Revin cu o problema

Pagina 6 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 27 nov 2006 23:57 de levi82

HEADSHOT again .This is fun

OMFG!!! ce offtopic ati dat-o

Sa va spun ce s-a mai intamplat poate linistesc apele pe aici....

S-a intamplat in ultima vreme ca am cam renuntat. Mi-am dat seama ca nu are rost...
Am mai avut cateva intalniri cu discutii profunde cu ea, in urma carora mi-am amintit de ce nu a mers relatia de fapt, si care a fost motivul adevarat care a racit relatia pe vremuri.
Va vine sa credeti, sau nu, motivul pt care nu a mers relatia nici prima data si motivul pentru care nu o putem relua, tine de inaltime... Da, mi-a spus-o eu am simtit-o, iar acuma m-a convins.
Am stat la ea, ne-am apropiat foarte mult, am discutat, la un moment dat am sarutat-o, a fost ok, chiar super. In acea noapte m-a sunat de 4 ori sa-mi spuna ca nu poate sa doarma penttru ca se gandeste la mine. A 2-a seara la fel, pana la un moment in care m-a intrerupt, si a inceput sa-mi explice: Ca tine enorm de mult la mine, ca ma iubeste ca sunt cel mai bun baiat pe care l-a cunoscut vreodata, ca nu crede ca va mai cunoaste pe altul la fel, bla bla bla, doar ca... simte ca daca ne impacam, va fi pentru totdeauna . Si nu vrea asta pentru ca ea viseaza la mai mult. La un print inalt si aratos, care sa o scoata din casa parintilor u care are atatea probleme... Si ea stie ca am puterea sa o iau sa stea cu mine, sa o scap de acasa...
Imi pare rau ca spun asa ceva, dar ajung la concluzia ca este o proasta. Am ajuns sa ma intreb cum o pot iubi, o persoana cu o asemenea gandire, absurd... Si poate ca totdeauna am fost constient de aceste lucruri, doar ca le-am ignorat. M-am refugiat intr-o iluzie in care ea era fiinta perfecta, pe care o pot iubi neconditionat. De fapt asa ar fi, daca nu ar avea aceasta mentalitate idioata.
In fine, i-am spus ca o voi lasa sa isi caute printul mult visat, ca imi pare rau ca are un asa mare defect, si ca va trebui sa o uit. A plans. A spus ca-i pare rau ca asta e situatia, mi-a creut in continuare sa ramanem prieteni.
Acum, in weekend ea pleaca la Alba Iulia, cu colegii, ma cauta sa-i fac niste cd-uri cu muzica. Poate atat mai pot face, ca nu ma costa nimic... dar as evita contactul cu ea pentru o vreme.
Daca astea faceau cumva parte din joc, atunci a jucat cartile gresit. Nu mai are rost...

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 nov 2006 00:36 de ExoticDream

S-a intamplat in ultima vreme ca am cam renuntat. Mi-am dat seama ca nu are rost...

Nu-mi vine sa cred ca un asemenea detaliu poate sta in calea unei relatii frumoase! Cati centimetri va despart, dragilor?!? 10-20-30???

Anyway..... povestindu-ti despre printul inalt si aratos, capabil sa o salveze din iadul parental, te-a jignit de cel putin trei ori: inseamna ca nu esti nici inalt, nici aratos, nici suficient de bun incat sa o scapi de familie! Din nefericire, se pare ca lucrurile sunt clare: nu mai are fata de tine sentimente de iubire (asta in caz ca a avut vreodata), dar nici nu a jucat prea corect, lasandu-te sa o saruti, sa-i faci daruri, sa o inviti in locuri romantice, stiind ce simti tu si ca ea nu iti poate raspunde la sentimente, tot ce doreste ea fiind o simpla prietenie.

Ti-ai jucat toate cartile pana la capat, ai incercat tot ce s-a putut, pur si simplu nu ai avut cu cine. Nu are sens sa te mai chinui, indeparteaza-te de ea, cel putin o vreme, altfel nu vei reusi sa te desprinzi din aceasta relatie care n-a fost sa fie. In timp, va trece si, dupa sufletul pe care il ai, vei gasi o fata care sa te merite cu adevarat. Nu va fi neaparat in cluburi sau discoteci, lasa un pic de timp sa se astearna peste durerea vie resimtita acum si ai sa vezi ca iubirea te va descoperi din nou..... nu stii niciodata ce surprize iti rezerva destinul!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 29 nov 2006 00:39 de levi82

Nu-mi vine sa cred ca un asemenea detaliu poate sta in calea unei relatii frumoase! Cati centimetri va despart, dragilor?!? 10-20-30???

