As vrea sa stiu daca...

Pagina 1 din 1
1

marina

Newbie
4 mesaje

As vrea sa stiu daca...

scris pe 2 mai 2007 10:23 de marina

e posibil sa fi ramas insarcinata?Pt prima data s`a intamplat sa fim amandoi cu "capul in nori" si am facut`o fara sa ne protejam.Am luat postinor 2 cam dupa 12 ore si ceva de la raportul sexual.Farmacista mi`a spus sa iau in acelasi timp ambele pastilute,daca a trecut mai mult de juma de ora sau o ora de la raport.La cat timp dupa ce se iau pastilele ar trebui sa`mi vina menstruatia?Daca nu`mi vine e posibil sa fi ramas insarcinata?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: As vrea sa stiu daca...

scris pe 2 mai 2007 10:55 de Nekunoskuta

Din ce stiam eu Postinorul nu se ia asa, adica ambele pastile in acelasi timp. Pe prospect nu ai citit? In fine...incearca sa calculezi perioada fertila sa vezi pe unde te situezi (asta daca ai un ciclu menstrual regulat). Teoretic menstruatia acum ar trebui sa-ti vina atunci cand trebuie dar s-ar putea sa ai o sangerare intre timp ca efect secundat al pastilelor. Daca iti vine inseamna ca nu esti insarcinata dar pentru linistea ta fa-ti un test de sarcina dupa 10-14 zile de la contactul sexual problematic.

Nimic...
sus

marina

Newbie
4 mesaje

:(

scris pe 2 mai 2007 13:45 de marina

Pai ar trebui sa`mi vina exact in perioada asta...dar vad ca nu`mi vine
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: As vrea sa stiu daca...

scris pe 2 mai 2007 15:29 de ExoticDream

Am luat postinor 2 cam dupa 12 ore si ceva de la raportul sexual.Farmacista mi`a spus sa iau in acelasi timp ambele pastilute,daca a trecut mai mult de juma de ora sau o ora de la raport.La cat timp dupa ce se iau pastilele ar trebui sa`mi vina menstruatia?Daca nu`mi vine e posibil sa fi ramas insarcinata?

Farmacista aia e nebuna sau a trecut prin scoala ca gasca prin apa?!? Pastilele alea au un continut mare de hormoni, ar fi avut sens sa iei a doua pastila la mai putin de doua ore dupa prima DOAR daca ai vomitat si exista riscul ca aceasta sa se fi eliminat, nu aiurea! Oricum... dupa Postinor ciclul se deregleaza, in general, adica pot aparea decalari ale datei menstruatiei (in plus sau in minus).

Citeste prospectul!!!!!!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

marina

Newbie
4 mesaje

.....

scris pe 2 mai 2007 17:49 de marina

Da,am citit prospectul dar din pacate abia dupa ce am luat pastilele.Oare pot fi urmari serioase daca le`am luat pe amandoua in acelasi timp?Sper ca si`au facut insa efectul
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: :(

scris pe 4 mai 2007 10:52 de Nekunoskuta

Pai ar trebui sa`mi vina exact in perioada asta...dar vad ca nu`mi vine

Inseamna ca erai in perioada infertila. Dereglarea o ai de la Postinor. Daca nu-ti vine totusi fa un test de sarcina.

Nimic...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

80 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online