despre orgasm...

Pagina 1 din 2
1   2   »

una`mika

Guest

despre orgasm...

scris pe 16 mai 2006 16:53 de una`mika

la cat timp dupa primul contact sexual o fata poaate avea orgasm?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: despre orgasm...

scris pe 16 mai 2006 17:54 de Nekunoskuta

Daca isi cunoaste bine corpul, destul de repede. In general insa asta se intampla mai tarziu, dupa cateva luni pana la un an.

Nimic...
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 17 mai 2006 00:36 de DarkAngel

Ai putea obitine un orgasm mai devreme dar nu neaprat printr-un act sexual ci prin altfel de stimulari din partea partenerului daca intelegi la ce ma refer... la niste stimulari mai delicate
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 mai 2006 01:35 de ExoticDream

Poate sa se intample si prima data, depinde.... daca excitatia este mai puternica decat teama indusa de ideea de dezvirginare, daca exista si ceva sentimente, daca partenerul este grijuliu, se poate si prima data!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: despre orgasm...

scris pe 19 mai 2006 23:34 de verdiuc

Poate sa se intample si prima data, depinde.... daca excitatia este mai puternica decat teama indusa de ideea de dezvirginare, daca exista si ceva sentimente, daca partenerul este grijuliu, se poate si prima data!

Eu nu am auzit de nici o fata sa aiba orgasm din prima?Tu?
Pentru ca pana ce trece ea peste durerea inerenta,care oricat de minimalizata ar fi,tot este...pana se dumireste...el are orgasm,iar ea nu mai apuca.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: despre orgasm...

scris pe 20 mai 2006 02:29 de ExoticDream

Eu nu am auzit de nici o fata sa aiba orgasm din prima?Tu?

Eu am auzit. Este o problema... matematica, mai precis, de proportii: teama de durere versus excitatia indusa de partener. Probabil tu nu ai cunostinta de asa ceva pentru ca, asa cum faci de obicei, nu asociezi sexul cu iubirea, excitatia poate depasi durerea in cazul in care cei doi se iubesc.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

Re: Re: Re: Re: despre orgasm...

scris pe 20 mai 2006 02:39 de verdiuc

Eu am auzit. Este o problema... matematica, mai precis, de proportii: teama de durere versus excitatia indusa de partener. Probabil tu nu ai cunostinta de asa ceva pentru ca, asa cum faci de obicei, nu asociezi sexul cu iubirea, excitatia poate depasi durerea in cazul in care cei doi se iubesc.

Excitatia poate depasi durerea,intr-adevar,dar nu indeajuns de mult pentru a produce orgasm.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasm...

scris pe 20 mai 2006 02:47 de ExoticDream

Excitatia poate depasi durerea,intr-adevar,dar nu indeajuns de mult pentru a produce orgasm.

Ai trecut tu prin asta? Eu am prietene care mi-au povestit!

sus

dazza

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre orgasm...

scris pe 20 mai 2006 16:09 de dazza

Eu cred ca,durerea se combina cu placerea

Si nu e imposibil sa ai orgasm de prima data.Sunt fete cu un himen elastic,care nu simt nici o durere,doar placere.
Altele,care isi cunosc atat de bine corpul incat stiu cum sa traiasca momentul si sa aiba un orgasm.
sus

CristianH

Senior member
67 mesaje

scris pe 22 mai 2006 08:24 de CristianH

Hmmmm... pai depinde de fata... depinde si de baiat... Dar totul e posibil.
O fata poate sa aiba orgasm si inainte de primul contact (pe alte cai).
Dar daca e sa ne referim la orgasm vaginal (cu un partener), intervalul poate fi de la zero(imfine... citeva minute) la infinit (sa nu aiba niciodata).

Acuma nu sariti ca nu se poate de prima data... ca daca nu v-a iesit voua nu inseamna ca e imposibil

Hmmmm....
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 22 mai 2006 09:51 de valentine

Am vazut intr-un film cum un tip cica ii provoca orgasm tipei doar mangaind-o cu o pana....e posibil asa ceva?
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 22 mai 2006 12:18 de MachoMan

Am vazut intr-un film cum un tip cica ii provoca orgasm tipei doar mangaind-o cu o pana....e posibil asa ceva?

Aha, se poate si finut, tu esti genul ala care foloseste barosul?
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 22 mai 2006 12:58 de Duduia

MachoMan, sper ca nu vrei sa lasi impresia ca fiecare topic va fi transformat de tine intr-un alt atac. no offens, dar e chiar nevoie?

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

MachoMan

Veteran member
399 mesaje

scris pe 22 mai 2006 14:23 de MachoMan

MachoMan, sper ca nu vrei sa lasi impresia ca fiecare topic va fi transformat de tine intr-un alt atac. no offens, dar e chiar nevoie?

Nici tu nu stii de gluma, duduio? No offense!
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 22 mai 2006 14:53 de SORIN28

Nici tu nu stii de gluma, duduio? No offense!

Na, vezi....te ia lumea la 13-14 ca faci panarama. Rusinica =))

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 22 mai 2006 16:41 de valentine

Aha, se poate si finut, tu esti genul ala care foloseste barosul?