Anyway..... povestindu-ti despre printul inalt si aratos, capabil sa o salveze din iadul parental, te-a jignit de cel putin trei ori: inseamna ca nu esti nici inalt, nici aratos, nici suficient de bun incat sa o scapi de familie! Din nefericire, se pare ca lucrurile sunt clare: nu mai are fata de tine sentimente de iubire (asta in caz ca a avut vreodata), dar nici nu a jucat prea corect, lasandu-te sa o saruti, sa-i faci daruri, sa o inviti in locuri romantice, stiind ce simti tu si ca ea nu iti poate raspunde la sentimente, tot ce doreste ea fiind o simpla prietenie.

Ti-ai jucat toate cartile pana la capat, ai incercat tot ce s-a putut, pur si simplu nu ai avut cu cine. Nu are sens sa te mai chinui, indeparteaza-te de ea, cel putin o vreme, altfel nu vei reusi sa te desprinzi din aceasta relatie care n-a fost sa fie. In timp, va trece si, dupa sufletul pe care il ai, vei gasi o fata care sa te merite cu adevarat. Nu va fi neaparat in cluburi sau discoteci, lasa un pic de timp sa se astearna peste durerea vie resimtita acum si ai sa vezi ca iubirea te va descoperi din nou..... nu stii niciodata ce surprize iti rezerva destinul!

Cam 5-6, in favoarea mea, ceea ce zic eu, este tocmai suficient, dar pentru ea e prea putin
Nu mi-a povestit ea efectiv de printul aratos, asta am ajuns eu sa presupun din tot ce am aflat pana acuma...
Inca ma cauta, azi ne-am intalnit din nou, a incercat sa se apropie dar am pastrat distanta. Prin autosugestie m-am convins ca asa e mai bine, si parca este din ce inc e mai usor.
Got to start dating

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 29 nov 2006 01:03 de Pasaroi_Cuminte

Cam 5-6, in favoarea mea, ceea ce zic eu, este tocmai suficient, dar pentru ea e prea putin
Nu mi-a povestit ea efectiv de printul aratos, asta am ajuns eu sa presupun din tot ce am aflat pana acuma...
Inca ma cauta, azi ne-am intalnit din nou, a incercat sa se apropie dar am pastrat distanta. Prin autosugestie m-am convins ca asa e mai bine, si parca este din ce inc e mai usor.
Got to start dating

Got to start dating

levi faza cu inaltimea well e gluma
pt gradinita.
Dar sa vezi cand o sa ai o alta prietena ghici cine o sa-ti apara in viata .
Jocul nu s-a terminat. E un joc care se poate lungii pe ani buni.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 29 nov 2006 09:10 de verdiuc

Si referitor la un topic in care se discuta despre ura fata de un partener pe care l-am avut...acesta este un asemenea caz.Nu ai cum sa iti dai seama cat de mult rau ti-a facut cineva decat la sfarsit.Si zici: pai bine mai...eu am facut asa si pe dincolo,si ea????
Ea intr-adevar minte cand vorbeste despre probleme cu inaltimea,altele sunt problemele,eventual mai grave de atat,iar ei ii este rusine sa le spuna.Daca insa crede ceea ce spune,atunci.....e varza,iar tu te-aiindragostit de cine nu trebuie.
Atunci cand aburii 'iubirii' se risipesc si vezi ca ai fost 'umplutura' e naspa!!
Dar....fiti amici.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 29 nov 2006 23:49 de levi82

levi faza cu inaltimea well e gluma
pt gradinita.
Dar sa vezi cand o sa ai o alta prietena ghici cine o sa-ti apara in viata .
Jocul nu s-a terminat. E un joc care se poate lungii pe ani buni.

Ba, nu e o gluma. Poate nu e chiar purul adevar, dar stiu sigur ca asta e o problema mare pentru ea, si oricum, este legat de aspectul fizic.
De fapt, cam asta a fost motivul care m-a determinat sa ma gandesc la alte fete pe cand eram cu ea. Se simtea ca nu se simte bine in public alaturi de mine. Si plus alte chestii, s-au adunat si am zis ca gata. Doar ca nu am reusit sa omor sentimentele. Dar o data si o data voi reusi si asta.
Jocul s-a terminat. Poate, daca vrea, va putea juca solitaire. Eu aici am renuntat. Daca e cum zici tu, si isi va da seama, va fi prea tarziu.
Si cu toate ca e foarte greu, parca devine tot mai usor....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 dec 2006 20:42 de ExoticDream

Ba, nu e o gluma. Poate nu e chiar purul adevar, dar stiu sigur ca asta e o problema mare pentru ea, si oricum, este legat de aspectul fizic.
De fapt, cam asta a fost motivul care m-a determinat sa ma gandesc la alte fete pe cand eram cu ea. Se simtea ca nu se simte bine in public alaturi de mine. Si plus alte chestii, s-au adunat si am zis ca gata. Doar ca nu am reusit sa omor sentimentele. Dar o data si o data voi reusi si asta.
Jocul s-a terminat. Poate, daca vrea, va putea juca solitaire. Eu aici am renuntat. Daca e cum zici tu, si isi va da seama, va fi prea tarziu.
Si cu toate ca e foarte greu, parca devine tot mai usor....

