Bisexualitate

Pagina 1 din 1
1

Vlad

Guest

Bisexualitate

scris pe 24 mai 2010 17:12 de Vlad

acum un an in gluma i-am spus partenerei ca as vrea sa simt ce simte ea la anal...lucru pe care l-a realizat procurand un strap si folosindu-l pe mine....la o luna dupa am facut sex in 3 cu inca un tip...moment in care mi-am dat seama de bisexualitatea mea
de atunci ma simt teribil de atras de tipi si imi place efectiv sexul cu un tip...indiferent de "postura" in care ma aflu....
singura problema e ca nu sunt doritori si brasovul pare un loc pustiu din punctul asta de vedere...deci intrebarea mea e: e cineva disponibil sau ba?
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Bisexualitate

scris pe 24 mai 2010 17:49 de Psyche

acum un an in gluma i-am spus partenerei ca as vrea sa simt ce simte ea la anal...lucru pe care l-a realizat procurand un strap si folosindu-l pe mine....la o luna dupa am facut sex in 3 cu inca un tip...moment in care mi-am dat seama de bisexualitatea mea
de atunci ma simt teribil de atras de tipi si imi place efectiv sexul cu un tip...indiferent de "postura" in care ma aflu....
singura problema e ca nu sunt doritori si brasovul pare un loc pustiu din punctul asta de vedere...deci intrebarea mea e: e cineva disponibil sau ba?

nu v-ar placea sa aveti voyeuri?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 24 mai 2010 17:49 de simosimina

şi ce ai simţit cu strap-on???

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 24 mai 2010 18:41 de baby

Deci nu ai probleme doar cauti doritori din Brasov pt sex

"Succesuri" sa aveti doar ca ati gresit site-ul

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Bisexualitate

scris pe 24 mai 2010 22:08 de McLove

şi ce ai simţit cu strap-on???

Ceva-n c*r.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Bisexualitate

scris pe 24 mai 2010 22:14 de simosimina

Ceva-n c*r.

întrebarea era adresată lui...cumva ţi-ai introdus şi tu ceva de răspunzi???

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Vlad

Guest

Re: Re: Re: Re: Bisexualitate

scris pe 24 mai 2010 23:18 de Vlad

am avut un ditamai orgasmul incat si partenera s-a speriat
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate

scris pe 25 mai 2010 00:03 de Pischot

Saraca ...

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 25 mai 2010 03:09 de Bozgoru

saracii brasoveni..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate

scris pe 25 mai 2010 04:22 de ExoticDream

saracii brasoveni..

Oameni seriosi din cate stiu eu... Domnul bisexual este avertizat ca aici ne poate impartasi trairile sale fierbinti, insa parteneri jucausi va trebui sa caute in alta parte.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Bisexualitate

scris pe 25 mai 2010 13:59 de McLove

Pai, alta senzatie nu cred ca exista. Gen: "imi bag degetu'-n (undeva), si ma doare maseaua."

sus

Niki

Guest

scris pe 26 mai 2010 01:12 de Niki

Pai, alta senzatie nu cred ca exista. Gen: "imi bag degetu'-n (undeva), si ma doare maseaua."

cati ati incerca dintre tipi care va dati macho sa faceti asa ceva pentru partenere....sa fim seriosi...nu ati fi in stare nici sa ne sarutati cand va facem oral daramite sa fiti penetrati...
ce credeti ca simte o tipa la un anal? sau voi? sunteti care nici n-ati auzit de masajul prostatei barbatesti sau de un orgasm care il poate avea barbatul fara prea multa atentie "morcovelului"....cred ca as fi incantata sa vad tipul care ar fi in stare sa faca pe jumatate din cate ii da partenera in pat...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 26 mai 2010 12:27 de McLove

Atunci iti recomand un dildo... Peste tot vad: "ce ati face voi barbatii, voi sunteti degeaba, etc"

Simplu... fara noi, nu existati!

sus

openminded

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate

scris pe 26 mai 2010 20:16 de openminded

Atunci iti recomand un dildo... Peste tot vad: "ce ati face voi barbatii, voi sunteti degeaba, etc"

Simplu... fara noi, nu existati!

prietena mea isi doreste f mult sa ma * cu un strap-on si am sa-i ofer asta. in plus, cred ca m-as simti si eu bine.. si am sarutat-o chiar si dupa ce mi-a facut blow. asta ma face prost? incuiat? nu cred. o fac pt ca o iubesc si nu imi e scarba de mine. daca te intrebi, nu sunt gay, nici bi (cu toate ca m-am sarutat odata cu un tip de fun si curiozitate).
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 27 mai 2010 03:27 de Bozgoru

cati ati incerca dintre tipi care va dati macho sa faceti asa ceva pentru partenere....sa fim seriosi...nu ati fi in stare nici sa ne sarutati cand va facem oral daramite sa fiti penetrati...
ce credeti ca simte o tipa la un anal? sau voi? sunteti care nici n-ati auzit de masajul prostatei barbatesti sau de un orgasm care il poate avea barbatul fara prea multa atentie "morcovelului"....cred ca as fi incantata sa vad tipul care ar fi in stare sa faca pe jumatate din cate ii da partenera in pat...
simt o frustrare din trairi personale in viata de cuplu aici..
sus

reMiz0r

Junior member
16 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bisexualitate

scris pe 27 mai 2010 23:27 de reMiz0r

Imi pare rau sa spun asta dar cei BISEXUALI sunt rupti de realitate , de la o simpla bisexualitate se ajunge la nunta intre doi barbati . Cum ar fi sa treci cu copilu' de mana pe strada si sa vezi doi amorezi care se saruta se mangaie si fac alte nebunii de genul. N-am nimic cu ei , dar pana la urma femeia si barbatul au fost creati pentru imultire si sunt dependenti unul de celalat. De la o simpla placere intre doi tipi au inceput femeile sa-si faca fertilizari. Imi pare rau pentru tine Vlad nu am nimic cu nimeni.

Viata va f*** pe toti !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

45 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online