Fara sangerare la dezvirginare?

Pagina 1 din 2
1   2   »

alessia

Guest

Fara sangerare la dezvirginare?

scris pe 12 mai 2007 13:18 de alessia

as avea si o problema daca se poate spune asa. am 22 de ani si de curand mi-am pierdut virginitatea. problema este ca dupa contactul sexual care a decurs fara probleme (deoarece am folosit lubrifiant) nu am avut nici o scurgere sangeroasa, nici o urma mica pe prezervativ. m-am gandit ca din cauza lubrifiantului. de atunci am mai avut 2 contacte sexuale si din nou nici o urma. tin sa precizez ca nu am folosit niciodata tampoane interne, nu m-am masturbat introducand "obiecte cilindrice" in vagin. inainte de primul contact sexual prietenul meu a mai introdus in vagin 2 degete ocazional pentru a obisnui vaginul, dar fara urme de sangerare. in rest nu pot sa-mi explic ce se intampla.
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

Re: nu inteleg ce se intampla...a mai patit-o cine

scris pe 12 mai 2007 16:02 de Nekunoskuta

Ai un himen elastic, mai rezistent sau lipsa. Poate ti s-a rupt in copilarie din cauza unei cazaturi sau a unui joc copilaresc, poate il ai elastic si permite intrarea penisului fara a se rupe, poate il mai mai rezistent si se va rupe mai tarziu. Sau poate, pur si simplu, nu l-ai avut destul de vascularizat incat sa sangerezi.

Concluzia e ca nu trebuie sa-ti faci nici un fel de problema, nu e nimic in neregula.

Nimic...
sus

koryna

Guest

scris pe 16 mai 2007 16:48 de koryna

as avea si o problema daca se poate spune asa. am 22 de ani si de curand mi-am pierdut virginitatea. problema este ca dupa contactul sexual care a decurs fara probleme (deoarece am folosit lubrifiant) nu am avut nici o scurgere sangeroasa, nici o urma mica pe prezervativ. m-am gandit ca din cauza lubrifiantului. de atunci am mai avut 2 contacte sexuale si din nou nici o urma. tin sa precizez ca nu am folosit niciodata tampoane interne, nu m-am masturbat introducand "obiecte cilindrice" in vagin. inainte de primul contact sexual prietenul meu a mai introdus in vagin 2 degete ocazional pentru a obisnui vaginul, dar fara urme de sangerare. in rest nu pot sa-mi explic ce se intampla.

Da...si eu am patit-o... nici in ziua de azi, dupa 4 ani nu mi-a curs acea sangerare... Bine, ca acum nu se mai pune problema de ea...dar ma refer ca nici eu nu am avut sangerare cand mi-am inceput viata sexuala.
sus

stefanoski

Expert member
1927 mesaje

scris pe 16 mai 2007 19:49 de stefanoski

Si de ce te plangi ? nu e mai bine asa ? Ai scapat de o grija. Sangerarea aia nu ajuta cu nimic.

Sa nu-mi spui ca baiatul nu te-a crezut ca ai fost virgina

http://stefanoski.wordpress.com/
sus

lulu_3cris

Newbie
9 mesaje

scris pe 26 iul 2007 11:48 de lulu_3cris

mda ...asha am patzit si yo ...stai linistita nu-i nimik in neregula cu tine ...

sus

Kaly

Veteran member
216 mesaje

Re: Re: nu inteleg ce se intampla...a mai patit-o

scris pe 14 aug 2007 14:56 de Kaly

Da...si eu am patit-o... nici in ziua de azi, dupa 4 ani nu mi-a curs acea sangerare... Bine, ca acum nu se mai pune problema de ea...dar ma refer ca nici eu nu am avut sangerare cand mi-am inceput viata sexuala.

Tare ar fi sa constati ca esti inca virgina... Tehnic vorbind. S-au mai vazut cazuri.

Atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul conspira sa iti realizeze visul
sus

Valentina

Guest

: Re: nu inteleg ce se intampla...a mai patit-o

scris pe 6 feb 2009 01:58 de Valentina

aha...si eu acu kteva zile am avut primu contact...si nu mi-a curs nici un strop...desi eram virgina...nu inteleg dc...si e naspa k pr meu nu crede...dar na...poate va curge a2-a oara...sau poate nu...deci nu e nici o problema dak nu sangerezi?:
sus

cruzaa

Guest

Re: : Re: nu inteleg ce se intampla...a mai patit-

scris pe 18 mar 2009 23:21 de cruzaa

... nici la mine nu a curs nimic dar totusi eram virgina, acum e mai rau ca prietenul meu nu ma crede ca eram fata mare`......
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampla...a mai pa

scris pe 19 mar 2009 00:00 de Incepator

Ce prieteni tolomaci aveti !

Poi, ori e incredere ori nu !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

Feroce

Guest

Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampla...a ma

scris pe 5 apr 2009 18:47 de Feroce

Daca vrei sangerare vino la mine. Prietenul tau probabil o are foarte mica!
sus

dareness

Guest

Re: Fara sangerare la dezvirginare?

scris pe 4 sep 2009 17:06 de dareness

la fel ca si tine dar la mine a sangerat dar foarte putin e normal?
sus

AloNdRra

Guest

Re: Fara sangerare la dezvirginare?

scris pe 11 mar 2010 22:55 de AloNdRra

am patit sh eu acelasi lucru... si m-am speriat crezand k pr meu nu a crezut ca sunt virgina...dupa actul sexual mi-a spus"da ai vaz k nu ti-a curs sange"...lucru care m-a intristat f tare...pt k eram intradevar virgina...deci e ceva neinregula sau e ceva normal???ast rasp.pop fetele
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Fara sangerare la dezvirginare?

scris pe 11 mar 2010 23:19 de Leroy

am patit sh eu acelasi lucru... si m-am speriat crezand k pr meu nu a crezut ca sunt virgina...dupa actul sexual mi-a spus"da ai vaz k nu ti-a curs sange"...lucru care m-a intristat f tare...pt k eram intradevar virgina...deci e ceva neinregula sau e ceva normal???ast rasp.pop fetele

E foarte normal, nu cred ca vine vorba de marimea penisului, atata timp cat nu e foarte foarte mic, atunci nu vorbim despre asta...

Nu e neaparat sa-ti curga sange, cum zicea cineva mai sus, s-ar putea sa nu vezi niciodata sangerarea primului contact sexual pentru ca nu e neaparat sa aiba loc, depinde de elasticitatea himenului, deci in niciun caz nu e o problema asta...

Cat despre iubitii astia ai vostri care nu cred ca sunteti virgine, nah, fiecare poate avea un dubiu, va dati seama ca e o surpriza destul de neplacuta pentru ei, dar cu timpul, isi dau ei seama...

E mai nasol cand o fata tine cu dintii de ce are ea mai scump, si la un moment dat se hotaraste cu baiatul X dupa vreo 6-8-10-12-14-16 luni de relatie sa o faca, si ala, dupa atata asteptat sa aiba parte de o dezamagire teribila, observand ca nu curge nimic absolut, va dati seama ca ala crede ca si-a luat tzeapa vietii lui mai ales daca vine vorba ca nici incredere nu are prea multa, si aici ma refer ca e cu o fata care a mai avut nujcati iubiti inainte... sau ceva de genul...

Festina Lente !
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampla...a ma

scris pe 12 mar 2010 00:58 de alexnico08

nu mai spune...
eu sunt unu din acei baieti na
eu am incredere acu in prietena mea,dar din cauza unei povesti...mai neplacute,cu un fost prieten de al ei,care a incercat,iar ala s'a grabit ca idiotul,ia a sarit din pat si a plecat acasa [ea asa spune,oricum norocul meu ],dar nu'mi vine a crede mie,pt ca nu i'a curs sange,acu inca cred,ca ala a facut mai mult,dar ea nu spune,sau asa e,pt ca dupa el a urmat sa plece in strainatate si pe langa,mai avea o prietena

Sa stii ca unii baieti au pretentii,ca si mine,ca prietena lor sa fie virgina,e ceva in neregula cu asa ceva?
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampla...

scris pe 12 mar 2010 12:55 de Leroy

Sa stii ca unii baieti au pretentii,ca si mine,ca prietena lor sa fie virgina,e ceva in neregula cu asa ceva?

