Revin cu o problema
Pagina 3 din 7
levi82
Veteran member 363 mesaje
|
news
scris pe 13 oct 2006 22:59 de levi82
I'm so stupid...
Am facut-o in seara asta. 21 de lumanari sub forma de inima, un trandafir rosu splendid in mijloc, chiar in fata portii. A vorbit un prieten cu ea, cineva pe care ea nu-l cunoaste.
Semnul bun, este ca i-a placut foarte mult, si s-a gandit ca am fost eu. Partea proasta este ca m-a prins pe messenger, m-a intrebat, iar eu am negat, pentru ca vroiam sa-i spun fata de ea maine cand deja avem aranjata o intalnire.
Dar acuma imi pica fisa... dupa ce mi-a spus atatea detalii, cum o sa-i demonstrez ca am fost eu? Poate o sa creada ca o mint... Si am vrut sa fac o poza la locul faptei, dar din graba am uitat...
Singura mea dovada ar fi maine sa-i pun in fata o lumanare de acelasi fel, sa vad cum reactioneaza...
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: news
I'm so stupid...
Am facut-o in seara asta. 21 de lumanari sub forma de inima, un trandafir rosu splendid in mijloc, chiar in fata portii. A vorbit un prieten cu ea, cineva pe care ea nu-l cunoaste.
Semnul bun, este ca i-a placut foarte mult, si s-a gandit ca am fost eu. Partea proasta este ca m-a prins pe messenger, m-a intrebat, iar eu am negat, pentru ca vroiam sa-i spun fata de ea maine cand deja avem aranjata o intalnire.
Dar acuma imi pica fisa... dupa ce mi-a spus atatea detalii, cum o sa-i demonstrez ca am fost eu? Poate o sa creada ca o mint... Si am vrut sa fac o poza la locul faptei, dar din graba am uitat...
Singura mea dovada ar fi maine sa-i pun in fata o lumanare de acelasi fel, sa vad cum reactioneaza...
Stai linistit, te va crede fara milioane de dovezi, totusi...., pentru orice eventualitate, ia lumanarea la tine. Da-o incolo de poza, nu te poti gandi la toate, bine ca ai avut curajul sa duci pana la capat ideea, este imposibil ca o fata care are ceea ce se numeste suflet sa nu fie fascinata de gestul tau! Sa ne povestesti cum a fost la intalnire!!! Un gigabyte de bafta!!!
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
mya
Expert member 1180 mesaje
|
Re: news
scris pe 14 oct 2006 08:55 de mya
I'm so stupid...
felicitari ca a iesit bine ... partial. e un semn bun ca s-a gandit la tine, o dregi tu pana la capat, ai trecut de ce era mai greu. ca sa te creada, ai putea sa-i lasi acum o scrisoare de dragoste la usa, si un trandafir, la fel ca celalalt, pe messenger ii dai de inteles ca "servesti iubirea" si nu poti vorbi. eventual o scrii la calculator si o scoti la imprimanta, sa nu-ti recunoasca scrisul. si da, ai putea sa-i pui langa si o lumanare identica cu cele din seara anterioara, si sa scrii ca este "flacara iubirii voastre eterne" hmm, si ai putea sa mai scrii pe bilet ca o rogi sa rosteasca numele baiatului care considera ea ca i-a daruit scrisoarea, lumanarea, si trandafirul. o sa se gandeasca din nou la tine cu siguranta. tu sa fii pe undeva prin preajma, si cand spune numele, i te aratzi . o sa fie clar impresionata ... faza cu rostitul numelui este un optional, se poate sau nu face. si in cele din urma, ati putea avea o lungaaaaaa discutie ... mult succes!
Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.
Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.
Daca-ti depasesti limitele, esti pedepsit, daca nu ti le depasesti, nu esti om.
Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
Expert member 2314 mesaje
|
Re: Re: news
Powered by Corsair ddr2 xtreme edition
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
levi82
|
rezultate neasteptate...
scris pe 14 oct 2006 20:01 de levi82
Powered by Corsair ddr2 xtreme edition
Am fost azi la ea, o plimbare lunga in parc, am stat si am discutat. I-am "recunoscut" fapta, a fost bucuroasa ca am fost eu . Mi-a multumit calduros, mi-a spus ca oricum era convinsa ca sunt eu faptasul, pana si parintii ei m-au banuit, in fine, toate bune pana aici. Am inceput sa-i explic ce am pe suflet, ca inca simt pentru ea, ca as mai vrea o sansa sa o recuceresc, dar raspunsul ei a fost cu afecarat neasteptat.
Mi-a spus ca si ea inca tine la mine foarte mult, se gandeste des la mine, ca ar vrea sa mai intalneasca un baiat ca mine, ca sunt frumos, simpatic, ma comport exemplar, dar... marele dar...
