim noi!
ermina cu bullshit-urile. Habar nu ai ce spui!

Intotdeauna va fi ceva pe care sa nu cunosti .Poti sa afli n-1 elemente dar niciodata acel 1 nu-l vei sti pt a definii in mod complet multimea adevarului.

Ce-mi suna mie a Paradoxul lui Zenon, chestia asta! Reiterez: Analiza Matematica, manual pentru clasa a XI-a.

Intrebari:

i) Cum de poti tu sa-mi spui cum sta treaba cu adevarul si cu cat cunoastem si cat nu din el, cand, mai sus, spuneai ca nimeni nu a gasit calea spre adevar?

ii) Multimea adevarului se cuprinde si pe sine?

nu stiu ce tot spui acolo dar stiu ca lumea se schimba dupa cum este moda
Interesant ar fi sa vezi cine ar fi acei designeri si apoi sa vezi ochi cat camila pe tine

Moooama, ce intelept e asta! Un adevarat "erou al timpului nostru"...

bla bla bla fleosc
Tocmai pt ca relativitatea nu este un adevar absolut. Din ce ceva dinamic nu poti sa obtii ceva static decat
daca ii cunosti cinetica .

Cinetica si dinamica sunt cam acelasi lucru... Cu alte cuvinte, nu voi putea niciodata sa-mi aflu conditiile initiale si la limita, intrucat nu cunosc dinamica? Weeau! Tu traba' ca esti dashtept rau, mai copile!

Asadar existenta relativitatii atesta existenta unui adevar absolut unic=adevarul adevarat.

...pe care totusi nimeni nu-l cunoaste, nimeni nu stie drumul pana la el si nimeni nu-l poae cuprinde, intrucat suntem limitati.

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor

scris pe 12 oct 2006 05:47 de Pasaroi_Cuminte

Stai asa, c-ametesc!
Daca nu putem inca sa definim notiunea de adevar - din cauza limitatei noastre capacitati de analiza si introspectie -, atunci cum stiu ca nu-l voi putea cunoaste niciodata? Adica nu stiu ce este, nu-l pot defini, dar stiu cu certitudine ca nu-l pot cunoaste! Weeau! Genial! 'Nu stiu ce, dar sigur nu pot cunoaste!'

Vorbeam de adevarul adevarat nu de cel partial .Nu mai face confuzii amice

Stai asa! Scop si mijloc, iti aduci aminte? E din Critica ratiunii pure. A compara "cofactorii" intre ei, inseamna a compara mijloacele, ori tu vrei sa compari adevarul. Adevarul este prin definitie un scop. Daca vei compara "mijloacele evenimentului A" cu "mijloacele evenimentului B", vei obtine un rezultat care nu ae nimic de-a face cu al tau "adevar" ci doar cu haloul de cauze si consecinte ele sale. Adevarul este unic si este scop.

Cum sa fie adevarul un scop cand niciodata nu o sa-l poti afla ?
Scopul implica rezultatul unei actiuni. Matematic adevarul se traduce prin notiunea de infinit.
In viata omului sa atingi infinitul nu e un scop.
Mai invata .

Incerca sa incepi cu "Teoria Cunostintei" a lui Bagdasar. Editia din 1940. Cred ca a fost editata si la Teora, pe la sfarsitul anilor 90. Dupa asta... incearca sa iei niste cursuri de etica la faculta de filosofie...

mdeah Nemesis
Pai filosofia si ingineria.Sti cum sunt cele doua stiinte: teorie ca teorie
dar practica ne omoara.
Omul nu se poate dezvolta decat daca pune in practica cele invatate/afirmate/sustinute.
OMul mai mult evolueaza prin fenomene empirice nicidecum prin vorbarie fara rost .
Dar absolut fara rost.
Mai invata.

De cand o multime are valori? Eu stiam ca are elemente.

Valoarea reprezinta cuantificarea unui element.Adica elementul respectiv trece
printr-un proces de evaluare ( fie el sentimental/rational/economic , etc etc ) si i se stabileste
o valoare si tipul valorii.

eveniment matematic

Orice propozitie matematica care genereaza o actiune abstracta in cerebelul tau se numeste
eveniment matematic.

Care alt gen? Sa inteleg ca exista mai multe genuri de evenimente matematice sau mai multe genuri de reducere? Poti sa enumeri cateva?

Ma referam la subdomeniile matematicii. Tu esti profan in acesta "arie" deci n-aveai de unde sa sti.