In niciun caz, dar daca dai peste o fata care poate sa aiba problema asta, a unui fost iubit care nu a terminat treaba din diferite motive, sau a terminat-o si a lasat-o, ori dintr-un accident, masturbare sau altceva s-a dezvirginat, iti dai seama ca respectiva ar vrea totusi ca iubitul ei sa accepte situatia care este si sa inteleaga, in cazul asta cred ca tu ca baiat ar trebui sa intelegi despre ce este vorba si sa nu mai ramai la principiul ca tre sa fii virgina ca sa fii cu mine, eu zic ca merge si o fata care a avut un singur prieten, ori una care a avut un prieten cu care n-a facut-o decat de cateva ori, deci, pe principiul tau zic ca merg adaugate si niste exceptii, corect ?

Festina Lente !
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampl

scris pe 12 mar 2010 23:58 de alexnico08

In niciun caz, dar daca dai peste o fata care poate sa aiba problema asta, a unui fost iubit care nu a terminat treaba din diferite motive, sau a terminat-o si a lasat-o, ori dintr-un accident, masturbare sau altceva s-a dezvirginat, iti dai seama ca respectiva ar vrea totusi ca iubitul ei sa accepte situatia care este si sa inteleaga, in cazul asta cred ca tu ca baiat ar trebui sa intelegi despre ce este vorba si sa nu mai ramai la principiul ca tre sa fii virgina ca sa fii cu mine, eu zic ca merge si o fata care a avut un singur prieten, ori una care a avut un prieten cu care n-a facut-o decat de cateva ori, deci, pe principiul tau zic ca merg adaugate si niste exceptii, corect ?

nu.Eu daca nu ia'si fi cunoscut parinti inainte sa sa'mi zica ce a facut,o lasam de mult...sa stii ca tatal ei ma "convins" ca ea este o fata inca virgina.Dar povestea ei tot ma "cutremurat" putin.Si am mai crezut povestea ei,pt ca am vazut'o ca inca ii era frica de un baiat la inceput,dar am avut rabdare multa cu ea si spun ca a meritat
Nu prea imi vine sa cred ca nu a facut nimic cu el,pt ca ei nu i'a curs sange...si chiar daca a facut ceva cu el,a fost ceva gen sex,nu dragoste...
sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampla...

scris pe 13 mar 2010 10:04 de Bianca_Bia

nu mai spune...
eu sunt unu din acei baieti na
eu am incredere acu in prietena mea,dar din cauza unei povesti...mai neplacute,cu un fost prieten de al ei,care a incercat,iar ala s'a grabit ca idiotul,ia a sarit din pat si a plecat acasa [ea asa spune,oricum norocul meu ],dar nu'mi vine a crede mie,pt ca nu i'a curs sange,acu inca cred,ca ala a facut mai mult,dar ea nu spune,sau asa e,pt ca dupa el a urmat sa plece in strainatate si pe langa,mai avea o prietena

dar tu ai fost cumva virgin de ai asa pretentii de la ea?sau tu ai voie dar ea nu?
Si daca tot ai dezvirginat-o daca te-ai fi documentat putin inainte ai fi vazut ca exista posibilitatea sa nu ii curga sange si totusi sa fie virgina.Nu de alta,dar saraca fata poate ti s-a daruit tie prima data si o faci sa se simta ultimul om.Eu in locul ei iti dadeam un sut undeva de mult,no offence.In loc sa apreciezi o mai si jignesti

The Village called and said they were looking for you.They're missing their idiot.
My status ran away when it saw your face
Studiile arata ca persoanele care citesc acest mesaj cu mana pe mouse sunt...fucking retard!!!
...CU DEDICATIE... asta se stie
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 13 mar 2010 11:39 de McLove

dar tu ai fost cumva virgin de ai asa pretentii de la ea?sau tu ai voie dar ea nu?
Si daca tot ai dezvirginat-o daca te-ai fi documentat putin inainte ai fi vazut ca exista posibilitatea sa nu ii curga sange si totusi sa fie virgina.Nu de alta,dar saraca fata poate ti s-a daruit tie prima data si o faci sa se simta ultimul om.Eu in locul ei iti dadeam un sut undeva de mult,no offence.In loc sa apreciezi o mai si jignesti