Ai spus ca esti mai inalt decat ea cu 5-6 cm, chiar nu vad unde este problema! Fata isi poate permite chiar si tocuri moderate! Eu ma gandeam ca ea o fi un pic mai inalta decat tine, atunci poate-poate ar fi contat un pic..., dar asa?!? Cu siguranta altele sunt motivele care au facut-o sa aiba retineri in privinta relatiei voastre... si, din pacate, se pare ca nici acum nu poate trece peste ele. Probabil se jeneaza sa-ti spuna acele lucruri si da vina pe diferenta de inaltime.

Avand in vedere sentimentele tale fata de ea si eforturile evidente pe care le-ai facut pentru a relua aceasta relatie, reactia ei este destul de copilaroasa. Nu as acuza-o, precum Pasaroi, ca se joaca sau vrea sa se razbune, ci ca nu stie ce vrea: ba o tenteaza sa fie iarasi cu tine (sa se simta iubita, adorata, in centrul atentiei bla bla bla), ba isi aminteste fel de fel de chestii care o deranjeaza. Pe de alta parte, banuiesc ca, dupa experienta anterioara cu tine, nu prea mai are incredere in barbati, o fi incercat sa aiba alte relatii, dar a fost dezamagita si nu mai stie daca implicarea 100% este cea mai buna idee.... Din momentul in care a inteles ca esti serios in privinta sentimentelor, ar fi fost normal sa-ti dea un raspuns clar: te vrea inapoi ca iubit sau nu! Tu mai mult ai dedus ca nu isi doreste mai mult de o simpla prietenie.... Asa cum s eprezinta situatia, singura solutie este sa te indepartezi de fata asta..... cel putin o vreme.... nu ii poti fi amic acum.... ar fi dureros si ar amana la infinit momentul in care te vei vindeca de aceasta iubire care nu a fost sa fie....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 3 dec 2006 23:41 de verdiuc

Naspa situatie,Levy.
In situatia..ta,merg total pe ce spune Exotic!!

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 4 dec 2006 20:51 de levi82

Naspa situatie,Levy
In situatia..ta,merg total pe ce spune Exotic!!

Asa voi face. Chiar daca e greu. Cu toate ca saptamana viitoare m-am dat peste cap sa-i rezolv o problema serioasa, mi-am promis ca voi evita contactul cel putin pentru o vreme, ba chiar am programata o intalnire cu o alta fata saptamana asta.
Parca e cam fortata, dar macar e un inceput...

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 5 dec 2006 00:23 de verdiuc

ba chiar am programata o intalnire cu o alta fata saptamana asta.
Parca e cam fortata, dar macar e un inceput...

E o tactica buna aceasta,'cui pe cui se scoate',insa pentru ca ea sa functioneze trebuie ca noul cui sa fie in mod evident mai bun decat cel de dinainte!! Daca nu pot aparea probleme,de genul...cea veche iti va reveni in minte,de cea noua nu vei fi multumit...
Eu am trecut o data prin asa ceva,si desi fata noua era mult superioara,cea veche imi revenea in gand.
Spor la bocit,Levi.Insa aceste intalniri si rememorarea unor lucruri ce va leaga nu sunt bune deloc.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 dec 2006 12:44 de ExoticDream

E o tactica buna aceasta,'cui pe cui se scoate',insa pentru ca ea sa functioneze trebuie ca noul cui sa fie in mod evident mai bun decat cel de dinainte!! Daca nu pot aparea probleme,de genul...cea veche iti va reveni in minte,de cea noua nu vei fi multumit...
Eu am trecut o data prin asa ceva,si desi fata noua era mult superioara,cea veche imi revenea in gand.

Cat ai luat la examenul de strategie? Intai ii spui omului ca ideea "cui pe cui se scoate" este foarte buna daca noul "cui" ii este superior fostului si apoi ii dai exemplul tau in care..... ea nu a functionat?!?

Spor la bocit,Levi.Insa aceste intalniri si rememorarea unor lucruri ce va leaga nu sunt bune deloc.