Daca imi provoci orgasm cu o pana,sunt al tau pe viata
Nu dealta...dar fara voia mea nu au reusite ALTELE (nu altii) cu procedee "mult mai sofisticate"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 22 mai 2006 16:41 de valentine

Atat timp cat se mentine in limita bunului simt...nu vad ce ii poate fii reprosat
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 mai 2006 02:14 de ExoticDream

Daca imi provoci orgasm cu o pana,sunt al tau pe viata
Nu dealta...dar fara voia mea nu au reusite ALTELE (nu altii) cu procedee "mult mai sofisticate"

Se poate si cu pana, si cu trandafirul..... efectul este aproape garantat daca esti legat la ochi!

Hei...., impartaseste-ne si noua procedeele acelea sofisticate!!!

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 23 mai 2006 06:41 de SORIN28

si cu trandafirul..... efectul este aproape garantat daca esti legat la ochi!

Sa vezi ce orgasm o sa ai cand isi lasa "amprentele" pe tine spinii trandafirului

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Duduia

Expert member
607 mesaje

scris pe 23 mai 2006 08:42 de Duduia

Atat timp cat se mentine in limita bunului simt...nu vad ce ii poate fii reprosat

de acord, dar e obositor sa vezi la finele a 3-4 topicuri aceeasi treaba. sa isi faca topicul lui de rafuaiala cu cine ce are de impartit si se rezolva totul.

MachoMan, stiu de gluma foarte multe. insa de aglomerari...

I am a thounsand kisses deep... dar nu azi
sus

Dr.Mataranga

Guest

scris pe 23 mai 2006 14:13 de Dr.Mataranga

Ai trecut tu prin asta? Eu am prietene care mi-au povestit!

lol Cred ca ar trebui ea sa ne spuna daca a simtit orgasm din prima sau din urmatoarele partide de sex,
eu cred ca din a doua il va simti mai bine

sus

Dr.Mataranga

Guest

scris pe 23 mai 2006 14:18 de Dr.Mataranga

lol Mai copilasi cati ani aveti voi daca pui intrebarea asta inseamna ca
ai crezut ce ai vazut iar daca ai crezut inseamna ca nu ai facut inca sex "Succes" si incearca si tu cu pana
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 mai 2006 15:53 de ExoticDream

lol inseamna ca nu ai facut inca sex

Valentineeeeee, ai rabdare pana incepi si tu sa faci sex si abia apoi da-ti cu parerea!!!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 23 mai 2006 18:36 de Nekunoskuta

ai crezut ce ai vazut iar daca ai crezut inseamna ca nu ai facut inca sex "Succes" si incearca si tu cu pana

Mai copilas, cati ani ai tu de nu stii despre acest tip de orgasm?

Adevarul e ca foarte putine persoane pot ajunge la un orgasm psihic, fara sa fie atinse sau cel mult sa fie atinse doar cu o pana insa exista si acest tip de orgasm.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mai 2006 19:05 de valentine

Se poate si cu pana, si cu trandafirul..... efectul este aproape garantat daca esti legat la ochi!

Ur dreaming...

Cat despre procedee...stii ca nu e frumos sa destainui momentele tale intime cu partenerul...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mai 2006 19:06 de valentine

Valentineeeeee, ai rabdare pana incepi si tu sa faci sex si abia apoi da-ti cu parerea!!!

M-a prins...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mai 2006 19:08 de valentine

In primul rand eu nu sunt copilasi....ci probabil copil
Daca intradevar credeam,nu m-ai intrebam
Daca faci sex stii ca descoperi multe chestii?
Cum ar fii ca unele atingeri pot sa iti provoace o placere mai mare decat o penetrare...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 23 mai 2006 19:10 de valentine

Mai copilas, cati ani ai tu de nu stii despre acest tip de orgasm?

Adevarul e ca foarte putine persoane pot ajunge la un orgasm psihic, fara sa fie atinse sau cel mult sa fie atinse doar cu o pana insa exista si acest tip de orgasm.

Iarasi iau pe numerotate
First...nu stiu sa folosesc "quote" ala deci dau reply la fiecare in parte
Second...o perioada lunga de abstinenta are un efect extraordinar in incercarea asta de a provoca orgasm psihic cuiva...
De ex,imi aduc aminte cum o fata care venea dupa o lunga perioada de abstinenta,a cazut din picioare doar dupa cateva saruturi pe gat...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 23 mai 2006 19:32 de ExoticDream

Nu este chiar psihic, avand in vedere atingerea, poate eventual o combinatie, daca este legat/a la ochi! Viteza de a atinge orgasmul si "ipotezele" necesare depind de la caz la caz....! Oricum, mi se pare interesant de incercat...., nu te plictisesti oare de acelasi "stil" mereu?

sus

observator

Guest

scris pe 24 mai 2006 00:55 de observator

Daca isi cunoaste bine corpul, destul de repede. In general insa asta se intampla mai tarziu, dupa cateva luni pana la un an.

LOOL:
pirate:
daca isi cunoaste corpul sau creerul pai de unde vine asta ma cine e centrul
luni sau an poate si de prima data daca e frecata bine
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

50 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online