Ea nu poate avea o relatie cu mine din cauza ca diferenta de inaltime dintre noi este prea mica. Intradevar, stiu si eu ca ea este foarte complexata de faptul ca este mica de inaltime, iar faptul ca atunci cand poarta tocuri este cat mine, poate putin mai mare, o deranjeaza mult. Mi-a zis ca din aceasta cauza se simte foarte incomod in public, si acel sentiment ii omoara dragostea. Zice ca daca as fi macar putin mai inalt ar fi cea mai fericita cu un baiat ca mine.
Nu pot sa cred ca o asemenea superficialitate poate sta in calea unei relatii. Ma distruge faptul ca in privinta asta chiar nu am ce face. Poate nu merita efortul de a incerca, dar ma doare ca ea inca mai tine la mine, si am avea o sansa daca nu ar fi acest stupid motiv. Poate mai bine mi-ar fi spus ca nu tine la mine si ca nu vrea sa ma mai vada si eram mai linistit. Uneori sinceritatea face mai mult rau decat o minciuna
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
|
sus |
|
mya
|
Re: rezultate neasteptate...
scris pe 15 oct 2006 11:49 de mya
Am fost azi la ea, o plimbare lunga in parc, am stat si am discutat. I-am "recunoscut" fapta, a fost bucuroasa ca am fost eu . Mi-a multumit calduros, mi-a spus ca oricum era convinsa ca sunt eu faptasul, pana si parintii ei m-au banuit, in fine, toate bune pana aici. Am inceput sa-i explic ce am pe suflet, ca inca simt pentru ea, ca as mai vrea o sansa sa o recuceresc, dar raspunsul ei a fost cu afecarat neasteptat.
Mi-a spus ca si ea inca tine la mine foarte mult, se gandeste des la mine, ca ar vrea sa mai intalneasca un baiat ca mine, ca sunt frumos, simpatic, ma comport exemplar, dar... marele dar...
Ea nu poate avea o relatie cu mine din cauza ca diferenta de inaltime dintre noi este prea mica. Intradevar, stiu si eu ca ea este foarte complexata de faptul ca este mica de inaltime, iar faptul ca atunci cand poarta tocuri este cat mine, poate putin mai mare, o deranjeaza mult. Mi-a zis ca din aceasta cauza se simte foarte incomod in public, si acel sentiment ii omoara dragostea. Zice ca daca as fi macar putin mai inalt ar fi cea mai fericita cu un baiat ca mine.
Nu pot sa cred ca o asemenea superficialitate poate sta in calea unei relatii. Ma distruge faptul ca in privinta asta chiar nu am ce face. Poate nu merita efortul de a incerca, dar ma doare ca ea inca mai tine la mine, si am avea o sansa daca nu ar fi acest stupid motiv. Poate mai bine mi-ar fi spus ca nu tine la mine si ca nu vrea sa ma mai vada si eram mai linistit. Uneori sinceritatea face mai mult rau decat o minciuna
crezi k asta e un criteriu pentru o relatie? sa fim seriosi...exista iubire, intelegere, respect, nici nu ar mai trebui sa conteze aia cativa centimetri. fa-o sa inteleaga ca asta nu conteaza absolut deloc. cati oameni nu se iubesc in ciuda diferentei de inaltime (si la voi nici nu pare a fi mult). daca era ceva deranjant vizibil, mai ziceam sa ai complexe, dar asa ... nu cumva cauta nod in papura ea? lupta in continuare sa nu aveti apoi regrete ca din cauza unui "criteriu" nesemnificativ ati distrus o relatie frumoasa de iubire
Viata nu e alcatuita din numarul de respiratii, ci din momentele care iti taie respiratia.
Ce fiinta umbla dimineata in patru picioare, la amiaza in doua, iar seara in trei? Este omul in copilarie, la maturitate si la batranete.
Unde anume se afla lacasul sufletului si al cugetului in corpul omenesc? In inima sau in cap?
|
sus |
|
valijan
Senior member 69 mesaje
|
Re: Re: rezultate neasteptate...
scris pe 15 oct 2006 17:28 de valijan
Dar oare mai poti sau mai ai chef sa lupti cand cineva pune in calea iubirii tale asemenea obiectii?
Si tot barbatii e rai, nu-i asa Exotic?
Putem afirma despre altii ca nu sunt normali? Noi cum suntem?
|
sus |
|
mya
|
Re: Re: Re: rezultate neasteptate...
scris pe 15 oct 2006 18:42 de mya
Dar oare mai poti sau mai ai chef sa lupti cand cineva pune in calea iubirii tale asemenea obiectii?
daca iubesti cu adevarat colosul este nul, si ai forta de a lupta
Si tot barbatii e rai, nu-i asa Exotic?
Exotic, ai legatura ...
Lamureste-l pe mister cum de tot barbatzii e rai ...
|
sus |
|
levi82
|
Finalul...
scris pe 16 oct 2006 23:09 de levi82
Vorba lui valijan, parca mi-a pierit tot cheful dupa o asemenea discutie.