Ce anume nu e bine? Sa-si reintalneasca fosta iubita sau pe cele noi?!? Eu zic ca fosta iubita trebuie evitata, dar este prea devreme pentru tete-a-tete-uri cu noi posibile iubite.

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 5 dec 2006 16:28 de verdiuc

Nu e devreme deloc.Cine stie? Poate noua prietena este una de inalta calitate.Daca isi gaseste pe altul intre timp?

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 5 dec 2006 17:37 de carrie

de ce sa fie prea devreme pentru a incerca o noua relatie? trebuie sa iasa in lume, sa cunoasca alte persoane... chiar nu inteleg de ce ar fi prea devreme...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 dec 2006 20:30 de ExoticDream

Nu e devreme deloc.Cine stie? Poate noua prietena este una de inalta calitate.Daca isi gaseste pe altul intre timp?

Nu toata lumea priveste viata ca pe o insiruire de relatii, fara gap-uri (timpi morti), asa cum faci tu, nu este vorba de un ritual perpetuu al imperecherii, in care masculul trebuie sa aiba penele infoiate si sa execute trilurile de rut in orice directie din care simte ca s-ar putea alege cu ceva, omul ajunge sa-si gaseasca perechea intr-un mod mai... elevat decat necuvantatoarele, asta excluzand alergarea dupa toti iepurii deodata sau testarea secventiala a tuturor persoanelor de sex opus iesite in cale! Cum sa-ti spun eu...., viata este un pic altceva decat o vanatoare continua in care tragi in orice, doar ca sa ai ceva in tolba!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 dec 2006 20:49 de ExoticDream

de ce sa fie prea devreme pentru a incerca o noua relatie? trebuie sa iasa in lume, sa cunoasca alte persoane... chiar nu inteleg de ce ar fi prea devreme...

De ce este prea devreme?

1. Este vulnerabil si se poate atasa cu usurinta de prima persoana care accepta sa i se planga pe umar, persoana care se poate dovedi nepotrivita pentru el (dupa o despartire recenta, cand te lupti din rasputeri sa ucizi in tine sentimentele fata de fostul partener, nu ai ratiunea 100% in actiune, nu iti arde sa analizezi asa cum ar trebui calitatile si defectele persoanei nou aparute), rezultatul fiind o noua dezamagire pentru el.

2. Este posibil ca persoana cea noua sa se ataseze de el din tot sufletul, iar el sa nu-i poata raspunde la sentimente, dat fiind faptul ca are inca inima franjuri in urma despartirii, rezultatul fiind suferinta partenerei noi.

3. Gesturi specifice iubirii, de exemplu mersul de manuta, imbratisarea, sarutul si mai apoi sexul, venite prea curand pentru un suflet inca ranit, nu doar risca, ci sigur trezesc amintiri.... greu de suportat pentru el si devenind frustrari pentru noua partenera.

O relatie noua, cladita pe ruinele inca fumegand ale unei vechi iubiri incheiate trist, nu are sanse mari..... Mintea si sufletul omului au nevoie de timp pentru a se vindeca de trecut, pentru a-si pune in ordine idei, ganduri, sentimente.... In aceasta perioada de convalescenta, singurul ajutor binevenit este cel dat de un prieten sincer, care sa stie sa il asculte si sa nu ii ceara luna de pe cer.... Evident, acest prieten apropiat poate deveni la un moment dat partener, iar prietenia se poate transforma in relatie de iubire, insa asa ceva nu se programeaza, ci se intampla.... uneori (daca exista nu numai scanteia, ci si restul "ingredientelor" absolut necesare pentru ca doi oameni sa se iubeasca)! Nu stiu daca Levi se va intalni cu acea fata noua pentru ca se gandeste sa aiba o noua relatie acum, ci pentru a mai scapa de ganduri, amintiri, suferinta....., dar mai bine sa-l intrebam pe el!

Levi..., ai legatura...

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 5 dec 2006 22:12 de verdiuc

Exotico,esti cam incercuita aici!
Levi,spune,te rog in ce situatie esti:
nu-i asa ca stai mult singur,te gandesti la ea in orice ai face,si asculti melodii care va legau? Nu-i asa ca te gandesti sa o suni,poate-poate s-o fi schimbat ceva in glasul ei? Nu-i asa ca tu crezi ca nu o sa mai fie prea multe precum ea?
Daca da,si ai aceasta ocazie,iesi cu fata cea noua!! Asa,o vreme,vei uita de fata la care te gandeai atat.Nu trebuie sa fie ceva intre tine si noua partenera.Important este sa ai cu cine sa mai iesi,sa mai schimbi o vorba! Si ideal ar fi sa nu faci comparatii intre ele,si evita sa ii povestestesti celei noi povestea ta trista,incearca sa o iei de la inceput.Nu te gandi la telefoane catre 'fosta'.Fii sigur ca daca va avea ceva de spus,o va face.Dar nu o va face,caci nu suntem in filme.Mergi inainte,chiar daca trecutul este parjolitor.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 dec 2006 23:04 de ExoticDream

Exotico,esti cam incercuita aici!

