Fara sangerare la dezvirginare?

Pagina 2 din 2
«   1   2

alex4racing

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se int

scris pe 25 mar 2010 10:55 de alex4racing

nu va faceti griji,sunt multi ca mine dar nu au intrat pe forum acesta asta e viata mea,e gandirea mea,fiecare om e liber,pana veti muri,veti intanli si voi un baiat care sa mai zica asa ceva
si atunci o sa vedeti,ca nu aberez ci doar e o simpla gandire despre cum vreau sa fie viata mea
sus

alex4racing

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se

scris pe 25 mar 2010 11:10 de alex4racing

mi sa antmplat si mie sa mi se spuna pana an ultima clipa ca a fost virgina. cei drept fata a fost diferita . dar nici urma de sange.ca baiat nu poti sa treci prea usor cu vederea.ma-m ambitionat sa aflu adevarul am aflat ca a mai incercat de vreo doua ori anainte de mine,asta am aflat ieu. dar ia chear a fost comvinsa ca erea virgina. nu am vb anca cu precedentul ca nu am dat de iel voi ce ziceti? (sant cu ia de ceva vreme si nu mai e ca prima data. se exclude "himen elastic")
sus

alex4racing

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg c

scris pe 25 mar 2010 13:21 de alex4racing

referitor la ce spunea alexnico08 mai la anceput sa stiti ca toti barbati si-ar dori ca doamna lor sa fi fost virgina. e o chestie de orgoliu masculin, si mai alimenteaza si ancrederea. va si dau o explicatie: fostul pr al actualei mele pr este si vecin cu ia .acum e plecat. daca chear a fost el primul cum o sa dorm eu linistit cand se va antoarce ? oare la uitat? eu nu cred! si unde au fost doi pot fi si alti!
sus

anda

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu i

scris pe 1 apr 2010 19:19 de anda

Fetelor inainte de a o face cu cineva asigurativa ca va iubeste si nu o faceti asa de mici ca si io am facuto de la 15 ani si imi iubeam prietenul si daca nu mia curs sange si am fost mai larga a zis ca nu sunt virgina se poate asa ceva dar surpriza ca ma iubeste si inca mai e cu mine pt ca ma iubeste
sus

LAVINIA

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: : Re: nu inteleg ce se intampl

scris pe 1 apr 2010 19:25 de LAVINIA

NU CRED CA ESTE NEAPARAT SA FII VIRGINA DACA UN BAIAT TE IUBESTE TE ACEPTA ASA CUM ESTI: DACA NU ACEPTA INSEAMNA CA NU TE IUBESTE SUFICIENT AVETI GRIJA PE CINE IUBITI SI CUI VA DARUITI
sus

elena

Guest

Re: Fara sangerare la dezvirginare?

scris pe 1 mai 2010 20:31 de elena

as avea si o problema daca se poate spune asa. am 22 de ani si de curand mi-am pierdut virginitatea. problema este ca dupa contactul sexual care a decurs fara probleme (deoarece am folosit lubrifiant) nu am avut nici o scurgere sangeroasa, nici o urma mica pe prezervativ. m-am gandit ca din cauza lubrifiantului. de atunci am mai avut 2 contacte sexuale si din nou nici o urma. tin sa precizez ca nu am folosit niciodata tampoane interne, nu m-am masturbat introducand "obiecte cilindrice" in vagin. inainte de primul contact sexual prietenul meu a mai introdus in vagin 2 degete ocazional pentru a obisnui vaginul, dar fara urme de sangerare. in rest nu pot sa-mi explic ce se intampla.
acelasi lucru mi sa intamplat si mie si nu inteleg nimic am avut putina durere dar in rest nimic
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

36 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online