ce sa fac?

Pagina 1 din 1
1

adriana

Guest

ce sa fac?

scris pe 1 ian 2006 20:45 de adriana

nu mia venit ciclul de o luna jumatate.de obicei nu intarzie atata.ultima relatie sexuala am avut-o in august cand miam inceput de altfel si viata sexuala dar acum cateva zile "ne-am facut ca facem sex".ce sa fac?
sus

Loverboy

Newbie
5 mesaje

Re: ce sa fac?

scris pe 1 ian 2006 22:14 de Loverboy

nu mia venit ciclul de o luna jumatate.de obicei nu intarzie atata.ultima relatie sexuala am avut-o in august cand miam inceput de altfel si viata sexuala dar acum cateva zile "ne-am facut ca facem sex".ce sa fac?

[CENZURAT de Nemesis]
sus

Farfalla

Veteran member
416 mesaje

scris pe 2 ian 2006 01:09 de Farfalla

O fata de la mine din clasa tot asa a patit, ea nu a mai avut relatii sexuale de cateva luni bune si i-a intarziat o luna si ... chiar doua luni mi se pare, pana la urma i-a venit ... oricum nu e normal. Cel mai bine ar fi sa te duci la ginecolog. El te poate lamuri de ceea se intampla cu tine.
Ai grija

Eu nu sunt altceva decat o pata de sange care vorbeste ...
sus

o fata

Guest

scris pe 4 ian 2006 00:15 de o fata

acum cateva zile "ne-am facut ca facem sex".ce sa fac?

cum adica?
sus

mami

Junior member
13 mesaje

scris pe 4 ian 2006 00:25 de mami

De vina ar putea fi stresul sau dereglarile hormonale..acum depinde si cum "v-ati facut voi ca faceti sex". Dar cea mai buna varianta e o vizita la medicul ginecolog..
sus

adriana

Guest

Re: Re: ce sa fac?

scris pe 5 ian 2006 10:28 de adriana

cum adica?
pai ne-am frecat peste haine
sus

sweetgirl1

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 5 ian 2006 23:15 de sweetgirl1

pai ne-am frecat peste haine

Atata timp cat sperma nu ajunge in vagin sau in apropiere nu ai de ce sa iti faci griji dar ca sa fi tu sigura poti sa iti faci un test de sarcina.

Daca vrei sa dobandesti puterea de a suporta viata, fii gata sa accepti moartea.
Sigmund Freud
sus

adriana

Guest

Re: Re: ce sa fac?

scris pe 7 ian 2006 15:14 de adriana

De vina ar putea fi stresul sau dereglarile hormonale..acum depinde si cum "v-ati facut voi ca faceti sex". Dar cea mai buna varianta e o vizita la medicul ginecolog..

bine bine...dar la ginecolog numi prea vine sa ma duc singura iar mama nu stie ca eu nu mai sunt virgina....
sus

oona

Guest

scris pe 7 ian 2006 16:17 de oona

bine bine...dar la ginecolog numi prea vine sa ma duc singura iar mama nu stie ca eu nu mai sunt virgina....

nu iti face griji. cand te duci la ginecolog, mai intai te intreaba de ce ai venit, si de cand nu ai mai avut contact sexual. atunci poti sa spui ca esti virgina. apoi te examineaza, si nu se apuca sa zica in gura mare ce vede, si ce nu mai vede. apoi iti spune ce medicante trebuie sa iei. si ca sfat o sa-ti zica sa vii singura data viitoare. dar sa-ti mai spun un secret. du-te la o femeie, sunt mai discrete.
sus

mami

Junior member
13 mesaje

scris pe 7 ian 2006 17:06 de mami

Cel mai bine e sa vina cu tine o prietena mai apropiata ..te ajuta mult sa iti fie cineva alaturi. Nu mai sunt virgina de 2 ani iar parintii mei nu stiu nici acum asta, sunt mult prea conservatori..nu ai de ce sa iti faci griji ca pot afla.
sus

adriana

Guest

Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

scris pe 15 ian 2006 00:43 de adriana

in sf mia venit iar mama a aflat ca io nu mai is virgina.asta e.ms tuturor pt mesaje
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online