Ejaculare precoce??

Pagina 1 din 1
1

bibiroro

Newbie
2 mesaje

Ejaculare precoce??

scris pe 1 feb 2010 03:42 de bibiroro

Hello.prieteni! Am si eu o intrebare.. iubtul meu mi-a zis de curand...''nu stiu ce am, dar cu tine ma termin repede...e prea multa dorinta''...ce sa zic..e de bine sau e de rau in gandul lui???Mie nu mi se pare a fi o ejaculare precoce, mi se pare normal ca primul nr sa dureze mai puntin... 6-7min..desi eu nu am orgasme nu am ce sa ii reprosez lui..Deci, as vrea sa il inteleg ce a vrut sa zica ca sa pot sa abordez o discutie despre asta cu el..o opinie plsssss!Multumesc

Bibiroro
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: ejaculare precoce??

scris pe 1 feb 2010 05:08 de compot

Hello.prieteni! Am si eu o intrebare.. iubtul meu mi-a zis de curand...''nu stiu ce am, dar cu tine ma termin repede...e prea multa dorinta''...ce sa zic..e de bine sau e de rau in gandul lui???Mie nu mi se pare a fi o ejaculare precoce, mi se pare normal ca primul nr sa dureze mai puntin... 6-7min..desi eu nu am orgasme nu am ce sa ii reprosez lui..Deci, as vrea sa il inteleg ce a vrut sa zica ca sa pot sa abordez o discutie despre asta cu el..o opinie plsssss!Multumesc
Ori esti tu prea buna ori el vrea sa se dea mare. Uneori primul nr poate dura si 2 min, depinde de circumstante... Ma lasi rece cand zici ca nu ai ce sa.i reprosezi ca n.ai orgasm reproseaza.i k nu ai orgasm! El la nr 2 nu se infige?:d

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: ejaculare precoce??

scris pe 1 feb 2010 20:07 de Leroy

Ori esti tu prea buna ori el vrea sa se dea mare. Uneori primul nr poate dura si 2 min, depinde de circumstante... Ma lasi rece cand zici ca nu ai ce sa.i reprosezi ca n.ai orgasm reproseaza.i k nu ai orgasm! El la nr 2 nu se infige?:d

Corect, vorbeste cu el, poate sa se si masturbeze cateodata inainte sa vina la tine, nu e nicio rusine, in orice caz, vorbeste cu el despre asta, o fi pasiune dar trebuie sa fie si placere asa ca fa-l sa nu se mai gandeasca la chestii de genul "ce buna esti, ce te iubesc, ce ma exciti...etc" ca astfel nu tine prea mult, iar ca sa vorbim serios 6-7 min la primul numar nu inseamna ejaculare precoce, cum zicea "compot" mai sus... cateodata un act sexual tine si 2 minute, cel putin primul...

Festina Lente !
sus

bibiroro

Newbie
2 mesaje

Re: Re: Re: ejaculare precoce??

scris pe 1 feb 2010 21:20 de bibiroro

Nr 2 mai rarutz ca e mai dragutz:P... si nici atunci nu am orgasm desi el se simte ff ok...Intr-adevar as prefera un preludiu mai lung..nu pun accentul pe cantitate , ci calitate. Mai trista e partea ca el crede ca ma termin o data cu el...desi nu mimez!!...dar nu pot sa i-o spun nici in fatza! Imi asum o parte din vina pt ca stiu ca e o bariera psihica pe care involunar nu o pot trece... Si toutusi daca se simte bine...cu ce il incomodeaza ca se termina repede...poate eu as fi indreptatita sa comentez...sincer nu l-am inteles! Sper sa ma lamureasca intr-o discutie....cand m-a lovi tupeul )) Ms mult ca imi ziceti opiniile voastre!

Bibiroro
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: ejaculare precoce??

scris pe 1 feb 2010 23:52 de Leroy

Nr 2 mai rarutz ca e mai dragutz:P... si nici atunci nu am orgasm desi el se simte ff ok...Intr-adevar as prefera un preludiu mai lung..nu pun accentul pe cantitate , ci calitate. Mai trista e partea ca el crede ca ma termin o data cu el...desi nu mimez!!...dar nu pot sa i-o spun nici in fatza! Imi asum o parte din vina pt ca stiu ca e o bariera psihica pe care involunar nu o pot trece... Si toutusi daca se simte bine...cu ce il incomodeaza ca se termina repede...poate eu as fi indreptatita sa comentez...sincer nu l-am inteles! Sper sa ma lamureasca intr-o discutie....cand m-a lovi tupeul )) Ms mult ca imi ziceti opiniile voastre!

Nu ar trebui sa fie numarul al doilea mai rarut avand in vedere ca sunteti un cuplu si va iubiti (asta nu o pot demonstra, pot doar banui), adica trebuie sa fie ceva normal sa faceti dragoste si cate 4 numere, nopti intregi poate, iar cat despre preludiu si despre calitate tin sa-ti dau dreptate, din pacate, daca vezi ca nu-ti ofera, incearca sa o lungesti tu un pic, saruta-l tu, mangaie-l tu, doar nu va sta ca momaia si se va uita, probabil va reactiona si va face la fel... incearca chestia asta si ar trebui sa dea ceva rezultate ca doar nu e asa incuiat sa nu observe ce vrei tu de fapt...

Festina Lente !
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online