Este posibil sa fi ramas insarcinata?

Pagina 1 din 1
1

sika

Newbie
3 mesaje

Este posibil sa fi ramas insarcinata?

scris pe 8 mar 2010 22:59 de sika

salut sper sa ma ajute cnva am 20 de am am o prietena de 1 an shi acum cateva zile am facut dragoste la inceput protejat apoi am facut neprotejat.m-am oprit shi nu m-am terminat in ea dar problema e k ma continuat .shi imi e frik sa nu ramana insarcinata k poate mai avea ceva spermatoz in mn.HELP PLS!!!

sika
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: urgen problema grava .apreciez seriozitatea

scris pe 8 mar 2010 23:10 de Psyche

salut sper sa ma ajute cnva am 20 de am am o prietena de 1 an shi acum cateva zile am facut dragoste la inceput protejat apoi am facut neprotejat.m-am oprit shi nu m-am terminat in ea dar problema e k ma continuat .shi imi e frik sa nu ramana insarcinata k poate mai avea ceva spermatoz in mn.HELP PLS!!!

cu regret iti spun ca se poate. nu sunt sanse la fel de mari ca si cand ai fi ejaculat,dar se prea poate.
sa inteleg ca nu te-ai spalat dupa prima ejaculare,nu?

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Este posibil sa fi ramas insarcinata?

scris pe 8 mar 2010 23:20 de compot

Linisteste-te, vei afla mai tarziu.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

sika

Newbie
3 mesaje

Re: Re: urgen problema grava .apreciez seriozitate

scris pe 8 mar 2010 23:22 de sika

NU M-AM SPALAT.AM FACUT CU PREZERVATIV APOI MA FAACUT DRAGOSTE FARA M-AM TERMINAT DAR NU IN EA SHI APOI MA MAI FACUT ODATA TOT FARA SHI LA FEL NU M-AM TERMINAT IN EA LA O DIFERENTA DE 15 MIN.

CE PARERE AVETI?
KND SA FACA UN TEST DE SARCINA?

SHI ALCEVA EU DE EXEMPLU DAK MA TERMIN PRIMADATA CU PREZERVATIV NU MAI POT CONTINUA DUPA.CARE E PROBLEMA?

sika
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

Re: Re: Re: urgen problema grava .apreciez seriozi

scris pe 9 mar 2010 00:35 de Psyche

NU M-AM SPALAT.AM FACUT CU PREZERVATIV APOI MA FAACUT DRAGOSTE FARA M-AM TERMINAT DAR NU IN EA SHI APOI MA MAI FACUT ODATA TOT FARA SHI LA FEL NU M-AM TERMINAT IN EA LA O DIFERENTA DE 15 MIN.

CE PARERE AVETI?

SHI ALCEVA EU DE EXEMPLU DAK MA TERMIN PRIMADATA CU PREZERVATIV NU MAI POT CONTINUA DUPA.CARE E PROBLEMA?

de ce sa nu o faci cu prezervativ pana la capat?
cam dupa 10 zile de la contactul sexual neprotejat poate face testul si sa si reflecte adevarul.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: urgen problema grava .apreciez seriozi

scris pe 9 mar 2010 02:10 de alexnico08

CE PARERE AVETI?

sincer... nu am inteles ce ai scris...
ce she cum ce unde shu in el l o la
WTF!?
-Pentru limba romana apasa tasta 1
-For english press 2
scz ca iti spun,dar la varsta de 20 de ani,ai o romana in tine...(nu cred ca ai 20 de ani,maxim 18)
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: urgen problema grava .apreciez ser

scris pe 9 mar 2010 14:19 de Leroy

ai dreptate... cum crede asta ca-l poate intelege cineva daca nu explica clar problema in fine, din ce am inteles eu pe acolo, adica ai facut-o si te temi sa nu fi ramas ceva pe "canal"... din teorie iti pot spune ca poate sa ramana insarcinata, din proprie experienta iti pot spune ca prietena mea nu a ramas insarcinata cand am facut treaba asta... acu ia-o cum vrei, nu incurajez in niciun caz treaba asta

Festina Lente !
sus

sika

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: urgen problema grava .apreciez

scris pe 9 mar 2010 17:57 de sika

ms mult pr raspunsuri si imi cer scuze pt scris! am 20 de ani eu sper sa nu fie insarcinata!dar la problema a 2 ce parere aveti adik de exeplu fac dragoste acum ma termin in 10 min si apoi foarte greu mai pot sa ma concentrez sa fac sex!problema asta e recenta sunt zile in care nu mi se intampla asta adica fac sex shi 30 de min o ora in care in timpul asta poate nu ma termin deloc! cine ma poate ajuta apreciez!

sika
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

61 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online