Este insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

vlad01

Newbie
1 mesaje

Este insarcinata?

scris pe 7 ian 2010 22:50 de vlad01

Am o intrebare ! am facut sex cu prietena acum o saptamana si ia venit ciclu acum o zi . Inseamna ca nu e insarcinata ? nu am folosit protectie

vlad
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Problema

scris pe 7 ian 2010 23:21 de sweety16

Am o intrebare ! am facut sex cu prietena acum o saptamana si ia venit ciclu acum o zi . Inseamna ca nu e insarcinata ? nu am folosit protectie

Stai ma calm ca NU e insarcinata.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 01:50 de simosimina

dacă i-a venit...e semn că nu e
stai calm

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 09:00 de Manilla

dacă i-a venit...e semn că nu e
stai calm

tin sa te contrazic, nu intotdeauna este adevarat.
Cunosc persoane (din viata reala) care au mai avut ciclu pana la 3 luni si totusi ramasesera insarcinate.
Poate ar fi bine sa fiti atenti si la alte simptome cum ar fi: stari de greata, urinari frecvente, culoarea ciclului etc. Oricum acum e prea devreme pentru a da un verdict, a trecut doar o saptamana, insa nu m-as culca pe o ureche cu gandul ca i-a venit ciclul si asta inseamna ca nu a ramas insarcinata.

Sunt ZEN. Ma contopesc cu universul!!!
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 09:02 de Manilla

Data viitoare folositi protectie

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 10:35 de basturk

Cunosc persoane (din viata reala) care au mai avut ciclu pana la 3 luni si totusi ramasesera insarcinate.
Poate ar fi bine sa fiti atenti si la alte simptome cum ar fi: stari de greata, urinari frecvente, culoarea ciclului etc. Oricum acum e prea devreme pentru a da un verdict, a trecut doar o saptamana, insa nu m-as culca pe o ureche cu gandul ca i-a venit ciclul si asta inseamna ca nu a ramas insarcinata.

mentioneaza ca vorbesti de cazuri 1/1.000.000.nu de altceva, dar sperii copilul degeaba

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 10:41 de Manilla

mentioneaza ca vorbesti de cazuri 1/1.000.000.nu de altceva, dar sperii copilul degeaba

nu sunt asa rare, si nu cred ca exista o astfel de statistica.
Dar copilul, poate da linistit un search pe goagal sa vada cate astfel de cazuri sunt. Si inca ceva, mai bine sa il pui in garda, decat sa ii spui cu siguranta ca nu este insarcinata, asta nimeni nu poate garanta.

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 12:30 de simosimina

în fine..cum îţi e norocul..eu o cunosc pe o tipă care a omis o singură pastilă anticoncepţională..şi a râmas...şi eu am omis o grămada şi nu am mai păţit nimic...deci...cum îţi e norocul...
Sper că ştii că doar 1 zi pe lună poţi rămâne însărcinată! Doar una! Şi pe aia trebuie să ştii să o calculezi

sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 12:35 de Manilla

în fine..cum îţi e norocul..eu o cunosc pe o tipă care a omis o singură pastilă anticoncepţională..şi a râmas...şi eu am omis o grămada şi nu am mai păţit nimic...deci...cum îţi e norocul...
Sper că ştii că doar 1 zi pe lună poţi rămâne însărcinată! Doar una! Şi pe aia trebuie să ştii să o calculezi

Uite asta chiar nu stiam . Numai o singura zi pe luna poti ramane insarcinata ? Pe bune?
Eu mai stiam ceva, si anume, ca spermatozoizi mai traiesc ceva timp, deci poti avea un act sexual neprotejat intr-un moment in care dupa calculele tale gandesti ca nu ai cum sa ramai insarcinata, insa trebuie sa stiti ca aia mici cu codita mai traiesc in jur de 7-8 zile, si pot fecunda ovulul.

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 13:05 de simosimina

Uite asta chiar nu stiam . Numai o singura zi pe luna poti ramane insarcinata ? Pe bune?
Eu mai stiam ceva, si anume, ca spermatozoizi mai traiesc ceva timp, deci poti avea un act sexual neprotejat intr-un moment in care dupa calculele tale gandesti ca nu ai cum sa ramai insarcinata, insa trebuie sa stiti ca aia mici cu codita mai traiesc in jur de 7-8 zile, si pot fecunda ovulul.

spermatozoidul trăieşte 4-5 zile...uite că am scris şi despre asta la un subiect
http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=16&mid=155028

sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 13:10 de Manilla

spermatozoidul trăieşte 4-5 zile...uite că am scris şi despre asta la un subiect

poate ajunge chiar pana la 7-8 zile

Eram convins ca s-a scris si despre asta pe undeva, insa vroiam doar sa reamintesc.

sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 13:12 de Manilla

Cum le stii tu pe toate

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 13:13 de simosimina

poate ajunge chiar pana la 7-8 zile

Eram convins ca s-a scris si despre asta pe undeva, insa vroiam doar sa reamintesc.

4-5 zile..ştiu asta sigur 100%..şi te rog nu te mai contrazice cu mine! Caută şi pe net să vezi!

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 14:31 de basturk

ce-mi place.chiar imi era dor de acest forum

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este insarcinata?

scris pe 8 ian 2010 14:33 de Manilla

4-5 zile..ştiu asta sigur 100%..şi te rog nu te mai contrazice cu mine! Caută şi pe net să vezi!

no comment!!

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este insarcina

scris pe 8 ian 2010 14:50 de basturk

Un ovul traieste intre 12 si 24 de ore. Apoi, daca nu este fecundat el moare si este eliminat. Viata spermatozoizilor este de aproximativ 3 - 5 zile. Fecundarea ovulul depinde de viabilitatea si motilitatea lor. Spermatozoizii purtatori de cromozomi X (cei care vor face fetite) sunt mai mari ca volum, se misca mai incet dar traiesc mai mult timp, intre 3 - 5 zile. Cei purtatori de cromozomi Y (cei care vor face baietei) sunt mai mici, mai iuti dar traiesc numai 24 - 48 de ore. De aceea daca contactul sexual are loc foarte aproape de, sau imediat dupa momentul ovulatiei, sunt mai mari sansele de a fi baiat, altfel spermatozoizii purtatori de cromozomi Y vor muri iar cei purtatori de cromozomi X vor "astepta" ovulul si il vor fecunda.

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este insar

scris pe 8 ian 2010 14:51 de basturk

comprende?

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online