Ata.....

Pagina 2 din 2
«   1   2

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

scris pe 4 feb 2008 19:39 de crisexpert

La mine merge pana intr-o anumita zona, pana pe la jumatate si nu mai vine in jos.Oricat as trage.
Ata nu se rupe daca trag prea tare?Daca se rupe curge sange?Si pot sa raman cu ea toata viata?Se rupe daca fac sex?Si cand pun prezervativul nu o pot rupe?

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

scris pe 4 feb 2008 21:36 de Danny_DaBoss

doar atat ? credeam ca mai ai intrebari..
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

scris pe 5 feb 2008 17:56 de ZigZag

La mine merge pana intr-o anumita zona, pana pe la jumatate si nu mai vine in jos.Oricat as trage.
Ata nu se rupe daca trag prea tare?Daca se rupe curge sange?Si pot sa raman cu ea toata viata?Se rupe daca fac sex?Si cand pun prezervativul nu o pot rupe?

frate ce de intrebari .. pe bune sa ma bata Dumnezeu cu sacu de €uro !
deci hai sa incerc sa ma fac explicit sa intzelegi :
I : Ata nu se rupe daca trag prea tare?
R : Nu stiu si nu cred ca la o simpla masturbare organul ar fi destul de excitat sau lubrefiat incat sa se rupa , eventual daca esti animal si`o smotoceshti bine de tot .. poate o sa ai un rezultat cva

I2 : Daca se rupe curge sange?
R2 : De obicei asa se intampla .. dar depinde de la baiat la baiat .. poate sa curga de la cateva picaturi .. pana la o cantitate mai mare .. catziva zeci de ml !

I3 : Si pot sa raman cu ea toata viata?
R3 : Nu cred ca exista asa cva sa ramai cu ea toata viatza .. odata si`odata tot se rupe ea ! Bine intzeles daca nu te masturbezi toata ziua ca asa nu prea vad cum s`ar rupe ! GET A WOMAN !

I4 : Se rupe daca fac sex?
R4 : Cel mai frecvent si normal mod in care atza cedeaza esti cand baiatu introduce organu genital in cel al fetei .. i mean c`mon pana la urma urmei asta`i rolu lui , face diferentza intre virgini si restu !

I5 : Si cand pun prezervativul nu o pot rupe?
R5 : Punerea prezervativului nu e o actziune atat de violenta incat sa provoace ruperea atzei !

Deci solutzile sunt 2 : actul sexual propriu`zis sau operatzia ( care nu dureaza mai mult de 10 - 15 minute cu tot si perioada de refacere nu e mai lunga de 3-4-5 zile maxim )

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

scris pe 5 feb 2008 18:47 de crisexpert

GET A WOMAN !

Mi-as lua eu mai multe dar colegele nu vreau!Mamele le-au bagat in cap numai tampenii si stau separate de baieti.Nici nu prea vorbesc cu baietii.Poate or fi toate lezbiene si de aia?

Oricum mersi de "ceva-urile" alea de mai sus
.

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

scris pe 5 feb 2008 19:35 de Nekunoskuta

...I3 : Si pot sa raman cu ea toata viata?
R3 : Nu cred ca exista asa cva sa ramai cu ea toata viatza .. odata si`odata tot se rupe ea ! Bine intzeles daca nu te masturbezi toata ziua ca asa nu prea vad cum s`ar rupe ! GET A WOMAN ! ...

Se poate sa ramai cu ata toata viata. Acum ceva timp era pe forum o fata care povestea ca tatal ei inca avea ata. Il intrebase

Nimic...
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

scris pe 5 feb 2008 19:53 de crisexpert

Se poate sa ramai cu ata toata viata. Acum ceva timp era pe forum o fata care povestea ca tatal ei inca avea ata. Il intrebase

Eu ma gandeam ca il vazuse...Ce baiat rau sunt!

Pai unul spune ca NU alta (presupun ca Nekunoskuta e fata) ca DA.

sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

scris pe 6 feb 2008 09:13 de ZigZag

HORROR FRATE

cum sa`tzi intrebi tatal asa cva ? .. bine fratzilor poate mai sunt si exceptzii cu "atza de otzel" dar de cele mai multe ori ea cedeaza , daca nu de la primu contact .. mai tarziu tot se rupe !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

scris pe 6 feb 2008 11:30 de crisexpert

HORROR FRATE

cum sa`tzi intrebi tatal asa cva ?

Era mai curioasa din fire
Eu cunosc o fata care si-a vazut parintii cand se si ea s-a mastrubat cu periuta de dintii a tatalui sau uitandu-se la ei, asa a povestit ea.

sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re la ce vreti voi sau oare e

scris pe 6 feb 2008 12:53 de ZigZag

Era mai curioasa din fire
Eu cunosc o fata care si-a vazut parintii cand se si ea s-a mastrubat cu periuta de dintii a tatalui sau uitandu-se la ei, asa a povestit ea.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA !

Nu mai pot .. mi`au dat lacrimile .. Waiii tineretu din ziua de azi .. tare asa , bine ca nu so bagat si ea sub tata .. la caldurica

sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re la ce vreti voi sau oar

scris pe 6 feb 2008 14:12 de crisexpert

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA !

Nu mai pot .. mi`au dat lacrimile .. Waiii tineretu din ziua de azi .. tare asa , bine ca nu so bagat si ea sub tata .. la caldurica

Eu cred ca e in stare

sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

49 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online