Totusi, ca un ultim efort, i-am mai trimis o scrisoare pe care am integrat-o intr-un site dedicat ei, (o buna prietena a ramas foarte impresionata de ce am facut acolo), si dupa ce mi-a scris pe mess cand eram offline, am ipresionat-o si pe ea.
Azi a fost ziua in care am fi implinit 2 ani. Am sunat-o sa discut un pic despre treaba asta, despre amintirile frumoase de mult trecute si altele.
Mi-a marturisit ca a fost foarte impresionata de gesturile mele, ca nici un baiat nu a facut si nu crede ca va mai face ceva asemanator pentru ea, dar ea nu mai vrea o relatie cu mine. Intradevar, a spus ca inaltimea nu ar fi o piedica atat de mare, sunt mai multi factori pentru care nu mai poate sa aibe "acel sentiment" fata de mine. Spunea ca vrea sa ramanem prieteni foarte buni pentru toata viata, nu vrea sa riste sa ne despartim din nou si sa ma piarda ca prieten. Chiar nu poate intelege ca eu nu ma pot relationa astfel fata de ea?? Deocamdata nu mai vrea sa aibe relatii cu nimeni deoarece s-a saturat sa faca compromisuri.
Dupa toate astea cred ca ar fi timpul sa ma resemnez cu faptul ca e gata, e timpul sa merg mai departe cu toate ca simt ca daca am ramane prieteni, poate cu timpul ar mai fi o sansa, dar nu pot trece peste un asemenea calvar zilnic, pentru o sansa atat de minuscula.
Eu am facut tot ce mi-a stat in putere, voi renunta la orice speranta. Sunt multumitdoar de faptul ca macar am incercat.
Multumesc tuturor care m-au ajutat in aceasta problema.
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Finalul...
Azi a fost ziua in care am fi implinit 2 ani. Am sunat-o sa discut un pic despre treaba asta, despre amintirile frumoase de mult trecute si altele.
Mi-a marturisit ca a fost foarte impresionata de gesturile mele, ca nici un baiat nu a facut si nu crede ca va mai face ceva asemanator pentru ea, dar ea nu mai vrea o relatie cu mine. Intradevar, a spus ca inaltimea nu ar fi o piedica atat de mare, sunt mai multi factori pentru care nu mai poate sa aibe "acel sentiment" fata de mine. Spunea ca vrea sa ramanem prieteni foarte buni pentru toata viata, nu vrea sa riste sa ne despartim din nou si sa ma piarda ca prieten. Chiar nu poate intelege ca eu nu ma pot relationa astfel fata de ea?? Deocamdata nu mai vrea sa aibe relatii cu nimeni deoarece s-a saturat sa faca compromisuri.
Dupa toate astea cred ca ar fi timpul sa ma resemnez cu faptul ca e gata, e timpul sa merg mai departe cu toate ca simt ca daca am ramane prieteni, poate cu timpul ar mai fi o sansa, dar nu pot trece peste un asemenea calvar zilnic, pentru o sansa atat de minuscula.
Eu am facut tot ce mi-a stat in putere, voi renunta la orice speranta.
Imi pare rau.... este evident ca nu diferenta de inaltime poarta vina pentru refuzul ei de a incerca sa continuati relatia, banuiesc ca in trecut a fost marcata profund de faptul ca ai parasit-o, probabil a suferit mult in lunile care au urmat, poate a stiut sau poate nu ca tu ai trecut mai usor peste despartire, ai gasit pe altcineva cu care ai avut o relatie de lunga durata, a incercat si ea sa-si continue viata in absenta ta, dar a esuat, lucru de care te vede pe tine vinovat. Timpul a trecut, mai bine sau mai rau, v-ati reintalnit si ea s-a lasat initial prada amintirilor, de aici gesturile afectuoase fata de tine... V-ati vazut din nou si si-a dat seama ca si tu mai simti cate ceva pentru ea, insa in mintea si sufletul ei teama de a suferi din nou a fost mai puternica decat reminescentele sentimentale si... a inceput sa-ti puna bariere. Tu ai insistat, sperand ca doar timiditatea si eventual gandul ei ca tu ai pe altcineva care ar suferi daca ai rupe relatia sunt responsabile pentru reticenta ei, ai continuat sa faci gesturi romantice care au impresionat-o, insa nu au fost suficiente pentru a redestepta in inima ei acea furtuna de sentimente pe care o traiesti tu... Iubirea ei s-a stins incet-incet in timpul cat ati fost despartiti, la declinul ei contribuind in mare masura orgoliul ranit, sentimentul ca tu nu ai iubit-o suficient din moment ce ai parasit-o... Tu insa o mai iubesti si acum...., din nefericire..., dar nu cred ca poti spera prea mult in revenirea ei... Cateodata acest lucru se intampla, foste iubiri renasc cu o forta inzecita, dar nu stiu daca are rost sa te amagesti, sa traiesti luni de zile, poate ani, in umbra unei prietenii dureroase, in speranta ca intr-o buna zi sufletul ei se va deschide din nou pentru a se impleti cu al tau... Poti indura supliciul statutului de "close special friend" acum? Poti accepta ideea ca la un moment dat ea s-ar putea indragosti de altcineva? Poate este mai bine sa mergi mai departe.... nu impreuna cu cealalta fata (pe care nu o iubesti si care ar suferi stiind, simtind asta), ci singur un timp, pana iti limpezesti gandurile si te detasezi putin de situatia de acum, si apoi alaturi de cineva fata de care sa nu mai gresesti.....