Ce prost ai inteles tu matematica asta. Vrei sa-mi spui ca daca am o infinitate de mere si o infinitate de pere, voi putea vreodata sa spun ca am mai multe pere decat mere? Cu alte cuvinte am mai multa infinitate de pere decat infinitate de mere, nu? Esti dulce, dar mai trebuie sa mai treci o data prin clasa a XI-a.

Ce prost ai inteles tu matematica asta
Vreau sa spun ca pt Badea Gheorghe notiunea de infinit (absolut) poate fi tractorul ecologic
dar pt unii din noi infinitul poate fi distanta de la Pamant la a mia de miliarde de sisteme solare distanata
Chestia cu merele si cu perele sunt pt neamul lui Bula.(Nu le mai citi cartile )
Cred ca pt tine infinitul e pana la usa pt ca apoi in lume te reduci singur la absurd ( inginerii stiu ce spun aici )

In primul rand, nu ma prea prind daca este A/B sau B/A... Fractiile astea!
Dupa cum spuneam... clasa a XI-a!

Nu sunt fractii Sunt operatii cu multimi, Clasa a IX-a
Urmeaza sfaturile de mai jos :
"Ce prost ai inteles tu matematica asta"
care este

Pai... nu-mi pseudo-demonstrai mai sus ca sa poate? Acum nu se mai poate?

Nu. Mai sus demonstram ca nu se poate matematic aflarea adevarului de aceea omul a recurs la limita matematica
pt a rezolva pe timp scurt aceasta problema.
Iti dedic din nou vorbele tale :
"Ce prost ai inteles tu matematica asta "

Eh... daca am ajns pe terenul asta al mintilor primitive si absurditatilor religioase si mistice, eu ma retrag. Cu bullshit-uri din astea poti sa mergi la OTV.

P.S. Daca amesteci cunoasterea logica si cunoasterea mistica, aunci chiar ca ai inteles mai utin decat muncitorul necalificat de la Malaxa...

Nu sunt ce spui tu acolo.Pe undeva te inteleg pt ca n-ai avut ocazia sa experimentezi "live" astfel de fenomene.
Apropo Patapievici demonstreaza matematic precum ca Dumnezeu este unic si asta printr-un rationament logic matematic
in care in final rezultatul este 1. suma tuturor numerelor din matematica este 1=unicitatea( Divinitatea) ( ai ramas masca )

Iti inteleg frustrarea.TU inveti acolo la facultate sute de pagini de vorbarie (fara sens) iti inveti pt examen anumite chestii bagate
pe gat cu forta si acolo unde nu se pricepe se inghite asa cum se poate (tot fara sens) .toata ziua vorbe vorbe si numai vorbe .Si cand
taceti tot vorbiti in scris.Multa vorbarie pt nimic. In schimbi cumparati cartile pe care profii le recomanda (scoase de ei cine stie)
si apoi stati 6 sau 8 ore la facultate de filosofie.LOl asta-i mestesug de tampenie. (A spus-o Creanga nu eu )
Revenind: .
NU e vorba de OTV .Ala e post de scandal.N-am timp sa ma uit la asa ceva.Me este cu Discovery Science SciTrek Civilasation si ViaSat Explorer.

Eu personal m-am "lovit" de astfel de probleme in practica.Am experimentat "LIVE" astfel de paradoxuri .
Si tot asa am gasit si solutii (pe care le-am particularizat functie de problema ) si am rezolvat-o.
Voi pe de alta parte numai din carti mai aflati cate ceva.Si acel ceva este trunchiat destul de bine .

Cinetica si dinamica sunt cam acelasi lucru...

Dpdv profan da .Dpdv realist NU .
Cinetica studiaza numai miscarea corpurilor fata de referentiale relativ alese din punct de vedere macrostructural.
Dinamica studiaza comportamentul corpurilor in miscare si eventualele interactiuni dintre corpuri aflate in acesta stare,din punct de vedere micro si macrostructural.
Statica este un caz particular al dinamicii ( ai ramas masca iarasi )

sus

sorin

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns ce

scris pe 13 oct 2006 13:12 de sorin

scuzati, care era de fapt subiectul topicului ?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspun

scris pe 13 oct 2006 15:30 de SORIN28

scuzati, care era de fapt subiectul topicului ?

"este normal sa se curbeze usor penisul???plzz cine poate raspunde si daca e o problema in asta.ast rasp", ceva legat de curbura penisului. De ce intrebi?!

