Fara masturbare pana la 16,5 ani

Pagina 1 din 1
1

vio

Guest

Fara masturbare pana la 16,5 ani

scris pe 5 sep 2008 22:46 de vio

buna am 16 ani jumate si nu miam facut nici o data laba (scuzati expresia).Ce imi spuneti e vreo problema cu mine?PLZ
DATIMI UN SFAT
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: DATIMI UN SFAT

scris pe 5 sep 2008 22:48 de Incepator

E perfect ca n-ai facut-o...daca nu simti nevoia....nu te apuca de sportul asta extrem !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

GhoTiK

Veteran member
355 mesaje

scris pe 5 sep 2008 23:20 de GhoTiK

buna am 16 ani jumate si nu miam facut nici o data laba (scuzati expresia).Ce imi spuneti e vreo problema cu mine?PLZ
DATIMI UN SFAT

e treaba ta

nu se intampla nik :-j

Never regret something that once made you smile.

If you really desire something,don`t take NO for an answer.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 6 sep 2008 09:54 de simosimina

DATIMI UN SFAT

Oh..felicitari...nici nu trebuie sa faci asta..Mai bine iti gasesti o prietena..si faci cu ea ce vrei u...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Stranger_to_love

Expert member
732 mesaje

Re: Re: DATIMI UN SFAT

scris pe 6 sep 2008 16:34 de Stranger_to_love

Oh..felicitari...nici nu trebuie sa faci asta..Mai bine iti gasesti o prietena..si faci cu ea ce vrei u...

Dar ce tabu e masturbarea.

De ce nu trebuie sa se masturbeze? Ai intrebat tu un doctor si a zis ca e nociva,nu?

In caz de efecte adverse ce am spus mai sus a fost parerea mea personala.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Fara masturbare pana la 16,5 ani

scris pe 7 sep 2008 01:50 de ExoticDream

DATIMI UN SFAT

Vezi ca iti mut subiectul la rubrica "Viata sexuala"!

A propos, chestiei aleia ii zice masturbare si nu, nu este nicio problema daca nu ai practicat-o, dupa cum nu ar fi nici in caz contrar (fara exagerari, desigur).

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: DATIMI UN SFAT

scris pe 7 sep 2008 01:53 de ExoticDream

Decat sa-si gaseasca "o prietena" care sa-i rezolve problema, mai onest este sa se masturbeze, nu crezi? De cand fetele sunt obiecte menite sa satisfaca anumite nevoi ale sexului opus?!? Motivatia pentru gasirea unei prietene trebuie sa fie un pic alta.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: DATIMI UN SFAT

scris pe 7 sep 2008 02:26 de simosimina

Dar ce tabu e masturbarea.

De ce nu trebuie sa se masturbeze? Ai intrebat tu un doctor si a zis ca e nociva,nu?

=)))))))))))) NU.. =))))))) nu e nociva..dar mai bn te rezolva o fata if u know what i mean ))))))))

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: DATIMI UN SFAT

scris pe 7 sep 2008 02:27 de simosimina

Decat sa-si gaseasca "o prietena" care sa-i rezolve problema, mai onest este sa se masturbeze, nu crezi? De cand fetele sunt obiecte menite sa satisfaca anumite nevoi ale sexului opus?!? Motivatia pentru gasirea unei prietene trebuie sa fie un pic alta.....

mda...zusamen(impreuna) cum scrie si pe avatarul tau..ar trebui sa descopere tainele sexului..Nu am spus k ala ar fi un motiv ca sa aiba o prietena..

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: DATIMI UN SFAT

scris pe 7 sep 2008 02:56 de Incepator

Mai bine masturbeaza-te....daca mai gasesti una de 16 ani care e virgina si tu vrei sa o faci cu ea,,,,,pfff aveti rabdare....
Of..si eu vreau sa ajung virgin la altar..impreuna cu o virgina...eh nah si porcul a zis ca nu mai mananca .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

26 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online