Sex extrem!

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sex extrem

scris pe 3 sep 2004 17:16 de sabba

Salutare ''eXpertule'' eu m-am prins de ce bancul era cu Ionel.Vad ca iubesti oamenii ''asa cum sunt".Te cred pe cuvant pentru ca tu faci parte dintr-o alta specie.Iubeste-l si pe Kenvelo-junior Apropo'...cred ca te place sabba...dar ce legatura o fi intre sabba si blackSABBAth

Impreuna joaca alba-neagra!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem

scris pe 3 sep 2004 17:19 de ExoticDream

Impreuna joaca alba-neagra!

Mai mult neagra daca ar fi sa ne luam dupa nume! Joaca e veche....n-o stiu decat impatimitii forumului!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ex

scris pe 3 sep 2004 17:25 de sabba

Legaturi trainice..ba' baiatule...!Ce shtii tu..?
Chiar neuronale ash putea spune..!

Dada! Cate sinapse are un neuron? 4?! 2 sunt la mine, 2 la BlackSABBAth!
Acum nu stiu neuronu' unde a ramas!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem

scris pe 3 sep 2004 17:47 de Ionel

Mai mult neagra daca ar fi sa ne luam dupa nume! Joaca e veche....n-o stiu decat impatimitii forumului!!!

Da mi-ar placea sa ma joc numai cu... neagra.

iubesc oamenii asa cum sunt
sus

BlackSABBAth

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem

scris pe 3 sep 2004 17:54 de BlackSABBAth

Ti-ar placea..,dar pentru asta trebuie sa shtii sa te intorci la un unghi mai mic de 360 de grade!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem

scris pe 3 sep 2004 17:56 de ExoticDream

Ti-ar placea..,dar pentru asta trebuie sa shtii sa te intorci la un unghi mai mic de 360 de grade!

....sau mai mare, dar in nici un caz de forma 360k (unde k e numar intreg)!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem

scris pe 3 sep 2004 17:59 de sabba

Ti-o place tie sa te joci cu "neagra", dar mai nasol este ca s-ar putea sa se joace ea cu tine!

sus

BlackSABBAth

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem

scris pe 3 sep 2004 17:59 de BlackSABBAth

....sau mai mare, dar in nici un caz de forma 360k (unde k e numar intreg)!!!

Shi strict egal cu zero!
Abstract?? Ca shi cu dreapta: punctul nu are dimensiune shi totushi dreapta este o inshiruire de puncte!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 3 sep 2004 18:02 de Ionel

Cel mult 120 de grade.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extre

scris pe 3 sep 2004 18:03 de Ionel

Shi strict egal cu zero!
Abstract?? Ca shi cu dreapta: punctul nu are dimensiune shi totushi dreapta este o inshiruire de puncte!

Da, dar jocul neagra nu se face cu punctul ci cu virgula.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem

scris pe 3 sep 2004 18:03 de ExoticDream

Cel mult 120 de grade.

Matematicianul din mine vrea sa stie cum ai calculat!!!

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 3 sep 2004 18:04 de Ionel

Ti-o place tie sa te joci cu "neagra", dar mai nasol este ca s-ar putea sa se joace ea cu tine!

Depinde de directie...!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 3 sep 2004 18:05 de ExoticDream

Shi strict egal cu zero!

Daca intoarce la 360k grade, joaca cu neagra sigur are consecinte fatale!!! Iar dreapta aia......ajunge virgula chinuita rau!!!

sus

BlackSABBAth

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex e

scris pe 3 sep 2004 18:06 de BlackSABBAth

Da, dar jocul neagra nu se face cu punctul ci cu virgula.

Mi-ai placut din prima!Eshti cinstit shi spui lucrurilor pe nume!Sa-tzi traiasca shi la mai mare!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: S

scris pe 3 sep 2004 18:14 de sabba

Mi-ai placut din prima!Eshti cinstit shi spui lucrurilor pe nume!Sa-tzi traiasca shi la mai mare!

Esti rautacios!
Cum sa-i mai urezi asa ceva la varsta lui?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 3 sep 2004 18:20 de ExoticDream

Esti rautacios!

A propos de "la mai mare", mi-a spus cineva de curand ca in India exista nu stiu ce preparat natural pe baza de ierburi care, prin masaj zilnic in zona....respectiva, conduce la sensibila marire a....! Rezultate garantate! Dupa o cura de o luna cu asa ceva, nu te mai primeste nevasta in pat de....mare ce esti!!!

Inainte sa intrebati ce si cum, sa stiti ca nu mi-a spus denumirea....nu se vinde in farmacii.....

sus

Alucka

Senior member
70 mesaje

scris pe 3 sep 2004 18:24 de Alucka

Esti rautacios!

Nu sunt deloc rautacios!Cred ca este shi un vis shi o necesitate pentru el!Shi ii doresc multa fericire!
Eee...?Ce spui Ionel..,ne spui ceva despre virgula ta?
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

: Re: Re: Re: Re: Re: Re: R

scris pe 3 sep 2004 18:24 de sabba

A propos de "la mai mare", mi-a spus cineva de curand ca in India exista nu stiu ce preparat natural pe baza de ierburi care, prin masaj zilnic in zona....respectiva, conduce la sensibila marire a....! Rezultate garantate! Dupa o cura de o luna cu asa ceva, nu te mai primeste nevasta in pat de....mare ce esti!!!