Nu mi se pare. Ca sa poti emite o opinie cat de cat obiectiva intr-o problema atat de subiectiva trebuie sa fi trecut prin asa ceva, altfel poti doar sa-ti dai cu presupusul, atat.

Levi,spune,te rog in ce situatie esti:
nu-i asa ca stai mult singur,te gandesti la ea in orice ai face,si asculti melodii care va legau? Nu-i asa ca te gandesti sa o suni,poate-poate s-o fi schimbat ceva in glasul ei? Nu-i asa ca tu crezi ca nu o sa mai fie prea multe precum ea?
Daca da,si ai aceasta ocazie,iesi cu fata cea noua!! Asa,o vreme,vei uita de fata la care te gandeai atat.Nu trebuie sa fie ceva intre tine si noua partenera.Important este sa ai cu cine sa mai iesi,sa mai schimbi o vorba! Si ideal ar fi sa nu faci comparatii intre ele,si evita sa ii povestestesti celei noi povestea ta trista,incearca sa o iei de la inceput.Nu te gandi la telefoane catre 'fosta'.Fii sigur ca daca va avea ceva de spus,o va face.Dar nu o va face,caci nu suntem in filme.Mergi inainte,chiar daca trecutul este parjolitor.

Din nou te contrazici!!! Ma critici pentru parerea mea, dar nu faci decat sa o confirmi! Eu nu am spus ca trebuie sa se inchida in casa luni in sir si sa jeleasca trecutul, cu toate ca.... stii ceva? Am primit si eu sfatul acesta candva (sa stau un timp sa analizez fosta relatie, sa imi pun gandurile la punct, sa inteleg unde am gresit, sa ma linistesc....) si vreau sa-ti spun ca a functionat mult mai bine decat cel primit de la majoritatea lumii (acela de a umbla lelea cu cine se nimereste, la film, la suc, in disco, oriunde, numai singura sa nu fiu). Cand esti cu sufletul tandari si prietenii te scot cu arcanul din casa, te duc in oras, iti prezinta ostentativ persoane noi, doar-doar te-or "cupla" si cand in acele localuri nemaipomenite vezi cupluri de indragostiti, auzi melodii care au o anumita semnificatie pentru tine, iti amintesti fel de fel d eintamplari din trecut, crezi ca mai poate fi vorba de uitare?!? Dimpotriva, sentimentele se razvratesc si te chinuie si mai rau! Cand trecutul este parjolitor, dupa ce te lamuresti tu cu tine ce si cum a fost, singurul lucru OK pe care poti sa-l faci ca sa nu te trezesti ca suferi mai tare este sa stai de vorba cu prieteni apropiati, nu neaparat despre problema ta, dar fara sa o consideri subiect tabu, nu galagia si melanjul de persoane reprezinta solutia, ci propria ta vointa combinata cu o anumita liniste pe care nu o poti afla decat in compania unor persoane foarte apropiate, dispuse sa te asculte si inteleaga. Dupa ce te-ai vindecat, poti trece la o noua relatie, graba strica enorm treaba in astfel de cazuri. Tu, insa, ai probabil in vedere indragostelile trecatoare, nu iubirile adevarate, de aceea nu consideri ca merita sa pierzi prea multe secunde din viata ta analizand ce si cum, eu ma refer la sentimentele profunde....

sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 5 dec 2006 23:10 de carrie

din nou convalescenta, din nou inimi sfaramate, franjuri, lacrimi si amintiri dureroase... iubirea asta este un fel de boala?... sau o lupta pe viata si pe moarte din care iesi ranit?... of of... oare chiar de asta exista iubirea? ca sa ne amageasca putin cu cateva clipe de beatitudine ca apoi sa ne arunce in suferinta cea mai crunta? de parca viata nu ar fi si asa destul de grea...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 5 dec 2006 23:45 de ExoticDream

din nou convalescenta, din nou inimi sfaramate, franjuri, lacrimi si amintiri dureroase... iubirea asta este un fel de boala?... sau o lupta pe viata si pe moarte din care iesi ranit?... of of... oare chiar de asta exista iubirea? ca sa ne amageasca putin cu cateva clipe de beatitudine ca apoi sa ne arunce in suferinta cea mai crunta? de parca viata nu ar fi si asa destul de grea...

