fantezii

Pagina 1 din 2
1   2   »

diana

Guest

fantezii

scris pe 31 mar 2005 21:30 de diana

cine vrea sa vb despre fanteziile lui? eu una am destul de multe.. si mi-ar placea sa vb despre asta
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: fantezii

scris pe 1 apr 2005 00:06 de valentine

cine vrea sa vb despre fanteziile lui? eu una am destul de multe.. si mi-ar placea sa vb despre asta

A mai fost un subiect pe tema asta. Si sincer sa fiu cand stau in fata calculatorului parca nu imi trece nici o fantezie prin cap...incepe tu, poate prind mai mult curaj ceilalti.
sus

Cezara

Guest

Re: Re: fantezii

scris pe 1 apr 2005 00:16 de Cezara

A mai fost un subiect pe tema asta. Si sincer sa fiu cand stau in fata calculatorului parca nu imi trece nici o fantezie prin cap...incepe tu, poate prind mai mult curaj ceilalti.

Una din fanteziile mele, care s-a si implinit, a fost sa fac dragoste cu prietenul meu pe munte, in natura, in lumina soarelui. A fost minunat, desi aveam emotii pentru ca ne aflam la 5 minute de refugiul unde era restul grupului cu care am urcat. Dar era dimineata era soare si eram feriti de brazii dimprejur. Si tot timpul au roit in jurul nostru doi fluturi care la un moment dat se si asezau pe trupurile noastre. A fost deosebit si va recomand si voua.
Si jur ca nu mint
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: fantezii

scris pe 1 apr 2005 00:20 de valentine

Una din fanteziile mele, care s-a si implinit, a fost sa fac dragoste cu prietenul meu pe munte, in natura, in lumina soarelui. A fost minunat, desi aveam emotii pentru ca ne aflam la 5 minute de refugiul unde era restul grupului cu care am urcat. Dar era dimineata era soare si eram feriti de brazii dimprejur. Si tot timpul au roit in jurul nostru doi fluturi care la un moment dat se si asezau pe trupurile noastre. A fost deosebit si va recomand si voua.
Si jur ca nu mint

Daca mai aveti toti fantezii tot dastea chiar va recomand sa le postati....mi-a placut asta. Nota 10 pt tine Cezara. Next?
sus

Cezara

Guest

Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 1 apr 2005 00:33 de Cezara

Daca mai aveti toti fantezii tot dastea chiar va recomand sa le postati....mi-a placut asta. Nota 10 pt tine Cezara. Next?

Pai mai am o fantezie
Sa-l mangai pe prietenul meu in timp ce conduce
dar nu-ndraznesc pentru ca mi-e frica de accidente si geamurile nu sunt fumurii.

P.S. chestia cu frisca sau cu mierea cred c-ati incercat-o toti
Hammm nu am prea multe fantezii dar daca-mi vine vreuna in minte vi-o impartasesc
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 1 apr 2005 02:09 de valentine

Pai mai am o fantezie
Sa-l mangai pe prietenul meu in timp ce conduce
dar nu-ndraznesc pentru ca mi-e frica de accidente si geamurile nu sunt fumurii.

P.S. chestia cu frisca sau cu mierea cred c-ati incercat-o toti
Hammm nu am prea multe fantezii dar daca-mi vine vreuna in minte vi-o impartasesc

Asteptam cu placere
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 1 apr 2005 10:17 de Nekunoskuta

Asteptam cu placere

Si noi de la tine...cu cea mai mare placere

Nimic...
sus

miseropia

Guest

Re: fantezii

scris pe 1 apr 2005 11:49 de miseropia

Conduceam dinspre Brasov,undeva pe dupa Comarnic.Era noapte, cu prietena langa mine, povesteam vrute si nevrute si ajungem si la subiecte incitante.La un moment dat prietena incepe sa ma atinga destul de sexos, si normal ca nu puteam sa stau piatra si s-au aprins "simturile".Conduceam in jur la vreo 120 km/h, la care ea imi spune sa calc spre 160km/h.Zis si facut, ma gandeam ca vrea fata sa vada cum merge masina la viteza aia.Ajung la 160km/h si in momentul respectiv prietena se apleaca si incepe un sex oral de toata frumusetea.Imi tremura piciorul pe acceleratie, dau sa incetinesc si la care ea imi spune: daca incetinesti ma opresc.Ce eram nebun sa incetinesc :P asa ca sa vezi acolo senzatii, sa fii atent la drum, sa nu scada viteza sa vezi simti senzatii superbe. A fost super incheiat cu un orgasm fantastic.Si au fost mai multe astfel de fantezii care mi le-am implinit si unele sper sa le implinesc.In rest toate cele bune.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 apr 2005 14:09 de ExoticDream