Zici ca sunteti colegi de facultate.... poate daca devii un pic mai distant o vreme, isi va clarifica si ea intentiile, gandurile (daca nu sunt de pe acum) si poate va fi ea cea care va dori sa mai dati o sansa relatiei. Oricum nu vei putea iubi pe altcineva in cateva saptamani....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
levi82
|
Re: Re: Finalul...
scris pe 17 oct 2006 01:44 de levi82
Asa este. Cea mai mare vina o am eu. Nu-i pot purta pica.
Ma voi distanta de ea. Din pacate nu pot rupe legatura complet, i-am imprumutat carti, chestii, si la facultate e inevitabil sa ne vedem din cand in cand. Poate vine timpul in care isi va da seama, la fel ca mine, ca a pierdut. Poate va fi prea tarziu. De aceea nu mai are rost sa sper in nimic... Viata merge inainte. Pe moment sunt singur. Voi astepta sa-mi pice in fata o zana care imi va indulci viata...
Chiar daca in momentul asta nu gasesc un sens in viata mea, trebuie sa fiu tare, sa astept surprizele viitorului.
All is not lost! Or is it...?
|
sus |
|
Against
Guest
|
Re: Re: Re: Finalul...
scris pe 17 oct 2006 11:18 de Against
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar o suspectez pe fosta ta prietena de ipocrizie. Ai facut prea mult pentru ea si ti s-au dat nenumarate sfaturi, care mai de care mai inteligente, s-au gasit tot felul de motivatii pentru comportamentul ei, dar in timp, cel putin eu, mi-am dat seama de ceea ce ti-am spus mai sus.
Totul iti pare pierdut acum, dar tine minte, pare doar, nu este. Si iti doresc sa o gasesti, cat mai curand posibil, pe cea care care sa te merite intr-adevar, care sa nu tina cont de criteriul inaltimii sau mai stiu eu de ce. Succes!
|
sus |
|
levi82
|
Re: Re: Re: Re: Finalul...
scris pe 17 oct 2006 12:57 de levi82
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar o suspectez pe fosta ta prietena de ipocrizie. Ai facut prea mult pentru ea si ti s-au dat nenumarate sfaturi, care mai de care mai inteligente, s-au gasit tot felul de motivatii pentru comportamentul ei, dar in timp, cel putin eu, mi-am dat seama de ceea ce ti-am spus mai sus.
E posibil sa fie ipocrizie. Ma gandesc ca face asta pe de o parte din firca de a nu fi ranita din nou, iar pe de alta parte din orgoliu. Dupa vocea ei, imi dau seama ca ii este greu sa ma refuze. Pacat ca nu eram fata in fata, sa o vad, dar in voceea ei s-au auzit niste lacrimi. Eu cred ca a plans aseara cand am vorbit cu ea.
Stiu ca este sincera in privinta prieteniei. Pentru ea este o cale prin care ma poate avea aproape, dar totdata, prin neimplicarea sentimentala se simte protejata de un eventual esec. Imi pare rau ca eu nu pot impartasi aceasta prietenie, chiar daca am impresia ca ar fi cea mai buna cale da a ma apropia de ea.
Oricum, nu-i pot purta pica. Am facut-o cu mana mea... In primul rand eu am fost cel care am pus capat relatiei dintr-o prostie... Acuma suport consecintele.
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
Re: Re: Re: Re: Re: Finalul...
E posibil sa fie ipocrizie. Ma gandesc ca face asta pe de o parte din firca de a nu fi ranita din nou, iar pe de alta parte din orgoliu. Dupa vocea ei, imi dau seama ca ii este greu sa ma refuze. Pacat ca nu eram fata in fata, sa o vad, dar in voceea ei s-au auzit niste lacrimi. Eu cred ca a plans aseara cand am vorbit cu ea.
Stiu ca este sincera in privinta prieteniei. Pentru ea este o cale prin care ma poate avea aproape, dar totdata, prin neimplicarea sentimentala se simte protejata de un eventual esec. Imi pare rau ca eu nu pot impartasi aceasta prietenie, chiar daca am impresia ca ar fi cea mai buna cale da a ma apropia de ea.
