Ce este sexul...?

Pagina 1 din 1
1

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Ce este sexul...?

scris pe 14 iul 2005 00:35 de Taqua

Ce este sexul mai mult decat o simpla placere de moment, ce il face mai bun si mai deosebit decat orice alta placere fizica pe care o poate resimti un om?
De ce este pus intotdeauna pe primul plan de multi dintre noi intr-o relatie?
Cum s-ar putea explica ca in situatia in care o relatie se destrama datorita neintelegerii dintre parteneri, sexul devine prea putin relevant?
Chiar ar trebui sa punem sexul pe primul plan sau sunt lucruri mult, mult mai importante care conteaza in relatia dintre doi oameni??

Hai, dati-mi in cap...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Ce este sexul...?

scris pe 14 iul 2005 19:02 de valentine

Ce este sexul mai mult decat o simpla placere de moment, ce il face mai bun si mai deosebit decat orice alta placere fizica pe care o poate resimti un om?
Cum s-ar putea explica ca in situatia in care o relatie se destrama datorita neintelegerii dintre parteneri, sexul devine prea putin relevant?
Chiar ar trebui sa punem sexul pe primul plan sau sunt lucruri mult, mult mai importante care conteaza in relatia dintre doi oameni??

Hai, dati-mi in cap...

Pai eu ca baiat...daca vad o fata mumoasa ma gandesc repede cum ar arata in pozitia aia sau ceva de genu...pe cand daca o vad in fata pe persoana iubita nu prea imi trec prin fata ochiilor pozitii si alte chestii de genul asta ci am senzatia aia de femeie...sa plangi de fericire
sus

somebody

Guest

scris pe 15 iul 2005 22:52 de somebody

eu nu pun sexul pe primul loc intr-o relatie...de fapt nu stiu ce loc sa-i acord dar in nici un caz primul ptr ca am experimentat si cu sexul pe primul plan si am avut sentimentul ala de persoana folosita ...si e nasol ..pe bune
intre doi oameni e mai importanat comunicarea, intelegerea, fidelitatea, sinceritatea
dar o incopatibilitatea sexuala probabil ca ar putea cauza despartire...
concluzie....in nici un caz sex pe primul loc..
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Ce este sexul...?

scris pe 16 iul 2005 01:36 de SORIN28

eu nu pun sexul pe primul loc intr-o relatie...de fapt nu stiu ce loc sa-i acord dar in nici un caz primul ptr ca am experimentat si cu sexul pe primul plan si am avut sentimentul ala de persoana folosita ...si e nasol ..pe bune
intre doi oameni e mai importanat comunicarea, intelegerea, fidelitatea, sinceritatea

Asta da raspuns adevarat(si nu glumesc)

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 iul 2005 02:05 de ExoticDream

De acord si eu!
Observatie: Sansele de incompatibilitate sexuala, in conditiile in care exista iubire, comunicare, fidelitate, sinceritate etc., nu cred ca pot fi uriase si ar cauza o despartire....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Taqua

Veteran member
500 mesaje

Re: Re: Re: Ce este sexul...?

scris pe 17 iul 2005 02:40 de Taqua

De acord si eu!
Observatie: Sansele de incompatibilitate sexuala, in conditiile in care exista iubire, comunicare, fidelitate, sinceritate etc., nu cred ca pot fi uriase si ar cauza o despartire....

Unde e Nemesis sa ne dea in cap? Parca la el am regasit combinatia "sex" si "in primul rand". Sau ceva de genul asta...

Sunt femeie, dar ma tratez.
sus

nemesis

Expert member
2038 mesaje

scris pe 18 iul 2005 09:00 de nemesis

And you don't feel like rephrasing this shit, huh?

Hai, dati-mi in cap...

Credeai ca scapi?

Why am I frank with you? Because we, my friend, face an evolutionary gap here...

Din ciclul: "Prostia-i mai mare decat fosta Uniune Sovietica", astazi va prezentam: Si ar fi trebuit atunci sa se gandeasca la faptul ca un intelectual nu face amor pe cuptor. Nicolae I. Nicolae, consilier al presedintelui Academiei Romane
sus

Taqua

Guest

scris pe 18 iul 2005 16:10 de Taqua

And you don't feel like rephrasing this shit, huh?

