Anticonceptionale

Pagina 1 din 1
1

Gabytza2

Newbie
1 mesaje

Anticonceptionale

scris pe 6 aug 2004 19:23 de Gabytza2

Iau Rigevidon tablete de 3 luni. Incep tratamentul in a 5 a zi de ciclul urmandu-l intocmai pana in a 21 a zi. Am un program fix in fiecare zi iau pastila la ora 6 dimineata. Apoi stopez tratamentul 5 zile timp in care am menstruatie. Luna trecuta am omis sa iau o pastila, cu trei zile inainte de menstruatie. In seara precedenta am avut contact sexual neprotejat.Pastila omisa am luat-o a doua a zi dimineata. Problema mea este ca desi am terminat pastilele, cu decalaj de o zi, menstruatia nu a aparut sub nici o forma. Am facut la ceva zile un test de sarcina care a iesit negativ...Care este de fapt problema? De ce menstruatia nu a aparut? Ce pot sa fac mai departe? As dori sa reincep tratamentul cu Rigevidon dar stiu ca se incepe numai dupa a 5 a zi de menstruatie. Ar trebui sa repet testul de sarcina?

Protect yourself!
sus

Me

Guest

Re: Anticonceptionale

scris pe 6 aug 2004 19:32 de Me

Iau Rigevidon tablete de 3 luni. Incep tratamentul in a 5 a zi de ciclul urmandu-l intocmai pana in a 21 a zi. Am un program fix in fiecare zi iau pastila la ora 6 dimineata. Apoi stopez tratamentul 5 zile timp in care am menstruatie. Luna trecuta am omis sa iau o pastila, cu trei zile inainte de menstruatie. In seara precedenta am avut contact sexual neprotejat.Pastila omisa am luat-o a doua a zi dimineata. Problema mea este ca desi am terminat pastilele, cu decalaj de o zi, menstruatia nu a aparut sub nici o forma. Am facut la ceva zile un test de sarcina care a iesit negativ...Care este de fapt problema? De ce menstruatia nu a aparut? Ce pot sa fac mai departe? As dori sa reincep tratamentul cu Rigevidon dar stiu ca se incepe numai dupa a 5 a zi de menstruatie. Ar trebui sa repet testul de sarcina?

eu zic sa t adresezi unui medic sau macar farmacistei...ei sunt mai in masura sa iti dea un sfat
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

47 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online