E posibil sa fiu insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

Selenne

Junior member
18 mesaje

E posibil sa fiu insarcinata?

scris pe 14 sep 2010 20:59 de Selenne

Va rog mult spuneti`mi parerea voastra! Nu am simptomele sau poate ca inca e prea devreme ca sa apara, dar am observat ca m`am ingrasat in ultimul timp.Si chestia asta am sesizat`o si eu si prietenul meu, amandoi avand aceleasi banuieli. E atipic faptul ca mam ingrasat mai ales ca eu nu prea mananc si dn ce mananc si atunci rar nu am cum sa ma ingras. anticonceptionale nu iau. De aceea vreau sa`mi spuneti voi ce credeti, in legatura cu faptul ca m`am ingrasat?

sirenna
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: E posibil sa fiu insarcinata?

scris pe 14 sep 2010 21:15 de ThT

1 Esti dusa sau te prefaci?
SUNT peste 100 de topicuri identince cu al tau pe forumul asta,cred ca nu ti'e greu sa dai un search.
De unde vrei sa stim noi daca esti insarcinata sau nu?nu am visat aseara.E ca si cum te-ai duce la fastfood si ai cere un sandwich dar nu ii spui de care.Daca vrei sa ti se spuna o parere,da toate detaliile cum ar fii:
-daca a ejaculat in tine
-daca a-ti intretinut relatii sexuale fara prez etc.
2 Nu inteleg de ce va zgarciti la un test de sarcina,nu costa o caruta de bani.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Selenne

Junior member
18 mesaje

Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?

scris pe 14 sep 2010 21:56 de Selenne

Nu a ejaculat in mine, dar am facut fara prezervativ. si nu ma zgarcesc pt un test de sarcina dar ma gandeam ca au fost si alte FETE in situatia mea.

sirenna
sus

victoria_ok

Veteran member
337 mesaje

Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?

scris pe 14 sep 2010 22:04 de victoria_ok

Nu a ejaculat in mine, dar am facut fara prezervativ. si nu ma zgarcesc pt un test de sarcina dar ma gandeam ca au fost si alte FETE in situatia mea.

Pai daca ati facut-o fara prezervativ...poti ramane desigur. Un test de sarcina e binevenit.
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 14 sep 2010 22:17 de femme

Nimeni nu poate ghici!! Nu e pe aici niciun Mafalda si nicio Mama Omida!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?

scris pe 14 sep 2010 22:35 de ThT

Nimeni nu poate ghici!! Nu e pe aici niciun Mafalda si nicio Mama Omida!

Data nasterii
Zi 07
Luna 01
An 1994
ce poti sa ii ceri?
Fetele astea se documenteaza abia dupa ce o fac.

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?

scris pe 14 sep 2010 22:52 de femme

Data nasterii
Zi 07
Luna 01
An 1994
ce poti sa ii ceri?
Fetele astea se documenteaza abia dupa ce o fac.

La 16 ani n-ar trebui sa faca sex daca nu stie cum sa se protejeze!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcina

scris pe 14 sep 2010 23:01 de Leroy

La 16 ani n-ar trebui sa faca sex daca nu stie cum sa se protejeze!!

Poftim cultura... Viitorul Romaniei...

Festina Lente !
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insar

scris pe 14 sep 2010 23:03 de femme

Poftim cultura... Viitorul Romaniei...

Eu sustin ca am vazut o gramada de adolescenti foarte destepti si isteti si parca nu mi-e frica de viitorul acestei tari! Doar ca unii dintre ei au luat libertatea oferita de parinti drept libertinaj!

Farrah Fawcett

sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu i

scris pe 15 sep 2010 01:05 de Leroy

Eu sustin ca am vazut o gramada de adolescenti foarte destepti si isteti si parca nu mi-e frica de viitorul acestei tari! Doar ca unii dintre ei au luat libertatea oferita de parinti drept libertinaj!

Intocmai, ma refeream la acest caz particular. Nu insinuez ca toti adolescentii sunt la fel, am intalnit ca si tine tineri foarte destepti, dar si contrariul parca tine sa mi se demonstreze la fiecare pas...
Ca sa nu deviem la subiect si sa ramanem pe linie sexuala spre exemplu, au mare noroc cu tehnologia din ziua de azi, ca totul se face batand din palme, la conceptiile lor si la nivelul de informare corelat cu un timp mai vechi, aveau fetele de 14-15 ani cate 2-3 copii probabil...

Festina Lente !
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu i

scris pe 15 sep 2010 02:16 de SORIN28

Eu sustin ca am vazut o gramada de adolescenti foarte destepti si isteti si parca nu mi-e frica de viitorul acestei tari!

Si eu am vazut ceva de genul asta doar ca nici unul nu vroia sa ramana in tara.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: E posibil sa fiu insarcinata?

scris pe 15 sep 2010 14:08 de Nekunoskuta

...Nu am simptomele sau poate ca inca e prea devreme ca sa apara...m`am ingrasat in ultimul timp...

Simptomele apar in 2 saptamani, tu te-ai ingrasat in...cat?...o luna-doua?...daca esti gravida felicitari!...faci ce vrei dar nu stii ce faci!

Nimic...
sus

Selenne

Junior member
18 mesaje

Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?

scris pe 15 sep 2010 19:30 de Selenne

mersi chiar m`ati ajutat! am fkt testul de sarcina si a iesit negativ..si crted ca la 16 ani stiu si eu ce fac nu vi se pare? asa ca nu cred ca sunteti voi in masura sa ma judecati. pur si simplu v`am intrebat nu aveam nevoie de parerile voastre pe langa subiectul asta

sirenna
sus

femme

Expert member
880 mesaje

scris pe 15 sep 2010 19:34 de femme

..si crted ca la 16 ani stiu si eu ce fac nu vi se pare?

Daca stiai ce faci, nu ne intrebai pe noi daca esti insarcinata sau nu!! Iti dadeai seama singura!

Farrah Fawcett

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 15 sep 2010 21:57 de SORIN28

mersi chiar m`ati ajutat! am fkt testul de sarcina si a iesit negativ..si crted ca la 16 ani stiu si eu ce fac nu vi se pare?

Nu, nu mi se pare ca la 16 ani stii ce faci. Sunt sigur ca habar nu ai cum sa te protejezi, sunt sigur ca habar nu ai ce inseamna B.T.S., sunt sigur ca nu stii nimic.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

72 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online