???????????

Pagina 1 din 1
1

zzzzzzzz

Guest

???????????

scris pe 28 ian 2005 02:57 de zzzzzzzz

Exista oare punctul G?
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: ???????????

scris pe 28 ian 2005 03:00 de Vampyrela

Exista oare punctul G?

Da.

Vampy
sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

scris pe 28 ian 2005 08:43 de trinchi

Exista oare punctul G?

Normal, daca l-ai cauta mai mult poate l-ai gasi!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 28 ian 2005 10:36 de ExoticDream

Exista oare punctul G?

Da, exista.

Punctul G este pozitionat intre osul pubian si partea anterioara a tecii vaginale, la o distanta de 3-5 cm de intrarea in vagin - distanta variind in functie de persoana.

Diametrul sau este de 1-2 cm, prezentand pe suprafata sa doua denivelari, abia sesizabile. Dimensiunile punctului G se maresc in timpul actului sexual sau al excitarii sale.

Pentru mai multe informatii, consulta pe acest site sectiunea *Viata sexuala*/Sexul/Miseriosul punct G.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: ???????????

scris pe 28 ian 2005 23:23 de Necunoscut

Da, exista.

Punctul G este pozitionat intre osul pubian si partea anterioara a tecii vaginale, la o distanta de 3-5 cm de intrarea in vagin - distanta variind in functie de persoana.

Diametrul sau este de 1-2 cm, prezentand pe suprafata sa doua denivelari, abia sesizabile. Dimensiunile punctului G se maresc in timpul actului sexual sau al excitarii sale.

Pentru mai multe informatii, consulta pe acest site sectiunea *Viata sexuala*/Sexul/Miseriosul punct G.

Ce ar fi... sa ne faci o demonstratie ?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: ???????????

scris pe 29 ian 2005 23:12 de ExoticDream

Ce ar fi... sa ne faci o demonstratie ?

Ce-ar fi sa fii baiat cuminte?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

KNight

Guest

Re: Re: Re: Re: ???????????

scris pe 30 ian 2005 00:03 de KNight

Ce-ar fi sa fii baiat cuminte?

Dar daca te-ar face sa plangi de fericire?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: ???????????

scris pe 30 ian 2005 00:10 de ExoticDream

Dar daca te-ar face sa plangi de fericire?

Asa ceva nu ar reusi decat cel pe care il iubesc, pentru mine asta reprezinta o conditie necesara!!! Sunt absolut convinsa ca ar reusi chiar daca n-ar fi...seXpert!!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ???????????

scris pe 30 ian 2005 00:12 de valentine

Asa ceva nu ar reusi decat cel pe care il iubesc, pentru mine asta reprezinta o conditie necesara!!! Sunt absolut convinsa ca ar reusi chiar daca n-ar fi...seXpert!!!

depinde...sunt fete care au declarat ca lea placut chiar si cand au fost violate ...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ???????????

scris pe 30 ian 2005 00:34 de ExoticDream

depinde...sunt fete care au declarat ca lea placut chiar si cand au fost violate ...

Mie nu mi-ar placea! Cu o exceptie totusi....daca acel viol ar fi de fapt un joc erotic simulat de iubitul meu!!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ???????????

scris pe 30 ian 2005 00:39 de valentine

Mie nu mi-ar placea! Cu o exceptie totusi....daca acel viol ar fi de fapt un joc erotic simulat de iubitul meu!!!

nam zis ca tiar placea tie...tiam zis ca exista si cazuri aparte....hmm ai tendinte sado-maso de zici ca tiar placea jocu ala?....
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 30 ian 2005 05:12 de Vampyrela

Serios? Ai mai, mai lasa gluma ca nu a fost una de bun gust

Vampy
sus

KNight

Guest

scris pe 30 ian 2005 20:28 de KNight

Sunt absolut convinsa ca ar reusi chiar daca n-ar fi...seXpert!!!

Ma indoiesc ca relatia va dura in felul asta
Stii cum e: sa ajungi in varf e usor,dar sa te mentii acolo e greu.
sus

KNight

Guest

scris pe 30 ian 2005 20:33 de KNight

Asa ceva nu ar reusi decat cel pe care il iubesc, pentru mine asta reprezinta o conditie necesara!!!

:

Eu chiar as vrea sa stea lucrurile asa cum le vezi tu, dar din pacate nu e chiar asa. Mai bine te-ai trezi,e doar un vis frumos
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ???????????

scris pe 31 ian 2005 10:32 de ExoticDream

nam zis ca tiar placea tie...tiam zis ca exista si cazuri aparte....hmm ai tendinte sado-maso de zici ca tiar placea jocu ala?....

Tendinte sado-maso? Nu prea cred...! Ma multumesc cu cele romantice.....pentru moment!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 ian 2005 10:38 de ExoticDream

Ma indoiesc ca relatia va dura in felul asta
Stii cum e: sa ajungi in varf e usor,dar sa te mentii acolo e greu.