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

sorin

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ra

scris pe 13 oct 2006 17:17 de sorin

"este normal sa se curbeze usor penisul???plzz cine poate raspunde si daca e o problema in asta.ast rasp", ceva legat de curbura penisului. De ce intrebi?!

pentru ca si eu il am usor curbat
Iar in ultimele posturi am vazut ca se purtau discutii filosofico-matematico-teologico-literare
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 13 oct 2006 18:21 de verdiuc

Eu le predau legatura matematicienilor sa iti explice ei de ce penisul tau este incurbat,cu cate grade,si cu ce forta trebuie apasat,dindirectie contrara,pentru a ti-l indrepta.Si apoi de cat timp are nevoie penisul 'sa inteleaga' ca el asa trebuie sa stea,si nicicum altfel.Viva matematica!! Mii de medici,afara din spitale cu voi!

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 13 oct 2006 21:01 de SORIN28

pentru ca si eu il am usor curbat

Curbura e normala, stai linistit

Iar in ultimele posturi am vazut ca se purtau discutii filosofico-matematico-teologico-literare

iar in ultimele posturi mai abereaza "lumea"

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns ce

scris pe 21 oct 2006 03:25 de nemesis

Vorbeam de adevarul adevarat nu de cel partial .Nu mai face confuzii amice

Cum sa fie adevarul un scop cand niciodata nu o sa-l poti afla ?
Scopul implica rezultatul unei actiuni. Matematic adevarul se traduce prin notiunea de infinit.
In viata omului sa atingi infinitul nu e un scop.
Mai invata .

mdeah Nemesis
Pai filosofia si ingineria.Sti cum sunt cele doua stiinte: teorie ca teorie
dar practica ne omoara.
Omul nu se poate dezvolta decat daca pune in practica cele invatate/afirmate/sustinute.
OMul mai mult evolueaza prin fenomene empirice nicidecum prin vorbarie fara rost .
Dar absolut fara rost.
Mai invata.

Valoarea reprezinta cuantificarea unui element.Adica elementul respectiv trece
printr-un proces de evaluare ( fie el sentimental/rational/economic , etc etc ) si i se stabileste
o valoare si tipul valorii.

Orice propozitie matematica care genereaza o actiune abstracta in cerebelul tau se numeste
eveniment matematic.

Ma referam la subdomeniile matematicii. Tu esti profan in acesta "arie" deci n-aveai de unde sa sti.

Ce prost ai inteles tu matematica asta
Vreau sa spun ca pt Badea Gheorghe notiunea de infinit (absolut) poate fi tractorul ecologic
dar pt unii din noi infinitul poate fi distanta de la Pamant la a mia de miliarde de sisteme solare distanata
Chestia cu merele si cu perele sunt pt neamul lui Bula.(Nu le mai citi cartile )
Cred ca pt tine infinitul e pana la usa pt ca apoi in lume te reduci singur la absurd ( inginerii stiu ce spun aici )

Nu sunt fractii Sunt operatii cu multimi, Clasa a IX-a
Urmeaza sfaturile de mai jos :
care este

Nu. Mai sus demonstram ca nu se poate matematic aflarea adevarului de aceea omul a recurs la limita matematica
pt a rezolva pe timp scurt aceasta problema.
Iti dedic din nou vorbele tale :

Nu sunt ce spui tu acolo.Pe undeva te inteleg pt ca n-ai avut ocazia sa experimentezi "live" astfel de fenomene.
Apropo Patapievici demonstreaza matematic precum ca Dumnezeu este unic si asta printr-un rationament logic matematic
in care in final rezultatul este 1. suma tuturor numerelor din matematica este 1=unicitatea( Divinitatea) ( ai ramas masca )

Iti inteleg frustrarea.TU inveti acolo la facultate sute de pagini de vorbarie (fara sens) iti inveti pt examen anumite chestii bagate
pe gat cu forta si acolo unde nu se pricepe se inghite asa cum se poate (tot fara sens) .toata ziua vorbe vorbe si numai vorbe .Si cand
taceti tot vorbiti in scris.Multa vorbarie pt nimic. In schimbi cumparati cartile pe care profii le recomanda (scoase de ei cine stie)
si apoi stati 6 sau 8 ore la facultate de filosofie.LOl asta-i mestesug de tampenie. (A spus-o Creanga nu eu )
Revenind: .
NU e vorba de OTV .Ala e post de scandal.N-am timp sa ma uit la asa ceva.Me este cu Discovery Science SciTrek Civilasation si ViaSat Explorer.