Conduceam dinspre Brasov,undeva pe dupa Comarnic.Era noapte, cu prietena langa mine, povesteam vrute si nevrute si ajungem si la subiecte incitante.La un moment dat prietena incepe sa ma atinga destul de sexos, si normal ca nu puteam sa stau piatra si s-au aprins "simturile".Conduceam in jur la vreo 120 km/h, la care ea imi spune sa calc spre 160km/h.Zis si facut, ma gandeam ca vrea fata sa vada cum merge masina la viteza aia.Ajung la 160km/h si in momentul respectiv prietena se apleaca si incepe un sex oral de toata frumusetea.Imi tremura piciorul pe acceleratie, dau sa incetinesc si la care ea imi spune: daca incetinesti ma opresc.Ce eram nebun sa incetinesc :P asa ca sa vezi acolo senzatii, sa fii atent la drum, sa nu scada viteza sa vezi simti senzatii superbe. A fost super incheiat cu un orgasm fantastic.Si au fost mai multe astfel de fantezii care mi le-am implinit si unele sper sa le implinesc.In rest toate cele bune.

Eu iti dau tie 10, imi place fantezia asta la volan! Cu o modificare totusi....viteza aia mi se pare excitanta, dar periculoasa, as prefera sa ne pierdem pe un drum laturalnic, unde sa tragem pe dreapta/stanga pentru momentul culminant!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 2 apr 2005 02:37 de valentine

Si noi de la tine...cu cea mai mare placere

10.000
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 2 apr 2005 02:38 de valentine

Sincer sa fiu eu mi-as baga picioarele in ea de fantezie...sa conduc cu 160 la ora si prietena sa-mi aplice un sex oral???? Daca eram in locul tau acum ii explicam lui Sf.Petru de www.sexpert.ro....
sus

miseropia

Guest

Re: Re: Re: fantezii

scris pe 2 apr 2005 09:11 de miseropia

Sincer sa fiu eu mi-as baga picioarele in ea de fantezie...sa conduc cu 160 la ora si prietena sa-mi aplice un sex oral???? Daca eram in locul tau acum ii explicam lui Sf.Petru de www.sexpert.ro....

Gandeste-te la adrenalina!!!Si aci depinde si de cat de sigur esti pe tine, ca doar nu eram inconstient.Stiam ceea ce fac la volan.Oricum una peste alta aceasta experienta a fost extraordinara.Si Sf. Petru mai are de asteptat)Mai am treaba pe aci pe "jos".In rest toate cele bune
sus

twin

Guest

scris pe 2 apr 2005 12:06 de twin

miseropia:
daca eram in locul tau apasam incetul cu incetul ambreiajul, motoru ramanea turat , masina se opea,fata avea impresia ca mergeti cu 160 la ora iar tu savurai din plin partida de sex oral
sus

miseropia

Guest

scris pe 2 apr 2005 13:44 de miseropia

miseropia:
daca eram in locul tau apasam incetul cu incetul ambreiajul, motoru ramanea turat , masina se opea,fata avea impresia ca mergeti cu 160 la ora iar tu savurai din plin partida de sex oral

Sa fac plici,Ma opream pe DN asa de nebun pe marginea drumului savurand o partida.Ca doar mi-a cumparat tata parcela de strada pe DN, si daca vine politia le spun sa nu imi incalce proprietatea fara mandat, nu?Ete taina, pe urma m-ai si "plateam" pentru partida ai, nu?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 2 apr 2005 23:24 de ExoticDream

Gandeste-te la adrenalina!!!Si aci depinde si de cat de sigur esti pe tine, ca doar nu eram inconstient.Stiam ceea ce fac la volan.Oricum una peste alta aceasta experienta a fost extraordinara.Si Sf. Petru mai are de asteptat)Mai am treaba pe aci pe "jos".In rest toate cele bune

Alte fantezii dintr-astea cu adrenalina la maximum mai ai? Daca ne mai impartasesti cateva, pun si eu o vorba buna la Sf.Petru! Cred ca s-a transformat in voyeur saracul de cand prietena ta are idei atat de fierbinti!!!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 3 apr 2005 00:08 de valentine