Pur si simplu, mi-ai citit gandurile!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se int

scris pe 13 mar 2010 21:37 de cherry_dream

si mie.

e aiurea cum gandesti, alexnico08.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 13 mar 2010 23:31 de alexnico08

Pur si simplu, mi-ai citit gandurile!

si mie.

e aiurea cum gandesti, alexnico08.

nu va faceti griji,sunt multi ca mine dar nu au intrat pe forum acesta asta e viata mea,e gandirea mea,fiecare om e liber,pana veti muri,veti intanli si voi un baiat care sa mai zica asa ceva
si atunci o sa vedeti,ca nu aberez ci doar e o simpla gandire despre cum vreau sa fie viata mea
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se int

scris pe 14 mar 2010 10:34 de cherry_dream

da, stiu ca mai sunt multi ca tine, dar eu nu pot sa va inteleg.

daca as fi in locul prietenei tale ... :-j. sa fii sanatos, daca n-ai incredere in mine si imi mai faci si d-astea.

daca o iubesti, ce mai conteaza ce s-a intamplat inainte? ma rog

sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se

scris pe 14 mar 2010 10:45 de alexnico08

da, stiu ca mai sunt multi ca tine, dar eu nu pot sa va inteleg.

daca as fi in locul prietenei tale ... :-j. sa fii sanatos, daca n-ai incredere in mine si imi mai faci si d-astea.

daca o iubesti, ce mai conteaza ce s-a intamplat inainte? ma rog

sa fi fost baiat,iar prietena ta sa iti zica ca s'a culcat cun vreo 15... ce ai mai spune? ai mai sta cu ea?scz ca iti zic... EU NU VREAU c**** ! nici macar un baiat sa o "exploreze" pt ca vreau eu sa fiu primu asa cum o am pe ea
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg c

scris pe 14 mar 2010 11:00 de cherry_dream

normal ca daca s-a culcat cu 15 nu ...
dar e vb doar de un baiat ... nu ar trebui sa exagerezi atat de mult.

sus

Bianca_Bia

Senior member
72 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg c

scris pe 14 mar 2010 11:06 de Bianca_Bia

Da,bun am inteles ca vrei o fata cuminte,nu o c...a,DAR ceea ce ti-am spus eu era sa te documentezi naibii inainte sa deschizi gura ca daca nu sti nici atata lucru(ca se poate sa nu ii curga sange)degeaba e fata virgina daca tu nu sti sa apreciezi.Oricum nu stiu ce te vei face in viata cu gandirea asta...ca nu se mai gasesc fete virgine pe toate gardurile si cum la tine asta e criteriu principal in alegerea partenerelor din cate observ...Nu conteaza ca-i frumoasa,desteapta daca nu-i virgina nu-i buna,nu? oricum una desteapta n-ar sta cu tine la ce gandire ai.O sa dai peste fete care au avut o relatie,doua,trei de ani de zile si deci nu mai sunt virgine,si in ochi tai vor fi c**** deci?
Stai numa sa mai treaca timpul sa se mai destepte prietena ta si sa vezi ce sut in fund iti iei.

The Village called and said they were looking for you.They're missing their idiot.
My status ran away when it saw your face
Studiile arata ca persoanele care citesc acest mesaj cu mana pe mouse sunt...fucking retard!!!
...CU DEDICATIE... asta se stie
sus

