Ajutorrr!!!

Pagina 1 din 1
1

Piratul

Guest

Ajutorrr!!!

scris pe 21 ian 2005 19:46 de Piratul

Salvati-ma prieteni!!!
Prietenei mele i-a intarziat ciclul 7 zile si sunt ingrijorat mort.
Daca a ramas gravida???
Problema mare este ca are 17 ani si 6 luni si nu stiu daca poate face avort
fara sa afle parintii ei,adica fara acordul unuia dintre parinti.
Care dintre voi ati mai trecut prin asa ceva va rog mult ajutati-ne ca suntem disperati...
Daca se poate face ceva fara sa afle parintii ar fi super OK.
Multumesc anticipat!
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

Re: Ajutorrr!!!

scris pe 21 ian 2005 19:50 de sabba

Salvati-ma prieteni!!!
Daca a ramas gravida???
Care dintre voi ati mai trecut prin asa ceva va rog mult ajutati-ne ca suntem disperati...
Multumesc anticipat!

Cred ca prima chestie pe care ar trebui s-a faceti ar fi sa luati un test de sarcina si sa si-l faca!
Poate nu mai e cazul sa va puneti intrebari din astea!

Cand totul este pierdut, tot ce-ti ramane e viitorul!
sus

NariA

Junior member
19 mesaje

scris pe 21 ian 2005 19:52 de NariA

Salvati-ma prieteni!!!
Daca a ramas gravida???
Multumesc anticipat!
....
Nu vreau sa critic pe nimeni..fiecare face ce vrea cu viata sa..dar ....parerea mea ii ca sunt lucruri mult mai grave de cat cele cu parinti(daca ei vor afla)...gandeste-te ca un avort poate avea consecinte grave...sfatul meu..control la o clinica particulara..si restu ..
sus

NariA

Junior member
19 mesaje

scris pe 21 ian 2005 19:54 de NariA

iar pe viitor fiti si voi mai precauti..sunt atatea mijloace de protejare...
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 21 ian 2005 20:00 de sabba

Salvati-ma prieteni!!!
Daca a ramas gravida???
Multumesc anticipat!

Daca totusi se dovedeste ca ai motive de panica, cred ca eu in locul tau, m-as duce la un medic ginecolog ( deci tu, nu ea) si i-as explica situatia" prietena mea are 17 ani, a facut test si e insarcinata....putem sa facem ceva fara sa afle parintii ei?"
Daca raspunsul medicului va fi unul ok, e perfect, daca nu, du-o la alt medic si sa spuna ca are peste 18 ani. La medic nu ti se cere niciodata buletinul!

sus

NariA

Junior member
19 mesaje

Re: Re: Ajutorrr!!!

scris pe 21 ian 2005 20:10 de NariA

Daca totusi se dovedeste ca ai motive de panica, cred ca eu in locul tau, m-as duce la un medic ginecolog ( deci tu, nu ea) si i-as explica situatia" prietena mea are 17 ani, a facut test si e insarcinata....putem sa facem ceva fara sa afle parintii ei?"
Daca raspunsul medicului va fi unul ok, e perfect, daca nu, du-o la alt medic si sa spuna ca are peste 18 ani. La medic nu ti se cere niciodata buletinul!

ii o varianta si asta..cea cu minciuna in legatura varstei.si apropo piratule ..pregateste pormoneul.... imi pare rau pentru prietena ta ..sper sa nu fie insarcinata ..e prea devreme pentru un avort..
sus

Piratul

Guest

scris pe 21 ian 2005 20:59 de Piratul

Multumesc baieti!
Sper sa nu fie insarcinata si daca e
sper sa o rezolv fara
s afle parintii ca altfel...
Astept in continuare sfaturi...
sus

NariA

Junior member
19 mesaje

scris pe 21 ian 2005 21:09 de NariA

Multumesc baieti!
sper sa o rezolv fara

Si fete
sus

Piratul

Guest

scris pe 21 ian 2005 21:27 de Piratul

Exact! Si fete!
Mai astept sfaturi si pareri si poate si de la fete care au trecut prin asa ceva...
sus

nemesis

Guest

scris pe 22 ian 2005 01:56 de nemesis

Salvati-ma prieteni!!!
Daca a ramas gravida???
Multumesc anticipat!

Uite asa sunt unii prosti... dar PROSTI DE BUBUIE!
O carte de educatie sexuala nu ati stiut sa deschideti, dar de bagat in pat ati stiut!

