EDUCATIE SEXUALA

Pagina 1 din 1
1

andreea

Guest

EDUCATIE SEXUALA

scris pe 4 mai 2010 22:26 de andreea

salut. maine o sa ne aduca dirigenta in ora de dirigentie o psiholoaga ca sa ne vorbeasca de educatie sexuala. sunt in cls 7
oare ce o sa ne spuna?
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: EDUCATIE SEXUALA

scris pe 4 mai 2010 22:30 de Machiavelli

salut. maine o sa ne aduca dirigenta in ora de dirigentie o psiholoaga ca sa ne vorbeasca de educatie sexuala. sunt in cls 7
oare ce o sa ne spuna?

Fii prezenta la ora si nu lua in ras ceea ce o sa va spuna...ca dupaia numai decat vei revenii pe aici la noi ..

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 4 mai 2010 22:43 de McLove

oare ce o sa ne spuna?

Stai sa imi verific globul de cristal...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

andreea

Guest

Re: Re: EDUCATIE SEXUALA

scris pe 4 mai 2010 23:21 de andreea

Stai sa imi verific globul de cristal...

gata?? l-ai verificat???
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 5 mai 2010 00:34 de simosimina

oare ce o sa ne spuna?

o să vă vorbească despre organul genital feminin şi cel masculin..despre contracepţie..sex oral (cel puţin ar trebui să vă vorbească despre riscurile sexului oral fără prezervativ cu mulţi/multe parteneri/e
Oricum să nu lipseşti..este foarte bine că sunteţi informaţi în privinţa aceasta

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 5 mai 2010 15:18 de Bozgoru

o să vă vorbească despre organul genital feminin şi cel masculin..despre contracepţie..sex oral (cel puţin ar trebui să vă vorbească despre riscurile sexului oral fără prezervativ cu mulţi/multe parteneri/e
Oricum să nu lipseşti..este foarte bine că sunteţi informaţi în privinţa aceasta

hahaha niciodata nu o sa le vorbeasca un prof despre sexul oral ..NICIODATA. o s ale vorbeasca generalitati de kkt.. care ei oricum le stiu..
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: EDUCATIE SEXUALA

scris pe 5 mai 2010 23:13 de simosimina

hahaha niciodata nu o sa le vorbeasca un prof despre sexul oral ..NICIODATA. o s ale vorbeasca generalitati de kkt.. care ei oricum le stiu..

măi am zis şi eu aşa..poate că unul o fi mai dezgheţat la minte))
că vorba ta..de restul ştiu şi ei foarte bine

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: EDUCATIE SEXUALA

scris pe 6 mai 2010 00:33 de andreiu21

Deci, ce v-a spus?

Nevermind!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: EDUCATIE SEXUALA

scris pe 6 mai 2010 01:02 de ExoticDream

Deci, ce v-a spus?

S-au dus sa experimenteze intai....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: EDUCATIE SEXUALA

scris pe 7 mai 2010 00:33 de andreiu21

S-au dus sa experimenteze intai....

Nu m-ar mai mira nimic...
...O mica demonstratie la tabla...

Nevermind!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EDUCATIE SEXUALA

scris pe 7 mai 2010 01:23 de ExoticDream

Nu m-ar mai mira nimic...
...O mica demonstratie la tabla...

La varsta cand ei aveau fantezii cu scolarita si domnul profesor sau invers, noi inca ne jucam cu papusele sau masinute..... Cica se cheama evolutie!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EDUCATIE SEXUALA

scris pe 7 mai 2010 20:20 de Machiavelli

La varsta cand ei aveau fantezii cu scolarita si domnul profesor sau invers, noi inca ne jucam cu papusele sau masinute..... Cica se cheama evolutie!

Eu as numi-o Revolutie ...Nu se anunta nimic bun pentru viitorul apropiat

Mie mi-e somn, mi-e lene, n-am chef sa discut- mie mi-e foame, mi-e sete si vreau sa f*t!
sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EDUCATIE SEXUA

scris pe 8 mai 2010 01:13 de andreiu21

Eu as numi-o Revolutie ...Nu se anunta nimic bun pentru viitorul apropiat

N-ai ce-i face...

Nevermind!
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 8 mai 2010 15:51 de cherry_dream

la orele de educatie sexuala nu se zice nimic amanuntit . sunt cam degeaba. sunt lucruri de baza pe care le stie oricine ...

dar fata nu ne mai povesteste ce-a facut?

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

Machiavelli

Expert member
1640 mesaje

scris pe 8 mai 2010 22:47 de Machiavelli

la orele de educatie sexuala nu se zice nimic amanuntit . sunt cam degeaba. sunt lucruri de baza pe care le stie oricine ...

ce sa faca...experienta

sus

andreiu21

Veteran member
342 mesaje

scris pe 9 mai 2010 01:21 de andreiu21

Total deacord.
Iar statul, in loc sa se ocupe cu asa ceva (nu zic ca nu trebe, dar..) mai bine s-ar ocupa cu exterminarea doamnelor cu sapte fuste, care fac cate-un copil pentru alocatie tot la 9 luni, si nu platesc impozite...

Nevermind!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: EDUCATIE SEXUALA

scris pe 10 mai 2010 00:23 de compot

Total deacord.
Iar statul, in loc sa se ocupe cu asa ceva (nu zic ca nu trebe, dar..) mai bine s-ar ocupa cu exterminarea doamnelor cu sapte fuste, care fac cate-un copil pentru alocatie tot la 9 luni, si nu platesc impozite...

"Hitler", calmeaza-te!
Recunosc, ar trebui facute mai multe pentru integrarea rromilor, dar eu constat ca ei nu vor sa se integreze, ci din contra, fac exact opusul, dar in nici un caz, exterminate!

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: EDUCATIE SEXUALA

scris pe 10 mai 2010 00:40 de valentine

"Hitler", calmeaza-te!
Recunosc, ar trebui facute mai multe pentru integrarea rromilor, dar eu constat ca ei nu vor sa se integreze, ci din contra, fac exact opusul, dar in nici un caz, exterminate!

Bani la buget nu cred ca s-ar pierde prea multi (au alergie la impozite respectivii), ar fi ceva mai libere inchisorile, romanii nu ar mai fi perceputi asa de rau pe afara, etc.

Asta sunt doar cateva motive pentru care nu vad de ce ar fi rea exterminarea tiganilor
Bine, adevarul e ca la cat s-au tiganizat si romanii de rand, nu stiu ce efecte ar mai avea exterminarea asta asupra atitudinii romanului in general. Raul e deja cam facut

Cat despre educatia sexuala, nu stiu de ce se face atata tam-tam pe seama ei. Nu stiu cati dintre noi au avut parte de educatie sexuala cand eram ceva mai kinderi si uite ca totusi ne descurcam. Eu personal, pe la 11-12 ani, inca aveam impresia ca vaginul se afla ascuns undeva intre parul pubian al femeii, n-am avut pe cine sa intreb despre sex si totusi m-am descurcat si nici nu m-am pricopsit cu vreun copil nedorit sau vreo boala venerica. Si nu vad de ce copii de clasa a 7-a de acum ar intampina probleme in a se descurca, data fiind aria larga de informatii la care au acces acum, iar noi nu aveam.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

51 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online