Leroy

Expert member
715 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu intel

scris pe 14 mar 2010 14:33 de Leroy

Da,bun am inteles ca vrei o fata cuminte,nu o c...a,DAR ceea ce ti-am spus eu era sa te documentezi naibii inainte sa deschizi gura ca daca nu sti nici atata lucru(ca se poate sa nu ii curga sange)degeaba e fata virgina daca tu nu sti sa apreciezi.Oricum nu stiu ce te vei face in viata cu gandirea asta...ca nu se mai gasesc fete virgine pe toate gardurile si cum la tine asta e criteriu principal in alegerea partenerelor din cate observ...Nu conteaza ca-i frumoasa,desteapta daca nu-i virgina nu-i buna,nu? oricum una desteapta n-ar sta cu tine la ce gandire ai.O sa dai peste fete care au avut o relatie,doua,trei de ani de zile si deci nu mai sunt virgine,si in ochi tai vor fi c**** deci?
Stai numa sa mai treaca timpul sa se mai destepte prietena ta si sa vezi ce sut in fund iti iei.

Perfect de acord cu tine, acu poate are "alexnico08" varsta aceea la care fetele sunt virgine, fetele sunt faine, chestii de genu asta, dar cand o sa aiba mai multi ani, ce-o sa faca, o sa caute tot virgine de 17-18 ani? nu prea cred ca o sa mai mearga, nah, idei care se schimba cu timpul si cu experienta zic eu...

Festina Lente !
sus

al3xa_anamaria

Senior member
64 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu i

scris pe 17 mar 2010 23:13 de al3xa_anamaria

Perfect de acord cu tine, acu poate are "alexnico08" varsta aceea la care fetele sunt virgine, fetele sunt faine, chestii de genu asta, dar cand o sa aiba mai multi ani, ce-o sa faca, o sa caute tot virgine de 17-18 ani? nu prea cred ca o sa mai mearga, nah, idei care se schimba cu timpul si cu experienta zic eu...

si sa fie fericit dak mai gaseste una d 17-18 virgina...k l cum evolueaza tineretu in ziua d azi va trebui sa isi ia una d 12...numa asa poate fi sigur...

el chiar nu a auzit niciodata d accidente in copilarie in care himenul se rupe...sau d fete kre pur si simplu se nasc fara el??? sau simplu fapt k nu e destul de vascularizat si nu sangereaza....tipa e o proasta k mai sta ink cu el
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re:

scris pe 18 mar 2010 01:09 de compot

k l cum evolueaza tineretu in ziua d azi va trebui sa isi ia una d 12...numa asa poate fi sigur...

Eu mi-as pune un semn de intrebare.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 18 mar 2010 09:29 de Psyche

si sa fie fericit dak mai gaseste una d 17-18 virgina...k l cum evolueaza tineretu in ziua d azi va trebui sa isi ia una d 12...numa asa poate fi sigur...

el chiar nu a auzit niciodata d accidente in copilarie in care himenul se rupe...sau d fete kre pur si simplu se nasc fara el??? sau simplu fapt k nu e destul de vascularizat si nu sangereaza....tipa e o proasta k mai sta ink cu el

sunt lucruri care valoreaza mai mult decat un himen si sunt mult mai greu de gasit.

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

DoctorLove

Newbie
6 mesaje

...

scris pe 18 mar 2010 10:45 de DoctorLove

S-a intamplat si la mine si am fost mirat rau.
sus

alexnico08

Veteran member
211 mesaje

scris pe 23 mar 2010 03:45 de alexnico08

pun pariu ca e mai desteapta ca tine
uite ca ai spus ca e prosta ca mai sta cu mine.Dar nu sta de proasta,sta ca nu mai gasesti baieti asa multi in ziua de azi,care sa aiba grija de o fata,cum am eu. Si nu ma refer ca o ingrijesc eu,ma refer ca sunt exact cum vrea ea,iar ea este pe placul meu
Majoritatea baietilor in ziua de azi,se culca si dimineatza viitoare "dute fa de aici".Eu nu's asa,eu nu dau in ea si nu voi da vreodata!Stiu ce isi doreste,stiu cum ii place sa fiu,stiu cum sa o fac sa zambeasca ca ceva merge prost,stiu sa ii arat ca o iubesc si ca are de ce sa ma iubeasca. Si in legatura cu sangerarea la dezvirginare,stiu si eu ca nu e obligatoriu sa curga... de aceea am trecut peste povestea ei,indiferent de ce sa intamplat si o iubesc cu adevarat
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

48 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online