Vrei un sfat? Sigur ca vrei...
Testele de sarcina se fac dupa 7-10-12-14 zile, in functie de test. Cele mai *sigure* sunt cele de 14 zile; deci mai asteptati o saptamana si pe urma cumparati unul.
Hint: In asemenea conditii de stres, ciclul poate sa intarzie si pe fond nervos...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 ian 2005 20:17 de ExoticDream

Salvati-ma prieteni!!!
Daca a ramas gravida???
Multumesc anticipat!

Asa cum a spus si nemesis, in ziua de azi e aberant sa te apuci sa faci dragoste/sex fara sa te gandesti un pic la consecinte! O fi adevarat ca sangele e fierbinte, ochii vad, inima cere, dar.....un pic de ratiune acolo se poate si la 17 ani!

As semnala alt aspect: ganditi-va ca intr-o zi veti fi si voi parinti (impreuna sau separat), veti fi dat viata unui copil, il veti fi ingrijit ca pe ochii din cap pana la 17 ani, ati fi vrut sa-i fiti aproape mereu. Oare cum v-ati simti daca el v-ar ascunde, v-ar minti in legatura cu cea mai grava problema cu care s-ar confrunta? Ati avea un sentiment oribil....de tradare, de neputinta, de inutilitate! STIU ca vestea ar fi ucigatoare pentru parintii ei, dar asa ceva cu greu se poate ascunde, vor afla mai tarziu si va fi mult mai rau! Eu va sfatuiesc ca fata sa-si faca testul de sarcina, iar daca se confirma sarcina luati-va inima in dinti si IMPREUNA spuneti-le parintilor adevarul. Chiar daca vor fi initial socati, veti vedea ca va vor intelege si ajuta....

Sper ca asta sa va fie invatatura de minte pentru viitor!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 23 ian 2005 08:54 de sabba

O carte de educatie sexuala nu ati stiut sa deschideti, dar de bagat in pat ati stiut!

Testele de sarcina se fac dupa 7-10-12-14 zile, in functie de test. Cele mai *sigure* sunt cele de 14 zile; deci mai asteptati o saptamana si pe urma cumparati unul.
Hint: In asemenea conditii de stres, ciclul poate sa intarzie si pe fond nervos...

Hai ca m-ai omorat!
Ia spune-mi ca tu inainte de-a o face prima data ai citit o carte de educatie sexuala!

sus

sabba

Expert member
1435 mesaje

scris pe 23 ian 2005 08:59 de sabba

Asa cum a spus si nemesis, in ziua de azi e aberant sa te apuci sa faci dragoste/sex fara sa te gandesti un pic la consecinte! O fi adevarat ca sangele e fierbinte, ochii vad, inima cere, dar.....un pic de ratiune acolo se poate si la 17 ani!

As semnala alt aspect: ganditi-va ca intr-o zi veti fi si voi parinti (impreuna sau separat), veti fi dat viata unui copil, il veti fi ingrijit ca pe ochii din cap pana la 17 ani, ati fi vrut sa-i fiti aproape mereu. Oare cum v-ati simti daca el v-ar ascunde, v-ar minti in legatura cu cea mai grava problema cu care s-ar confrunta? Ati avea un sentiment oribil....de tradare, de neputinta, de inutilitate! STIU ca vestea ar fi ucigatoare pentru parintii ei, dar asa ceva cu greu se poate ascunde, vor afla mai tarziu si va fi mult mai rau! Eu va sfatuiesc ca fata sa-si faca testul de sarcina, iar daca se confirma sarcina luati-va inima in dinti si IMPREUNA spuneti-le parintilor adevarul. Chiar daca vor fi initial socati, veti vedea ca va vor intelege si ajuta....

Sper ca asta sa va fie invatatura de minte pentru viitor!

Te inseli! Sunt parinti si parinti! Sunt parinti care stiu sa se apropie de copii lor astfel incat cei din urma se simt prieteni cu cei dintai si nu le este teama sa le dea o veste de genul asta. Dar sunt parinti, care nu concep ca pot avea cu, copii lor discutii legate de sex ( cred ca jumatate la momentul asta sau mai multi) si atunci cel putin din acest punct de vedere se creeaza o ruptura.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Ajutorrr!!!

scris pe 24 ian 2005 09:29 de ExoticDream

Te inseli! Sunt parinti si parinti! Sunt parinti care stiu sa se apropie de copii lor astfel incat cei din urma se simt prieteni cu cei dintai si nu le este teama sa le dea o veste de genul asta. Dar sunt parinti, care nu concep ca pot avea cu, copii lor discutii legate de sex ( cred ca jumatate la momentul asta sau mai multi) si atunci cel putin din acest punct de vedere se creeaza o ruptura.

