Fara titlu

Pagina 1 din 1
1

Oana

Guest

Fara titlu

scris pe 6 apr 2006 20:30 de Oana

Am cunoscut un tip de ceva timp. Si suntem impreuna, dar nu stiu prea multe persoane de ralatia noastra. Eu am 20 ani, iar el 22. I-am spus ca sunt virgina si ca nu vreau sa imi incep viata sexuala inca. Si se pare ca a inteles. Dar intr-o seara, cand amandoi bausem ceva mai multa sampanie ne-am lasat dusi de val si ne-am excitat cam mult. Dar a fost intelegator din nou cand i-am spus ca nu vreau s-o facem. Si am inceput sa i-o frec. M-am gandit ca e mai bine sa ii provoc un orgasm decat sa il las sa¨sufere¨. Mi s-a parut foarte ciudat fatul ca mi-a dat mana la o parte si, in timp ce eu il sarutam pe gat sau pe ureche, a inceput sa se masturbeze singur si a renuntat sa il ajut eu. Eu inteleg ca nu am destula experienta si poate nu o faceam bine, dar mi s-a parut ciudat ce a facut el. Voi ce credeti? Eu m-am simtit aiurea!
sus

xxx

Guest

Re:

scris pe 6 apr 2006 23:36 de xxx

niciodata o femei nu o sa reuseasca sa faca un hand-job exact cum isi face masculul singur...majoritatea o faceti chiar f prost
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 01:06 de Taqua

niciodata o femei nu o sa reuseasca sa faca un hand-job exact cum isi face masculul singur...majoritatea o faceti chiar f prost

Astept cu interes sa invatati sa va faceti singuri sex oral...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 11:47 de sweetgirl1

Astept cu interes sa invatati sa va faceti singuri sex oral...

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 13:56 de Blue

cred ca xxx e si putin narcisist! de ce sa mai caute el o fata buna? mai bine spune ca toate sunt ... si isi face singur treaba! daca are atata experienta si e atat de bine!
in ceea ce o priveste pe Oana si situatia ei... tare ciudat cred ca s-a simtit! ce sa zic? nu mi se pare normal! cred ca tipul se gandeste mai mult la placerea lui decat la cea a cuplului! s-ar pute asa fie ceva de ganul xxx! nu mi se pare OK!
sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 13:57 de xxx

Tu ai impresia ca eu as putea vreodata sa imi masturbez prietena exact cum se masturbeaza si ea singura?
sus

Blue

Senior member
126 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 13:59 de Blue

nu te-ai gandit ca ai putea sa o faci chiar mult mai bine? sau... nu? nu poti? eu zic ca ea ar accepta mereu ceva nou! si de cele mai multe ori ce e nou e si interesant si, implicit mai bun!
sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 14:00 de xxx

Hai sa o luam altfel.Fara indrumare serioasa,crezi ca eu as putea sa iti stimulez clitorisul exact cum ti-l stimulezi tu singura? (a nu se intelege ca zic ca te masturbezi,doar dau si eu un exemplu)
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 14:10 de Farfalla

Hai sa o luam altfel.Fara indrumare serioasa,crezi ca eu as putea sa iti stimulez clitorisul exact cum ti-l stimulezi tu singura? (a nu se intelege ca zic ca te masturbezi,doar dau si eu un exemplu)
Da, dar ea poate sa iti arate, sa te invete cum face cand e si singura .... daca chiar vrei ... se poate

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 14:14 de xxx

Da, dar ea poate sa iti arate, sa te invete cum face cand e si singura .... daca chiar vrei ... se poate

Aha! Deci daca imi da lectii se poate. Si daca ii fac eu prima oara asa din senin fara nici o indrumare anterioara,crezi ca pot sa o fac exact ca ea? Asta era ideea...
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 14:40 de Farfalla

Aha! Deci daca imi da lectii se poate. Si daca ii fac eu prima oara asa din senin fara nici o indrumare anterioara,crezi ca pot sa o fac exact ca ea? Asta era ideea...
Daca e prima oara, nu. Si in cazul de mai sus, baiatul a reactionat cum trebuia ca numai el stia cum se simte mai bine, daca ea s-a tot "dat pe langa el" . Pentru fata nu e bine, ca te simti aiurea rau, e ca si cum nu ai fi bun de nimic

sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 14:43 de xxx

Faza cu simtitul e o alta poveste...
Ea a intrebat daca a facut bine sau nu parca
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 7 apr 2006 14:45 de Farfalla

P.S. - Baiatul nu a facut nimic ciudat,a reactionat chiar normal, a facut cum a simtit el ca e mai bine

sus

xxx

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 7 apr 2006 14:46 de xxx

P.S. - Baiatul nu a facut nimic ciudat,a reactionat chiar normal, a facut cum a simtit el ca e mai bine

Explica-i si domnisoare Blue cum sta treaba...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 7 apr 2006 17:14 de Nekunoskuta

Aici iti dau dreptate. Poate a crezut ca nu e momentul, situatia...etc sa inceapa sa-i dea lectii de hand job fetei. Cu toate ca putea sa o faca

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

56 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online