Este posibil sa ajungem la aceasta concluzie..... Clipele de fericire sunt aproape imposibil de descris, insa suferinta ramasa in urma lor ar umple jurnale intregi...... Tocmai pentru ca viata este atat de urata si grea, simtim nevoia sa o imbogatim cu ceva spiritual, omenesc, cald.... Din nefericire, fie nu exista aceeasi lungime de unda, fie isi baga soarta coada, fie nu suntem in stare sa luptam pentru iubire..... Ai vazut filmul "Equilibrium"? Acolo ai o imagine a lumii lipsite de sentimente.... Nu stiu cum este mai bine....

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 12 dec 2006 22:50 de levi82

Levi,

Da! Asa este
Dar totusi, Exact acum o saptamana a fost ziua mea. Nu stiu daca a uitat, sau s-a prefacut ca a uitat, dar nu a dat nici un semn cu aceasta ocazie. Astfel se implineste mai mult de o saptamana de cand n-am mai vorbit. Faptul ca sunt suparat ca a uitat de ziua mea ma ajuta sa evit contactul cu ea. Dar este greu. Cred ca nu trec 2 ore consecutive fara sa ma gandesc sa o sun sau sa-i dau macar un beep. Deocamdata ma abtin. Trebuie sa pornesc in cautare de fete. Trebuie sa gasesc fata care va reusi sa imi atraga atentia, trebuie sa existe, trebuie sa dau de ea.

Pana atunci, se aplica versurile:

If I should stay
I would only be in your way.
So I'll go but I know
I'll think of you
Every step of the way.

And I will always love you.
I will always love you.
You my darling you mmm

Bittersweet memories,
That is all I'm taking with me.
So goodbye, please don't cry.
We both know I'm not what you, you need.

I will always love you.

I hope life treats you kind
And I hope you have
All you've dreamed of.
And I wish for you joy
And happiness.
But above all this, I wish you love.

I will always love you.
I, I will always love you.
You, darling I love you.
I'll always, I'll always love you
(Whitney Houston - I Will Always Love You)

In concluzie, a venit timpul sa spun, chiar daca doare: GAME OVER!!! You loose!!!
Nu-mi pare rau pentru nimic ce am facut in scopul iubirii. A fost o experienta pe cat de dureroasa pe atat de unica, educativa, am castigat, totusi, experienta... Am invatat ce inseamna sa iubesti, atat de intens incat sa devina patologic. Nu-mi doresc decat sa pot avea aceleasi sentimente, vointa si determinare fata de o noua persoana, una care va aprecia aceste mici eforturi...

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Experiente initiatice

scris pe 13 dec 2006 00:36 de verdiuc

Levi,gandim la fel...
Si eu tot la acea melodie ma ganedam in ultima vreme,si la cam tot ce ai spus tu.Grea viata atunci cand tu te implici total,si celalalt ramane impasibil la toate eforturile tale,aparent fara motiv! Va trece un timp,vei decanta,si iti vei da seama ce motive a avut,sau te vor ajuta altii sa iti dai seama,intr-un fel sau altul.
In rest,ce sa zic,trairi specifice unui om care a iubit si iubeste in continuare.Hang on,brother!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 dec 2006 02:18 de ExoticDream

Dar totusi, Exact acum o saptamana a fost ziua mea. Nu stiu daca a uitat, sau s-a prefacut ca a uitat, dar nu a dat nici un semn cu aceasta ocazie.

Este aproape sigur ca ea a spus adevarul cand nu a vrut sa mergeti mai departe cu relatia voastra, nu te mai iubeste si nu mai vrea decat cel mult o simpla amicitie. Pentru tine, este un semn clar sa te departezi de ea, nu mai poate fi nimic din ceea ce sperai, ai jucat toate cartile si n-a fost sa fie.

Astfel se implineste mai mult de o saptamana de cand n-am mai vorbit. Faptul ca sunt suparat ca a uitat de ziua mea ma ajuta sa evit contactul cu ea. Dar este greu. Cred ca nu trec 2 ore consecutive fara sa ma gandesc sa o sun sau sa-i dau macar un beep. Deocamdata ma abtin. Trebuie sa pornesc in cautare de fete. Trebuie sa gasesc fata care va reusi sa imi atraga atentia, trebuie sa existe, trebuie sa dau de ea.