Oricum, nu-i pot purta pica. Am facut-o cu mana mea... In primul rand eu am fost cel care am pus capat relatiei dintr-o prostie... Acuma suport consecintele.
Neah nu e ipocrizie e aparare
Cred ca nu mai vrea sa fie cu tine pt ca ii este frica sa nu se repete iarasi istoria.
Ii este frica sa te iubeasca din nou.
Si isi va calca pe inima si in curand va cauta pe altcineva.
The End .
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
levi82
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Finalul...
scris pe 17 oct 2006 17:33 de levi82
Neah nu e ipocrizie e aparare
Cred ca nu mai vrea sa fie cu tine pt ca ii este frica sa nu se repete iarasi istoria.
Ii este frica sa te iubeasca din nou.
Si isi va calca pe inima si in curand va cauta pe altcineva.
The End .
In sfarsit iti dau dreptate!
|
sus |
|
Nekunoskuta
Expert member 3987 mesaje
|
Re: rezultate neasteptate...
dar... marele dar...
Ea nu poate avea o relatie cu mine din cauza ca diferenta de inaltime dintre noi...
Nu te supara dar asta e o mare PROSTIE! Adevaratul motiv cred ca e faptul ca se apara, isi apara sentimentele, asa cum a spus cineva inaintea mea.
Nimic...
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
Re: Re: rezultate neasteptate...
asa cum a spus cineva inaintea mea.
Eu
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Finalul...
In sfarsit iti dau dreptate!
Dar sa nu te mire daca intro-zi (peste cateva luni bune sau ani ) acesiasi fata va reveni din senin in viata ta aparent fara nici un motiv.
|
sus |
|
levi82
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Finalul...
scris pe 18 oct 2006 00:05 de levi82
Dar sa nu te mire daca intro-zi (peste cateva luni bune sau ani ) acesiasi fata va reveni din senin in viata ta aparent fara nici un motiv.
Daca te-am inteles bine, vrei sa spui ca este posibil sa ma caute vreodata sa isi gaseasca consolare...
Este posibil. Ma tem, insa, ca va fi prea tarziu...
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Finalul...
Daca te-am inteles bine, vrei sa spui ca este posibil sa ma caute vreodata sa isi gaseasca consolare...
Este posibil. Ma tem, insa, ca va fi prea tarziu...
De ce esti atat de convins ca va fi prea tarziu? Stii sigur ca sentimentele tale se vor topi intr-o luna-doua si ca vei cauta si gasi imediat pe altcineva de care te vei indragosti? Cum oare poate disparea atat de usor iubirea din sufletele voastre, sunteti atat de rationali incat o puteti invinge minimizand perioada de suferinta la cateva zile/saptamani? Detineti vreo reteta secreta care va ajuta sa uitati in doi timpi si trei miscari sentimentul cel mai profund care ii este dat omului sa-l traiasca, puteti intoarce pagina fara ezitare la putin timp dupa ce a avut loc despartirea, formatand acea zona de minte si suflet pana atunci ocupata cu ganduri, sentimente, sperante, vise in doi?!? Am mai auzit din partea catorva baieti acest lucru si incerc sa ma dumiresc daca mi-as putea insusi tehnica uitarii rapide, uneori este teribil de utila la casa omului, cred ca noi, fetele, dam doar "Hide files" sau, in cel mai curajos caz, "Delete", trimitem fisierele virusate de uitare in Recycle Bin, insa le lasam acolo, sperand ca poate, intr-o zi, vom tasta "Restore".
Revenind la oile noastre, ma gandesc ca tu si data trecuta ti-ai gasit o noua prietena destul de curand dupa despartire, probabil asa se va intampla si acum. Ceea ce nu inteleg este de ce te-ai complacut intr-o relatie in care doar unul iubea? Vei face la fel si acum sau vei astepta sa existe iubire impartasita?
|
sus |
|
DarkAngel
Expert member 1098 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Finalul...
Este posibil. Ma tem, insa, ca va fi prea tarziu... OK din cate am citit eu mai sus.... situatia este destul de tensionata...cel mai indica este o lasi moale o perioada dupa care ca sa clarifici lucrurile sa o iei deoparte dupa ce s-au linistit apele si sa ai cu ea o discutie cnd si tu si ea sunteti calmi si vezi care is motivele pentru care s-a purtat asa.... si cum zicea si pasaroi ii este frica... este normal sa adopte o atitudine defensiva in cazul asta si chiar daca o doare si pe ea o face pt ca ar durea-o mai tare inca o despartire..... Deci asteapta sa se potoleasca apele si daca vrei sa o ai inapoi (ps nu crd faza cu inaltimea deloc dupa parerea mea aia este doar un pretext....ignora afirmatia aia) da-i motive sa nu ii mai fie frica de tine si castiga-i , si fa in asa fel incat sa-i meriti dinou increderea care ti-a acordat-o inainte de despartire..... Nu este imposibil sa o recuperezi ....dar iti zic ca nu va fi usor si nu va merge sa o faci fara compromisuri... si sti tu cum e vorba aia... inainte sa faci curat o sa trebuiasca sa faci si mai multa mizerie..... Goodluck
|
sus |
|
levi82
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Finalul...