Credeai ca scapi?

Observ ca atunci cand nu ai nimic inteligent de comentat sau macar CEVA de comentat pe subiect, te tot legi de detalii.
Sa inteleg ca topica e dificila si nu deslusesti sensul intrebarii?

Data aviatoare spune-mi si iti desenez....nu credeam ca scap, nici nu imi doream, cu atat mai mult cu cat exact parerea ta o asteptam.
Doar tu erai cu "sexul pe primul plan"...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 iul 2005 17:31 de ExoticDream

Doar tu erai cu "sexul pe primul plan"...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 19 iul 2005 20:11 de SORIN28

Nu crezi pentru ca nu stii

Radio Greu de difuzat

sus

Taqua

Guest

Re: Re: Re: Re: Ce este sexul...?

scris pe 20 iul 2005 00:43 de Taqua

Mi-e lene sa caut, da' e pe aici pe undeva mesajul care m-a inspirat...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce este sexul...?

scris pe 20 iul 2005 17:10 de ExoticDream

Nu crezi pentru ca nu stii

Stiu si eu ce spun medicii ginecologi, adica faptul ca nu exista caracteristici anatomice care sa duca la probleme sexuale nerezolvabile - exista insa oameni carora le este greu sa se racordeze la individualitatea partenerilor lor!

Asa cum ti-am spus, daca exista sentimente, (aproape) orice este posibil! Problemele apar in general atunci cand cei doi nu sunt pe aceeasi lungime de unda. Daca penisul este "prea mare", iar femeia nu isi iubeste partenerul, exista sansa sa nu se excite ca lumea, vaginul ei va fi insuficient umezit/irigat si va acuza dureri la penetrare. Daca vaginul este "prea scurt", daca barbatul nu este interesat de ceea ce simte partenera si nu va avea grija sa penetreze controlat "bolta" vaginului, femeia va acuza dureri.

Daca exista dragoste, implicare emotionala si fantezie, realitatea este ca majoritatea cuplurilor se potrivesc.

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce este sexul...?

scris pe 21 iul 2005 07:08 de SORIN28

Stiu si eu ce spun medicii ginecologi, adica faptul ca nu exista caracteristici anatomice care sa duca la probleme sexuale nerezolvabile - exista insa oameni carora le este greu sa se racordeze la individualitatea partenerilor lor!
Parca vorbeam de incompatibilitate si nu de probleme care le rezolva nenea doctorul?!

Asa cum ti-am spus, daca exista sentimente, (aproape) orice este posibil!

Bine ca ai scris "aproape"
Problemele apar in general atunci cand cei doi nu sunt pe aceeasi lungime de unda. Daca penisul este "prea mare", iar femeia nu isi iubeste partenerul, exista sansa sa nu se excite ca lumea, vaginul ei va fi insuficient umezit/irigat si va acuza dureri la penetrare. Daca vaginul este "prea scurt", daca barbatul nu este interesat de ceea ce simte partenera si nu va avea grija sa penetreze controlat "bolta" vaginului, femeia va acuza dureri.

Si atunci pentru ce dracu s-au mai luat ?!aaaaa, da, din interes(era sa uit)

Daca exista dragoste, implicare emotionala si fantezie, realitatea este ca majoritatea cuplurilor se potrivesc.

Daca scoatem dragostea si implicarea emotionala, TOATE cuplurile se potrivesc pentru o noapte, o saptamana sau o luna de nebunii

Radio Greu de difuzat

sus

Wizard20

Senior member
91 mesaje

scris pe 21 iul 2005 11:24 de Wizard20

Hai, dati-mi in cap...

Hmmm....cred ca intrebarea este pusa putin gresit. Pt mine cand faci sex este atunci cand esti la o petrecere si prinzi ceva de "o seara", o atractie pe moment o aventura! Dar cand vorbim de o relatie sexul devine dragoste, luru care implica foarte multe sentimente pentru partenerul de langa tine care se bazeaza pe o relatie de lunga durata! Cand faci dragoste(nu SEX) poti sa fii fericit si sa te simti bine numai stiind ca partenerul de langa tine s-a simtit minunat chiar daca tu poate din pct de vedere fizic nu ai fost la acelasi nivel de "extaz". Desi atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat nu vad cum ambii parteneri nu ar putea sa se simta foarte bine impreuna! Asta este parerea mea ...sper sa mai vad shi alte pareri pe parcurs!