Inainte sa intrebati ce si cum, sa stiti ca nu mi-a spus denumirea....nu se vinde in farmacii.....

Pe mine chiar nu ma intereseaza ce si cum!
Fie la ei acolo!

sus

Alucka

Senior member
70 mesaje

scris pe 3 sep 2004 18:26 de Alucka

Se face shi cocoasha din asta!L-ash frectziona pe colegul meu de birou cand se plange ca il doare spatele!
Ai cocoasha? Nuuu???Atunci ia una de la mine!
sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 3 sep 2004 19:05 de Ionel

Matematicianul din mine vrea sa stie cum ai calculat!!!

Cu grija, sa nu gresaesc.

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 3 sep 2004 19:07 de Ionel

Nu sunt deloc rautacios!Cred ca este shi un vis shi o necesitate pentru el!Shi ii doresc multa fericire!
Eee...?Ce spui Ionel..,ne spui ceva despre virgula ta?

Nu stiu daca esti homosexual sau nu, dar eu nu sunt. (Nu-i acuz, ii "vad" ca pe oricine).

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 3 sep 2004 19:37 de sabba

Nu stiu daca esti homosexual sau nu, dar eu nu sunt. (Nu-i acuz, ii "vad" ca pe oricine).

sus

Ionel

Expert member
1173 mesaje

scris pe 3 sep 2004 20:20 de Ionel

Dupa o cura de o luna cu asa ceva, nu te mai primeste nevasta in pat de....mare ce esti!!!

Si ce ai realizat? Si daca ajunge la .... femeii? Nu iese un dezastru?

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem!

scris pe 6 sep 2004 12:16 de YLoveCamelia

Ionel , copilul tau e alb deoarecde e infiat sigur ca tu esti prea prost sa faci un copil.Soto.
Din punctul meu de vedere tu nici nu ai ce cauta pe forum la cat de dobitoc si agramat esti.Ai o suta de posturi da nici unul cu ceva istet in el.Esti total imbecil

si eu am incercat sa evidentiez cateva din aspectele pe care tu cu multa finete le ai punctat eu fiind totusi mai moderat in pareri si mai diplomat in formulari. nu cred ca ajuta oricum... stai linistit.

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem

scris pe 6 sep 2004 17:41 de YLoveCamelia

Auzi baaaii kenvelo!
Daca tzi se pare "cool"
ce ai zis mai inainte...n-am ce zice
dak ai fi aici de fatza cu mine tzi-ash da in cap cu o bata de baseball pana itzi fac o crapatura pe unde vidul din capu tau sa absoarba ceva din atmosfera. Cre k shi un c**** ar fi mai bun de cat ce ai u acuma.

Stim.

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

scris pe 6 sep 2004 17:54 de YLoveCamelia

1. Cu Sabba vorbeam discutii. Chiar daca am spus glume si am facut uz de ironii, ne-am pastrat in limita bunului simt(cel putin asa consider eu).
2. Nu iubesti oamenii daca ii lasi sa greseasca. Eu consider ca o persoana nu mi-e prietena daca ma lasa sa gresesc.
3. Celelalte probleme de legaturi etc. nu ma interteseaza.

daca ai "vorbi discutii" in private cu un user , restul exceptandu va ar fi incontestabil cei privilegiati.

BlackSABBAth

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 7 sep 2004 00:50 de BlackSABBAth

daca ai "vorbi discutii" in private cu un user , restul exceptandu va ar fi incontestabil cei privilegiati.

Bai Camy...,ai nishte expresii in dotare de ma tavalesc pe jos de ras citindu-le!
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 7 sep 2004 23:12 de YLoveCamelia

Bai Camy...,ai nishte expresii in dotare de ma tavalesc pe jos de ras citindu-le!

ok , have fun.

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex extrem

scris pe 8 sep 2004 09:01 de Infector

Auzi baaaii kenvelo!
Daca tzi se pare "cool"
ce ai zis mai inainte...n-am ce zice
dak ai fi aici de fatza cu mine tzi-ash da in cap cu o bata de baseball pana itzi fac o crapatura pe unde vidul din capu tau sa absoarba ceva din atmosfera. Cre k shi un c**** ar fi mai bun de cat ce ai u acuma.

Ba vita-ncaltata...intai invata sa editezi corect o propozitie si apoi mai vorbim.

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex ex

scris pe 8 sep 2004 13:40 de ExoticDream

Ba vita-ncaltata...intai invata sa editezi corect o propozitie si apoi mai vorbim.

Neneeeeee......., de ce nu esti atent? Victoras il apostrofa pe Mr Manzotti, domnul de 24 de ani care defulase un pic mai devreme, nu te-a invatat mamica sa nu te bagi neinvitat intr-o discutie?

Ca veni vorba...a ajuns un pusti de 15 ani sa "te faca", mai grozavule?

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online