scris pe 18 oct 2006 17:43 de levi82
OK din cate am citit eu mai sus.... situatia este destul de tensionata...cel mai indica este o lasi moale o perioada dupa care ca sa clarifici lucrurile sa o iei deoparte dupa ce s-au linistit apele si sa ai cu ea o discutie cnd si tu si ea sunteti calmi si vezi care is motivele pentru care s-a purtat asa.... si cum zicea si pasaroi ii este frica... este normal sa adopte o atitudine defensiva in cazul asta si chiar daca o doare si pe ea o face pt ca ar durea-o mai tare inca o despartire..... Deci asteapta sa se potoleasca apele si daca vrei sa o ai inapoi (ps nu crd faza cu inaltimea deloc dupa parerea mea aia este doar un pretext....ignora afirmatia aia) da-i motive sa nu ii mai fie frica de tine si castiga-i , si fa in asa fel incat sa-i meriti dinou increderea care ti-a acordat-o inainte de despartire..... Nu este imposibil sa o recuperezi ....dar iti zic ca nu va fi usor si nu va merge sa o faci fara compromisuri... si sti tu cum e vorba aia... inainte sa faci curat o sa trebuiasca sa faci si mai multa mizerie..... Goodluck
Ma gandesc si eu ca asta este metoda care ar putea functiona. Asa ar fi trebuit sa actionez de la inceput, dar din pacate nu puteam sa stau fara sa ii spun direct ce simt pentru ea, tot timpul aveam impresia ca are dubii cu privire la intentiile mele. Acuma ea stie clar ce simt eu. As vrea sa imi ofere macar ocazia sa-i demonstrez ca asta e adevarul, m-am schimbat, si totul este real. Oricum, nu aveam pretentia sa-mi sara in brate pur si simplu. Intentionam sa o cuceresc ca si de la 0. Dar prin refuzul ei categoric m-a cam impiedicat sa fac asta. Ma simt neputincios atata timp cat ea se afla in ofensiva.
Ma gandesc si la posibilitatea ca ea sa ma considere intradevar doar un amic, si va veni o vreme cand poate va veni la mine si imi va povesti "ca intre prieteni" ce gagiu misto a intalnit. Iar eu, daca in momentul acela inca voi spera la nesperat, cum ma voi simti??? As face orice compromis pentru ea. Asta insa este poate singurul care imi taie elanul...
|
sus |
|
levi82
|
Re:
scris pe 18 oct 2006 18:00 de levi82
Acuma ma gandesc sa o sun sau nu sa trec maine sa o iau cu masina ca avem amadoi ore de la 8...
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re:
Acuma ma gandesc sa o sun sau nu sa trec maine sa o iau cu masina ca avem amadoi ore de la 8...
Sun-o!
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Finalu
nu puteam sa stau fara sa ii spun direct ce simt pentru ea, tot timpul aveam impresia ca are dubii cu privire la intentiile mele. Acuma ea stie clar ce simt eu.
In iubire comunicarea este absolut necesara, gandurile spuse pe jumatate, in conditiile in care cei doi nu sunt chiar pe aceeasi lungime de unda, pot conduce la interpretari gresite, care sunt uneori dezastruoase pentru relatie.
Ma gandesc si la posibilitatea ca ea sa ma considere intradevar doar un amic, si va veni o vreme cand poate va veni la mine si imi va povesti "ca intre prieteni" ce gagiu misto a intalnit. Iar eu, daca in momentul acela inca voi spera la nesperat, cum ma voi simti??? As face orice compromis pentru ea. Asta insa este poate singurul care imi taie elanul...
Nimic nu este mai dureros decat sa vezi persoana iubita iubind pe altcineva.... Oricat de tare ai fi, nu stiu daca poti suporta un asemenea calvar... Poate nu va fi cazul, poate fata asta va reveni la tine totusi.
|
sus |
|
levi82
|
Re: Re: Re:
scris pe 18 oct 2006 22:01 de levi82
Am facut-o... si m-a refuzat politicos. Mi-a zis ca are examen vineri si sta sa invete, nu merge la cursuri...
Stau si ma gandesc... Sigur o fi asta motivul???
Oare pot rezista vreme indelungata cu asemenea dubii?
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re:
Stau si ma gandesc... Sigur o fi asta motivul???