Why am i die'ing to live if im just living to die ?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce este sexul...?

scris pe 21 iul 2005 15:21 de ExoticDream

Parca vorbeam de incompatibilitate si nu de probleme care le rezolva nenea doctorul?!

Am scris doar ca pana si nenea doctorul de specialitate considera ca nu pot exista incompatibilitati sexuale daca cei doi sunt sanatosi si se iubesc, adica chestiile gen "penis prea mare", "vagin prea scurt" nu au relevanta in acest caz, sunt cel mult false probleme!

Bine ca ai scris "aproape"

Am scris "aproape" pentru a marca faptul ca existenta sentimentelor, chiar si de ambele parti, nu conduce intotdeauna automat la o relatie frumoasa, se mai intampla si aberatii.

Si atunci pentru ce dracu s-au mai luat ?!aaaaa, da, din interes(era sa uit)

Interesul nu are ce cauta in discutia asta, daca insa e vorba doar de o relatie de o noapte sau de una pur sexuala (aventura de cateva zile/saptamani), poti ridica pretentii de potrivire sexuala cat mai buna, in fond pentru aia te combini, nu?

Daca scoatem dragostea si implicarea emotionala, TOATE cuplurile se potrivesc pentru o noapte, o saptamana sau o luna de nebunii

Da, asa este, chiar ca se potrivesc.... si nu numai sexual!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 21 iul 2005 15:25 de ExoticDream

Hmmm....cred ca intrebarea este pusa putin gresit. Pt mine cand faci sex este atunci cand esti la o petrecere si prinzi ceva de "o seara", o atractie pe moment o aventura! Dar cand vorbim de o relatie sexul devine dragoste, luru care implica foarte multe sentimente pentru partenerul de langa tine care se bazeaza pe o relatie de lunga durata! Cand faci dragoste(nu SEX) poti sa fii fericit si sa te simti bine numai stiind ca partenerul de langa tine s-a simtit minunat chiar daca tu poate din pct de vedere fizic nu ai fost la acelasi nivel de "extaz". Desi atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat nu vad cum ambii parteneri nu ar putea sa se simta foarte bine impreuna! Asta este parerea mea ...sper sa mai vad shi alte pareri pe parcurs!

In adancul sufletului, eu as vrea sa nu existe multe alte pareri pe aceasta tema, dar.....

sus

sabba35

Senior member
65 mesaje

scris pe 24 iul 2005 14:41 de sabba35

Hai, dati-mi in cap...

Da! buna intrebare!
Sexul este mai mult decat o placere! Este ratinuea de a fi a multora!
Este motorul care-i ghidoneaza in tot ce fac!
Asa ca......nu va mai bateti capul! Nu exista lucru mai important......daca ar fi existat de atata timp l-ar fi gasit cineva!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 24 iul 2005 16:02 de duran

instinctul sexual e unul dintre cele importante,deci...?

sexul nu poate FII decat pe unul din locurile fruntase intre doi oameni care se iubesc si se respecta..restul sunt povesti!

daca o relatie se destrama din cauza lipsurilor materiale sau de oricare alta natura ,imi intrebarea fireasca :de ce nu si din cauza lipsei sexului?

Come on, make my day!
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 24 iul 2005 16:13 de duran

Hai, dati-mi in cap...

mai provocat...
am o relatie stabila ,legala ,plina,
in cadrul careia nu-mi lipseste nimic...hmm...sexul...in jungla in care traim daca nici EL n ar mai fii ,si viata ne-ar priva de fantezii,fetishuri,eros,extaz si altele..ce ne ramane ? sa ne gandim intruna la facturile de plata, la copii nostrii,la viata asta grea! iarta-ma ,no offence,dar fara sex dragoste nu exista iar fara dragoste relatia este compromisa!
prietenii stiu de ce!

Come on, make my day!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online