Nu m-ai inteles! Ideea este ca pentru inceput m-ar putea face *sa plang de fericire* relativ usor, chiar daca nu ar fi seXpert, si asta datorita combinatiei dintre sentimentul de iubire si cel de emotie creat de noutatea evenimentului! Nu cred ca partenerul meu ar fi un tip fara imaginatie si refractar la sensul verbului *a invata*, asa ca, in timp, putem deveni impreuna seXperti, iar relatia ar evolua bine merci!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 31 ian 2005 10:43 de ExoticDream

Eu chiar as vrea sa stea lucrurile asa cum le vezi tu, dar din pacate nu e chiar asa. Mai bine te-ai trezi,e doar un vis frumos

Acesta este unul din visele (frumoase/exotice) din care n-am nici un gand sa ma trezesc! Atata timp cat mai exista iubire in lumea asta, s-o gasi undeva, candva, un miligram si pentru sufletul meu....

sus

KNight

Guest

scris pe 31 ian 2005 22:23 de KNight

Acesta este unul din visele (frumoase/exotice) din care n-am nici un gand sa ma trezesc! Atata timp cat mai exista iubire in lumea asta, s-o gasi undeva, candva, un miligram si pentru sufletul meu....

Un miligram hai ca mai merge, ca doar stii ca fericirea e a celui care o gusta nu a celui care se satura, cam la fel e si cu iubirea.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 feb 2005 14:38 de ExoticDream

Un miligram hai ca mai merge, ca doar stii ca fericirea e a celui care o gusta nu a celui care se satura, cam la fel e si cu iubirea.

In scopul obtinerii unui miligram de fericire, eu cred ca este nevoie de ceva mai multe miligrame de iubire......Daca fericirea nu este o stare permanenta (puncte izolate), totusi iubirea poate fi continua pe portiuni....(Scuze, deformatie...de sesiune!)

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: ???????????

scris pe 6 feb 2005 05:24 de valentine

Normal, daca l-ai cauta mai mult poate l-ai gasi!

Daca esti asa desptet iai fi spus si unde sal caute....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 6 feb 2005 05:25 de valentine

Serios? Ai mai, mai lasa gluma ca nu a fost una de bun gust

da nu era gluma....era pe bune...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ??????????

scris pe 6 feb 2005 05:26 de valentine

Tendinte sado-maso? Nu prea cred...! Ma multumesc cu cele romantice.....pentru moment!

pai nui prea romantic ca pretenu sa simuleze ca te violeaza.....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ??????

scris pe 7 feb 2005 10:04 de ExoticDream

Poate *romantic* nu este cuvantul potrivit, ar merge mai bine *excitant* si cred ca ar fi asa daca undeva, in subconstient, ai sti ca cel care *te violeaza* este de fapt iubitul tau si episodul fierbinte este un joc in doi....Sigur ca el ar trebui sa-si simuleze rolul cu o brutalitate doar aparenta, scopul fiind experimentarea unei senzatii de placere *vinovata*!

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ??

scris pe 7 feb 2005 23:18 de Necunoscut

Poate *romantic* nu este cuvantul potrivit, ar merge mai bine *excitant* si cred ca ar fi asa daca undeva, in subconstient, ai sti ca cel care *te violeaza* este de fapt iubitul tau si episodul fierbinte este un joc in doi....Sigur ca el ar trebui sa-si simuleze rolul cu o brutalitate doar aparenta, scopul fiind experimentarea unei senzatii de placere *vinovata*!

ExoticDream, frumoaso, scuza-ma da` ma sochezi...dar nah, e valabil proverbul "pisica blanda zgarie rau"... )
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 7 feb 2005 23:42 de Vampyrela

da nu era gluma....era pe bune...

Serios? Ia lamureste-ma si pe mine ca nu inteleg....ai mai cum sa le placa sa fie luate cu forta? Lasa-ne cu treburi de-astea ca nu te credem.

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ??????

scris pe 7 feb 2005 23:44 de Vampyrela

Aaaaa.... pai zi asa mai ca se intelege cu totul altceva...
Tu te refereai la o joaca...si atunci mi se pare destul de normal sa le placa unoara.

Vampy
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 8 feb 2005 13:29 de ExoticDream

ExoticDream, frumoaso, scuza-ma da` ma sochezi...dar nah, e valabil proverbul "pisica blanda zgarie rau"... )

Era vorba doar de un joc erotic, nu de un viol adevarat! O fi poate un joc socant, dar n-as zgaria chiar atat de rau, numai un pic, cand ma zbat sa scap din mainile barbatului un pic dur in care s-a *transformat* iubitul meu, in valtoarea pasiunii!

sus

Necunoscut

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 8 feb 2005 17:03 de Necunoscut

Era vorba doar de un joc erotic, nu de un viol adevarat! O fi poate un joc socant, dar n-as zgaria chiar atat de rau, numai un pic, cand ma zbat sa scap din mainile barbatului un pic dur in care s-a *transformat* iubitul meu, in valtoarea pasiunii!

Stiu despre ce vorbesti tu... e o fantezie ... ) si eu... am avut-o.... adica nah, cred ca oricine o are! lasa ca o sa vorbim despre asta in mesajele private ;o)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online