Crezi ca ar risca sa o vezi la facultate si sa-ti dai seama ca te-a mintit? Ai putea sa verifici, pentru a te linisti, dar.... lipsa de incredere nu suna deloc bine, daca ati avea o relatie, ti-as spune ca este total contraindicata, dar voi sunteti.... amici. Nu cred ca te-a mintit, gestul tau a fost unul prietenesc, fara aluzie romantica.
Oare pot rezista vreme indelungata cu asemenea dubii?
Cand ati discutat ultima data despre voi doi, nu ati avut in vedere si sinceritatea, ca parte componenta a relatiei voastre de prietenie? Astfel de indoieli iti vor macina sufletul, incearca sa ajungi la o concluzie in ceea ce o priveste pe fata asta: fie mai speri sa fie ceva intre voi candva, fie alegi sa pornesti pe un drum separat, caz in care ar trebui sa diminuezi macar pentru o vreme apropierea dintre voi.... Eu sunt pentru lupta pana in panzele albe cand vine vorba de iubire, dar tu stii mai bine cum stau lucrurile...
|
sus |
|
levi82
|
Re: Re: Re: Re: Re:
scris pe 19 oct 2006 00:15 de levi82
Crezi ca ar risca sa o vezi la facultate si sa-ti dai seama ca te-a mintit? Ai putea sa verifici, pentru a te linisti, dar.... lipsa de incredere nu suna deloc bine, daca ati avea o relatie, ti-as spune ca este total contraindicata, dar voi sunteti.... amici. Nu cred ca te-a mintit, gestul tau a fost unul prietenesc, fara aluzie romantica.
Aici cred ca ai dreptate... Mintea mea e prea ratacitoare in momentele astea. Fara sa vreau, imi apar ganduri care mai de care mai negre, imi imaginez fel de fel de variante. Poate ar trebui sa imi gasesc o ocupatie. Facultatea nu-mi ocupa suficient timp. Noaptea nu mai dorm... De mai mult de o luna dorm maxim 3-4 ore pe noapte. Si imi place sa dorm, pentru ca aproape de fiecare data visez cu ea... Un vis ce pare atat de real incat o simt langa mine, dar cand deschid ochii ma sfasie faptul ca nu o zaresc...
Saptamana viitoare sper sa ma angajez, asa poate va trece timpul mai usor...
Poate imi imaginez variantele negre ca sa imi pregatesc mintea pentru o foarte posibila deceptie...
Sper. Sper asta din tot sufletul. Am crezut ca e bine sa incerc, sa stiu sigur, da sau nu. Credeam ca daca ma va refuza voi fi multumit de faptul ca macar am incercat, dar se pare ca nu a avut absolut nici un efect. Imi place sa cred ca nu pot renunta deoarece o iubesc prea mult. Mi-a reprosat faptul ca am lasat atat de mult timp sa treaca... Intradevar, timpul a fost prea lung, cu toate ca ma gandeam foarte des sa ma intorc, sa-mi cer scuze pt prostia comisa, dar m-a retinut lasitatea. N-am avut curaj sa dau ochi cu ea. Sentimentul de vinovatie a fost prea mare. Tot acest timp am asteptat un semn de la ea ca m-ar dori inapoi. Dar acesta a intarziat sa apara. Ea a preferat sa sufere pe ascuns, sa renunte la lupta. Pe de o parte poate din mandrie, pe de alta parte poate datorita faptului ca inainte de a ma desparti de ea eu am tratat-o mai distant, si am reusit sa domolesc indeajuns flacara din sufletul ei, incat sa nu ma mai doreasca. Datorita faptului ca sentimentele mele au persistat tot acest timp eu nu am fost in stare sa iubesc, cu adevarat, o alta fata.
Doamne ce n-as da sa pot intoarce timpul inapoi... Dar trebuie sa suportam consecintele faptelor noastre. Se spune ca orice inceput are un sfarsit si ca orice sfarsit prevesteste un nou inceput. Poate este timpul sa ma gandesc la un alt inceput. Dar eu chiar imi doresc un alt inceput, dar il vreau tot cu ea!!! Ea este Tot cea ce iubesc, tot ceea ce imi doresc, sufletul meu pereche. Imi doresc atat de mult asta incat ma doare. Din pacate nu gasesc o cale prin care sa o conving de asta. Nu credeam ca se poate suferi atat de mult din dragoste. Imi merit pedeapsa. Sunt tot ceea ce speram sa nu fiu. Am reusit sa provoc suferinta la 2 fete. E timpul sa gust si eu din amarul vietii.
Daca reusesc sa-mi adun fortele voi lupta. Daca nu, ma voi refugia in lasitatea mea la fel cum am facut-o pana acuma...
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Mintea mea e prea ratacitoare in momentele astea. Fara sa vreau, imi apar ganduri care mai de care mai negre, imi imaginez fel de fel de variante. Poate ar trebui sa imi gasesc o ocupatie. Facultatea nu-mi ocupa suficient timp. Noaptea nu mai dorm... De mai mult de o luna dorm maxim 3-4 ore pe noapte. Si imi place sa dorm, pentru ca aproape de fiecare data visez cu ea... Un vis ce pare atat de real incat o simt langa mine, dar cand deschid ochii ma sfasie faptul ca nu o zaresc...