Eu personal m-am "lovit" de astfel de probleme in practica.Am experimentat "LIVE" astfel de paradoxuri .
Si tot asa am gasit si solutii (pe care le-am particularizat functie de problema ) si am rezolvat-o.
Voi pe de alta parte numai din carti mai aflati cate ceva.Si acel ceva este trunchiat destul de bine .

Dpdv profan da .Dpdv realist NU .
Cinetica studiaza numai miscarea corpurilor fata de referentiale relativ alese din punct de vedere macrostructural.
Dinamica studiaza comportamentul corpurilor in miscare si eventualele interactiuni dintre corpuri aflate in acesta stare,din punct de vedere micro si macrostructural.
Statica este un caz particular al dinamicii ( ai ramas masca iarasi )

Mda... Trebuie sa te invit la lectura semnaturii mele, dragul meu. Trebuie ca esti tare... "incremenit in proiect", la momentul asta.

P.S. Sa speram ca nu vei ramane la acest nivel. Am impresia ca poti mai mult, totusi.

(In paranteza fie spus, pentru ca imi este chiar greu sa ma abtin, chestia asta e... IMBECILA DIN CALE AFARA, si asta nu numai pt ca-l cunosc pe "tipul" de care vb, - prietenii stiu de ce -, ci si pentru ca amesteci teoria multimilor cu filosofia.

Bye!)

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspun

scris pe 21 oct 2006 08:47 de Pasaroi_Cuminte

Mda... Trebuie sa te invit la lectura semnaturii mele, dragul meu. Trebuie ca esti tare... "incremenit in proiect", la momentul asta.

Mersi de invitatie

(In paranteza fie spus, pentru ca imi este chiar greu sa ma abtin, chestia asta e... IMBECILA DIN CALE AFARA, si asta nu numai pt ca-l cunosc pe "tipul" de care vb, -

Tu vezi la altii defectele tale

pentru ca amesteci teoria multimilor cu filosofia.

Matematic spus:
O carte de filosofie este o multime de idei filosofice scrise
si mai mult este o multime ordonata .
Aceasta multime ordonata de idei (elemente) te ajuta pe tine la urmarirea unui rationament(algoritm).Tu citesti cartea repectiva ( operatii de citire) si retii (operatii de scriere) ce te intereseaza mai mult (operatie de selectie ,comparatie)
Asadar o carte de filosofie este o multime ordonata de elemente filosofice asupra caruia se pot exercita evenimente /operatii matematice de citire ,scriere ,comparatie.

Bye!)

Mari succese lungi si dese Nemesis

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ra

scris pe 21 oct 2006 21:54 de valentine

Somewone delete this topic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 oct 2006 22:19 de ExoticDream

Somewone delete this topic...

Why?!? It is... fascinating!

P.S. Sa nu va prind!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 22 oct 2006 18:18 de valentine

Why?!? It is... fascinating!

It's fascinanting boring...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 oct 2006 00:06 de ExoticDream

It's fascinanting boring...

Unii dintre noi estem interesati de astfel de discutii, trust me, they are really charming... sometimes! Poti sa iei o punga de floricele si sa le urmaresti!

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 23 oct 2006 00:19 de Pasaroi_Cuminte

Unii dintre noi estem interesati de astfel de discutii, trust me, they are really charming... sometimes! Poti sa iei o punga de floricele si sa le urmaresti!

with Philips HDTV Ambient Light

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 23 oct 2006 12:49 de verdiuc

vali...tu ce raza a curburii penisului ai? ca roboteii nu vor sa ne povesteasca de a lor(ei sunt facuti fara greseala)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 oct 2006 13:10 de valentine

al meu e paralelipipedic
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 oct 2006 16:31 de ExoticDream

vali...tu ce raza a curburii penisului ai?

Vali, ti-o calculez eu in doua minute daca imi dai ecuatia in ce forma vrei tu: explicita (in coordonate polare sau carteziene), implicita sau parametrica.

ca roboteii nu vor sa ne povesteasca de a lor

Eu.... nu prea am!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 oct 2006 16:34 de ExoticDream

al meu e paralelipipedic

Cu colturile alea stimulezi punctul G?!? Avantaj tu: fata de barbatul obisnuit, ai de patru ori mai multe sanse sa-l nimeresti!

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 24 oct 2006 17:11 de Pasaroi_Cuminte

Cu colturile alea stimulezi punctul G?!? Avantaj tu: fata de barbatul obisnuit, ai de patru ori mai multe sanse sa-l nimeresti!

dar cu muchiile ce faci ? alea pot deveni adevarate cutite (si daca semifabricatul are bavura? )
Forjare libera sau forjare in matrita ?

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online