Exercitii pentru marirea penisului

Pagina 1 din 1
1

brunet_singu

Newbie
2 mesaje

Exercitii pentru marirea penisului

scris pe 19 feb 2008 16:21 de brunet_singu

buna.de curand am vrut sa ma apuc si eu de faimoasele exerciti pt marirea penisului.desi o as fie multi care o sa zica k ar trebui sa fiu multumit cu ceea ce am eu as vrea sa stiu ce parere aveti de aceste exercitii, sa stiu daca le-ai folosit,sa aflu daca au afect si daca pot fi si daunatoare.va astept parerile
sus

mbancos

Senior member
77 mesaje

Re: Exercitii pentru marirea penisului

scris pe 29 feb 2008 22:02 de mbancos

buna.de curand am vrut sa ma apuc si eu de faimoasele exerciti pt marirea penisului.desi o as fie multi care o sa zica k ar trebui sa fiu multumit cu ceea ce am eu as vrea sa stiu ce parere aveti de aceste exercitii, sa stiu daca le-ai folosit,sa aflu daca au afect si daca pot fi si daunatoare.va astept parerile

nu cred ca merita, daca intrebi fetele: marimea conteaza? 90% vor zice ca nu

mbancos
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Exercitii pentru marirea penisului

scris pe 29 feb 2008 22:50 de baby

nu cred ca merita, daca intrebi fetele: marimea conteaza? 90% vor zice ca nu

acum sunt convinsa ca marimea conteaza......tre sa fie asa...potrivita
dar nu inteleg de ce sa te chinui sa iti maresti...obiectu muncii...asa te-a lasat Dumnezeu....asta e

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

mbancos

Senior member
77 mesaje

Re: Re: Re: Exercitii pentru marirea penisului

scris pe 29 feb 2008 23:52 de mbancos

dar nu inteleg de ce sa te chinui sa iti maresti...obiectu muncii...asa te-a lasat Dumnezeu....asta e

cat de potrivita? 12 ........25cm alege

mbancos
sus

VladX

Veteran member
221 mesaje

Re: Re: Re: Re: Exercitii pentru marirea penisului

scris pe 1 mar 2008 17:54 de VladX

hai sa va explice un batran care e toata abureala asta cu marimea..daca esti un tip care iti plac distractiile de seara..si cam in fiecare saptamana cu o tipa noua..atunci da marimea conteaza, deoarece genu ala de femeie care se lasa agatate doar pt asta cauta un nesimtit cu ceva mare, dar daca esti un tip care iti plac relatiile de lunga durata..esti serios ..atunci nu conteaza..pt ca daca esti cu cineva care te iubeste si o iubesti ..sexu devine dragoste si e placut ( sau na sunt jucari sexuale in caz de e fff mica ) .. ce atata complexitate..

In GOD i trust. Everyone else pay cash.
sus

brunet_singu

Newbie
2 mesaje

scris pe 4 mar 2008 00:36 de brunet_singu

da spui "asta e" pt k probail tu esti multumita k fata de ceea ce ai. pune-te in locul meu si gandeste-te bine daca ai fi multumita si apoi raspunde-mi sincer
sus

dogitu

Junior member
17 mesaje

Re: Exercitii pentru marirea penisului

scris pe 19 apr 2008 22:23 de dogitu

marimea conteaza,iti da incredere in tine,suna ciudat dar asa e, toate femeile spun ca nu conteaza, dar majoritatea isi doresc ceva mai lung,mai gros, pina si lui nevastamea, cind iam zis ca vreau ceva mai lung mai gros,ea a spus ca e multumita.Dar dupa7 zile ia placut ce a vazut, continui exercitiile de marirea penisului. este bine. le recomand tuturor barbatilor,sunt la fel de importante ca atunci cind ai; un picior mai scurt il lungesti ortopedic/medical sotia mea a facut acest lucru cand avea 3 ani,daca vrei sa cresti muschi o faci natural, daca cresti penisul o fac natural marirea penisului cauta pe net
sus

solokd

Expert member
522 mesaje

scris pe 19 apr 2008 22:38 de solokd

fetele dc isi doresc sa isi mareasca sani????? fundu si buzele ca acum asea e la moda

Love Is The Name...
Sex Is the Game....
Fuck The Name And Play The Game...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

54 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online