Saptamana viitoare sper sa ma angajez, asa poate va trece timpul mai usor...
Angajeaza-te! Timpul liber in acest moment nu este in masura sa te ajute, ai analizat suficient situatia, greselile pe care le-ai facut, ai luat decizii, acum nu poti decat sa suferi.... Facultatea si un eventual job te vor ajuta sa mai pui un pic de timp intre clipa dureroasa in care ea te-a refuzat si prezentul incert, iti vor mai consuma din energia pe care ai dedica-o suferintei.... Dormi, nu lasa tristetea si disperarea sa te distruga, poate mai este o sansa ca sa fiti impreuna si, daca nu, poate vei avea norocul unui nou inceput cu altcineva, incearca sa gandesti pozitiv!
Imi place sa cred ca nu pot renunta deoarece o iubesc prea mult. Mi-a reprosat faptul ca am lasat atat de mult timp sa treaca... Intradevar, timpul a fost prea lung, cu toate ca ma gandeam foarte des sa ma intorc, sa-mi cer scuze pt prostia comisa, dar m-a retinut lasitatea. N-am avut curaj sa dau ochi cu ea. Sentimentul de vinovatie a fost prea mare. Tot acest timp am asteptat un semn de la ea ca m-ar dori inapoi. Dar acesta a intarziat sa apara. Ea a preferat sa sufere pe ascuns, sa renunte la lupta. Pe de o parte poate din mandrie, pe de alta parte poate datorita faptului ca inainte de a ma desparti de ea eu am tratat-o mai distant, si am reusit sa domolesc indeajuns flacara din sufletul ei, incat sa nu ma mai doreasca. Datorita faptului ca sentimentele mele au persistat tot acest timp eu nu am fost in stare sa iubesc, cu adevarat, o alta fata.
Are dreptate, ai lasat sa treaca o gramada de timp fara sa faci un gest simplu de impacare, fara sa-i dai un semn.... Tu esti cel care a plecat, tu ar fi trebuit sa te intorci, sa-ti recunosti greseala.... In loc de asta, tu ai tacut si nu numai atat, te-ai aruncat intr-o alta relatie.... Ce-ar fi putut sa-si imagineze ea? Un singur lucru: ca sentimentele tale au murit! In felul asta, ai impins-o si pe ea sa-si ucida iubirea... probabil nu a reusit total, dar se simte inca ranita, jignita, trista si nu poate accepta (deocamdata) sa uite tot ce-a fost urat ca si cum nu s-ar fi intamplat... Poate va reusi, poate veti avea sansa de a trai o iubire renascuta, cine stie?
Doamne ce n-as da sa pot intoarce timpul inapoi... Dar trebuie sa suportam consecintele faptelor noastre. Se spune ca orice inceput are un sfarsit si ca orice sfarsit prevesteste un nou inceput. Poate este timpul sa ma gandesc la un alt inceput. Dar eu chiar imi doresc un alt inceput, dar il vreau tot cu ea!!!
Trebuie sa platim pentru greselile noastre, dar si sa invatam din ele. Ma gandesc ca lucrurile astea te-au maturizat si sper ca si ea sa inteleaga faptul ca nu mai esti baiatul din trecut, care nu a avut taria sa lupre pentru sentimentele sale.
Ea este Tot cea ce iubesc, tot ceea ce imi doresc, sufletul meu pereche. Imi doresc atat de mult asta incat ma doare. Din pacate nu gasesc o cale prin care sa o conving de asta. Nu credeam ca se poate suferi atat de mult din dragoste. Imi merit pedeapsa. Sunt tot ceea ce speram sa nu fiu. Am reusit sa provoc suferinta la 2 fete. E timpul sa gust si eu din amarul vietii.
Daca reusesc sa-mi adun fortele voi lupta. Daca nu, ma voi refugia in lasitatea mea la fel cum am facut-o pana acuma...
Suferinta din dragoste nu are termen de comparatie.... este aproape ireal de dureroasa, vie, coplesitaore... Daca iubesti si nu ai nici macar speranta ca vei fi intr-un tarziu langa omul iubit, intregul tau univers se prabuseste, nimic nu mai conteaza, iti lipseste motorul care iti alimenteaza actiunile, gandurile, ideile, viata de zi cu zi! NU te refugia in lasitate, lupta pana la capat, chiar crezi ca in fiecare anotimp ne este dat sa ne intalnim sufletul-perche, fiinta care ne completeaza intr-un tot perfect si alaturi de care putem trai cu adevarat fericirea?
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Depinde de facultate.Poate nu are timp de amandoua.
|
sus |
|
Pagina 3 din 7
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|