Cred ca exista trei categorii de parinti: cei care reusesc sa fie prieteni cu copiii lor (extrem de putini, desi multi incearca), cei obisnuiti (marea majoritate) si cei "nebuni" (iarasi extrem de putini)! O veste ca cea privind sarcina poate fi data primelor doua categorii fara mari riscuri si trecuta sub tacere doar in cel de-al treilea caz. Chiar daca nu esti parinte-prieten cu copilul tau, asta nu inseamna ca nu-l intelegi si nu l-ai ajuta in cazul in care greseste. Eu una, daca as fi mama, mi-as dori sa stiu daca se intampla asa ceva, nu mi-ar placea sa aflu eventual mai tarziu ca al meu copil a iesit din dilema apeland la niste straini!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

NariA

Junior member
19 mesaje

scris pe 24 ian 2005 09:32 de NariA

si imi poti spune tu mie ..ca daca eu citesc o carte de educatie sexuala nu voi ramane insarcinata..daca e pana acolo ,daca e sa ramai ramai ..indiferent de mijlocul de protectie...in legatura cu testele ..sa taci...pt ca stiu eu ce teste bune is,de dat cu ele in gropii.
sus

NariA

Junior member
19 mesaje

scris pe 24 ian 2005 09:37 de NariA

Cred ca exista trei categorii de parinti: cei care reusesc sa fie prieteni cu copiii lor (extrem de putini, desi multi incearca), cei obisnuiti (marea majoritate) si cei "nebuni" (iarasi extrem de putini)! O veste ca cea privind sarcina poate fi data primelor doua categorii fara mari riscuri si trecuta sub tacere doar in cel de-al treilea caz. Chiar daca nu esti parinte-prieten cu copilul tau, asta nu inseamna ca nu-l intelegi si nu l-ai ajuta in cazul in care greseste. Eu una, daca as fi mama, mi-as dori sa stiu daca se intampla asa ceva, nu mi-ar placea sa aflu eventual mai tarziu ca al meu copil a iesit din dilema apeland la niste straini!

Cred ca asa zice fiecare...daca as fi eu...nu te contrazic..dar sunt si acei parinti la care nici nu le pasa...sau pt. care acest lucru ar fi doar un stres in plus.Dar revenind la problema de fata..eu cred ca cel mai mare stres nu ar trebui sa fie parinti ci avortul(in cazul in care este insarcinata prietena) si consecintele.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 24 ian 2005 09:47 de ExoticDream

Hai ca m-ai omorat!
Ia spune-mi ca tu inainte de-a o face prima data ai citit o carte de educatie sexuala!

Poate n-o fi citit chiar o carte de educatie sexuala (cu toate ca......), dar macar ce-s alea metode contraceptive o fi auzit si el, nu crezi? Cat de copil poti fi ca sa "o faci" ghidat doar de pasiune, inconstient in privinta consecintelor?

sus

trinchi

Veteran member
448 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ajutorrr!!!

scris pe 24 ian 2005 10:11 de trinchi

Poate n-o fi citit chiar o carte de educatie sexuala (cu toate ca......), dar macar ce-s alea metode contraceptive o fi auzit si el, nu crezi? Cat de copil poti fi ca sa "o faci" ghidat doar de pasiune, inconstient in privinta consecintelor?

Si chear daca ar fi citit si mai multe carti de educatie sexuala sau ar fi folost si metode de contraceptie? Sa nu uitam ca se mai pot intampla si accidente! Nu ii mai condamnati atat si daca vreti sa faceti ceva ajtatii ca in starea in care sunt cred ca au nevoie de cateva vorbe frumoase!

Nu ridica niciodata o femeie la cer, te va insela cu primul inger!
sus

iury

Guest

scris pe 9 feb 2005 12:51 de iury

Multumesc baieti!
sper sa o rezolv fara
sus

iury

Guest

scris pe 9 feb 2005 12:54 de iury

Multumesc baieti!
sper sa o rezolv fara

cu alta ocazie fiti mai precauti voi nu ati aflat de metodele de prevenire a sarcinii... in caz contrar de va inferbantati folositi pilula de a doua zi succes!
sus

Mikii

Senior member
70 mesaje

scris pe 9 feb 2005 16:38 de Mikii

Mai, m-ati omorat cu totii (mai putin sabba - care a dovedit ca are cap pe umeri)! Omul va cere un sfat, in disperare, iar voi ii faceti morala. Halal sa-ti fie, natiune! Ca si cand unul care a cazut in apa cere ajutor ca se ineaca, iar voi ii aratati pe unde trebuia sa mearga ca sa nu cada in apa.
Nu-mi raspundeti ca nu intru pe forum prea repede si nu ma uit la subiectele care raman in urma.

Sunt ceea ce sunt, pentru ca sunt.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

44 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online