In concluzie, a venit timpul sa spun, chiar daca doare: GAME OVER!!! You loose!!!
Nu-mi pare rau pentru nimic ce am facut in scopul iubirii. A fost o experienta pe cat de dureroasa pe atat de unica, educativa, am castigat, totusi, experienta... Am invatat ce inseamna sa iubesti, atat de intens incat sa devina patologic. Nu-mi doresc decat sa pot avea aceleasi sentimente, vointa si determinare fata de o noua persoana, una care va aprecia aceste mici eforturi...

Sper ca ai invatat nu numai sa iubesti din tot sufletul, dar si sa nu ranesti persoana care te iubeste; aminteste-ti ca, daca nu ai fi gresit parasind-o pe fata asta cu prea multa usurinta, astazi ati fi fost impreuna si toata suferinta asta crancena nu ar fi existat. Nu da vina pe ea pentru ca nu a apreciat eforturile tale, ele au fost minunate, dar au venit mult prea tarziu.... ai ranit-o mult prin despartire, a trecut atata timp in care ea a suferit, iar tu ti-ai vazut de viata ta alaturi de alta fata. Poate in viitor vei fi mai atent cu partenera ta, sentimentele sunt entitati extrem de gingase...., se intampla atat de rar sa intalnesti persoana potrivita incat este o crima sa nu ai grija cum te porti cu sufletul pe care ea il deschide in fata ta....

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Experiente initiatice

scris pe 13 dec 2006 02:30 de ExoticDream

Levi,gandim la fel...
Si eu tot la acea melodie ma ganedam in ultima vreme,si la cam tot ce ai spus tu.

Melodia pare a fi unicul punct de intersectie! Sa nu exageram.

Grea viata atunci cand tu te implici total,si celalalt ramane impasibil la toate eforturile tale,aparent fara motiv!

"Celalalt" nu este obligat sa raspunda pozitiv la sentimentele (cu sau fara ghilimele) ale altcuiva, dragoste cu sila nu se poate pentru ca probabilitatea ca doua fiinte sa se potriveasca si sa-si doreasca sa fie impreuna este micuta. Tie ti se pare ca "aparent" nu exista motiv, dar realitatea este ca adeseori celalalt se jeneaza sa iti spuna foarte clar ca nu te doreste in viata lui sau tu nu vrei sa intelegi acest lucru. Situatia lui Levi este speciala, in cazul lui a existat o relatie serioasa in trecut, au existat sentimente, exista amintiri. In cazul perspectivelor de relatii noi, exista si situatia in care unul se indragosteste, iar celalalt nu! Daca incercarile de cucerire/apropiere dau gres, este indicat ca indragostitul sa renunte, iubirea nu se produce la comanda!

Va trece un timp,vei decanta,si iti vei da seama ce motive a avut,sau te vor ajuta altii sa iti dai seama,intr-un fel sau altul.

Decantatul asta imi suna a chimie, dar in fine.... acei "altii" care il ajuta pe baiat sa-si dea seama ar trebui sa fie fete, asa-i? Ca doar cui pe cui se scoate, nu?

sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Experiente initiatice

scris pe 13 dec 2006 07:47 de verdiuc

Deja esti obositoare.

sus

Guest

Guest

Re: Re: Re: Experiente initiatice

scris pe 13 dec 2006 09:47 de Guest

Deja esti obositoare.

Da, este. Nu-i singura, dar, ce-i schimbarea asta, la tine?!? ExoticDream, as vrea s-o cunosc, cea mai tare, din parcare(de pe site), aia-aia. , I'm, just, quoting you! Vedea-te-as convietuind cu raia asta!
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 13 dec 2006 14:05 de levi82

Sper ca ai invatat nu numai sa iubesti din tot sufletul, dar si sa nu ranesti persoana care te iubeste; aminteste-ti ca, daca nu ai fi gresit parasind-o pe fata asta cu prea multa usurinta, astazi ati fi fost impreuna si toata suferinta asta crancena nu ar fi existat. Nu da vina pe ea pentru ca nu a apreciat eforturile tale, ele au fost minunate, dar au venit mult prea tarziu.... ai ranit-o mult prin despartire, a trecut atata timp in care ea a suferit, iar tu ti-ai vazut de viata ta alaturi de alta fata.