Eu am parte de adrenalina si cand ma cobor pe bara de la scari din bloc...stii tu cum fac copii aia de 5 ani se dau pe balustrada sau cum se numeste (bara aia de care te tii cu mana cand cobori pe scari)...deci iti dai seama ca muream de atata adrenalina cu aia 160 pe bord....si oricum nu stiu sa conduc asa ca si cu 60 la ora sunt full de adrenalina
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 3 apr 2005 00:13 de Nekunoskuta

Eu am parte de adrenalina si cand ma cobor pe bara de la scari din bloc...stii tu cum fac copii aia de 5 ani se dau pe balustrada sau cum se numeste (bara aia de care te tii cu mana cand cobori pe scari)...deci iti dai seama ca muream de atata adrenalina cu aia 160 pe bord....si oricum nu stiu sa conduc asa ca si cu 60 la ora sunt full de adrenalina

Balustrada, cretacic, grup abelian...ai invatzat 3 cuvinte noi in seara asta (de fapt 2 cuvinte si o expresie).

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 3 apr 2005 00:17 de valentine

Balustrada, cretacic, grup abelian...ai invatzat 3 cuvinte noi in seara asta (de fapt 2 cuvinte si o expresie).

Traiasca si doamna profesoara de romana
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 3 apr 2005 00:17 de valentine

Traiasca si doamna profesoara de romana

da abelian ala ce e?
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 3 apr 2005 00:31 de Nekunoskuta

da abelian ala ce e?

Iti mai amintesti tu de grupul comutativ de la matematica??? Ala se numeste si grup abelian. Acum te-ai prins? Abelian-comutativ...

Vrei sa-ti explic si cu balustrada???

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 3 apr 2005 00:47 de ExoticDream

Iti mai amintesti tu de grupul comutativ de la matematica??? Ala se numeste si grup abelian. Acum te-ai prins? Abelian-comutativ...

Explica-i tu "balustrada" ca la "abelian" am dat dovada de redundanta! Aoleu, inca un cuvant de explicat.... Sa vezi ce urat va visa copilu' dupa atatea lectii la miezul noptii (de week-end)!!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 3 apr 2005 00:49 de valentine

Balustrada am explicat eu in paranteza...cat despre belian ala....e ceata completa, sper sa nu fac accident ca doar am 160 la ora....
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 3 apr 2005 00:50 de Nekunoskuta

Explica-i tu "balustrada" ca la "abelian" am dat dovada de redundanta! Aoleu, inca un cuvant de explicat.... Sa vezi ce urat va visa copilu' dupa atatea lectii la miezul noptii (de week-end)!!!

Hai sa-l lasam dupa atatea ore de matematica si geografie sa faca si educatie fizica...fugutza la DEX si cauta la litera B.

Nimic...
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantez

scris pe 3 apr 2005 00:54 de ExoticDream

Hai sa-l lasam dupa atatea ore de matematica si geografie sa faca si educatie fizica...fugutza la DEX si cauta la litera B.

Si DEX cine ii spune unde sa caute?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantezii

scris pe 3 apr 2005 00:57 de ExoticDream

Balustrada am explicat eu in paranteza...cat despre belian ala....e ceata completa, sper sa nu fac accident ca doar am 160 la ora....

E ceata rau! Ce are abelianul cu fantezia sexuala cu masina nu stiu, dar tu visezi la sex oral la volan fara sa ai carnet??? Lasa ca poate conduce tanara....si tot ea presteaza si partea fierbinte! Asta da fantezie!!!

sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fa

scris pe 3 apr 2005 00:57 de Nekunoskuta

Si DEX cine ii spune unde sa caute?

Sa mai intrebe si el pe altcineva, eu m-am saturat de predat lectii duminica dimineata la ora 1:12, deja fac ore suplimentare.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fantez

scris pe 3 apr 2005 01:00 de valentine

E ceata rau! Ce are abelianul cu fantezia sexuala cu masina nu stiu, dar tu visezi la sex oral la volan fara sa ai carnet??? Lasa ca poate conduce tanara....si tot ea presteaza si partea fierbinte! Asta da fantezie!!!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 3 apr 2005 01:00 de valentine

Sa mai intrebe si el pe altcineva, eu m-am saturat de predat lectii duminica dimineata la ora 1:12, deja fac ore suplimentare.

Platesc in natura...
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 3 apr 2005 01:08 de Nekunoskuta

Platesc in natura...

7 ore?
Nu, merci, m-asi plictisi.

Nimic...
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 3 apr 2005 01:13 de valentine

7 ore?
Nu, merci, m-asi plictisi.

oferim servicii de calitate superioara la preturi avantajoase...taxarea se face la ora. Contactati-ne si nu veti regreta!
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

55 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online