Poate, acum cand flacarile iubirii s-au mai domolit un pic, si reusesc sa gandesc mai limpede, imi dau seama ca de fapt nu este asa. Nu cred ca ea m-a iubit vreodata. De fapt intr-una dintre ultimele noastre discutii mi-a marturisit ca ea inca nu a iubit un baiat cu adevarat. Incep sa-mi amintesc de fapt adevaratul motiv pentru care am ales sa o parasesc: am simtit ca nu sunt ceea ce-si doreste cu adevarat. Am simtit ca pentru ea conteaza mult si fizicul, si este oarecum superficiala, am simtit niste retineri din partea ei in multe privinte in relatia noastra. Timpul, si sentimentele m-au facut sa uit de aceste aspecte, in mintea mea au ramas doar amintirile frumoase. Acum am vazut doar, ca decizia la vremea respectiva a fost corecta, si greseala a fost sa uit de aceste probleme si sa sper ca fata visurilor mele, este de fapt, chiar fata visurilor mele.
Este adevarat si faptul ca ea deja avea rana in care am mai rasucit si eu cutitul un pic, dar nu asta e adevaratul motiv pentru cele intamplate.
Am analizat foarte mult problema, motivele sunt mult mai complexe.
Ma bucur ca nu mai am timp liber, am alte ganduri in cap si trece totul un picut mai usor...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 dec 2006 14:16 de ExoticDream

Poate, acum cand flacarile iubirii s-au mai domolit un pic, si reusesc sa gandesc mai limpede, imi dau seama ca de fapt nu este asa. Nu cred ca ea m-a iubit vreodata. De fapt intr-una dintre ultimele noastre discutii mi-a marturisit ca ea inca nu a iubit un baiat cu adevarat. Incep sa-mi amintesc de fapt adevaratul motiv pentru care am ales sa o parasesc: am simtit ca nu sunt ceea ce-si doreste cu adevarat. Am simtit ca pentru ea conteaza mult si fizicul, si este oarecum superficiala, am simtit niste retineri din partea ei in multe privinte in relatia noastra. Timpul, si sentimentele m-au facut sa uit de aceste aspecte, in mintea mea au ramas doar amintirile frumoase. Acum am vazut doar, ca decizia la vremea respectiva a fost corecta, si greseala a fost sa uit de aceste probleme si sa sper ca fata visurilor mele, este de fapt, chiar fata visurilor mele.
Este adevarat si faptul ca ea deja avea rana in care am mai rasucit si eu cutitul un pic, dar nu asta e adevaratul motiv pentru cele intamplate.
Ma bucur ca nu mai am timp liber, am alte ganduri in cap si trece totul un picut mai usor...

Ma gandeam si eu la varianta asta, spre ea converg cam toate intamplarile din trecut si de astazi. Ai dreptate, uneori sentimentele fata de cineva iti intuneca ratiunea mai mult decat ar trebui si risti sa nu mai observi acele nepotriviri... Daca tu te-ai despartit de ea in trecut pentru ca ai simtit ca nu ii esti suficient, vina ta nu este prea mare, in schimb comportamentul ei oscilant de acum imi pare ciudat: bun, nu ai fost printul ei calare pe un cal alb, ai plecat, ti-ai vazut de viata ta, nu te-a dorit 100% nici atunci si nici acum, stie insa ca tu o iubesti, de ce s-a mai jucat cu tine?

Ai analizat problema pe toate fetele, ai ajuns la concluzii, este timpul sa pui povestea deoparte si sa MOVE ON, cum se spune. Vor mai exista fete care sa-ti faca inima sa tresara, poate nu azi sau nu maine, dar vor fi, o iubire esuata este o experienta din care trebuie sa invatam si pe care trebuie sa o depasim la un moment dat. Este cum nu se poate mai bine daca astazi iti poti tine mintea ocupata cu fel de fel de lucruri, incet-incet sentimentele vor pali si cand vei fi vindecat vei putea sa o iei de la capat alaturi de altcineva poate mai putin superficial, care iti va aprecia cu adevarat calitatile.

Bafta!!!

sus

denisutza

Newbie
1 mesaje

scris pe 5 oct 2007 21:30 de denisutza

ce poveste...presupun ca e veche, adica de anu trecut, da oricum e frumoasa..pacat ca e si trista...ma intreb ce s-a mai intamplat cu ei de atunci...Probabil a mers fiecare pe drumul lui..Levi a fost oricum un baiat de nota 11
sus

Guest

Guest

scris pe 5 oct 2007 22:26 de Guest

Hei, Bart Simson, lasa, mai, nadragii jos, ca s-a ashezat, la coada sa te pupe-n fund, "denisutza", auzi, ditamai blonda, de 1,80m, de la Cardinal.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 5 oct 2007 23:09 de stefanoski

Hei, Bart Simson, lasa, mai, nadragii jos, ca s-a ashezat, la coada sa te pupe-n fund, "denisutza", auzi, ditamai blonda, de 1,80m, de la Cardinal.

buna simo, ce mai faci ?

http://stefanoski.wordpress.com/
sus
Pagina 6 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online